Αυτο λεω και εγω βρηκε και τα εκανε ο τυπος ....
Περσυ μεσα στην πολη μου βλεπω απο τον καθρεπτη ενα περιπολικο να ειναι ακριβως απο πισω μου και να μου κανει συνιαλο ....
λεω ενταξει επειδη ηταν στενος ο δρομος ας κανω στην ακρη να περασει θα θελει μαλλον...
κανω την ακρη σταματαω και τσουπ ερχεται μπροστα μου ακριβως και σταματαει καθετα παρακαλω και βγαινουν 2 τυποι και ερχονται κατευθειαν σε εμενα ...
περιτο να σου πω εγω καγκελο γιατι δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα μιας και με αυτα που βλεπω λογο δουλειας η οδηγηση μου ειναι οχι απλως προσεκτικη ......
και τι μου λενε?κοπελια μου λεει ξερετε οτι περασατε με κοκκινο το ταδε φαναρι.....
εγκεφαλικο εγω πρωτον γιατι με το που βγηκαν απο το αυτοκινητο και οι δυο εκαναν μπαμ με το χαλμογελακι τους για πιο λογο το εκαναν και δευτερων για το κοπελια και το υφακι τους.....
Αφου ζητησαν διπλωματα επιμενοντας οτι περασα με κοκκινο αρχησαν να μου λενε οτι δεν θελουν αλλα πρπει να μου κοψουν κληση και να μου παρουν και τις πινακιδες ...
Δεν ηξεραν ομως οτι εγω εχω χαρτογραφημενη ολη την οδικη σημανση της πολης και ανα πασα στιγμη λογο δουλειας μπορω να αποδειξω οτι δεν περασα με κοκκινο...
οταν καταλαβαν σε ποιον πουλουσαν μαγκια καταπιαν την γλωσσα τους ...
ας βρισκοταν ομως κανα κοριτσακι ή καμια που δεν ηξερε και να δεις τι ωραια θα επαιζαν το παιχνιδακι τους οι κομπλεξικοι που φοροντας μια στολη νομιζουν οτι μπορου να το παιζουν "γαμ... και δερνω'' και σουζα ολοι μπροστα μου.