Μην απαντήσεις στη Shakti.
Θύματα όχι της εποχής αλλά της αμαρτίας που λέγεται υπερηφάνεια αδερφέ μου.
Printable View
Μην απαντήσεις στη Shakti.
Θύματα όχι της εποχής αλλά της αμαρτίας που λέγεται υπερηφάνεια αδερφέ μου.
σε ακαταλληλο θα ελεγα. Καλη χώνεψη.
Χαχαχα ρε παιδιά τι γίνεται εδώ;;
Τι θέμα έξαλλο είναι αυτό με στρινγκ;;
Ας χαλαρώσουμε λίγο....
Η αισθητική του καθενός είναι προσωπική ...κάποιες γυναίκες θεωρούν ότι είναι προκλητικό και υπερβολικό να πλασάρουν το σώμα τους και πιστεύουν ότι το κάνουν για εντυπωσιασμό....Ναι πολλές φορές όντως είναι έτσι .....
Άλλες πάλι γυναίκες νιώθουν ωραία με το σώμα τους και νιώθουν άνετα να ντύνονται αποκαλυπτικά.....Και αυτό θεμιτό είναι.....
Πάντα αρέσει το προκλητικό ντύσιμο στους άντρες αν και το βλέπουν συντηρητικά ότι αν μια γυναίκα ντύνεται έτσι ειναι εύκολη ....Αυτό μπορεί να ισχύει...Μπορεί και όχι.....! Μπορεί πιο ανοικτή να είναι κάποια που ντύνεται πιο συντηρητικά και η άλλη που τα πετάει έξω να είναι πιο σεμνή....Μπορεί όμως και όχι ...
Σημασία έχει καθένας να ντύνεται όπως νιώθει άνετα
Εμ εκεί είναι το θέμα χαχα εκεί που έχουμε πάθος και αδυναμία , ειρωνευσου βρε εμένα και αλλους που τα δεχόμαστε και με χιούμορ και καλή καρδιά. Η Shakti τα λέει σοβαρά, θα βγει έχθρα έτσι :(
Κι εμένα μαρεσει η ειρωνία και η σάτιρα μέχρι τέλους χαχα αλλά χωρίς να προκαλώ τον άλλο έστω και εχθρός μου, τζάμπα αμαρτία.
Δεν είναι ανάγκη να χάνουμε το μέτρο.
Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράσει την άποψη του. Ας μην απαντάμε στις προκλήσεις, όταν και όπου υπάρχουν.
Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον το φόρουμ, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται να ενδίδουμε σε προκλήσεις.
Ειδικά όταν το μήνυμα που έχουμε μοιραστεί είναι πολύ δυνατότερο των όποιων προκλήσεων.
Βεβαίως υπάρχει και το δικαίωμα της έκφρασης αντίθετης άποψης. Ας την εκφράσει όποιος το επιθυμεί και ας κριθεί από τα μέλη και τους λοιπούς αναγνώστες, για τις θέσεις και τις απόψεις του.