φετίχ με εσώρουχα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92
    Senior Member
    Μην απαντήσεις στη Shakti.

Θύματα όχι της εποχής αλλά της αμαρτίας που λέγεται υπερηφάνεια αδερφέ μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Κατά τη γνώμη μου αυτές οι γυναίκες είναι θύματα. Θύματα της εποχής που η εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει καταλύσει κάθε άλλη αξία.

Τι να σου κάνει και το κοριτσάκι που μεγάλωσε σε αυτή την εποχή;

Στην εποχή των hashtags #freethenipple!!! #BeASlut!!! και άλλα όμοια.

Θύματα της εποχής και τίποτα άλλο.

Όπως θύματα είναι και οι άντρες που προσεγγίζουν πολύ σοβαρά θέματα όπως η πορνογραφία ως κάτι που είναι απόλυτα αθώο.

Όλα μετράνε στην ζωή όμως!!! Και οι σκέψεις μας και οι επιλογές μας.
    Καλα, βρες καποια ερευνα με σοβαρη στατιστικη ισχυ πρωτα και ελα να τα ξαναπουμε. Μεχρι και μελετη με δυο (2) συμμετεχοντες, κι αυτοι ανεκδοτολογικοι, βρισκει κανεις στις εξι δηθεν κορυφαιες μελετες που δηθεν δειχνουν αιτιαση και οχι απλα συσχετισμο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    σε ακαταλληλο θα ελεγα. Καλη χώνεψη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εισαι στο καταλληλο φορουμ για να ζητήσεις βοήθεια. Φιλικά παντα.
    Αυτο δεν ειναι καθολου σιγουρο. Διαβαζεις καθολου τι γραφεται εδω μεσα απο ορισμενους;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Γιατί πρόκειται για ρούχο που εκφυλίστηκε σε σχοινί, λες και είμαστε στην εποχή που ο άνθρωπος λάξευε τις πέτρες για να κυνηγήσει. Τι αισθητική να δω σ' αυτό;
    Σε ευχαριστώ!!! Με έκανες να γελάσω. Αν και γυναίκα το βρίσκω ενοχλητικά άβολο και μη ερωτικό. Φαντασία μηδέν. Δική μου η άποψη. Μη με πουν υπέρμαχη του πουριτανισμου. Να σαι καλά πραγματικά με έκανες να ανέβω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Shakti View Post
    σε ακαταλληλο θα ελεγα. Καλη χώνεψη.
    Βρε ακου που σου λεω στο κατάλληλο εισαι. Μόνο και μόνο που ήσουν εχθρική με μια άγνωστη επειδή δε συμφωνείς με τα πιστεύω του λεει πολλα για σενα. Πιες σοδιτσα. Τη κερναω εγω
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Βρε ακου που σου λεω στο κατάλληλο εισαι. Μόνο και μόνο που ήσουν εχθρική με μια άγνωστη επειδή δε συμφωνείς με τα πιστεύω του λεει πολλα για σενα. Πιες σοδιτσα. Τη κερναω εγω
    Πέφτεις @φαντασια μου και με πληγώνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Πέφτεις @φαντασια μου και με πληγώνεις.
    Δε προσβαλα καπου σε αντίθεση με εκείνη. Μην άγχεσαι

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα ρε παιδιά τι γίνεται εδώ;;
    Τι θέμα έξαλλο είναι αυτό με στρινγκ;;

Ας χαλαρώσουμε λίγο....
    Η αισθητική του καθενός είναι προσωπική ...κάποιες γυναίκες θεωρούν ότι είναι προκλητικό και υπερβολικό να πλασάρουν το σώμα τους και πιστεύουν ότι το κάνουν για εντυπωσιασμό....Ναι πολλές φορές όντως είναι έτσι .....

Άλλες πάλι γυναίκες νιώθουν ωραία με το σώμα τους και νιώθουν άνετα να ντύνονται αποκαλυπτικά.....Και αυτό θεμιτό είναι.....

Πάντα αρέσει το προκλητικό ντύσιμο στους άντρες αν και το βλέπουν συντηρητικά ότι αν μια γυναίκα ντύνεται έτσι ειναι εύκολη ....Αυτό μπορεί να ισχύει...Μπορεί και όχι.....! Μπορεί πιο ανοικτή να είναι κάποια που ντύνεται πιο συντηρητικά και η άλλη που τα πετάει έξω να είναι πιο σεμνή....Μπορεί όμως και όχι ...

Σημασία έχει καθένας να ντύνεται όπως νιώθει άνετα

Senior Member
    Δε προσβαλα καπου σε αντίθεση με εκείνη. Μην άγχεσαι
    Έχω ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από σένα. Αυτή να ειρωνεύεται, κι εσύ να απαντάς με αγάπη χωρίς ειρωνία και με ουσία βλέποντας την ως χτυπημένη ψυχή [emoji8] χωρίς καν να της την πεις ούτε καν να θυμώσεις.

Shakti ελπίζω να βρεις ηρεμία την ψυχή σου :)

Senior Member
    Έχω ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από σένα. Αυτή να ειρωνεύεται, κι εσύ να απαντάς με αγάπη χωρίς ειρωνία και με ουσία βλέποντας την ως χτυπημένη ψυχή [emoji8] χωρίς καν να της την πεις ούτε καν να θυμώσεις.

Shakti ελπίζω να βρεις ηρεμία την ψυχή σου :)
    Α λυπάμαι αλλα θα στο χαλασω. Καλη χρυσή και αγια αλλα η ειρωνεία ειναι στη φύση μου.... Αγαπω ειρωνεία...

Senior Member
    Α λυπάμαι αλλα θα στο χαλασω. Καλη χρυσή και αγια αλλα η ειρωνεία ειναι στη φύση μου.... Αγαπω ειρωνεία...
    Εμ εκεί είναι το θέμα χαχα εκεί που έχουμε πάθος και αδυναμία , ειρωνευσου βρε εμένα και αλλους που τα δεχόμαστε και με χιούμορ και καλή καρδιά. Η Shakti τα λέει σοβαρά, θα βγει έχθρα έτσι :(

Κι εμένα μαρεσει η ειρωνία και η σάτιρα μέχρι τέλους χαχα αλλά χωρίς να προκαλώ τον άλλο έστω και εχθρός μου, τζάμπα αμαρτία.

Senior Member
    Δεν είναι ανάγκη να χάνουμε το μέτρο.

Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράσει την άποψη του. Ας μην απαντάμε στις προκλήσεις, όταν και όπου υπάρχουν.

Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον το φόρουμ, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται να ενδίδουμε σε προκλήσεις.

Ειδικά όταν το μήνυμα που έχουμε μοιραστεί είναι πολύ δυνατότερο των όποιων προκλήσεων.

Βεβαίως υπάρχει και το δικαίωμα της έκφρασης αντίθετης άποψης. Ας την εκφράσει όποιος το επιθυμεί και ας κριθεί από τα μέλη και τους λοιπούς αναγνώστες, για τις θέσεις και τις απόψεις του.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Εμ εκεί είναι το θέμα χαχα εκεί που έχουμε πάθος και αδυναμία , ειρωνευσου βρε εμένα και αλλους που τα δεχόμαστε και με χιούμορ και καλή καρδιά. Η Shakti τα λέει σοβαρά, θα βγει έχθρα έτσι :(

Κι εμένα μαρεσει η ειρωνία και η σάτιρα μέχρι τέλους χαχα αλλά χωρίς να προκαλώ τον άλλο έστω και εχθρός μου, τζάμπα αμαρτία.
    Μην εισαι ζουλιαρης θα σε ειρωνευομαι και εσενα οταν έρθει η ωρα σου [emoji83][emoji83][emoji83]

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Δεν είναι ανάγκη να χάνουμε το μέτρο.

Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράσει την άποψη του. Ας μην απαντάμε στις προκλήσεις, όταν και όπου υπάρχουν.

Προσωπικά βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον το φόρουμ, στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται να ενδίδουμε σε προκλήσεις.

Ειδικά όταν το μήνυμα που έχουμε μοιραστεί είναι πολύ δυνατότερο των όποιων προκλήσεων.

Βεβαίως υπάρχει και το δικαίωμα της έκφρασης αντίθετης άποψης. Ας την εκφράσει όποιος το επιθυμεί και ας κριθεί από τα μέλη και τους λοιπούς αναγνώστες, για τις θέσεις και τις απόψεις του.
    Καλα ναι, η διαχειριση ας συνεχισει να αγνοει μισογυνισμο, ομοφοβια και παραπληροφορηση σε θεματα που ψυχολογια/ψυχιατρικη εχει θεση και consensus, και κατα τα αλλα ολα γινονται.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast