δεν ξερω τι τιτλο ν βαλω θέλω να αυτοκτονήσω - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 137
    Banned
    Φυσικά λέει ψέματα. 50 post θέλει για να μπορεί κάποιος να λάβει και να στείλει ΠΜ

Senior Member
    Είναι σκέψεις που έρχονται και φεύγουν τώρα δεν τις έχω αλλά όταν έρχονται με διαλύουν
    ευχαριστώ για το support πάντως όλους σας !

Senior Member
    Μην του δινεις σημασια κοπελα μου. Με τα δηθεν περι "προσοχης" ουσιαστικα φωτογραφιζει τον εαυτο του. Για να κεντραρει τη συζητηση πανω στη δικη του θλιβερη υπαρξη κανει ολες τις "παρεμβασεις" του.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    ει λουλούδι ! επειδή τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού μην τους αφήνεις να σε ρίχνουν γιατί όταν μας ρίχνουν παίρνουν τροφή και συνεχίζουν αν σου κάνει κακό μην μπαινείς εδώ μέσα και η γνώμη μου είναι να μην ανεχόμαστε καμία συμπεριφορά που μας προσβάλλει ή μας στεναχωρεί παντως θέλω να πιστευω ότι δεν αποτελούν την πλειοψηφία.

Banned
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ναι απλα εμενα με ειπε εγωιστρια σε ενα αλλο θεμα και μου εσουρε τα εξ'αμαξης χωρις να με ξερει και εχω πεσει τωρα πολυ. Δλδ καθε φορα που μπαινω σ αυτο το φορουμ αυτο γινεται, θα βρεθει ενας μισογυνης-μισανθρωπος να μου την πει γι αυτο απεχω μεγαλα χρονικα διαστηματα ενω ειμαι εδω απο το 2008!! Σχεδον 11 χρονια δηλαδη!! Το τι εχω ακουσει εδω μεσα δεν λεγεται!! Αλλα και η κοινωνια μας εκει εξω δεν ειναι καλυτερη γι αυτο τα ανεχομαι, θα προτιμουσα ομως να μην ειχα γεννηθει!!!
    σιγα τι σου ειπα !!?? απλα σου ειπα οτι για να κανεις φιλους πρεπει να μην εχεις μονο απετηεις, αλλα πρεπει να προσφερεις κι ολας!! κι εσυ το πειρες ως βρισια αυτο?? μετα λες γιατι δεν σε κνουν παρεα!! σκεψου λιγακι!! εαν νευριαζεις με εναν ασχετο-ξενο! που δεν το βλεπεις, φαντασου με καποιο που θα τον βλεπεις!! ε? αυτο σου λεω οταν λεω οτι νευριαζεις πολυ ευκολα!

Ναι απλα εμενα με ειπε εγωιστρια σε ενα αλλο θεμα και μου εσουρε τα εξ'αμαξης χωρις να με ξερει και εχω πεσει τωρα πολυ. Δλδ καθε φορα που μπαινω σ αυτο το φορουμ αυτο γινεται, θα βρεθει ενας μισογυνης-μισανθρωπος να μου την πει γι αυτο απεχω μεγαλα χρονικα διαστηματα ενω ειμαι εδω απο το 2008!! Σχεδον 11 χρονια δηλαδη!! Το τι εχω ακουσει εδω μεσα δεν λεγεται!! Αλλα και η κοινωνια μας εκει εξω δεν ειναι καλυτερη γι αυτο τα ανεχομαι, θα προτιμουσα ομως να μην ειχα γεννηθει!!!
    Μη δίνεις σημασία σε κανέναν ούτε εκεί έξω ούτε εδώ μέσα. Απ όσα σου λένε να κρατάς τα καλά. Και είδες και εσύ ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι τόσο αξιόπιστος σε ότι πει

Senior Member
    Quote Originally Posted by eive View Post
    ει λουλούδι ! επειδή τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού μην τους αφήνεις να σε ρίχνουν γιατί όταν μας ρίχνουν παίρνουν τροφή και συνεχίζουν αν σου κάνει κακό μην μπαινείς εδώ μέσα και η γνώμη μου είναι να μην ανεχόμαστε καμία συμπεριφορά που μας προσβάλλει ή μας στεναχωρεί παντως θέλω να πιστευω ότι δεν αποτελούν την πλειοψηφία.
    Δυστυχως γλυκια μου αποτελουν την πλειοψηφια. Δεν εχω γνωρισει ουτε εναν απολυτα καλο ανθρωπο στην ζωη μου, ουτε εναν!! Απλα οι περισσοτεροι δεν το δειχνουν σε ολους οτι ειναι κακοι, σε μενα ομως που ειμαι αδυναμο κομματι το δειχνουν ολοι, οπως σε εναν αστεγο, σε εναν παχυσαρκο, σε εναν ΑΜΕΑ. Κι εγω σκεφτομαι να αυτοκτονησω αλλα απο την αλλη τι χειροτερο να μου συμβει τωρα εχω υποστει ανεπανορθωτες ζημιες καλη τυχη να εχεις στην ζωη σου και μην παθεις αυτα που επαθα εγω σου ευχομαι!!!

Banned
    Quote Originally Posted by eive View Post
    Είναι σκέψεις που έρχονται και φεύγουν τώρα δεν τις έχω αλλά όταν έρχονται με διαλύουν
    ευχαριστώ για το support πάντως όλους σας !
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:04.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Φυσικά λέει ψέματα. 50 post θέλει για να μπορεί κάποιος να λάβει και να στείλει ΠΜ
    Χαχα σωστα! Αυτο που το πας; Το ηξερα οτι καπου θα χρησιμευε κι αυτος ο αλλοκοτος περιορισμος στα ΠΜ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μη δίνεις σημασία σε κανέναν ούτε εκεί έξω ούτε εδώ μέσα. Απ όσα σου λένε να κρατάς τα καλά. Και είδες και εσύ ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι τόσο αξιόπιστος σε ότι πει
    Δυστυχως Αποστολια νικαει το κακο παντου. Σε σημειο που να πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος, μονο διαβολος. Δεν αντεχω αλλο ειλικρινα αλλα απο την αλλη οτι χειροτερο ηταν να παθω το επαθα. Τι να πω και μη χειροτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Αστην κοπελα ησυχη, μα καλα, τι κανουν οι διαχειριστες;;;
    Last edited by Aeon; 10-01-2019 at 20:05.

Senior Member
    γιωργο πάνου αφου εμείς εδώ τους εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας θες να μου πεις εσυ τι κάνεις στη ζωή εκτός απο το να μπαινείς σε φόρουμ και να προσπαθείς να μειώσεις του υπόλοιπους? γιατι πραγματικά αυτά που λες ειναι λιγάκι ανησυχητικά.

Δυστυχως Αποστολια νικαει το κακο παντου. Σε σημειο που να πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος, μονο διαβολος. Δεν αντεχω αλλο ειλικρινα αλλα απο την αλλη οτι χειροτερο ηταν να παθω το επαθα. Τι να πω και μη χειροτερα
    Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου κορίτσι μου ομορφο.μόνο αυτή είναι η λυση.για όλους που είμαστε εδώ μέσα φαινεται δύσκολη η ζωή.έτσι είναι η ζωή πρέπει να το αποδεχτουμε.μέσα όμως από αυτές τις δυσκολίες θα έρθουν και οι ευτυχιες.πίστεψε το αυτό είναι το πρόβλημα σου ότι εσύ τα βλέπεις όλα άσχημα ενώ δεν είναι ετσι

Senior Member
    Αστην κοπελα ησυχη, μα καλα, τι κανουν οι διαχειριστες;;;
    Οι διαχειριστες το παρακολουθουν αυτο το θρεντ εδω και αρκετη ωρα. Μενει να δουμε τι σκοπευουν να κανουν τωρα που ο "κυριος" εδειξε το πραγματικο του προσωπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    σιγα τι σου ειπα !!?? απλα σου ειπα οτι για να κανεις φιλους πρεπει να μην εχεις μονο απετηεις, αλλα πρεπει να προσφερεις κι ολας!! κι εσυ το πειρες ως βρισια αυτο?? μετα λες γιατι δεν σε κνουν παρεα!! σκεψου λιγακι!! εαν νευριαζεις με εναν ασχετο-ξενο! που δεν το βλεπεις, φαντασου με καποιο που θα τον βλεπεις!! ε? αυτο σου λεω οταν λεω οτι νευριαζεις πολυ ευκολα!
    Αυτο το λενε ολοι σαν και του λογου σου ομως ειναι μαλακιες. Το να εχεις απαιτησεις δεν ειναι κακο, το να εκμεταλλευεσαι και να μην προσφερεις ειναι, κατι που δεν κανω εγω, αλλα οσοι κανω παρεα γιατι ετσι ειναι ο νομος του δυνατου!! Ο καλος καλο δεν βλεπει λενε γκεγκε; Αντε γιατι τα πηρα αγρια τωρα

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast