Φωτογραφίες μου στο ιντερνετ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Μπράβο φίλη μου!!!!
    σε ευχαριστώ πολυ

Η αλήθεια όμως είναι ότι έχω κλειστεί στον εύατο μου και έχω σαν κατάθλιψη και το έχουν καταλάβει οι δικοί μου

Banned
    φιλους σου ο ΘΕΟΣ να τους κανει

Senior Member
    Quote Originally Posted by mason595 View Post
    Η αλήθεια όμως είναι ότι έχω κλειστεί στον εύατο μου και έχω σαν κατάθλιψη και το έχουν καταλάβει οι δικοί μου
    Δεν είναι ρε συ και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά από την άλλη δεν ευθύνεσαι εσύ για όλο αυτό, απλά όπως είπαμε οι περισσότεροι από εδώ, η παρέα σου δεν είναι ό,τι καλύτερο, δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την περίπτωση, αλλά μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι.

Τις δικές σου ενέργειες με τις αρχές τις έκανες, από εκεί και πέρα χαλάρωσε, δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που το παθαίνει, αλλά είσαι η εξαίρεση που το κατήγγειλε στις αρχές, συνήθως κάνουν πίσω τα θύματα, αφήνοντας χώρο να δρουν ανεξέλεγκτα οι θύτες. Γι'αυτό το λόγο να είσαι περήφανη με τον εαυτό σου και όχι δυστυχισμένη.

Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν είναι ρε συ και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά από την άλλη δεν ευθύνεσαι εσύ για όλο αυτό, απλά όπως είπαμε οι περισσότεροι από εδώ, η παρέα σου δεν είναι ό,τι καλύτερο, δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την περίπτωση, αλλά μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι.

Τις δικές σου ενέργειες με τις αρχές τις έκανες, από εκεί και πέρα χαλάρωσε, δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που το παθαίνει, αλλά είσαι η εξαίρεση που το κατήγγειλε στις αρχές, συνήθως κάνουν πίσω τα θύματα, αφήνοντας χώρο να δρουν ανεξέλεγκτα οι θύτες. Γι'αυτό το λόγο να είσαι περήφανη με τον εαυτό σου και όχι δυστυχισμένη.
    Σε ευχαριστώ πολύ οι φίλοι μου δεν είναι καλοί διότι δεν μ βοήθησαν σε παραπάνω στοιχεία αλλά άλλοι το δημοσιευσαν

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ οι φίλοι μου δεν είναι καλοί διότι δεν μ βοήθησαν σε παραπάνω στοιχεία αλλά άλλοι το δημοσιευσαν
    Σε τελική ανάλυση οι φωτογραφίες κατέβηκαν σβήστηκαν???? κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα???

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Σε τελική ανάλυση οι φωτογραφίες κατέβηκαν σβήστηκαν???? κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα???
    Εχουν κατέβει ναι

Senior Member
    Εχουν κατέβει ναι
    Ευτυχώς...
    Μα ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αν κάποιος κάποια δεν θέλει υπάρχει υπηρεσία που τα κατεβάζουν όλα..
    Τέλος καλό όλα καλά...

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ευτυχώς...
    Μα ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αν κάποιος κάποια δεν θέλει υπάρχει υπηρεσία που τα κατεβάζουν όλα..
    Τέλος καλό όλα καλά...
    Νταξει το θέμα είναι ότι ίσως το ξαναδημοσιευσουν το οτιδηποτε

Senior Member
    Τελος καλο και ολα καλα θα ειναι οταν βρεθουν οι υπευθυνοι και τους παρει εναν εναν ο διαολος...

Μπραβο κι απο εμενα κοπελα μου για το θαρρος σου και ελπιζω να αντλησουν και αλλες κοπελες κουραγιο απο αυτο το θρεντ. Μη διστασεις να ανοιξεις νεο θεμα αν θελησεις υποστηριξη για οτιδηποτε, ειναι δυσκολο αυτο που περνας οπως και αν το δει κανεις. Ειναι πολυ σημαντικο που δεν το αφησες να σε υπονομευσει και φροντισε να προσεξεις και τον εαυτο σου και την ψυχη σου απο εδω και μπρος. Δε φταις για τιποτε απο οσα εγιναν.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    mason595! εχεις σκεφτει καθολου να κανεις ασφαληστικα μετρα, ?νομιζω οτι μπορεις κι να βγλεις κι λεφτα απο αυτο , για ηθικες βλαβες και για ζημια που σου προκαλεσαν στην ιδιωτικη σου ζωη! εαν βαλεις κι λιγο σαλτσες, του στυλ οτι εχασες την δουλεια σου,,, κι αλλα τετοια θα μπορεις να τους παρεις και λεφτα.
    Αληθεια, γιατι δεν επισκεπτεσαι κανενα γραφειο δικηγορων ε? αυτοι ψοφανε για κατι τετοια!

Senior Member
    Σα δε ντρεπεσαι λεω εγω. Αν ησουν στη θεση της κοπελας θα ηθελες να εξαφανιστεις απο προσωπου γης. Εχεις το θρασσος να ειρωνευεσαι και απο πανω;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Σα δε ντρεπεσαι λεω εγω. Αν ησουν στη θεση της κοπελας θα ηθελες να εξαφανιστεις απο προσωπου γης. Εχεις το θρασσος να ειρωνευεσαι και απο πανω;
    ποιος ειρωνευετε ρε ,ασχολεισου με τον τοιχο του σπιτιου σου καλητερα, εκει θα σε καταλαβει!
    αληθεια της λεω!! τι σου μηλαω αφου εισαι ,,,
    Κοπελια, σοβαρα μηαλω μπωρεις να τους παρεις λεφτα! κι δεν θα χρειαστει να τους πληρωσεις τους δικηγορους, διοτις οι συγκεκριμενοι δικηγοροι πληρωνοντε απο το ποσωστο των χρηματων που θα κερδισεις -εαν κερδιθουν βεβαια- κι αρα δεν θα χαλασεις καθολου λεφτα! μαλιστα εαν καταφερεις κι ερθεις σε επαφη κι με τα αλλα κοριτσια η επιτηχεια σας θα ειναι σχεδον συγουρη!

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ποιος ειρωνευετε ρε ,ασχολεισου με τον τοιχο του σπιτιου σου καλητερα, εκει θα σε καταλαβει!
    αληθεια της λεω!! τι σου μηλαω αφου εισαι ,,,
    Κοπελια, σοβαρα μηαλω μπωρεις να τους παρεις λεφτα! κι δεν θα χρειαστει να τους πληρωσεις τους δικηγορους, διοτις οι συγκεκριμενοι δικηγοροι πληρωνοντε απο το ποσωστο των χρηματων που θα κερδισεις -εαν κερδιθουν βεβαια- κι αρα δεν θα χαλασεις καθολου λεφτα! μαλιστα εαν καταφερεις κι ερθεις σε επαφη κι με τα αλλα κοριτσια η επιτηχεια σας θα ειναι σχεδον συγουρη!
    Δεν θα το σχολιάσω τίποτα βίζιτες μας περνάς? Δουλευω μ αξιοπρέπεια κ δεν έχω δώσει δικαίωμα... Δεν έχω ενόχλησει κανένα και λες ν μ νοιαζουν τ λεφτά? Χεστηκα

Senior Member
    Δεν θα το σχολιάσω τίποτα βίζιτες μας περνάς? Δουλευω μ αξιοπρέπεια κ δεν έχω δώσει δικαίωμα... Δεν έχω ενόχλησει κανένα και λες ν μ νοιαζουν τ λεφτά? Χεστηκα
    Άστο μην ασχολείσαι καν, δεν έχει νόημα.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast