Φυσικά λέει ψέματα. 50 post θέλει για να μπορεί κάποιος να λάβει και να στείλει ΠΜ
Printable View
Φυσικά λέει ψέματα. 50 post θέλει για να μπορεί κάποιος να λάβει και να στείλει ΠΜ
Είναι σκέψεις που έρχονται και φεύγουν τώρα δεν τις έχω αλλά όταν έρχονται με διαλύουν
ευχαριστώ για το support πάντως όλους σας !
Μην του δινεις σημασια κοπελα μου. Με τα δηθεν περι "προσοχης" ουσιαστικα φωτογραφιζει τον εαυτο του. Για να κεντραρει τη συζητηση πανω στη δικη του θλιβερη υπαρξη κανει ολες τις "παρεμβασεις" του.
ει λουλούδι ! επειδή τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού μην τους αφήνεις να σε ρίχνουν γιατί όταν μας ρίχνουν παίρνουν τροφή και συνεχίζουν αν σου κάνει κακό μην μπαινείς εδώ μέσα και η γνώμη μου είναι να μην ανεχόμαστε καμία συμπεριφορά που μας προσβάλλει ή μας στεναχωρεί παντως θέλω να πιστευω ότι δεν αποτελούν την πλειοψηφία.
σιγα τι σου ειπα !!?? απλα σου ειπα οτι για να κανεις φιλους πρεπει να μην εχεις μονο απετηεις, αλλα πρεπει να προσφερεις κι ολας!! κι εσυ το πειρες ως βρισια αυτο?? μετα λες γιατι δεν σε κνουν παρεα!! σκεψου λιγακι!! εαν νευριαζεις με εναν ασχετο-ξενο! που δεν το βλεπεις, φαντασου με καποιο που θα τον βλεπεις!! ε? αυτο σου λεω οταν λεω οτι νευριαζεις πολυ ευκολα!
Δυστυχως γλυκια μου αποτελουν την πλειοψηφια. Δεν εχω γνωρισει ουτε εναν απολυτα καλο ανθρωπο στην ζωη μου, ουτε εναν!! Απλα οι περισσοτεροι δεν το δειχνουν σε ολους οτι ειναι κακοι, σε μενα ομως που ειμαι αδυναμο κομματι το δειχνουν ολοι, οπως σε εναν αστεγο, σε εναν παχυσαρκο, σε εναν ΑΜΕΑ. Κι εγω σκεφτομαι να αυτοκτονησω αλλα απο την αλλη τι χειροτερο να μου συμβει τωρα εχω υποστει ανεπανορθωτες ζημιες καλη τυχη να εχεις στην ζωη σου και μην παθεις αυτα που επαθα εγω σου ευχομαι!!!
γιωργο πάνου αφου εμείς εδώ τους εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας θες να μου πεις εσυ τι κάνεις στη ζωή εκτός απο το να μπαινείς σε φόρουμ και να προσπαθείς να μειώσεις του υπόλοιπους? γιατι πραγματικά αυτά που λες ειναι λιγάκι ανησυχητικά.
Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου κορίτσι μου ομορφο.μόνο αυτή είναι η λυση.για όλους που είμαστε εδώ μέσα φαινεται δύσκολη η ζωή.έτσι είναι η ζωή πρέπει να το αποδεχτουμε.μέσα όμως από αυτές τις δυσκολίες θα έρθουν και οι ευτυχιες.πίστεψε το αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι εσύ τα βλέπεις όλα άσχημα ενώ δεν είναι ετσι
Αυτο το λενε ολοι σαν και του λογου σου ομως ειναι μαλακιες. Το να εχεις απαιτησεις δεν ειναι κακο, το να εκμεταλλευεσαι και να μην προσφερεις ειναι, κατι που δεν κανω εγω, αλλα οσοι κανω παρεα γιατι ετσι ειναι ο νομος του δυνατου!! Ο καλος καλο δεν βλεπει λενε γκεγκε; Αντε γιατι τα πηρα αγρια τωρα