Originally Posted by
Sunny
Καλησπέρα σας, φίλοι μου.Πώς είστε?
Ήθελα να μοιραστώ ότι αισθάνομαι αρκετά καλύτερα και όποτε μου έρχονται σκέψεις σχετικά με τη φοβία μου για τη λυσσα, καταφέρνω να τις αντιμετωπίσω με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία.Καθως και περνάω διαστήματα κατά τα οποία νοιώθω πολύ καλα!Σ'αυτό έχουν συνδράμει καθοριστικά τα καινούρια πράγματα που εχω κάνει για τον εαυτό μου.
Όμως!Μ'έχει πιάσει μια ακόμα ανησυχία και θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.Αν θέλετε ακούτε,αν θέλετε γράφετε επίσης.Ευχαριστω όπως και να'χει.
Παρατήρησα λοιπόν χθες δύο σπυράκια δίπλα δίπλα στο χέρι μου.Το μυαλό μου λοιπόν αυτομάτως πήγε σε τσιμπήματα νυχτεριδας καθώ ένα απόγευμα νωρίς ενώ κοιμόμουν άκουσα έναν ήχο στο δωμάτιό μου, ο οποίος όμως μπορούσα να διακρίνω ότι ήταν εντόμου.Τωρα λοιπόν σκεφτομαι: πρωτον,πες οτι δεν κατάλαβες οτι σε τσίμπησε νυχτεριδα δεν θα την έβρισκες πουθενά μέσα στο σπίτι ή μήπως συνομωτησε το σύμπαν για να δραπετεύσει χωρίς να τη δεις?(χαχαχα),δεύτερον μοιάζουν με απλά σπυράκια(όπως αυτά που έχω ξαναβγαλει)και δεν είχαν και πληγή από όσο ειδα,τρίτον σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα φαρμακείο για να ζητήσω τη γνώμη ενός πιο ειδικού αλλά μόνο στη σκέψη ντρεπομαι(Πόσο μάλλον να πάω σε νοσοκομείο ή γιατρό γι'αυτό το λογο!Επίσης δεν ειναι λυση αυτη καθε φορα που θα εντοπιζω κατι "υποπτο".Και τέλος το γεγονός και μόνο ότι ντρέπομαι,από όσο έχω διαβάσει και από άλλες περιπτώσεις αρρωστοφοβιας,δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι ο φόβος μου είναι μη ρεαλιστικός και ότι το καταλαβαίνει εν μέρει αυτό το μυαλό μου.).
Ελπίζω να μη σας κούρασα.Πώς σας φαίνονται όλα αυτά?