Results 76 to 90 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
12-11-2018, 23:41 #76
- 12-11-2018, 23:48 #77
Σορυ το εγραψε ο SB, πανω σε αυτο αναφέρθηκα το οποιο το εχω διαβάσει απο ειδικούς. Απλα αυτα που λενε στα έγραψα λιγο λαϊκιστικά, οπως τα εχω δει στη ζωη απο εμενα και απο πολλα ατομα.
Απο εκει και περα δε χρειαζετε να δειχνεις νευριασμενη, απο τι ακριβως ενοχλήθηκες; Δεν μιλαω για εμενα, ουτε αναφέρομαι σε καποιον προσωπικα, Κανουμε μια γενική συζητηση περί σχεσεων, οπως λεει και ο τίτλος.
Τοσα θεματα γράφονται εδω μεσα με προβληματικές σχεσεις και ειναι δυο ειδών, ειτε πηδιομαστε ασύστολα και μετα με παρατάει, ειτε ειμαστε μαζι τον αγαπαω με αγαπαει αλλα δεεεε.
Απο τι κοσκινο να περασει η μιλιβα τους αντρες;; Ειναι δεδομένο οτι θα ξαναζεί τα ιδια και τα ιδια αν δεν επικεντρωθεί στα δικα της λαθη, παραξενιές, κόμπλεξ η οπως θες πεστα, να αποκτήσει αυτογνωσία και να βελτιωθεί για να ζησει κατι διαφορετικό. Οπως ολοι μας αν δε μας αρεσαν οι σχεσεις μας. Μην ριχνεις την ευθυνη στους αλλους, ειναι φυγόπονη επιλογη γιατι οπως λεει και το αρχαίο ρητό : όμοιος ομοιω αει πελάζει.
13-11-2018, 00:08 #78
Μα ακριβώς αυτό ειναι το χειρότερο πως τα δικά σου λανθασμένα θέλω τα κάνεις γενικά!
Υπεκφεύγεις και δεν αναφέρεσαι σε τίποτα από όσα είπα με βάση το ποστ σου.
Ναι τα λάθη της Μιλιβας ειναι πως τους το παίζει σοβαρή και δεν τους κάθεται άμεσα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.
Οι δικές της συναισθηματικές ανάγκες όμως που οι άντρες δεν τις καλύπτουν αλλά απαιτούν πήδημα από μία που δεν ξέρουν καλά καλά, δεν μας πειράζει άμα δεν καλυφθούν έτσι;
Εσύ ρίχνεις τις ευθύνες τους άλλους και συγκεκριμένα στις γυναίκες. Δεν είδα πουθενά να κατηγορείς τους άντρες πως με το να θέλουν πήδημα από μία που δεν έχουν έρθει πρώτα κοντά για κάποιους μήνες την φέρνουν σε δυσκολη θέση και δεν την καλύπτουν συναισθηματικά.Ενώ άμα οι γυναίκες δεν τους κάτσουν απευθείας θα νομίζουν μετά πως δεν τους θέλουν άρα και πρέπει άμεσα όλες να πηδιούνται.
13-11-2018, 00:41 #79Miliva21GuestΚαταρχάς σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και τις διαφορετικές σας οπτικές .....
Στόχος δεν είναι κατηγορήσουμε κανένα από τα δύο φύλα Αλλά ν καταλάβω τι ίσως είναι το λάθος π φταίει στη περίπτωση μου...
Αν όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως το λάθος είναι που δεν κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού ή από τη πρώτη βδομάδα γνωριμιας με κάποιον... τότε αν είναι έτσι ας μη κάνω ποτέ σχέση.... γιατι είμαι απολύτως συνειδητοποιημενη με το σωμα μου και σε ποιον θα το χαρίσω κ ποτε.....
Δεν με νοιάζει να μ κατεβάσει τη γη με τα άστρα γ να κάνω σεξ ούτε να με παντρευτεί δεν έχω τέτοια κολλήματα...ουτε θεωρω πως εχω το πολυτιμο μαργαριτάρι ...μπορεί πχ να γνωρίσω κάποιον π να με ελκύει πολύ και να με κάνει να νιώσω ασφάλεια από νωρίς και να το θέλω....Και χωρίς αυτός απαραίτητα να μ υποσχεθεί σχέση η οτιδήποτε κ να μη γίνει κ κάτι πιο σοβαρο....γουστο μου καπέλο μου αν θα το κάνω με κάποιον π γουστάρω κ μ το βγάλει από νωρίς κ μετά τίποτα....
Δεν το παίζω σοβαρή...βασικά δεν το παίζω τίποτα...Ούτε θεωρω ότι οι γυναίκες που δεν βιάζονται είναι πιο σοβαρές...απλά καθένας θέλει το χρόνο του για να νιώσει άνετα..
Αν λοιπόν πχ είμαι μόνη επδ δν έκανα κάτι που δεν επιθυμησα κ δεν μ το έβγαλε κάποιος ώρα τους καλή...Και δεν λυπάμαι καθόλου....
13-11-2018, 00:46 #80
13-11-2018, 00:48 #81Miliva21GuestΚαι αυτά τα κυκλοθυμικα μερικών αντρων του στυλ "αν δεν μου κάτσει δεν με θέλει και είναι ξενέρωτη" ενώ "αν μου κάτσει και με ικανοποιησει γρήγορα καλύτερα για μένα αλλά σημαίνει ότι δεν αξίζει " δεν μπορώ να τα καταλάβω...Ίσως επδ τετοιο σκεπτικό δεν μπορεί να έχουν άντρες κατασταλαγμενοι π ξέρουν τι θέλουν...είναι λίγο γ αυτούς π δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ τι ψάχνουν
13-11-2018, 00:50 #82
13-11-2018, 00:50 #83
Ακου για να τελειώνουμε. Οποιος θεωρει τον εαυτο του και οντως ειναι σωστος, νορμαλ, συναισθηματικά ώριμος χωρις κόμπλεξ, θα κανει χωριο με ίδιους ανθρωπους και η σχεση τους ια κυλίσει σχετικα όμορφα υγιή και ωραια.
Οταν μπλέκεις συνεχως σε σχεσεις προβληματικές, δεν φταιει μονο ο αλλος, κατι παρόμοιο και ίδιου βαρους τρεχει και με την παρτη σου αλλιως δε θα εκανες καν χωριο μαζι του.
Οσο δεν το δεχεσαι, τοσο θα ξαναζεί τα ιδια.
Κατανοητό;
Σου λεω επισης οτι η αυτη η αποψη για το σεξ ειναι αποψη πολλωωωωων αντρών που σημαινει αυτομάτως οτι πολοιιιιι αντρες εχουν προβλημα. Οκ;;
Οι γυναικες που μπλέκουν μαζι τους, για να τις ελκύουν αυτοι οι αντρες, εχουν κι αυτες τα θεματάκια τους, διαφορετικα 10 λεπτάκια μαζι τους θα αρκούσαν για να λακίσουν.
Έγινα κατανοητός τωρα;
Το όμοιος ομοιω αει πελαζει, έψαξε τι σημαινει;
13-11-2018, 00:57 #84
καλησπερα!
Πρωτα απο ολα,,,συγα μην πρεπει να πας σε ειδικο-σε γιατρο δλδη- επειδη δεν βρηκες ακομα συντροφο!! ημαρτον ρε παιδια( το λεω για την συμφορμητισσα που σου ελεγε να πας για βοηθεια!! ), δεν χαθηκε κι ο κοσμος να μεινεις λιγο μονη σου βρε κοπελια! δεν ειναι εξαναγκαστικη πραξη ο ερωτας! ο ερωτας πρεπει να σου ερθει! , πρεπει να βγει απο την καρδια σου! ο ερωτας ειναι μια συναισθηματικη κι αισθηματικη κατασταση, ειναι κατις μαγικο που κυβερνατε απο τον ασυνηδιτο κοσμο μας! θελω να πω, οτι δεν μπορει να πεις! ¨τωρα, εναι καιρος να ερωτευθω, " δεν παει ετσι κατε μενα! νομιζω οτι θα ερθει απο μονο του δλδη θα ερθει η μερα εκει που δε το εχεις κανονησει στο ξεκαρφωτο κι θα συμπεσουν τα ματακια σου με καποιου αλλου τα ματια κι θα γινει το παναρχαιο αυτο ομορφο "ταξιδι" οπου αυτος!!!!! ο νδρας θα αναλαβει ολες τις αρχηκες κινησεις! συγνωμη αλλα νομιζω οτι εμεις πρεπει να κυνηγαμε οχι εσεις! ,δεν λεω οτι ειναι κακο να εξωτερηκευσεις σε καποιον ανδρα το οτι του αρεσεις, απλα ενοω οτι θα πρεπει να καμει κινησεις, προτοβουλειες κι ο ανδρας! μπορει να ακουγομαι αρχαιος αλλα ετσι νομιζω!
Παντος εχω να σου πω, συμφορμητησσα οτι δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα , ουτε να αγχονεσαι τοσο, βεβαια καταλαβαινω το οτι οι φιλες σου εχουν σχεσεις κι ισως να νιωθεις καπως βλεπωντας αυτες! ομως, απο την αλλη -χωρις να σε χαρακτηριζω εσενα- ειναι ασχημο για μενα να βλεπω γυναικες να εχουν σχεη με καποιον επειδη ειναι κατι πρεπον κι οχι επειδη αγαπουν καθε αυτου τον αλλον!!
Αληθεια? εχεις σκεφτει πωτες οτι ισως, εχεις διωξει ανδρες που προσπαθησαν να σε προσεγγησουν? διοτις, ξερουμε , οτι μια γυναικα κοινονικη , καθε μερα, ειτε στο χωρο ετγασιας της, ειτε σαν βγαινει εξω, ειτε ακολουθωντας καποιο χομπι ,ειναι στανταρ οτι ανδρες θα της την πεφτουν!ε? μημπως διωχνεις κι δεν το συνηδητοποιεις?
13-11-2018, 00:58 #85
Δεν ισχύει καθόλου αυτό που λες!
Εγώ πχ δεν βγαίνω καν για καφε φαντάσου και με προσεγγίζουν όλοι όσοι βγαινουν μέρα νύχτα έξω και έχουν απίστευτη ανάγκη για παρέα ποτά ξενύχτια και δεν μένουν μόνοι τους ούτε δευτερόλεπτο! Ενώ εμένα δεν με πειράζει και να μείνω χωρίς απολύτως καμία ανθρώπινη επαφή για μέρες και πάλι δεν θα νιώσω κατάθλιψη ή μοναξιά ούτε για λίγο.
Άμα ήταν έτσι δεν θα με προσέγγιζαν ποτέ τέτοια άτομα μιας και είμαστε η μέρα με την νύχτα!
Στις φιλίες κυρίως ισχύει το όμοιος ομοιω αει πελαζει.
Επίσης, εσύ της πρότεινες να προσαρμοστεί στα θέλω των αντρών γιατί θέλουν άμεσα πήδημα γιατί έχουν ψυχολογικά οι καημενούληδες. Δεν της πρότεινες με το που γνωρίσει έναν τέτοιον με αυτές τις ανώμαλες απόψεις να φύγει τρέχοντας και να βρει κάποιον με τον οποίο θα έχουν όμοιες αντιλήψεις. Οπότε μην τα γυρνάς τώρα.
Πιθανόν να τις έχουν τύχει τέτοιοι είδους άντρες όχι γιατί είναι ίδια με αυτούς, αλλά γιατί το 90% έχει καταντήσει έτσι! Είναι απλά θέμα πιθανοτήτων.
13-11-2018, 00:59 #86Miliva21GuestΣυμφωνώ ότι σε σχέσεις προβληματικές δεν φταιει μόνο ο ένας....
Φυσικά κ υπάρχουν κάποια άτομα π έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που γίνονται πόλος έλξης για κάποιους συγκεκριμένους τύπους.....(κολλανε σαν το τετζερι με το καπάκι π λενε)...
Ναι αυτά τα χαρακτηριστικά για το σεξ που έγραψες είναι ρεαλιστικά δεν ψάχνω το ιδανικό...εναν σούπερ γκομενο που να είναι ο καλύτερος στο κρεβάτι και να τον γουστάρω σαν παρέα...δν υπάρχουν τα τέλεια....
Απλά γενικολογεις πολύ...Γτ το θέμα το δικό μου δεν είναι ούτε ότι κρεβάτι συγκεκριμένα τωρα...Ούτε ότι κάνω προβληματικές σχέσεις και αναρωτιέμαι για τις προβληματικές μου σχέσεις....Μάλλον η δεν διάβασες καλά η έχεις δει κ Αλλα δικά μου κ έχεις κάνει πασαλειματα
13-11-2018, 01:01 #87Miliva21GuestΓια τον george gr το έγραψα το παραπάνω σχόλιο παρόλ αυτά ευχαριστώ όλους π συμμετέχετε
13-11-2018, 01:01 #88WhyAlwaysMe?Guest
13-11-2018, 01:05 #89Miliva21GuestΓουαι όπως είπα στο θρεντ μου ....Δεν ψάχνομαι γενικώς περνάω πάρα πολύ μεγάλες περιόδους μηνών π δεν σκέφτομαι καν αυτό το θέμα και ζω τη ζωή μ κανονικά....Κ απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου...Και τώρα την απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου άσχετα που κάποια στιγμή κάνω τον απολογισμό κ αναρωτιέμαι λίγο κ ψάχνομαι... Οπότε το θεωρώ λίγο άτοπο να δείχνω απελπισμένη γτ δεν κηνυγησα κανέναν ούτε επέμεινα ούτε απαιτησα
13-11-2018, 01:07 #90Miliva21GuestΜπερδεψαμε τα μπούτια μας