Tώρα, ανησυχώ για κάτι άλλο. Είχα κάποτε την κακιά συνήθεια να κολλάω τσίχλα κάτω απο το γραφείο. Φοβάμαι μήπως, έκανα κάποια υπόσχεση να μην κολλάω τσίχλα. Πριν λίγο, επειδή οταν ειμαι στο γραφειο λειτουργω λιγο ψυχαναγκαστικά ωστε να μην λερωθει το γραφειο, καπως. Θα πω παράδειγμα και οχι αυτο που εγινε. Επειδή ήθελα να φταρνιστώ, ανησυχούσα μήπως φύγει σάλιο προς το γραφείο. Αλλά επειδή δεν ήθελα να λειτουργησω ψυχαναγκαστικα (ειχα κουραστει) για ενα κλασμα δευτερολέπτου, προσπαθησα καπως, ίσως, επιτηδες να φταρνιστω εκει που ημουν σαν νορμαλ ανθρωπος! Νομίζω μια πολυ μικρη σταγονα έφυγε προς το γραφείο.
Ανησυχώ μήπως, με αφορμη την τσιχλα, μηπως έκανα κάποια υπόσχεση πριν 3 χρόνια, σχετικα με το να μην λερωνω το γραφείο. Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση. ουτε ψυχαναγκασμους με το γραφείο. Απλα πριν χρονια είχα κακια συνηθεια να κολλαω τσίχλα. Για καποιο λογο φοβαμαι μηπως έκανα καποια υποσχεση για να κοψω καποια την κακια συνηθεια, και μπορει απλα, να αναφερθηκα γενικα, σε οτιδηποτε λερωνει το γραφειο και οχι μονο στην τσιχλα. γιατι ετσι. Ανησυχω, επειδη αν έκανα υπόσχεση. μπορει να έγινε 1 χρονο πριν την χαρτοπετσέτα. που σημαίνει ότι τότε, δεν ειχα ψυχαναγκασμούς με υποσχέσεις. Φοβάμαι μηπως, ήταν μια αληθινη υπόσχεση. Αλλα δεν έφτυσα το γραφειο. Απλά, ηθελα να είμαι νορμαλ ανθρωπος. Και αφήσα το φταρνισμα να φυγει χωρις άγχος. Έτυχε μια σταγονα να παει προς την μερια του γραφειου. δεν το εκανα επιτηδες. Aλλά ενω ειχα την ευκαιρια να μην φταρνιστω εκει που ημουν, εγω απλα, νευριασα και ειπα κατι περιπου σαν "οχι θα ειμαι νορμαλ ανθρωπος" με αποτελεσμα να φταρνιστω επιτηδες εκει που ημουν, χωρις να ξερω οτι η σταγονα θα φτασει εκει. Απλά δεν ξερώ, ίσως εμοιαζε σαν να το εκανα επίτηδες? εγω απλα ηθελα να φταρνιστω χωρις να εχω τον φοβο μην παει η σταγονα στο γραφειο. και ετσ, επιτηδες φταρνιστηκα εκει που ημουν, και επειδη καπως εκανα μια αποτομη κινηση, εφυγε μια σταγονα προς το γραφειο. φοβαμαι μηπως εσπασα την υποσχεση.