Originally Posted by
Antonis8
Δεν διαφωνώ καθολου με αυτό που λες, τα πρώτα τους σχόλια πριν μερικούς μήνες τα είχα πάρει πολύ χαλαρά, αλλά όταν αυτό συνεχίστηκε και το ενδιαφέρον τους μετατράπηκε σε ειρωνεία και κατέληξα ο σάκος του μποξ για να εκφράζει το κάθε μέλος τη μιζέρια του, κουράστηκα.
Ειδικά η κοπέλα που γνώρισα από κοντά, ουδέποτε εκφράστηκε με πιο ήπιο τόνο, είχα γράψει ότι είχα πάει στα επείγοντα, μπήκε στο θρεντ που είχα ανοίξει και έγραψε ότι έχουμε βαρεθεί λέει να διαβάζουμε για την πίεση σου, είσαι κουραστικός, πήγαινε σε ένα ψυχιατρείο κλπ. Το οποίο επίσης μπορώ να δεχτώ ως άποψη, αλλά ειδικά στο ίντερνετ, και ειδικά σε ένα φόρουμ, έχεις την επιλογή να αγνοήσεις κάτι. Κι εμένα με κουράζουν κάποιες συζητήσεις, δεν κάθισα ποτέ να κάνω αρνητικό σχόλιο όταν υπήρχε η επιλογή να αγνοήσω κάτι.
Και στην πρώτη διένεξη πριν μερικούς μήνες με τη διαχειρίστρια, το δέχτηκα απόλυτα, και από τη μεριά μου της ζήτησα συγνώμη για την ένταση. Εκείνη ποτέ. Μόνο αφότου της έστειλα το δώρο είπε ότι λυπάται που μαλώσαμε, αλλά δεν είπε ποτέ "ξέρεις , κι εγώ παρασύρθηκε, δεν έπρεπε να σου μιλήσω έτσι" Υπάρχουν κάποια όρια. Άλλο να συμβεί σε μία συζήτηση που θα ανάψει κάπως η αντιπαράθεση, αλλο να συμβαίνει κατ εξακολούθηση.