Sos - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 32 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 469

Thread: Sos

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Μα και εγώ 19 ήμουν όταν έγινε πριν λίγα χρόνια αυτό....
    Δεν τη κακολογω απλά της λέω ότι μόνο και μόνο ο τρόπος που την προσέγγισε....οτι δλδ έκανε κατάχρηση της εξουσίας του...σημαίνει ότι δεν έχει αξιες στη ζωή του αυτός ο ανθρώπος και ότι το έχει κάνει και σε άλλες .....

Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου έτσι πάνε αυτά..
    Αυτο λεω και εγω βρηκε και τα εκανε ο τυπος ....
    Περσυ μεσα στην πολη μου βλεπω απο τον καθρεπτη ενα περιπολικο να ειναι ακριβως απο πισω μου και να μου κανει συνιαλο ....
    λεω ενταξει επειδη ηταν στενος ο δρομος ας κανω στην ακρη να περασει θα θελει μαλλον...
    κανω την ακρη σταματαω και τσουπ ερχεται μπροστα μου ακριβως και σταματαει καθετα παρακαλω και βγαινουν 2 τυποι και ερχονται κατευθειαν σε εμενα ...
    περιτο να σου πω εγω καγκελο γιατι δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα μιας και με αυτα που βλεπω λογο δουλειας η οδηγηση μου ειναι οχι απλως προσεκτικη ......

και τι μου λενε?κοπελια μου λεει ξερετε οτι περασατε με κοκκινο το ταδε φαναρι.....
    εγκεφαλικο εγω πρωτον γιατι με το που βγηκαν απο το αυτοκινητο και οι δυο εκαναν μπαμ με το χαλμογελακι τους για πιο λογο το εκαναν και δευτερων για το κοπελια και το υφακι τους.....

Αφου ζητησαν διπλωματα επιμενοντας οτι περασα με κοκκινο αρχησαν να μου λενε οτι δεν θελουν αλλα πρπει να μου κοψουν κληση και να μου παρουν και τις πινακιδες ...
    Δεν ηξεραν ομως οτι εγω εχω χαρτογραφημενη ολη την οδικη σημανση της πολης και ανα πασα στιγμη λογο δουλειας μπορω να αποδειξω οτι δεν περασα με κοκκινο...

οταν καταλαβαν σε ποιον πουλουσαν μαγκια καταπιαν την γλωσσα τους ...

ας βρισκοταν ομως κανα κοριτσακι ή καμια που δεν ηξερε και να δεις τι ωραια θα επαιζαν το παιχνιδακι τους οι κομπλεξικοι που φοροντας μια στολη νομιζουν οτι μπορου να το παιζουν "γαμ... και δερνω'' και σουζα ολοι μπροστα μου.

Senior Member
    Χαχαχα μου έφτιαξες τη διάθεση με το περιστατικό. Κι εγώ του την είπα εκείνη τη μέρα γιατί με νομικά ασχολούμαι και ξέρω ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε αρμοδιότητα να κάνει έλεγχο, απλά ήταν πολύ ωραίος εμφανισιακά και ευγενής, από εκεί υποχώρησα και έδωσα το τηλέφωνό μου

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Χαχαχα μου έφτιαξες τη διάθεση με το περιστατικό. Κι εγώ του την είπα εκείνη τη μέρα γιατί με νομικά ασχολούμαι και ξέρω ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε αρμοδιότητα να κάνει έλεγχο, απλά ήταν πολύ ωραίος εμφανισιακά και ευγενής, από εκεί υποχώρησα και έδωσα το τηλέφωνό μου
    Σαν νομικος φανατζομαι οτι ξερεις οτι και κληση να σου κοψουν μπορεις να μην την παραλαβεις και να το πας δικαστικος και πλεον με τις καμερες που εχουν τοποθετηθει παντου ανετα αποδεικνειεις οτι δεν εχεις κανει παραβαση ......
    Αλλα ενταξει εσυ μαλλον τον ειδες και παραδοθηκες αμεσως χαχαχ!(ας το ριξουμε και λιγο στην πλακα )

Senior Member
    Χαχαχα ναι το γνωρίζω το πρωτο ναι. Και πλάκα ξεπλακα δεν αρνούμαι ότι παραδόθηκα αμέσως, αλήθεια είναι. Ήταν με την πρώτη ματιά εντελώς...

ntinti
    Guest
    Χαχαχα ναι το γνωρίζω το πρωτο ναι. Και πλάκα ξεπλακα δεν αρνούμαι ότι παραδόθηκα αμέσως, αλήθεια είναι
    ενταξει λογικο και καθολου κατακριτέο...κακα τα ψεματα μια ωραια εμφανιση παντα τραβαει το βλεμμα, μετα περνας στα ενδότερα και αποφασιζεις αν πρεπει ή οχι να συνεχισεις ......
    και στην προκειμένη περίπτωση τα ενδότερα ειναι και μη χειρότερα.........

Senior Member
    Τελικά είναι αλήθεια ότι πιο εύκολα τελειώνεις μια νορμάλ σχέση όταν το αποφασίσεις για τους λόγους σου, παρά τη νοσηρή και αρρωστημένη. Εκεί εθίζεσαι

ntinti
    Guest
    Τελικά είναι αλήθεια ότι πιο εύκολα τελειώνεις μια νορμάλ σχέση όταν το αποφασίσεις για τους λόγους σου, παρά τη νοσηρή και αρρωστημένη. Εκεί εθίζεσαι
    Έχεις δίκιο είναι δύσκολο όταν μπαίνεις σε τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις και όχι μόνο σαν την δική σου και πολλές άλλες...
    Φτάνεις σε σημείο να χάνεις και εσύ τον ίδιο σου τον ευατο και να απορείς με τις κινήσεις σου...
    Να ξέρεις όμως αυτός που έχει γερές βάσεις μπορεί όσο δύσκολο και να είναι να πηγαίνει παρακάτω και να ξαναβρίσκει τον ευατο του...
    Και είμαι σίγουρη ότι εσύ έχεις και θα καταφέρεις να βγεις από όλο αυτό το αρρωστημένο .

Senior Member
    Ειλικρινά σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.... Εξάλλου δεν έχω πια ενθουσιασμό και απλό έρωτα. Είναι μια καψούρα και ένα απωθημένο να είμαστε μαζί που με κάνουν να υποφέρω. Ο υγιής έρωτας είναι αυτός που κάνει τον άνθρωπο χαρούμενο και τον πάει και ένα βήμα παραπέρα

ntinti
    Guest
    Ειλικρινά σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.... Εξάλλου δεν έχω πια ενθουσιασμό και απλό έρωτα. Είναι μια καψούρα και ένα απωθημένο να είμαστε μαζί που με κάνουν να υποφέρω. Ο υγιής έρωτας είναι αυτός που κάνει τον άνθρωπο χαρούμενο και τον πάει και ένα βήμα παραπέρα
    Μην ευχαριστείς λέω αυτό που εισπράττω από τον άλλον ακομα και μέσα από τον γραπτό λόγο!
    Δεν έχει πιο όμορφο συναίσθημα από τον έρωτα και τον ενθουσιασμό σε οποια ηλικία και να έρθει...πίστεψε με όμως αυτά είναι αέρας γιατί φεύγουν κάποια στιγμή ...
    Η αγάπη είναι αυτή που θα μεινει και θα σου δωσει κίνητρο να ξεπερνάς τα πάντα.
    Γι αυτό μην μετανοιωνεις και μην στεναχωριέσαι για κάποιον που την προσέφερες αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να την εκτιμήσει ..
    Δεν χρειάζονται ούτε κακίες ούτε τίποτα ,τελειώνει κάτι ,κλαις οδύρεσαιι φωνάζεις και το αφεινεις εκεί και πας παρακάτω....

Όταν πάρεις την οριστική σου απόφαση για το τι θα κάνεις όπως και να είσαι εμείς θα είμαστε εδώ να μας πεις τα νέα σου !

Senior Member
    Το βλέπω σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί αν όντως αυτή έχει πάει να μείνει εκεί, δε με σηκώνει το κλίμα και δε μ αρέσει

Senior Member
    Το βλέπω σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί αν όντως αυτή έχει πάει να μείνει εκεί, δε με σηκώνει το κλίμα και δε μ αρέσει
    οπως σου ειπε στην αρχη οτι εχουν χωρισει απλα "αυτη" μενει ακομα στην δουλεια, ετσι σου ειπε μετα οτι "αυτη" πηγε να μεινει σπιτι του!! (εκτος αν ηταν δικα σου λογια αυτα).
    η αληθεια ηταν τελικα οτι ποτε δεν ηταν χωρισμενος, αλλα ειχε παντα σχεση συν 10 ξεπετες γυρω-γυρω, και βεβαια, δεν ειναι κοινοχρηστο το σπιτι του να παει οποιος θελει να μενει εκει. εκεινος την καλεσε να μεινουν μαζι, γιατι την θελει διπλα του. ουτε στα χωρισματα ειναι, ουτε περιπου στα χωρισματα. μαλλον προς γαμο τους κοβω να πηγαινουν. οπωσδηποτε "παρελειψε" να σου πει και πολλα αλλα, οπως οτι ποτε δεν θα χωριζε αν εσυ επεμενες.. δεν θα στο εκρυβε καν αν ηξερε οτι θα το καταπιεις. οποτε δεν κολλαει το οτι "σε εμπιστευεται". σου ειπε την αληθεια επειδη δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα μιας και το καταλαβαες.
    εσυ το εφαγες κι αυτο, εμεινες αν και ειχε σχεση, να περιμενεις εναν δεσμευμενο ποτε θα τον δεις, οποτε τον απηλαξες κι απο το αγχος να σου λεει ψεματα.του εδειξες οτι μια χαρα την ανεχεσαι την αληθεια... με τις αλλες κοβει επειδη τους λεει ψεματα. αν ηξερε οτι ολες ανεχονται εναν που συζει να τον βλεπουν στην χαση και στην φεξη για κανενα σεξακι οποτε τις φωναξει, θα ειχε κι αλλες μονιμες ξεπετες, δεν θα απομακρυνοταν. αλλα βλεπεις, δεν ειναι ολες διατεθιμενες να χαντακωσουν την ζωη τους.

Senior Member
    Μου μιλάς με μεγάλη οργή και δεν καταλαβαίνω τον λόγο

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Αυτο λεω και εγω βρηκε και τα εκανε ο τυπος ....
    Περσυ μεσα στην πολη μου βλεπω απο τον καθρεπτη ενα περιπολικο να ειναι ακριβως απο πισω μου και να μου κανει συνιαλο ....
    λεω ενταξει επειδη ηταν στενος ο δρομος ας κανω στην ακρη να περασει θα θελει μαλλον...
    κανω την ακρη σταματαω και τσουπ ερχεται μπροστα μου ακριβως και σταματαει καθετα παρακαλω και βγαινουν 2 τυποι και ερχονται κατευθειαν σε εμενα ...
    περιτο να σου πω εγω καγκελο γιατι δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα μιας και με αυτα που βλεπω λογο δουλειας η οδηγηση μου ειναι οχι απλως προσεκτικη ......

και τι μου λενε?κοπελια μου λεει ξερετε οτι περασατε με κοκκινο το ταδε φαναρι.....
    εγκεφαλικο εγω πρωτον γιατι με το που βγηκαν απο το αυτοκινητο και οι δυο εκαναν μπαμ με το χαλμογελακι τους για πιο λογο το εκαναν και δευτερων για το κοπελια και το υφακι τους.....

Αφου ζητησαν διπλωματα επιμενοντας οτι περασα με κοκκινο αρχησαν να μου λενε οτι δεν θελουν αλλα πρπει να μου κοψουν κληση και να μου παρουν και τις πινακιδες ...
    Δεν ηξεραν ομως οτι εγω εχω χαρτογραφημενη ολη την οδικη σημανση της πολης και ανα πασα στιγμη λογο δουλειας μπορω να αποδειξω οτι δεν περασα με κοκκινο...

οταν καταλαβαν σε ποιον πουλουσαν μαγκια καταπιαν την γλωσσα τους ...

ας βρισκοταν ομως κανα κοριτσακι ή καμια που δεν ηξερε και να δεις τι ωραια θα επαιζαν το παιχνιδακι τους οι κομπλεξικοι που φοροντας μια στολη νομιζουν οτι μπορου να το παιζουν "γαμ... και δερνω'' και σουζα ολοι μπροστα μου.
    Ιιιιιιιι έλα ρε ...γινονται και τέτοια;;;;;

Α καλα............

Δεν ξέρω πάντως ευτυχώς πέρα από αυτόν τον βλαμμένο δεν έπεσα σε άλλον. Σου λέω κωλοβαραγε και μόλις σκάω στα εκδοτήρια με βλέπει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.....φορουσα τακουνι και φούστα ήμουν και ψηλή και σου λέει εδώ είμαστε. Βγάζω μια ξινιλα του δίνω το εισιτήριο φορούσα τα γυαλιά ηλίου δεν έβγαλα κιχ! Πόσο μαλακας με ειρωνευοταν επίτηδες για να του απαντήσω αλλα δεν χαραμισα ούτε μια λέξη μου για πάρτη του. Και εκεί που ήθελα να του χωσω μπουφλα ήταν που μου λέει: και εμείς τη δουλειά μας κάνουμε!! Και γαβγίζε....ναι θα σου λεγα τώρα τι δουλειά κάνεις μαλακα.........

Και ήταν μεγάλος γύρω στα 35-38 .....αντε τώρα να τον έχεις και άντρα στολίδι του σπιτιού σου και να κάθεται να σταματαει οποία του αρεσει επειδή μπορεί...και να σου λέει και ότι κάνει τη δουλειά του .....

Nooooot..........

Banned
    Μου μιλάς με μεγάλη οργή και δεν καταλαβαίνω τον λόγο
    Μπα η ρεμεντυ έτσι τα λέει αλλα δεν έχει κακή πρόθεση....να σε προστατεύσει προσπαθεί για να μην παρασύρεσαι και τον δικαιολογείς.........

Άστο κοπέλα μου όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο πιο νωρίς θα συνέλθεις και θα δεις ότι δεν άξιζε

Senior Member
    Ναι, όπως καταλαβαίνετε εγώ δε θέλω να εξωραΐσω την κατάσταση ή να μην ακούσω τη γνώμη των άλλων
    Απλά είμαι από τους ανθρώπους που με τον ήρεμο τρόπο καταλαβαίνω καλύτερα

Page 6 of 32 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast