Seroxat , αγχωδης διαταραχή με ιδεοληψιες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 114
    Banned
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Παιδιά καλησπέρα τα ζαναξ τα κόβουμε σιγά σιγά? Κάνουν στερητικα?
    Πόσω καιρό τα περνεις ??

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by iamverysad View Post
    Τι έπαιρνες;
    Cymbalta.έχω αλλάξει χαπια πριν καταλήξω σε αυτά όμως.

Μπορεί κ εσύ να πρέπει να βρεις το κατάλληλο για σένα.Τι έχεις;

Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Πόσω καιρό τα περνεις ??

Κανα μήνα αλλά όχι ίδια ποσότητα κάθε μέρα. Πότε παίρνω 1 , πότε 1,5 ,πότε 2 (του 1mg).
    Παίρνω εδώ και κάνα 10ημερο σίγουρα 1 κάθε βράδυ και συνήθως μισό κάθε πρωί αλλά σήμερα δεν νιώθω χάλια και δεν πήρα το πρωινό. Το βραδινό λογικά θα το κρατήσω λίγο ακόμα αλλά δεν ξέρω αν μετά θέλω να το κόψω αν θα έχω παρενέργειες.

Πότε άρχισες ζάναξ cicada; Τι έπαιρνες πριν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by iamverysad View Post
    Πότε άρχισες ζάναξ cicada; Τι έπαιρνες πριν;
    1 μήνα παίρνω συστηματικά. Πριν δεν έπαιρνα τίποτα. Για 1 χρόνο ημουν χωρίς φάρμακα . Εκτός από την περίοδο Δεκέμβρη Γενάρη που έπαιρνα ζαναξ λόγω άγχους της τελευταίας εξεταστικής στην σχολή μου . Αλλά τα κόψα μετά το τελευταίο μάθημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Κύριε elis για να καταλάβω είστε κάποιος ειδικός η ιατρός και βγάζετε διάγνωση και προτείνετε όλος τυχεος σε όλους να περνούν μαγνήσιο??? Επειδή έτυχε σε εσάς μια φορά κ σας ελυπε μαγνήσιο σιμενει αυτό ότι όση πάσχουν από κάποια ταραχή πρέπει να περνούν μαγνήσιο?? Σας παρακαλώ πολύ κάντε διάγνωση στον εαυτόσας σταματήστε να το παίζετε επιστήμονας και να δίνετε αγωγές σε ανθρώπους που θα σας πηστεψουν αυτό είναι έγκλημα...

χωρίς πλακα τώρα... δεν έκανε καμια διάγνωση ούτε πρότεινε φάρμακα... βιταμίνες προτείνει σε όλους και πολύ καλά κάνει....!!!!! το μαγνήσιο είναι το καλύτερο...!!!! και επίσης η βιταμίνη B8/inositol και μαζί με cbd εμενα με βοηθήσανε.... σχετικά με την ινοσιτόλη δεν πρέπει να παίρνετε αντικαταθλιπτικά όμως... γιαυτο εγώ επιμένω μαγνήσιο/B12 και cbd.... και αν έχουνε διαφορα 3 ώρες από την αγωγή σας δεν ύπαρξη κανένα πρόβλημα...!!!!

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    χωρίς πλακα τώρα... δεν έκανε καμια διάγνωση ούτε πρότεινε φάρμακα... βιταμίνες προτείνει σε όλους και πολύ καλά κάνει....!!!!! το μαγνήσιο είναι το καλύτερο...!!!! και επίσης η βιταμίνη B8/inositol και μαζί με cbd εμενα με βοηθήσανε.... σχετικά με την ινοσιτόλη δεν πρέπει να παίρνετε αντικαταθλιπτικά όμως... γιαυτο εγώ επιμένω μαγνήσιο/B12 και cbd.... και αν έχουνε διαφορα 3 ώρες από την αγωγή σας δεν ύπαρξη κανένα πρόβλημα...!!!!
    Έχω πάρει βιταμινες και δεν είδα διαφορά σε τιποτα.Κοστίζουν κιόλας.
    Και με τα συμπληρώματα διατροφής, συμφερόντα παίζουν από πισω, τοσες βιομηχανίες έχουν εδραιωθει.
    Πιστεύω για βαριες περιπτώσεις δεν κανουν πολλά μονες τους.

Senior Member
    Φιλε εγω ειμαι βαρεια περιπτωση κ συντηρουμαι ετσι για να μπορω να κυκλοφορω τωρα εσυ μπορει να φανταζεσαι οτι νομιζεισ για συμφεροντα κλπ αλλα εγω αυτα που λεω τα κανω κ ειναι σιγουρο οτι πιανουν αν εσυ νομιζεισ οτι τα ξερεισ ολα ενω δεν εχεισ ψαχτει καθολου προβλημα σου εγω ειχα ζωη και μου την πηραν μετα το στρατο ο στρατηγοσ ηξερε τι να κανει για να μου παρει τη ζωη αλλα εγω ειμαι απο την αλανα κ δεν πεθανα αυτο δεν υπολογισε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γι αυτο με λενε χαιλαντερ αμα πασ στρατο θα ακουσεισ ιστοριεσ για τον χαιλαντερ πηγαινε κ ρωτα θα σου πουν ιστοριεσ που θα σ φανουν παραμυθια αλλα τα ζησαμε

Quote Originally Posted by elis View Post
    Φιλε εγω ειμαι βαρεια περιπτωση κ συντηρουμαι ετσι για να μπορω να κυκλοφορω τωρα εσυ μπορει να φανταζεσαι οτι νομιζεισ για συμφεροντα κλπ αλλα εγω αυτα που λεω τα κανω κ ειναι σιγουρο οτι πιανουν αν εσυ νομιζεισ οτι τα ξερεισ ολα ενω δεν εχεισ ψαχτει καθολου προβλημα σου εγω ειχα ζωη και μου την πηραν μετα το στρατο ο στρατηγοσ ηξερε τι να κανει για να μου παρει τη ζωη αλλα εγω ειμαι απο την αλανα κ δεν πεθανα αυτο δεν υπολογισε
    Μια χαρά έχω ψαχτει και τα έχω δοκιμάσει προτου εκφερω αποψη.
    Αν βλέπαμε διαφορά με τις βιταμίνες, θα τις παιρναμε αβερτα, χωρίς να χρειαστεί να βάζουμε χημικά μέσα μας. Κανείς δε θέλει να χαπακωνεται.
    Δες λίγο γύρω σου πόσες βιταμινες έχουν βγει στο εμπόριο κ ποσα superfoods και θα καταλάβεις τι γίνεται από συμφέροντα.

Τώρα εσύ έχεις τη άποψη σου κ αφού σε πιανουν μια χαρά είσαι.

Senior Member
    Αυτη η συνταγη ζεολιθοσ πρωτεινη και μαγνησιο πωσ σ φαινεται για παρτην να μασ πεισ εγω λεω κανει δουλεια

Senior Member
    Μαθε κι αυτα
    https://youtu.be/HywTQOKJS94

Senior Member
    Αν ενδιαφέρει κανέναν να πω ότι είμαι 13 μέρες με το σεροξατ και έχω αρχίσει να αισθάνομαι καπως καλύτερα. Συνεχίζουν κάποια συμπτώματα αλλά το μυαλό έχει ησυχασει αρκετά σε σχέση με διάφορες ιδεοληψιες. Βέβαια προστατεύομαι από οτιδήποτε μπορεί να με αγχώσει. Κοινώς έχω κλειστει σπίτι.

Senior Member
    Επίσης να πω κάτι σχετικό - άσχετο .
    Έχω προσέξει ότι με αγχωνουν πολύ οι ερωτικές ταινίες. Κοινώς τσόντες. Τις οποίες έχω αποφασίσει να μην ξαναδώ ποτέ γενικά. Δεν αγχώνομαι την ώρα που τις βλέπω. Αλλά την επόμενη μέρα αισθάνομαι δυσφορια, ενοχή, στεναχωρια, γενικά αναστάτωση. Το παθαίνει κανένας άλλος αυτό?

Senior Member
    Θέλω να σε ρωτήσω κατι αλλα δεν ξέρω πως στέλνω μήνυμα έχει αλλάξει το φόρουμ :/
    Σχετικά με τι γραφεις στην αρχή

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast