Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 51 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 753
    Miliva21
    Guest
    Και στη τελική οι μη εμφανισιμες γυναίκες που δεν μας γεμίζουν το μάτι για σοβαρές ανταγωνιστριες τλκ ίσως είναι αυτές που κερδίζουν

Εγώ αυτό έχω προσέξει......έχει τύχει και εγώ και άλλες γυναίκες αναφερόμενες σε έναν άντρα να λέμε "μα καλά πως έγινε αυτός με αυτή;;"

Δεν ξέρω τους λογους αλλα από ότι υποστηρίζουν οι περισσότεροι οι γυναίκες που δεν έχουν μια νόστιμη εμφάνιση ίσως είναι πιο θερμές στη διεκδίκηση, έχουν αναπτύξει το επικοινωνιακό τους στυλ και είναι πιο δεκτικες και τελικά πιο συμπαθείς στους άντρες από ότι μια αντικειμενικά όμορφη που ο ένας της ξινιζει ο άλλος της μυρίζει και θεωρεί επιφαβειακα ότι σύμφωνα με την λογική πρέπει να τους έχει όλους .....

Senior Member
    Λέτε συνεχώς ότι εγώ είμαι προκατειλημμένη, όμως βλέπω πως οι προκαταλήψεις απέναντι στις εμφανίσιμες δεν έχουν τελειωμό.

Μια εμφανίσιμη γυναίκα είναι ψωνάρα, κομπλεξικη, υστερική, επιφανειακή, αδιάφορη, ξινή ενώ μια παχουλή είναι καλόκαρδη, ενδιαφέρουσα, έχει αναπτύξει την προσωπικότητα της, κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Όταν κάποιος πει κάτι για μια υπέρβαρη αρχίζουν όλοι το πέσιμο για ρατσισμό, κόμπλεξ και ένα σωρό άλλα.
    Όταν κρίνουν μια όμορφη συμφωνούν όλοι.

Πραγματικά γιατί όλοι υποστηρίζουν την μετριότητα και κοιτάνε να υποβιβασουν το αντικειμενικά ωραιότερο?
    Δεν κάνω επίθεση, ούτε αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν εδώ απλά το παρατηρω γενικά!

Όταν εγω πω ότι μια γυναίκα σαν τις γνωστές μου που τρώει τον αμπακο και είναι χοντρή , έχει ελαττώματα και στον χαρακτήρα όπως νωθρότητα, αδιαφορία και έλλειψη πειθαρχίας πέφτετε να με φάτε και να με πείτε επιφανειακή

Ξέρω και κοπέλες υπέρβαρες που τις συμπαθώ γιατί δεν είναι κομπλεξικες. Κι εγώ όταν είχα κιλά δεν έλεγα μαλακίες του τύπου "α δεν τρώω, με τον αέρα παχσινω" ούτε το έπαιζα γκόμενα. Είχα πλήρη αυτογνωσία και δεν ζήλευα τις ωραιότερες ούτε κοιτούσα να τις μειώσω
    Βελτίωσα τον εαυτό μου πρώτα. Δεν παραμυθιαστηκα ποτέ ούτε προσπάθησα να βρω πατήματα για να μην βελτιωθώ και να νιώσω καλύτερα.

Δεν θέλω να κάνω καβγά πραγματικά το λέω, αλλά παντού βλέπω υπεράσπιση στις παχουλες και κράξιμο στις εμφανίσιμες!
    Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, κράζουν τους γυμνασμενους και λένε ότι θέλουν άντρες με κοιλίτσα (αυτοί που λένε ότι έχουν κοιλίτσα εν τω μεταξύ είναι αρκούδες κανονικές, όχι απλά κοιλίτσα)

Οσο επιφανειακή και κομπλεξικη είναι η μία στάση είναι και η άλλη.

Senior Member
    Και μιας και ανοίξαμε το κεφάλαιο περί "ρατσισμού" και φαίνεσθαι

Όταν λες σε μια παρέα ότι δεν έχεις σχέση και δεν σε υπολογίζουν ή αρχίζουν το πρηξιμο " α δεν βρήκες κανέναν" αυτό δεν είναι ρατσισμός?
    Όταν σου λέει η άλλη " θα σου βρω εγώ γκόμενο" λες και είσαι ανίκανη ή δεν έχεις τα προσόντα αυτό δεν είναι κόμπλεξ?

Μόνο όποιον έχει σχέση τον αντιμετωπίζουν σοβαρά. Ακόμα και η ίδια η οικογένεια όσο κι αν λέει το αντίθετο.
    Πχ ο αδερφός μου κάνει μόνο "σοβαρές σχέσεις" που τις φέρνει στο σπίτι και γνωρίζονται με τους δικούς μου και μου λέει η μάνα μου "Αντέ, να βρεις και εσύ κάποιον να μας τον γνωρίσεις"

Το να σε κράζουν για πράγματα που δεν είναι στο χέρι σου και όσο κι αν προσπαθείς δεν σου συμβαίνουν είναι χειρότερο από το να σε κραζουν για τα κιλά πχ που είναι στο χέρι σου!
    Όταν σου καταστρέφουν την προσωπικότητα και σε κανουν να νιώθεις μηδενικό δεν σκέφτονται τον ρατσισμό.

Και για τις γυναίκες που δεν προσπαθούν για την εικόνα τους μη και πούμε κακή κουβέντα, ντροπή! Είμαστε ρατσιστριες και ζηλεύουμε!

george1520
    Guest
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις την ανάγκη να βάλεις ταμπέλες στους ανθρώπους γενικά στην ζωη σου. Ας τρώει ότι θέλει, το φαγητό σου παίρνει??
    Και δεν υπάρχει ρατσισμός εδώ,.. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να διαλέγεις τα αρνητικά στοιχεία που έχει κάποιος και να τα λες και να μην αναφέρεις ούτε ενα θετικό. Σε νοιάζει να βρεις κάτι αρνητικό για να πεις "εγώ δεν το έχω αυτο" και έτσι νομίζεις ότι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Δεν πάει έτσι. Μειώνοντας τους άλλους δεν ανεβαίνουμε εμείς!!

Όσο για τα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου εσύ θα βάλεις τα όρια σου.. Άσε που πιστεύω πως η μόνη συζήτηση που κάνεις είναι για σχέσεις και για έρωτες.. Άρα γιατί ο άλλος να μην αναφερει καθόλου αυτό το κομμάτι απο την στιγμή που μόνο αυτό σε νοιάζει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Λέτε συνεχώς ότι εγώ είμαι προκατειλημμένη, όμως βλέπω πως οι προκαταλήψεις απέναντι στις εμφανίσιμες δεν έχουν τελειωμό.

Μια εμφανίσιμη γυναίκα είναι ψωνάρα, κομπλεξικη, υστερική, επιφανειακή, αδιάφορη, ξινή ενώ μια παχουλή είναι καλόκαρδη, ενδιαφέρουσα, έχει αναπτύξει την προσωπικότητα της, κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Όταν κάποιος πει κάτι για μια υπέρβαρη αρχίζουν όλοι το πέσιμο για ρατσισμό, κόμπλεξ και ένα σωρό άλλα.

Πραγματικά γιατί όλοι υποστηρίζουν την μετριότητα και κοιτάνε να υποβιβασουν το αντικειμενικά ωραιότερο?
    Δεν κάνω επίθεση, ούτε αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν εδώ απλά το παρατηρω γενικά!

Όταν εγω πω ότι μια γυναίκα σαν τις γνωστές μου που τρώει τον αμπακο και είναι χοντρή , έχει ελαττώματα και στον χαρακτήρα όπως νωθρότητα, αδιαφορία και έλλειψη πειθαρχίας πέφτετε να με φάτε και να με πείτε επιφανειακή

Ξέρω και κοπέλες υπέρβαρες που τις συμπαθώ γιατί δεν είναι κομπλεξικες. Κι εγώ όταν είχα κιλά δεν έλεγα μαλακίες του τύπου "α δεν τρώω, με τον αέρα παχσινω" ούτε το έπαιζα γκόμενα. Είχα πλήρη αυτογνωσία και δεν ζήλευα τις ωραιότερες ούτε κοιτούσα να τις μειώσω
    Βελτίωσα τον εαυτό μου πρώτα. Δεν παραμυθιαστηκα ποτέ ούτε προσπάθησα να βρω πατήματα για να μην βελτιωθώ και να νιώσω καλύτερα.

Δεν θέλω να κάνω καβγά πραγματικά το λέω, αλλά παντού βλέπω υπεράσπιση στις παχουλες και κράξιμο στις εμφανίσιμες!
    Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες, κράζουν τους γυμνασμενους και λένε ότι θέλουν άντρες με κοιλίτσα (αυτοί που λένε ότι έχουν κοιλίτσα εν τω μεταξύ είναι αρκούδες κανονικές, όχι απλά κοιλίτσα)

Οσο επιφανειακή και
    Κάνεις λάθος η γυναίκα μου έχει τέλειο σώμα άκρως θελκτικό με τελειο στηθος και κωλο είναι ψηλή και όμορφη και δεν είναι ούτε κομπλεξική ούτε ξινή ούτε επιφανειακή ούτε όμως συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες γιατί δεν την ενδιαφέρει η σύγκριση δεν την νοιάζει αν θα είναι καλύτερη από την γειτόνισσα ή από τις άλλες κοπέλες στο γυμναστήριο ή στο σούπερ μάρκετ ή στη δουλειά της. Δεν έχει ανασφάλειες, γιατί δεν άλλαξε ο ψυχικός της κόσμος, όπως ήταν πριν που ήταν παχύσαρκη έτσι είναι και τώρα.

Και δεν είσαι υποχρεωμένη να έχεις γκόμενο για κανέναν ούτε εισαι υποχρεωμένη να κάτσεις σε κάποιον, αν σε γουστάρει κάποιος θα σε περιμένει όσο θες εσύ μέχρι να νιωσεις έτοιμη
    τετοιες σχεσεις όμως δεν προκύπτουν απο το διαδικτυο

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις την ανάγκη να βάλεις ταμπέλες στους ανθρώπους γενικά στην ζωη σου. Ας τρώει ότι θέλει, το φαγητό σου παίρνει??
    Και δεν υπάρχει ρατσισμός εδώ,.. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να διαλέγεις τα αρνητικά στοιχεία που έχει κάποιος και να τα λες και να μην αναφέρεις ούτε ενα θετικό. Σε νοιάζει να βρεις κάτι αρνητικό για να πεις "εγώ δεν το έχω αυτο" και έτσι νομίζεις ότι ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Δεν πάει έτσι. Μειώνοντας τους άλλους δεν ανεβαίνουμε εμείς!!

Όσο για τα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου εσύ θα βάλεις τα όρια σου.. Άσε που πιστεύω πως η μόνη συζήτηση που κάνεις είναι για σχέσεις και για έρωτες.. Άρα γιατί ο άλλος να μην αναφερει καθόλου αυτό το κομμάτι απο την στιγμή που μόνο αυτό σε νοιάζει?
    Δεν μιλάω μόνο για έρωτα
    Ίσα ίσα δεν θέλω να πηγαίνει η συζήτηση εκεί
    Όχι δεν τρώει το φαγητό μου η χοντρή, αλλά από τη στιγμή που με κατακρίνει θα την κατακρίνω κι εγώ

Όπως αυτή κρίνει ως ελάττωμα την αδυναμία μου να κάνω σχέση τότε θα κρίνω κι εγώ το πάχος της

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κάνεις λάθος η γυναίκα μου έχει τέλειο σώμα άκρως θελκτικό με τελειο στηθος και κωλο είναι ψηλή και όμορφη και δεν είναι ούτε κομπλεξική ούτε ξινή ούτε επιφανειακή ούτε όμως συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες γιατί δεν την ενδιαφέρει η σύγκριση δεν την νοιάζει αν θα είναι καλύτερη από την γειτόνισσα ή από τις άλλες κοπέλες στο γυμναστήριο ή στο σούπερ μάρκετ ή στη δουλειά της. Δεν έχει ανασφάλειες, γιατί δεν άλλαξε ο ψυχικός της κόσμος, όπως ήταν πριν που ήταν παχύσαρκη έτσι είναι και τώρα.

Και δεν είσαι υποχρεωμένη να έχεις γκόμενο για κανέναν ούτε εισαι υποχρεωμένη να κάτσεις σε κάποιον, αν σε γουστάρει κάποιος θα σε περιμένει όσο θες εσύ μέχρι να νιωσεις έτοιμη
    τετοιες σχεσεις όμως δεν προκύπτουν απο το διαδικτυο
    Όταν ο άλλος πάει να σε συγκρίνει πρώτος για να φανεί καλύτερος τότε θα περάσεις και εσύ στη σύγκριση !

Ωραία εγώ τώρα σας ρωτάω
    Αφού κατά τη γνώμη σας δεν προκύπτουν τέτοιες σχέσεις από το διαδίκτυο και αφού δεν γίνεται από κοντά τόσο σύντομα (θέλει αρκετό χρόνο) εγώ πως θα κάνω σχέση σύντομα?
    Θα περιμένω κι άλλο?

Senior Member
    Κάνεις λάθος η γυναίκα μου έχει τέλειο σώμα άκρως θελκτικό με τελειο στηθος και κωλο είναι ψηλή και όμορφη και δεν είναι ούτε κομπλεξική ούτε ξινή ούτε επιφανειακή ούτε όμως συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες
    Υποπτεύομαι ότι ψεύδεσαι. Για να την παντρεύτηκες κιόλας φαντάσου πως είναι....

Miliva21
    Guest

Οσο επιφανειακή και κομπλεξικη είναι η μία στάση είναι και η άλλη.
    Δεν νομίζω ότι εννοούσα πως οι όμορφες είναι κακες και οι άσχημες αστέρια.....
    Αυτά είναι παραμύθια ........Αλλο ήθελα να πω και άλλο κράτησες μάλλον

Σου λεγα για τον φίλο μου και τις γνωστές μου στο τραπέζι ......σ είπα ότι μου είπε πως συγκριτικά με αυτές που ήταν στο τραπέζι αν θα διάλεγε από άποψη εμφανισης θα έλεγε εμένα ......παράλληλα δεν είναι λίγες οι φορές που μ έχει πει ότι είμαι "ψυχούλα" αλλα συγκεκριμένα σε εκείνο το τραπέζι αυτή που μας έβαλε κάτω είπε ήταν γ επικοινωνιακή κοπέλα που δεν ήταν γερο χαρτί εμφάνισιακα αλλα ηταν ανετη και μας έλεγε πράγματα που όλοι περάσαμε καλά....Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.....του κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί μας έκλεψε τη προσοχή
    Χωρίς όμως καμία μας να ήταν η λάθος ή η σωστή.....η καλή ή η κακη....

Τα έχεις στο μυαλό σου είτε άσπρο είτε μαύρο......

Όσο για το παράδειγμα που έδωσα το πιστεύω πως επδ η εμφάνιση μέτραει οι γυναίκες που υστερούν σε αυτήν είναι όντως πιο δεκτικες απέναντι στους άντρες.....έχουν αναπτύξει περισσότερο κάποια άλλα χαρακτηριστικά τους όπως η επικοινωνία ή το να είναι πιο συμβιβαστικες... άμα τους δοθεί η ευκαιρία θα της δώσουν παραπανω προσοχή να γνωρίσουν κάποιον και να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να δουν αν μπορούν να είναι μαζί του...Ενώ αντίθετα ίσως μια όμορφη να σκεφτεί " γιατι να χάσω τον χρόνο μου μαζί του εφόσον σίγουρα στη γωνία θα με περιμένει κάτι καλύτερο" ;

Αυτό οι άντρες το καταλαβαίνουν.......Η πρώτη γυναίκα ενδιαφέρεται πιο πολύ.....προσπαθεί πιο πολύ για να αναπτύξει επικοινωνία ενώ η δεύτερη δεν το προσπαθεί τόσο ........

Σκέψου πχ εσένα να έχεις βγει ραντεβού με έναν άντρα που θα ήταν ευγενικός μεν αλλά ψυχρός δε.....Και δεν καιγόταν και πολύ να κάνει κάτι να σε εντυπωσιάσει αν και ωραίο παιδί.....Και βγαίνεις και νε έναν τύπο που λες ότι οκει δεν τον λες αντικειμενικά ωραίο όμως πραγνματικα δειχνει ενδιαφέρον για σένα και προσπαθεί με το χιούμορ η την αυρα του να σε κερδίσει και να δημιουργήσετε οικειότητα μεταξύ σας .......

Ποιον θα έπελεγες; οι άνθρωποι νμζ επιλέγουμε τους ανθρώπους με τους οποίους δημιουργούμε μια σύνδεση και για να γίνει αυτό πρέπει να είναι 100% διαθέσιμοι και "ψήμενοι" να το πετύχουν

Υ.Γ η εμφάνιση είναι υποκειμενική! μια γυναίκα μπορεί να νομίζει ότι είναι πολύ ώραια αλλα να της πει κάποιος σιγά.....σεν είσαι και καμία κορμάρα ή σιγά δεν έχεις και ματάρες η σάρωση χείλη

Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Υποπτεύομαι ότι ψεύδεσαι. Για να την παντρεύτηκες κιόλας φαντάσου πως είναι....
    Μείνε με την υποψια

Senior Member
    Δεν είπα ότι εσύ έκανες αυτή τη γενίκευση.
    Πολλοί την κανουν όμως.

Πράγματι οι παχουλές είναι περισσότερο συμβιβαστικές .

Με το παράδειγμα που έδωσες, στη δική μου περίπτωση ευκαιρία θα έδινα σε αυτόν που θα μου φερόταν ωραία. Δεν έχω πλέον άλλες απαιτήσεις, έχω ρίξει πολύ τα στανταρντς μου.
    Κι εγώ είμαι διατεθειμένη να συμβιβαστώ προκειμένου να αποκτήσω την πρώτη μου σχέση και κάποιες εμπειρίες έτσι ώστε να μην αισθάνομαι ότι υστερώ και να μην θυμώνω με τον εαυτό μου

Senior Member
    Όταν ο άλλος πάει να σε συγκρίνει πρώτος για να φανεί καλύτερος τότε θα περάσεις και εσύ στη σύγκριση !

Ωραία εγώ τώρα σας ρωτάω
    Αφού κατά τη γνώμη σας δεν προκύπτουν τέτοιες σχέσεις από το διαδίκτυο και αφού δεν γίνεται από κοντά τόσο σύντομα (θέλει αρκετό χρόνο) εγώ πως θα κάνω σχέση σύντομα?
    Θα περιμένω κι άλλο?
    Ναι θα περιμένεις και άλλο πολύς κόσμος το κάνει δεν είσαι η μοναδικη

Senior Member
    Μείνε με την υποψια
    Βασικα με ειρωνεύεται , δεν θέλει να σου την πει.

Η γυναίκα σου κοιτάει τη δουλειά της ακριβώς επειδή είναι όμορφη και δυναμική (γιατί θέλει δύναμη να χάσεις τόσα κιλά) και έτσι δεν ασχολείται με το αν η κάθε όμορφη είναι ελεύθερη ώστε να την υποβιβάσει επειδή εκείνη νιώθει μειονεκτικά με την εμφάνιση της

Senior Member
    Βασικα με ειρωνεύεται , δεν θέλει να σου την πει.
    Δεν ειρωνεύομαι. Υιοθετώ την φρασεολογία σου και την λογική σου.

Senior Member
    Ναι θα περιμένεις και άλλο πολύς κόσμος το κάνει δεν είσαι η μοναδικη
    Ο άλλος κόσμος ίσως έχει στο μεταξύ τις παρέες του, ίσως δεν τον πρήζουν , ίσως δεν το έχει τόση ανάγκη, ίσως είχε σχέσεις παλιά οπότε δεν είναι το ίδιο άγχος. Δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες.

Εγώ πλέον κουράστηκα και το περιβάλλον μου δεν με βοηθάει από καμία άποψη.
    Οι γύρω μου έχουν σοβαρές σχέσεις

Page 6 of 51 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast