Results 76 to 90 of 128
-
05-04-2020, 17:33 #76
Koιταξε οταν γραφεις καποιο θεμα που σε απασχολει καταλαβαινω οτι το γραφεις περισσοτερο σαν να γραφεις σε ενα ημερολογιο και να λες τις σκεψεις σου. Ούτως ή αλλως τα ιατρικα τα λυνεις πηγαινοντας στον γιατρο. Και γω στην αρχη οταν δεν σε ηξερα λεω τι κόλλημα εχει μετα καταλαβα. Και εχεις δικαιο αφου ειναι και υπαρκτά τα θεματα της υγειας σου
Δεν ξερω την προσωπικοτητα της κοπελας μπορει να ηταν εγωιστρια. Αλλα να ξερεις εντονες προσωπικοτητες πχ γνωσεων, ετυμολογιας, επιχειρηματων κτλ) δεν κανουν χωριο με ενα ατομο με την ιδια προσωπικοτητα. Ξερεις μου εχει συμβει το εχω δει και ξερεις το αποτελεσμα? ο δευτερος να την κανει με ελαφρα και για μενα πιο εξυπνη και σοφη αντιδραση δεν υπαρχει. Στο τελος καθομουν εγω και τον εφτιαχνα παρεα ευτυχως γι εκείνον γιατι εχω εξαρτημενη προσωπικοτητα αλλιως θα καθοταν μονος του που δε νομιζω ο συγκεκριμενος να το ηθελε αυτο! Και μην στεκοσαστε στις γνωσεις σας παντα θα υπαρχει καποιος με περισσοτερες γνωσεις απο σας. Το παν ειναι η καθαρη συνειδηση. Και να βοηθουμε οπου μπορουμε με βαση τις εμπειριες μας. Αντωνη θα μπορουσες να δωσεις χρησιμες συμβουλες με τοσες ιατρικες γνωσεις που εχεις σε αλλους αν και βλεπω οτι κανεις συνεχισε ετσι!Last edited by Delmember2052020; 05-04-2020 at 17:49.
- 05-04-2020, 17:50 #77Antonis8Guest
Δεν στεκομαι στις γνώσεις,σαφώς μαι δεν τα ξέρω όλα, και η ιατρική δεν ειναι το πεδιο μου έτσι κι αλλιώς,περισσότερο με τα θεωρητικά τα πάω καλά,ιστορία,φιλοσοφία, λογοτεχνία κλπ. Αυτο που με ενόχλησε είναι οτι ξερω οτι στο βαθος τους ενόχλησε απλώς ο χαρακτήρας μου και οσον αφορά τη διαχειριστρια φέρθηκε εγωιστικα γιστι θιχτηκε. Αλλά είμαι σοκαρισμενος απο το πόσο εύκολα με διεγραψαν έτσι απλα. Τεσπα, δεν ξςρω, είναι μια συνήθεια που είχα 9,5 χρόνια για αυτό το έχω πάρει τόσο βαριά. Θα προσπαθησω να διοχτευσω αλλού τις σκέψεις μου.
05-04-2020, 18:00 #78Antonis8GuestΕντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι ποναω σε ένα σημείο στο ποδι με το πρηξιμο. Σε σημείο μακριά απο το πρηξιμο, πάνω σε φλέβα, απο μπροστα , αγγιζω το σημειο και ποναω σαν να έχω μελανια. Πρεπει να κάνω άμεσα το τριπλεξ. Το θέμα είναι πώς. Πώς θα κατεβω στο κέντρο,ταξί δεν παιρνω, φοβαμαι, οι δικοί μου δεν θα δεχτούν να με μεταφέρουν. Θα πρεπει να περιμενω να παθω πνευμονικη εμβολή για να μεταφερθω στο νοσοκομείο.
05-04-2020, 18:01 #79
Καλα θα κανεις. και τωρα αμεσως θα σε βοηθησω εγω χεχε. Λενε Αντωνη οτι στο Αγχος πρεπει να βρουμε την ριζα του προβληματος. Μηπως η ριζα ειναι ο ιδιος μας ο χαρακτηρας? πχ αλλος ειναι ευαισθητος, ντροπαλος, εγωιστης μια που αναφεραμε την λεξη κτλ Πως θα αλλαξουμε τον χαρακτηρα μας? εγω προσπαθησα και κρατησα 1 μηνα μετα γυρισα παλι σε αυτο που ειμαι
(Μια που ασχοληθηκες με φιλοσοφια με κοβεις λιγο να χω χαχα)
05-04-2020, 18:14 #80
και κατι ασχετο με αυτο που συζηταμε τωρα πως παει η κοκκινιλα στο ποδι μειωθηκε?
05-04-2020, 19:14 #81Antonis8GuestΗ κοκκινιλα έχει φύγει εδώ και μέρες,υπαρχει ένα ελαφρύ πρηξιμο στην κλειδωση,μια μελανια και μερικές λίγο πιό κάτω,και σήμερα αρχισα να ποναω κιόλας , και σε ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω στη φλέβα απο μπροστα. Είμαι σίγουρος ότι είναι θρόμβωση και δεν ξέρω αν θα το προλαβω. Αν μπορω θα πάω αύριο για το τριπλεξ αλλά δυστυχώς δεν είναι ευκολο γιατί δεν έχω μέσο και μενω προς τα έξω.
05-04-2020, 19:42 #82
Εχω δει ποδια και ποδια γεματα κι ολας και δεν επαθαν τιποτα μην στεναχωριεσαι
Το αγχος δε βοηθαει σε καμια ασθενεια. Δεν ειναι τυχαιο που οι καρδιολογοι μαζι με τα χαπια της καρδιας δινουν και ζαναχ
05-04-2020, 19:47 #83
Η χειροτερη απο τις ασθενειες μου ειναι οι εμβοες και μετα το καινουριο προβλημα στα μεταταρσια. Μονο που στεκομαι νιωθω σαν να παταω με τις μυτες σε βοτσαλα. Εχει διπλασιαστει η διαμετρος των αρθρωσεων. Θεραπεια δεν υπαρχει. Μονο συμπτωματικη αντιμετωπιση με αντιφλεγμωνωδη, που αν παρω, οι εμβοες θα εκτοξευθουν σε απανθρωπα επιπεδα. Δεν ξερω αν θελω να ζησω για πολυ ακομη.
Σορυ για την αρνητικοτητα Αντωνη. Θυμισου ποσες φορες ησουν σιγουρος οτι θα πεθανεις, και διαψευστηκες. Ποιες ειναι οι πιθανοτητες αυτη τη φορα να συμβαινει κατι διαφορετικο; Προσπαθησε να το υπολογισεις με επιστημονικη ψυχραιμια.
Να σε ρωτησω περ ραντεβου. Οι κοπελες συνηθως περιμενουν σεξ απο το πρωτο ραντεβου; Αν υποθεσουμε οτι σε ξερουν απο πιο παλια.
05-04-2020, 19:55 #84
Ορεστη με θυμισες ενα ανεκδοτο που διαβασα. Λεει η κοπελα στις φιλες της δε του καθησα απο το πρωτο ραντεβου για να μην με νομιζει που* Ο αλλος με τους δικους του. Τι εγινε το κανατε? λεει αυτος οχι ρε η που*
05-04-2020, 20:20 #85Antonis8GuestΕμβοες έχω συνέχεια λόγω της κώφωση,έχω μάθει να τις αγνοω. Αοο το δεξι αυτί δεν ακουω σχεδόν καθόλου πια,έχω βαρηκοια στα 30,λογικά λόγω της μυστηριώδους ασθένειας μου.
Δεν θα το σκεφτομουν,αν δεν είχα συμπτωματα. Σήμερα απο το πρωι νιωθω κάτι σαν τραβηγμα,σαν να μην μπορει να χαλαρώσει το ποδι μου. Και δεν καταλαβαινω γιατί δεν ξεπρηζεται,το σπυρακι απο το τσιμπημα εχει φύγει σχεδόν. Μπροστα ,στο σημείο που πονουσα,προεκυψε τελικά νέα μελανια. Σπανε οι φλέβες μου; Δεν ξέρω. Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα ζήσω για πολυ ακόμα. Αυτές οι μελανιες ειναι περίεργες ανεξάρτητα του αν είναι θρόμβωση η όχι. Τις βγαζω απο το πουθενα ενώ παλια δεν εβγαζα.
Η αδερφή μου δέχτηκε να με μεταφέρει στο εξεταστικο κεντρο αλλά μονο απογευμα. Αυτοί μπορουν μονο πρωι,να δω τωρα πώς θα τα κανονισω. Πρεπει οπωσδηποτε να το κάνω αύριο, ακόμα και να μην έχω θρόμβωση τώρα δεν μπορώ να ησυχασω λόγω αυτου. Αν και ,με βάση τα συμπτωματα, θεωρώ αρκετά πιθανο να έχω θρομβωση.
Οχι, δεν πιστευω ότι οι περισσότερες θέλουν σεξ στο πρώτο ραντεβού. Μια παλιοτερα μου είχε πει ότι ευχοταν να κάνω κίνηση νωρίτερα,εντέλει εκείνη έκανε κίνηση για κάτι παραπανω πρωτη, γενικα εγω το καθυστερω όσο μπορω, είναι καλό να παρατεινεις όσο γίνεται την περιοδο του φλερτ,κολλάει πιο εύκολα μαζί σου μετά.
Με αυτή απο το φόρουμ,υποτιθεται ότι δεν βγηκαμε ραντεβού, αυτο έλεγε εκεινη, αλλά μου ειπε ότι δεν ήθελε να παμε για θαλασσινά,και εικαζω ότι αυτο συνέβη επειδη ίσως ευελπιστουσε να φιληθουμε. Φυσικά όταν με είδε απο κοντά,ξενερωσε λόγω ύψους και με εφτυσε γενικά. Ισως της είχα δημιουργήσει υπερβολικες προσδοκίες,αλλες που γνωρίζω στην πραγματική ζωή ποτε δεν είχαν τετοια κολληματα οπως αυτή. Ισως είχε πλασει διαφορετική εικόνα για μένα και απογοητευτηκε.
05-04-2020, 20:22 #86Antonis8GuestΣκέφτομαι να κάνω ένα βιντεακι που να εξηγω τη θέση μου με το θέμα του φόρου στην κοπέλα και ένα στη διαχειριστρια. Πιστευετε οτι είναι καλή ή κακή ιδέα; Σκέφτομαι ότι στο γραπτο λόγο πολλα παρεξηγουνται, και ίσως φαινομαο θυμωμένος ενώ δεν είμαι. Ή θα με θεωρήσει καμενο?
05-04-2020, 20:33 #87
Αν εισαι καλα με τον εαυτο σου μην το κανεις. Αν θελεις να ζητησεις συγγνωμη αν καταλαβα καλα με αυτα που λες καντο. Οπως ειπα η συνειδηση να ειναι καθαρη. Αν παλι νομιζεις τα λογια σου θα πανε στον αερα και δεν θα δειξουν κατανοηση μην το κανεις. Επειδη ομως νιωθω οτι θα το κανεις καλη επιτυχια!
05-04-2020, 20:35 #88Antonis8GuestΝα ζητησω συγνώμη? Οχι φυσικά
Να επισημανω τις αυθαιρεσίες της διαχειριστριας θέλω, απλα με ήρεμο και ώριμο τροπο για να δουν πως όλα αυτά λέω αποστασιοποιημενα και ουδέποτε είχα εκρήξεις θυμου. Επίσης γράφω πολυ ωραία στην κάμερα και θέλω να δειξω στην κοπέλα τι χάνει.
Δεν ξέρω , θα το σκεφτω. Ισως στειλω μονο στην κοπελα και οχι στη διαχειριστρια. Κατσε να δούμε αν θα βγαλω τη νύχτα.
05-04-2020, 20:36 #89
Ναι αλλα μετα το φιλι δεν ακολουθει σεξ; Οι περισσοτερες κοπελες περιμενουν φιλι στο πρωτο ραντεβου αλλα οχι σεξ;
Εγω πιστευω οτι μια κοπελα μπορει να απογοητευθει αν δεν κανεις κινηση και να πιστεψει οτι δεν την γουσταρεις πραγματικα.
Στα @@ σου τι θα σε θεωρησουν. Βρες για ενα μηνα αλλες ασχολιες. Μετα γραψε τους ο, τι θες. Υπαρχει λογος να τα πεις τωρα;
05-04-2020, 20:38 #90