Γαμος τελος!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 171
    Senior Member
    Πρώτον δεν ζήτησε βοήθεια, πήγε για κάποιον άλλο και τυχαία πάνω στην κουβέντα ο ψυχίατρος κατάλαβε κάποια πράγματα και ζήτησε να την ξαναδεί εάν αυτή θέλει. Πήγε 2,3 φορές και μετά δεν ξαναπηγε.

Εμένα με είχε πει ότι θα δει ενα ψυχολόγο για να την συμβουλευσει για το διαζύγιο μας. Βέβαια εγώ επεμενα να πάμε μαζί γιατί γαμω το κέρατο μου είμαι ο πατέρας των παιδιών και το θέμα διαχείρισης αφορά και εμένα.

Δεν ήθελε με τίποτα, έτσι πήγε μόνη της.
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το γεγονός ότι η ίδια ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό είναι απόδειξη ότι θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της. Άρα δίπλα από τα παιδιά της δεν θα είναι επικίνδυνη ή οτιδήποτε άλλο. Το δύσκολο κομμάτι είναι να χρειάζεται κάποιος βοήθεια και να μην το αντιλαμβάνεται. Τώρα ψυχίατρος ο οποίος είπε τόσες λεπτομέρειες για ένα ασθενή του για μένα δεν είναι ιδανικός γιατρός. Πόσο μάλλον να προβλέπει και το μέλλον. Αφού ξέρει ότι θα συμβούν όλα αυτά γιατί η γυναίκα σου να συνεχίσει να πηγαίνει στον ψυχίατρο αφού η πορεία της "ασθένειας" της είναι καταδικασμενη; Ας μείνει σπίτι και να κλαίει την μοίρα της.

Στο πρώτο σου θεμα δεν είχες αναφέρει για κάποιο θέμα που έχει η γυναίκα σου.
    Αν όντως η γυναίκα σου χρειάζεται βοήθεια καλό είναι να δει κι άλλο γιατρό.

Senior Member
    Εγώ νομίζω πως χρειάζεται να μάθεις ποια είναι ακριβώς η κατάσταση της. Να καταλάβεις. Μίλα με τον ψυχίατρο. Έχεις δικαίωμα να ξέρεις, για τα παιδιά σου πρώτα απ'όλα.

george1520
    Guest
    Πήγε 2-3 φορές και έβγαλε οοοοοολα αυτά τα συμπεράσματα ο γιατρός και τα είπε κιόλας σε ένα τρίτο χωρίς την συγκατάθεση της;

Για πες. Για το τρίτο άτομο στην σχέση. Που δεν ησουν σίγουρος αν υπήρχε. Αυτός στο είπε;

Senior Member
    Για άλλο ιατρό δεν το βλέπω γιατί η ίδια θεωρεί ότι δεν έχει κάποιο θέμα, απλά χωρίζει, σου λέει δεν έκανα έγκλημα, και η αλήθεια είναι ήρθε και μου το είπε θέλω να χωρίσουμε γιατί δεν θέλω να σε κερατώσω.

Αλλά εγώ νιώθω ότι δεν είναι σίγουρη για την απόφαση της και ότι δέχεται πίεση.

Μπορεί και να κάνω λάθος τι να πω!

Quote Originally Posted by Dxr View Post
    Πρώτον δεν ζήτησε βοήθεια, πήγε για κάποιον άλλο και τυχαία πάνω στην κουβέντα ο ψυχίατρος κατάλαβε κάποια πράγματα και ζήτησε να την ξαναδεί εάν αυτή θέλει. Πήγε 2,3 φορές και μετά δεν ξαναπηγε.

Εμένα με είχε πει ότι θα δει ενα ψυχολόγο για να την συμβουλευσει για το διαζύγιο μας. Βέβαια εγώ επεμενα να πάμε μαζί γιατί γαμω το κέρατο μου είμαι ο πατέρας των παιδιών και το θέμα διαχείρισης αφορά και εμένα.

Δεν ήθελε με τίποτα, έτσι πήγε μόνη της.

Senior Member
    οι οικογένεια φίλοι δεν την μιλάνε εδώ και καιρό μετά από αυτο. Στην ουσία είναι μόνη της.

Στον ψυχίατρο πήγα γιατί το έμαθα από φίλη της που είναι ψυχολόγος.

Το κουτσομπολιό βλέπεις είναι και στους ιατρούς.

Πήγα τον επιασα εγώ και τον είπα θέλω να με ενημερωσετε για την κατάσταση της.

Γυρναει και μου λέει ότι η σύζυγος σας μου είπε ότι αρνήθηκατε να ερθετε, τον λέω φίλε μου εγώ δεν ήξερα καν ότι βλέπει ψυχιατρο. Τι να πει ο άνθρωπος έμεινε κόκκαλο.
    Δεν είχε δικαίωμα να σου πει όσα σου είπε. Τι σόι γιατρός το κάνει αυτό;
    Αν θεωρεί πως κινδυνεύουν τα παιδιά της μαζί της και πως δεν μπορεί να τα φροντίσει τότε είχε καθήκον να ενημερώσει τις αρχές. Διαφορετικά δεν είχε κανένα δικαίωμα να μιλήσει σε σένα.

Με συγχωρείς άλλα νιώθω λίγο άσχημα για την γυναίκα σου. Γιατί την κάνανε όλοι πέρα; Την έκαναν πέρα οι δικοί της αντί να της σταθούν;;; Κι αν κατάλαβαν πως δεν είναι καλά και τα κάνει αυτά, ένας λόγος παραπάνω που χρειάζεται συμπαράσταση και βοήθεια.

Τα παιδιά σου τα βλέπεις; Πώς είναι; Αυτό που μπορείς να κάνει είναι να διατηρείς στενή σχέση με τα παιδιά σου. Ο ψυχίατρος στα τόσα κουτσομπολιά δεν βρήκε χρόνο να σου πει πώς να χειριστείς το θέμα με τα παιδιά;

Επίσης άσχετο αλλά ήθελα να στο πω από την ώρα που το είδα, θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι την εκβίασες να κρατήσετε το τρίτο σας παιδί. Τις αντοχές του ο καθένας τις μετράει μόνος του.

Senior Member
    Με συγχωρείς αλλά δεν έχει δικαίωμα να ξέρει εκτός κι αν η γυναίκα είναι επικίνδυνη. Μόνο αυτό έχει δικαίωμα να ξέρει.
    Κι αν είναι, μπορεί να πάρει τα παιδιά του και να τα μεγαλώσει μόνος του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Με συγχωρείς αλλά δεν έχει δικαίωμα να ξέρει εκτός κι αν η γυναίκα είναι επικίνδυνη. Μόνο αυτό έχει δικαίωμα να ξέρει.
    Κι αν είναι, μπορεί να πάρει τα παιδιά του και να τα μεγαλώσει μόνος του.
    Το λέω με την καλή έννοια elisabet. Δηλαδή να σηκωθεί να φύγει επειδή του είπε «δε θέλω να σε κερατώσω»;

Πάντως μ' αρέσει που δεν έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε για την υγεία του ανθρώπου που είμαστε μαζί, αλλά από την άλλη έχουμε κάθε δικαίωμα να γνωρίζουμε αν μας κερατώνει. Εδώ δεν υπάρχει απόρρητο. Ποιός είναι αυτός που θα ελέγξει έναν άλλο άνθρωπο για το τι θα κάνει με το σώμα του;

Senior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Το λέω με την καλή έννοια elisabet. Δηλαδή να σηκωθεί να φύγει επειδή του είπε «δε θέλω να σε κερατώσω»;

Πάντως μ' αρέσει που δεν έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε για την υγεία του ανθρώπου που είμαστε μαζί, αλλά από την άλλη έχουμε κάθε δικαίωμα να γνωρίζουμε αν μας κερατώνει. Εδώ δεν υπάρχει απόρρητο. Ποιός είναι αυτός που θα ελέγξει έναν άλλο άνθρωπο για το τι θα κάνει με το σώμα του;
    Αυτός στον οποίο αυτός ο άνθρωπος υποσχέθηκε πίστη και αποκλειστικότητα.
    Αν δεν υπήρχαν αυτές οι προυποθέσεις από την αρχή της σχέσης και οι όροι ήταν : είμαστε μαζί αλλά είμαστε και με όποιους άλλους θέλουμε, τότε ναι κανείς δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει τον άλλον για το τι θα κάνει με το σώμα του. Αν όμως η συμφωνία μας ήταν ότι θα έχουμε αποκλειστικότητα... τότε έχω δικαίωμα να ξέρω αν σπας την συμφωνία και με δουλεύεις. Είναι τόσο απλό, δεν ξέρω γιατί το βρίσκεις παράξενο.

Όσο για το πρώτο σκέλος...τι άλλο μένει να κάνει βρε συ όταν η άλλη επιμένει και του λέει πως θέλει να χωρίσουν; Να κάθεται σπίτι με το ζόρι; Μια σχέση για να αρχίσει χρειάζεται να συμφωνήσουν και οι δύο, για να τελειώσει όμως αρκεί να το αποφασίσει ο ένας.

Senior Member
    Για άλλο ιατρό δεν το βλέπω γιατί η ίδια θεωρεί ότι δεν έχει κάποιο θέμα, απλά χωρίζει, σου λέει δεν έκανα έγκλημα, και η αλήθεια είναι ήρθε και μου το είπε θέλω να χωρίσουμε γιατί δεν θέλω να σε κερατώσω.

Αλλά εγώ νιώθω ότι δεν είναι σίγουρη για την απόφαση της και ότι δέχεται πίεση.

Μπορεί και να κάνω λάθος τι να πω!
    αν νοιωθεις οτι δεχεται πιεση, μην αντιδρας.
    πες της οτι θα κανετε οτι θελει, αλλα αν θελει τον χρονο της, εισαι διατεθιμενος να της τον δωσεις για να ξεκαθαρισει τι θελει να κανει.
    αν ανησυχεις για το μελλον των παιδιων με καποιον νεο συντροφο η γενικα με την μανα τους, γιατι δεν ζητας την επιμελεια;
    θα την ξεφορτωσεις κι απο μεγαλα βασανα αν χωριζει για να κανει ντολτσε βιτα, διοτι η νεα γνωριμια της και να θελει να ζησει μαζι της κι οχι απλα να την συνανταει, σιγουρα δεν θελει να εχει μαζι και 3 μικρα παιδια που δεν ειναι δικα του..

Senior Member
    Παιδιά,

Σήμερα έμαθα κάτι το οποίο αλλάζει τα δεδομένα. Η γυναίκα μου πηγαίνει σε ψυχίατρο αρκετό καιρό χωρίς να μου έχει πει τίποτα.

Πήγα βρήκα τον ψυχίατρο μου είπε ότι περνάει φάση που θα κρατήσει 2-3 χρόνια κατά την οποία καλά είναι να μην πάρει καμία σοβαρή απόφαση, τον λέω τι σοβαρή απόφαση και κουραφέξαλα εδώ μου είπε να χωρίσουμε. Μου είπε τα εξής ότι έχει το σύνδρομο του εωσφορικου εγωισμου ( έχω ψάξει όλο το γαμω Internet δεν έχω βρει τίποτα) και ότι είναι αυτόκαταστροφική, η αλήθεια ή όλη συμπεριφορά της αυτό δείχνει. Για παράδειγμα μου λέει συνέχεια 'Δεν φταις εσύ όλο, το λάθος είναι δικό μου και θα υποστώ τις συνεπειες'.

Ο πατέρας της κοντεύει να πάθει καρκίνο και δεν σηκώνει το τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνει, είναι λογικό?

Συνεχιζω σε άλλη παράγραφο.
    Η γυναίκα μου από τα 18 της πέρασε σοβαρά γυναικολογικα θέματα, κόντεψε να χάσει τις ωοθήκες της σάλπιγγες κ. Τ. Λ.

Τα δίδυμα μας αγόρια τα αποκτήσαμε με πολύ κόπο εξωσωματικές ανδρογόνα μεγάλη ταλαιπωρία σας λέω.

Το τρίτο παιδί ο καλός θεούλης μας το έδωσε χωρίς κόπο, βέβαια ήρθε μόλις είχαμε πάρει ανάσα από τα διδυμα, δεν το ήθελε, ήθελε να το ρίξει, εγώ την πίεσα την είπα πως χωρίζουμε εάν το κανει.

Την πήρε καιρό να το αγαπήσει, βέβαια θεωρώ ότι εμένα από τότε μου το κρατάει που την πίεσα, αλλά και τι να κάναμε γαμωτο μου διδυμα μεγαλώσαμε θα κολωσουμε στο τρίτο.

Δεν την άφησα ποτέ μόνη 6 μηνες και οι 2 μας με 2 ώρες ύπνο κάθε βράδυ.

Έφευγα νωρίτερα από την δουλειά μου να πάω να την βοηθήσω με τα μωρά.

Να μην σας κουράζω ο ψυχίατρος μου είπε ότι κάποια στιγμή θα πάθει breakdown που η θα την κάνει να συνέλθει η θα χαθεί οριστικά στην κατάθλιψη η χειρότερα.

Για μένα ο γάμος μου τελείωσε, αλλά αν αυτή η γυναίκα είναι ψυχολογικά ασταθής τι παιδιά να μεγαλώσει?

Και που ξέρω ότι δεν μου κουβαλήσει κάνα ψυχακια στο σπίτι και μου βιασει/σκοτώσει δεν ξέρω τι άλλο τα παιδιά?

Την είπα πόσες φορές πάμε ρε παιδί μου να δούμε έναν ειδικό, όχι δεν χρειάζεται δεν φταις εσύ απλά εγώ δεν σε αγαπάω.

Έχω χάσει τον ύπνο μου γενικώς, αλλά πλέον δεν ξέρω εάν πρέπει να της δώσω διαζύγιο που με πιέζει, χωρίς να ξέρω με τι μαλακά έχει μπλέξει και πως την εκβιάζει.

Και αν την παρατήσει ο άλλος ο μαλακάς αυτή όχι απλά θα καταρρεύσει όταν καταλάβει την κοροϊδία που έφαγε αλλά και την τεράστια μαλάκια της, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αυτοκτονήσει.

Πως να την βοηθήσω όταν με αποκλείει από το οτιδήποτε?
    καλημερα...
    δεν μου αρεσαν καθολου αυτα που διαβασα και θα στα πω οπως τα σκεφτομαι για να τα σκεφτεις κι εσυ που νοιωθεις οτι σε πνιγει το δικιο σου...

θα ξεκινησω απο το τελος.
    δεν θελεις να ΤΗΝ βοηθησεις, θελεις να κανεις αυτο που εχεις εσυ στο κεφαλι σου.
    απο την στιγμη που σε διωχνει, δεν χρειαζεται να την "βοηθησεις", ισως βρει μονη της τις βοηθειες που χρειαζεται, δεν ειναι ανηλικη. ισως μαλιστα να μην σουε χει εμπιστοσυνη οτι μπορεις να την "βοηθησεις", γιατι ΙΣΩΣ θεωρει οτι σκεφτεσαι τονε αυτο σου και οχι εκεινην...
    εσυ μπορει να λες οτι ειναι "ασταθης" και ακαταλληλη να προστατευσει τα παιδια σας, εκεινη μπορει να θεωρει οτι εισαι ακαταλληλος να βρισκεσαι διπλα της.

λες οτι ο πατερας της κοντευει να παθει καρκινο κι εκεινη δεν σηκωνει το τηλεφωνο. τι ακριβως εννοεις; γιατι και παρακατω λες οτι ολοι οι φιλοι και συγγενεις ειναι εναντιον της και δεν της μιλανε (!!!!)
    να υποθεσω οτι τους εχεις πιασει ολους και τους εχεις πει οτι σου ζηταει διαζυγιο και να της βαλουν μυαλο ;;
    γιατι κατι τετοιο φανταζομαι. αλλιως που ξερουν οτι δεν σε θελει; γυρναει η ιδια στα σογια και τους λεει για την νεα της σχεση;

περα απο αυτο, ρε σεις, πως γινεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ακουω καποιον να μιλαει γλυκερα και ταπεινα για τον "καλο θεουλη", να μυριζει καμμενο ανθρωπινο κρεας; οχι πειτε μου, ειναι συμπτωση;
    ανθρωπε μου, η γυναικα ειχε τοσο σοβαρα γυναικολογικα απο νεαρη, μπηκε στην διαδικασια των εξωσωματικων, υπεφερε, καταφερε να κανει τα διδυμα.
    μιλας στον πληθυντικο και βεβαια ησουν διπλα της, αλλα το να συμπαραστεκεσαι δεν ε χει καμια απολυτως σχεση με το να βαζεις το σωμα και την ψυχη σου σε τετοιες τραγικες για τον οργανισμο διαδικασιες, εχει γυναικες που εχουν παθει καρκινο απο τον βομβαρδισμο των ορμονων που χρειαζονται οι εξωσωματικες αν ειναι πολλες, και αλλες που τρελαθηκαν.
    και μετα απο ΟΛΑ ΑΥΤΑ, την πιεζεις για να κανει και το τριτο, ενω εχει ξεπερασει απο καιρο τα ορια της;;;;;; και την ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ με διαζυγιο αν δεν σου κανει τα κεφια;;; ε, στο δινει τωρα το διαζυγιο. παρτο..
    γιατι; επειδη δεν μεριμνησες να παρεις προφυλαξεις;;; η μηπως επιτηδες δεν μεριμνησες, γιατι χωρις να το εχετε συζητησει, ηθελες τριτο παιδι; ο "καλος θεουλης" χεστηκε αν θα κανεις εσυ παιδια οσο και να νομιζεις οτι ασχολειται μαζι σου.

σε αυτο το σημειο την εχασες, κι ας αργησε να σου γυρισει την πλατη.
    δεν ειναι οτι "στο κρατησε" , λες και ειναι μια χαζομαρα, ενα καπριτσιο. υπηρξε σοβαρη απομακρυνση αναμεσα σας.
    εκει διαχωρισες εκεινην και τις αναγκες της απο το οραμα που ειχες για την οικογενεια που ειχες στο μυαλο σου και της φερθηκες σαν να ειναι μια ελαφρως χαλασμενη μηχανη αναπαραγωγης...
    την εχασες. δεν ησουν διπλα της. πηγες απεναντι. τι δεν καταλαβαινεις;
    λες οτι δυσκολευτηκε να αγαπησει το τριτο.
    καμια μανα δεν δυσκολευεται να αγαπησει το παιδι της. η γυναικα σου επαθε καταθλιψη απο οσα την βρηκαν και εσυ ησουν απεναντι και οχι διπλα.

αυτα που λες για τον γιατρο ειναι λιγο κινεζικα.
    μια μας λες οτιε χει πολυ καιρο που βλεπει ψυχιατρο, μια μας λες οτι τον ειδε 2 φορες κι εφυγε.
    τι ισχυει; αποφασισε...
    κι αυτες οι εξωτικες διαγνωσεις του ψυχιατρου και το οτι καθεται και μιλαει (υποτιθεται) για ασθενη λες και ειναι κανενα ανηλικο που ηρθε ο μπαμπας του να παρει τον ελεγχο του απ το σχολειο, ειναι πραγματικα για πολλες καταγγελιες, ΑΝ ειναι και αληθινος ψυχιατρος και οχι φανταστικος...

γιατι πρεπει να ειναι ψυχακιας ο νεος της συντροφος και οχι αξιολογος; και γιατι πρεπει να τον εγκρινεις εσυ; δεν ειναι ικανη να προστατευσει τα παιδια σας; γιατι πρεπει εσυ να εισαι ο ικανοτερος κι εκεινη καποια που χρειαζεται επιβλεψη;
    δεν ειναι στο χερι σου να μην της δωσεις το διαζυγιο. αν δεν της το δωσεις μπορει να το παρει και μονη της.
    οποτε το συμφερον των παιδιων σου ειναι να πατε ηρεμα σε αυτην την διαδικασια, ωστε να μπορεις να τα βλεπεις και να μην σε αποκλεισει καποιο δικαστηριο απο την επιμελεια...
    Last edited by Remedy; 23-10-2019 at 10:00.

Senior Member
    Πως μπορείς να λες ότι σκέφτομαι τον εαυτό μου όταν αυτή αποφάσισε να με χωρίσει.

Για το τρίτο παιδί να δεχτώ ότι την πίεσα και ίσως να την έχασα τότε. Αλλά μετά δεν είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας.

Δεν την πιέζω γιατί δεν έχει νόημα νομίζω. Για τα παιδιά θα κάνουμε και οι δύο μας το καλύτερο όπως και να έχει.

Απλά εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά γιατί έχουμε αγώνα μπροστά μας.

Senior Member
    η εκφραση "εωσφορικος εγωισμος", δεν ειναι ψυχολογικος ορος. υπαρχει σε λογιδρια καποιων παραθρησκευτικων παπουληδων.
    εισαι σιγουρος οτι μιλησες με ψυχιατρο και οχι με τον παπα της ενοριας; τον εξομολογο της πχ που σου "αποκαλυψε" την "δαιμονικη φυση" της γυναικας σου;
    αν αυτην την μαλακια στην ειπε οντως ψυχιατρος, αφενος ειναι θρησκοληπτος και οχι καλος επαγγελματιας, αφετερου ειναι για ψυχιατρο. επισης, ειναι για καταγγελια αν βγαζει διαγνωση απο 2 επισκεψεις και μετα την μοιραζει σε ενδιαφερομενους συγγενεις.
    μαλλον κατι δεν μας λες οπως πραγματικα ειναι...

Senior Member
    Πως μπορείς να λες ότι σκέφτομαι τον εαυτό μου όταν αυτή αποφάσισε να με χωρίσει.

Για το τρίτο παιδί να δεχτώ ότι την πίεσα και ίσως να την έχασα τότε. Αλλά μετά δεν είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας.

Δεν την πιέζω γιατί δεν έχει νόημα νομίζω. Για τα παιδιά θα κάνουμε και οι δύο μας το καλύτερο όπως και να έχει.

κατσε να σου παραφρασω το τονισμενο, μηπως το δεις διαφορετικα:

"για το τριτο παιδι να δεχτω οτι την πιεσα και ισως να την εχασα τοτε. αλλα μετα, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ οτι δεν ειχαμε καποιο θεμα μεταξυ μας".εκεινη ομως μπορει να μην το ξεπερασε ποτε αυτο που εκανες και να μην ενοιωθε καθολου καλα με σενα. το σκεφτηκες αυτο;

μα φυσικα και σκεφτεσαι τον εαυτο σου, γιατι δεν σεβεσαι την αποφαση της να σε χωρισει.
    δεν ειναι στο χερι σου να κρατησεις με το ζορι διπλα σου καποια που δεν επικοινωνει πλεον με σενα και δεν σε θελει διπλα της.
    αν επιμενεις να την την κρατας διπλα σου, τον εαυτο σου σκεφτεσαι. εκεινη πηρε τις αποφασεις της. εχει καθε δικαιωμα.

το πως το θεωρεις εσυ το "να ειναι καλα", ειναι φανερο οτι διαφερει απο το πως θεωρει η ιδια οτι θα ειναι καλα. αυτο ειναι ολο το θεμα.
    εχετε διαφορετικη εντυπωση για την σχεση σας.
    το δικο σου το "καλα" δεν ταυτιζεται απ οτι φαινεται με το δικο της.
    και το να μην δεχεσαι τις επιθυμιες της και τις αποφασεις της (οπως εκβιαστικα εκανες στο τριο παιδι) ειναι καθαρος δικος σου εγωισμος (δεν ξερω μηπως ειναι και εωσφορικος)...

στα αλλα γιατι δεν μου απαντησες; γιατι θα παθουν ολοι τον καρκινο και την κορυζα; επειδη τους ειπες τι γινεται και την ψαχνουν να της μιλησουν η πραγματικα ειναι αρρωστος με καρκινο ο πατερας της κι εκεινη του κλεινει το τηλεφωνο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η εκφραση "εωσφορικος εγωισμος", δεν ειναι ψυχολογικος ορος. υπαρχει σε λογιδρια καποιων παραθρησκευτικων παπουληδων.
    εισαι σιγουρος οτι μιλησες με ψυχιατρο και οχι με τον παπα της ενοριας; τον εξομολογο της πχ που σου "αποκαλυψε" την "δαιμονικη φυση" της γυναικας σου;
    αν αυτην την μαλακια στην ειπε οντως ψυχιατρος, αφενος ειναι θρησκοληπτος και οχι καλος επαγγελματιας, αφετερου ειναι για ψυχιατρο. επισης, ειναι για καταγγελια αν βγαζει διαγνωση απο 2 επισκεψεις και μετα την μοιραζει σε ενδιαφερομενους συγγενεις.
    μαλλον κατι δεν μας λες οπως πραγματικα ειναι...
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Ψυχίατρος που χρησιμοποιεί θρησκευτικές ορολογίες και βγάζει στην φόρα τα προσωπικά των ασθενών του μόνο ψυχίατρος δεν μπορεί να είναι.
    Κι όχι μόνο έβγαλε διάγνωση σε 2-3 επισκέψεις και την αποκάλυψε σε τρίτο άτομο αλλά έκανε και πρόγνωση για το πόσο θα κρατήσει όλο αυτό κι ότι θα κρατήσει 2-3 χρόνια!!!

Senior Member

Πώς μπορείς να λες ότι μετά δεν είχατε κανένα θέμα μεταξύ σας όταν είχε προηγηθεί εκβιασμός;;;

Μια γυναίκα που έχει υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία για να καταφέρει να μείνει έγκυος , όταν φτάνει τελικά μετά να μένει έγκυος στο τρίτο σας παιδί και σου λέει ότι δεν θέλει να το κρατήσει, σημαίνει πως έχει φτάσει στα όρια της!!!! ΚΙ εσύ εκεί αντί να της σταθείς, την εκβίασες πως θα την χωρίσεις. Αυτή η γυναίκα έτσι όπως τα περιγράφεις.... ειλικρινά έχει κανέναν να της σταθεί; Της έχει σταθεί ποτέ κανείς ή όλοι θέλατε πάντα να την χωρέσετε στην δικιά σας εικόνα αδιαφορώντας για το πώς νιώθει;

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast