Originally Posted by
Dxr
Η γυναίκα μου από τα 18 της πέρασε σοβαρά γυναικολογικα θέματα, κόντεψε να χάσει τις ωοθήκες της σάλπιγγες κ. Τ. Λ.
Τα δίδυμα μας αγόρια τα αποκτήσαμε με πολύ κόπο εξωσωματικές ανδρογόνα μεγάλη ταλαιπωρία σας λέω.
Το τρίτο παιδί ο καλός θεούλης μας το έδωσε χωρίς κόπο, βέβαια ήρθε μόλις είχαμε πάρει ανάσα από τα διδυμα, δεν το ήθελε, ήθελε να το ρίξει, εγώ την πίεσα την είπα πως χωρίζουμε εάν το κανει.
Την πήρε καιρό να το αγαπήσει, βέβαια θεωρώ ότι εμένα από τότε μου το κρατάει που την πίεσα, αλλά και τι να κάναμε γαμωτο μου διδυμα μεγαλώσαμε θα κολωσουμε στο τρίτο.
Δεν την άφησα ποτέ μόνη 6 μηνες και οι 2 μας με 2 ώρες ύπνο κάθε βράδυ.
Έφευγα νωρίτερα από την δουλειά μου να πάω να την βοηθήσω με τα μωρά.
Να μην σας κουράζω ο ψυχίατρος μου είπε ότι κάποια στιγμή θα πάθει breakdown που η θα την κάνει να συνέλθει η θα χαθεί οριστικά στην κατάθλιψη η χειρότερα.
Για μένα ο γάμος μου τελείωσε, αλλά αν αυτή η γυναίκα είναι ψυχολογικά ασταθής τι παιδιά να μεγαλώσει?
Και που ξέρω ότι δεν μου κουβαλήσει κάνα ψυχακια στο σπίτι και μου βιασει/σκοτώσει δεν ξέρω τι άλλο τα παιδιά?
Την είπα πόσες φορές πάμε ρε παιδί μου να δούμε έναν ειδικό, όχι δεν χρειάζεται δεν φταις εσύ απλά εγώ δεν σε αγαπάω.
Έχω χάσει τον ύπνο μου γενικώς, αλλά πλέον δεν ξέρω εάν πρέπει να της δώσω διαζύγιο που με πιέζει, χωρίς να ξέρω με τι μαλακά έχει μπλέξει και πως την εκβιάζει.
Και αν την παρατήσει ο άλλος ο μαλακάς αυτή όχι απλά θα καταρρεύσει όταν καταλάβει την κοροϊδία που έφαγε αλλά και την τεράστια μαλάκια της, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αυτοκτονήσει.
Πως να την βοηθήσω όταν με αποκλείει από το οτιδήποτε?