Originally Posted by
Lemonpie5
Λέτε συνεχώς ότι εγώ είμαι προκατειλημμένη, όμως βλέπω πως οι προκαταλήψεις απέναντι στις εμφανίσιμες δεν έχουν τελειωμό.
Μια εμφανίσιμη γυναίκα είναι ψωνάρα, κομπλεξικη, υστερική, επιφανειακή, αδιάφορη, ξινή ενώ μια παχουλή είναι καλόκαρδη, ενδιαφέρουσα, έχει αναπτύξει την προσωπικότητα της, κεντρίζει το ενδιαφέρον!
Όταν κάποιος πει κάτι για μια υπέρβαρη αρχίζουν όλοι το πέσιμο για ρατσισμό, κόμπλεξ και ένα σωρό άλλα.
Όταν κρίνουν μια όμορφη συμφωνούν όλοι.
Πραγματικά γιατί όλοι υποστηρίζουν την μετριότητα και κοιτάνε να υποβιβασουν το αντικειμενικά ωραιότερο?
Δεν κάνω επίθεση, ούτε αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν εδώ απλά το παρατηρω γενικά!
Όταν εγω πω ότι μια γυναίκα σαν τις γνωστές μου που τρώει τον αμπακο και είναι χοντρή , έχει ελαττώματα και στον χαρακτήρα όπως νωθρότητα, αδιαφορία και έλλειψη πειθαρχίας πέφτετε να με φάτε και να με πείτε επιφανειακή
Ξέρω και κοπέλες υπέρβαρες που τις συμπαθώ γιατί δεν είναι κομπλεξικες. Κι εγώ όταν είχα κιλά δεν έλεγα μαλακίες του τύπου "α δεν τρώω, με τον αέρα παχσινω" ούτε το έπαιζα γκόμενα. Είχα πλήρη αυτογνωσία και δεν ζήλευα τις ωραιότερες ούτε κοιτούσα να τις μειώσω
Βελτίωσα τον εαυτό μου πρώτα. Δεν παραμυθιαστηκα ποτέ ούτε προσπάθησα να βρω πατήματα για να μην βελτιωθώ και να νιώσω καλύτερα.
Δεν θέλω να κάνω καβγά πραγματικά το λέω, αλλά παντού βλέπω υπεράσπιση στις παχουλες και κράξιμο στις εμφανίσιμες!
Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, κράζουν τους γυμνασμενους και λένε ότι θέλουν άντρες με κοιλίτσα (αυτοί που λένε ότι έχουν κοιλίτσα εν τω μεταξύ είναι αρκούδες κανονικές, όχι απλά κοιλίτσα)
Οσο επιφανειακή και