Originally Posted by
GeorgeGr1
Αναφερομαι στο 10% που ειπε η κοπελα, οτι ειναι σωστο, το εχουν γραψει και ψυχολόγοι. Γι αυτο ειναι τοσο δυσκολο να στεριωσουμε σε σχεση και ποτε δεν ευθύνεται μονο ο ενας. Δε ξερω αν ειναι μισογυνισμος, χαμηλή αυτοπεποιθηση η οτι αλλο εκ μέρους του άνδρα, η μισανδρισμος εκ μέρους της γυναικας, αλλα τα κόμπλεξ αυτα πυροδοτούνται στο κρεβατι, οσο και να το ψάξεις εκει ειναι η σπίθα. Ειτε σε γουσταρω σαν γυναικα αλλα δε μου σηκώνεται, η μου αρεσεις σαν τυπος για κατι σοβαρό αλλα στο κρεβατι δε, ειτε αυτο που εχουν πολλοι τη ταδε τη ξεσκιζω αλλα μετα δε θελω ουτε να τη βλεπω, ειτε το χειρότερο τον αγαπαω με αγαπαει αλλα στο κρεβατι χλιαρά, ειτε τοσα αλλα προβληματα που εχουν ρίζα το κρεβατι και επιδρούν εν συνεχεια στη συμπεριφορα.
Ειμαστε σε εποχή που ψάχνουμε για μόνιμο συντροφο, ειδικα οι αντρες σε πιο προχωρημένη ηλικια που σημαινει οτι εχουμε κανει νταραβερι με αρκετών ειδών γυναικες ( το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες), και για να απαντησω και στην miliva θα πω ενα απλο και πραγματικό παραδειγμα πως δημιουργείται μια «αρρωστημένη» νοοτροπία: πηδας μια παντρεμενη η οποια σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φώτα σαν πορνοστάρ. Οκ λες δε γαμιεται, στα χωρίσματα θα ειναι, ξενέρωμενη θα ειναι, και μετα σου λεει για τον έγγαμο βίο της και ποσο πολυ αγαπαει τον αντρα της και δεν θελει να τον χασει απο τη ζωη της, αλλα στο κρεβατι χλιαρά.
Μερα αυτος ο αντρας βρίσκει μια κοπελα, την γουσταρει, ψαχνει κι αυτη την συντροφικοτητα, στο κρεβατι δε βγαζει την πορνοστάρ αλλα θελει όμορφα πραγματα και του λεει με τον καιρο ποσο τον αγαπαει.
Γενικως εχω αρχισει να στηρίζω την παροιμία με την οποια δεν συμφωνούσα καποτε, η μικρος μικρος παντρέψου η μικρος καλογερεψου.
Να τονίσω οτι αυτα αφορούν και τα δυο φύλα, δε ρίχνω το βάρος σε καποιον.