σε ευχαριστώ πολυ
Printable View
Η αλήθεια όμως είναι ότι έχω κλειστεί στον εύατο μου και έχω σαν κατάθλιψη και το έχουν καταλάβει οι δικοί μου
φιλους σου ο ΘΕΟΣ να τους κανει
Δεν είναι ρε συ και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά από την άλλη δεν ευθύνεσαι εσύ για όλο αυτό, απλά όπως είπαμε οι περισσότεροι από εδώ, η παρέα σου δεν είναι ό,τι καλύτερο, δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την περίπτωση, αλλά μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι.
Τις δικές σου ενέργειες με τις αρχές τις έκανες, από εκεί και πέρα χαλάρωσε, δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που το παθαίνει, αλλά είσαι η εξαίρεση που το κατήγγειλε στις αρχές, συνήθως κάνουν πίσω τα θύματα, αφήνοντας χώρο να δρουν ανεξέλεγκτα οι θύτες. Γι'αυτό το λόγο να είσαι περήφανη με τον εαυτό σου και όχι δυστυχισμένη.
Τελος καλο και ολα καλα θα ειναι οταν βρεθουν οι υπευθυνοι και τους παρει εναν εναν ο διαολος...
Μπραβο κι απο εμενα κοπελα μου για το θαρρος σου και ελπιζω να αντλησουν και αλλες κοπελες κουραγιο απο αυτο το θρεντ. Μη διστασεις να ανοιξεις νεο θεμα αν θελησεις υποστηριξη για οτιδηποτε, ειναι δυσκολο αυτο που περνας οπως και αν το δει κανεις. Ειναι πολυ σημαντικο που δεν το αφησες να σε υπονομευσει και φροντισε να προσεξεις και τον εαυτο σου και την ψυχη σου απο εδω και μπρος. Δε φταις για τιποτε απο οσα εγιναν.
mason595! εχεις σκεφτει καθολου να κανεις ασφαληστικα μετρα, ?νομιζω οτι μπορεις κι να βγλεις κι λεφτα απο αυτο , για ηθικες βλαβες και για ζημια που σου προκαλεσαν στην ιδιωτικη σου ζωη! εαν βαλεις κι λιγο σαλτσες, του στυλ οτι εχασες την δουλεια σου,,, κι αλλα τετοια θα μπορεις να τους παρεις και λεφτα.
Αληθεια, γιατι δεν επισκεπτεσαι κανενα γραφειο δικηγορων ε? αυτοι ψοφανε για κατι τετοια!
Σα δε ντρεπεσαι λεω εγω. Αν ησουν στη θεση της κοπελας θα ηθελες να εξαφανιστεις απο προσωπου γης. Εχεις το θρασσος να ειρωνευεσαι και απο πανω;
ποιος ειρωνευετε ρε ,ασχολεισου με τον τοιχο του σπιτιου σου καλητερα, εκει θα σε καταλαβει!
αληθεια της λεω!! τι σου μηλαω αφου εισαι ,,,
Κοπελια, σοβαρα μηαλω μπωρεις να τους παρεις λεφτα! κι δεν θα χρειαστει να τους πληρωσεις τους δικηγορους, διοτις οι συγκεκριμενοι δικηγοροι πληρωνοντε απο το ποσωστο των χρηματων που θα κερδισεις -εαν κερδιθουν βεβαια- κι αρα δεν θα χαλασεις καθολου λεφτα! μαλιστα εαν καταφερεις κι ερθεις σε επαφη κι με τα αλλα κοριτσια η επιτηχεια σας θα ειναι σχεδον συγουρη!