Μοιάζει σαν έκανα κάτι που δεν έπρεπε! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 124
    Banned
    Tώρα, ανησυχώ για κάτι άλλο. Είχα κάποτε την κακιά συνήθεια να κολλάω τσίχλα κάτω απο το γραφείο. Φοβάμαι μήπως, έκανα κάποια υπόσχεση να μην κολλάω τσίχλα. Πριν λίγο, επειδή οταν ειμαι στο γραφειο λειτουργω λιγο ψυχαναγκαστικά ωστε να μην λερωθει το γραφειο, καπως. Θα πω παράδειγμα και οχι αυτο που εγινε. Επειδή ήθελα να φταρνιστώ, ανησυχούσα μήπως φύγει σάλιο προς το γραφείο. Αλλά επειδή δεν ήθελα να λειτουργησω ψυχαναγκαστικα (ειχα κουραστει) για ενα κλασμα δευτερολέπτου, προσπαθησα καπως, ίσως, επιτηδες να φταρνιστω εκει που ημουν σαν νορμαλ ανθρωπος! Νομίζω μια πολυ μικρη σταγονα έφυγε προς το γραφείο.

Ανησυχώ μήπως, με αφορμη την τσιχλα, μηπως έκανα κάποια υπόσχεση πριν 3 χρόνια, σχετικα με το να μην λερωνω το γραφείο. Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση. ουτε ψυχαναγκασμους με το γραφείο. Απλα πριν χρονια είχα κακια συνηθεια να κολλαω τσίχλα. Για καποιο λογο φοβαμαι μηπως έκανα καποια υποσχεση για να κοψω καποια την κακια συνηθεια, και μπορει απλα, να αναφερθηκα γενικα, σε οτιδηποτε λερωνει το γραφειο και οχι μονο στην τσιχλα. γιατι ετσι. Ανησυχω, επειδη αν έκανα υπόσχεση. μπορει να έγινε 1 χρονο πριν την χαρτοπετσέτα. που σημαίνει ότι τότε, δεν ειχα ψυχαναγκασμούς με υποσχέσεις. Φοβάμαι μηπως, ήταν μια αληθινη υπόσχεση. Αλλα δεν έφτυσα το γραφειο. Απλά, ηθελα να είμαι νορμαλ ανθρωπος. Και αφήσα το φταρνισμα να φυγει χωρις άγχος. Έτυχε μια σταγονα να παει προς την μερια του γραφειου. δεν το εκανα επιτηδες. Aλλά ενω ειχα την ευκαιρια να μην φταρνιστω εκει που ημουν, εγω απλα, νευριασα και ειπα κατι περιπου σαν "οχι θα ειμαι νορμαλ ανθρωπος" με αποτελεσμα να φταρνιστω επιτηδες εκει που ημουν, χωρις να ξερω οτι η σταγονα θα φτασει εκει. Απλά δεν ξερώ, ίσως εμοιαζε σαν να το εκανα επίτηδες? εγω απλα ηθελα να φταρνιστω χωρις να εχω τον φοβο μην παει η σταγονα στο γραφειο. και ετσ, επιτηδες φταρνιστηκα εκει που ημουν, και επειδη καπως εκανα μια αποτομη κινηση, εφυγε μια σταγονα προς το γραφειο. φοβαμαι μηπως εσπασα την υποσχεση.
    Last edited by Katacunia; 11-09-2020 at 20:00.

Banned
    Πριν χρόνια είχα μια κακια συνήθεια να κολλάω τσιχλες κάτω από το γραφείο. Ανησυχω ΜΗΠΩΣ εκανα κάποια υπόσχεση να μην κολλάω τσίχλες κατω απο το γραφειο, προκειμένου να κοψω την κακια συνηθεια. Ανησυχω μηπως ξεχασα την υπόσχεση. Ανησυχω μήπως, μέτρησε επειδή ήταν 1 χρόνος πριν το περιστατικό με τις χαροτπετσέτες και επειδή τότε δεν είχα ψυχαναγκαστικο θέμα με υπόσχεσεις (αν και ψυχαναγκατικό φόβο για τον Θεό είχα) ανησυχω μήπως, μέτρησε σαν αληθινή υπόσχεση.

Θα σας πω ενα, ίσως, παρόμοιο παράδειγμα, με αυτο που έγινε σημερα και όχι το αληθινο περιστατικο που έγινε σήμερα (ΔΕΝ ήταν κατι σεξουαλικο παντως). Ήθελα να φταρνιστώ και αρκετές φορές λειτουργω καπως ψυχαναγκαστικα με αυτό το θέμα, δηλαδη μπορει να απομακρυνομαι κάπως απο το γραφειο κλπ. Σήμερα, πήγα να φταρνιστώ και για αυτο το λόγο σκέφτηκα να απομακρυνθω απο το γραφείο αλλα νευρίασα τόσο με τον ψυχαναγκασμό, που, επιτηδες, δεν μετακινήθηκα και ίσως, ενστικτωδως, έκανα μια απότομη κινηση (απο τα νευρα μου και την προσπαθεια να λειτουργησω σαν νορμαλ ανθρωπος) με αποτέλεσμα μια μικρη σταγόνα σάλιου να πετύχει το γραφείο. Φρίκαρα για 2 λόγους.

Πρώτον επειδη η σταγονα ακουμπησε το γράφειο, μαλλον.

Δευτερόν επειδή, ίσως, δεν φαινοταν 100% τυχαίο, επειδή λόγω νεύρων έκανα μια απότομη κίνηση γιατι δεν ήθελα να απομακρυνθω απο το γραφείο. ίσως, εξαιτίας αυτης της αποτομης κινησης στην προσπάθεια να λειτουργησω σαν νορμαλ άνθρωπος, η σταγόνα σάλιου να έφυγε προς το γραφείο. Μπορεί να έμοιαζε σαν να το έκανα επίτηδες. Δεν ξέρω τι ισχύει. σίγουρα, δεν το εκανα επίτηδες αλλα απο την άλλη, η νευρικη κίνηση μπορει να έμοιαζε σαν να το έκανα επίτηδες. δηλαδη, ειχα την ευκαιρία να μην φταρνιστώ εκει που ήμουν και εγω φταρνίστηκα αλλα δνε ειχα σκοπο να φταρνιστω πάνω στο γραφείο. Επίσης, σκέφτηκα ότι είχα απλα θέμα με την τσίχλα. Σκέφτηκα γιατι να λειτουργησω ψυχαναγκαστικα και με το φταρνισμα?

Αφου φταρνίστηκα, άρχισα να κάνω υποθέσεις. Μήπως, δεν έκανα υπόσχεση για την τσίχλα και με αφορμή την τσίχλα, έκανα υπόσχεση να μην λερώνω το γραφείο γενικά και αόριστα? Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση απλά, μου ρθε ένα αρνητικο συναίσθημα με το γραφείο. Ανησυχώ πάλι! ΠΑΛΙ! και ανησυχω, επειδη τότε δεν είχα ψυχαναγκαστικό θέμα με υπόσχεσεις. Και αν την εννόησα την υπόσχεση? Επίσης είχα κάνει υποσχέσεις για να κόψω το κάπνισμα. Αν ήταν και το θέμα με το γραφείο μια ίδια υπόσχεση?

Ανησυχώ κυρίως, επειδή ενω είχα την ευκαιρία να φταρνιστω αλλού, εγω απλά, νευρικως και ενστικτωδως, πίεσα τον εαυτό μου να μην μετακινηθεί γιατι σκέφτηκα οτι το σάλιο μου. δεν είναι τσιχλα για να ανησυχήσω. Μετά, άρχισα να κάνω υποθέσεις μήπως έκανα υπόσχεση για οτιδήποτε μπορεί να λερώσει το γραφείο, και επειδή, επίτηδες δεν μετακίνησα τον εαυτό μου, αν ήταν σαν λέρωσα το γραφείο επίτηδες?

Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση. Απλά, παλιότερα είχα κατι αναμνήσεις με μένα να κολλάω τσίχλα κατω απο το γραφείο. Μονο αυτο. Ανησυχω μηπως έκανα υπόσχεση γενικα και αόριστα για το γραφείο, επειδη ήθελα να κοψω την κακια συνήθεια.

Senior Member
    γιατι αλλαξες ψευδωνυμο εσυ;
    οτι και καλα, δεν θα καταλαβουμε ποιος εισαι;

Banned
    γιατι με εκαναν ban για κάποιο διαστημα. για αυτο!

Banned
    Πριν χρόνια είχα μια κακια συνήθεια να κολλάω τσιχλες κάτω από το γραφείο. Ανησυχω ΜΗΠΩΣ εκανα κάποια υπόσχεση να μην κολλάω τσίχλες κατω απο το γραφειο, προκειμένου να κοψω την κακια συνηθεια. Ανησυχω μηπως ξεχασα την υπόσχεση. Ανησυχω μήπως, μέτρησε επειδή ήταν 1 χρόνος πριν το περιστατικό με τις χαροτπετσέτες και επειδή τότε δεν είχα ψυχαναγκαστικο θέμα με υπόσχεσεις (αν και ψυχαναγκατικό φόβο για τον Θεό είχα) ανησυχω μήπως, μέτρησε σαν αληθινή υπόσχεση.

Θα σας πω ενα, ίσως, παρόμοιο παράδειγμα, με αυτο που έγινε σημερα και όχι το αληθινο περιστατικο που έγινε σήμερα (ΔΕΝ ήταν κατι σεξουαλικο παντως). Ήθελα να φταρνιστώ και αρκετές φορές λειτουργω καπως ψυχαναγκαστικα με αυτό το θέμα, δηλαδη μπορει να απομακρυνομαι κάπως απο το γραφειο κλπ. Σήμερα, πήγα να φταρνιστώ και για αυτο το λόγο σκέφτηκα να απομακρυνθω απο το γραφείο αλλα νευρίασα τόσο με τον ψυχαναγκασμό, που, επιτηδες, δεν μετακινήθηκα και ίσως, ενστικτωδως, έκανα μια απότομη κινηση (απο τα νευρα μου και την προσπαθεια να λειτουργησω σαν νορμαλ ανθρωπος) με αποτέλεσμα μια μικρη σταγόνα σάλιου να πετύχει το γραφείο. Φρίκαρα για 2 λόγους.

Πρώτον επειδη η σταγονα ακουμπησε το γράφειο, μαλλον.

Δευτερόν επειδή, ίσως, δεν φαινοταν 100% τυχαίο, επειδή λόγω νεύρων έκανα μια απότομη κίνηση γιατι δεν ήθελα να απομακρυνθω απο το γραφείο. ίσως, εξαιτίας αυτης της αποτομης κινησης στην προσπάθεια να λειτουργησω σαν νορμαλ άνθρωπος, η σταγόνα σάλιου να έφυγε προς το γραφείο. Μπορεί να έμοιαζε σαν να το έκανα επίτηδες. Δεν ξέρω τι ισχύει. σίγουρα, δεν το εκανα επίτηδες αλλα απο την άλλη, η νευρικη κίνηση μπορει να έμοιαζε σαν να το έκανα επίτηδες. δηλαδη, ειχα την ευκαιρία να μην φταρνιστώ εκει που ήμουν και εγω φταρνίστηκα αλλα δνε ειχα σκοπο να φταρνιστω πάνω στο γραφείο. Επίσης, σκέφτηκα ότι είχα απλα θέμα με την τσίχλα. Σκέφτηκα γιατι να λειτουργησω ψυχαναγκαστικα και με το φταρνισμα?

Αφου φταρνίστηκα, άρχισα να κάνω υποθέσεις. Μήπως, δεν έκανα υπόσχεση για την τσίχλα και με αφορμή την τσίχλα, έκανα υπόσχεση να μην λερώνω το γραφείο γενικά και αόριστα? Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση απλά, μου ρθε ένα αρνητικο συναίσθημα με το γραφείο. Ανησυχώ πάλι! ΠΑΛΙ! και ανησυχω, επειδη τότε δεν είχα ψυχαναγκαστικό θέμα με υπόσχεσεις. Και αν την εννόησα την υπόσχεση? Επίσης είχα κάνει υποσχέσεις για να κόψω το κάπνισμα. Αν ήταν και το θέμα με το γραφείο μια ίδια υπόσχεση?

Ανησυχώ κυρίως, επειδή ενω είχα την ευκαιρία να φταρνιστω αλλού, εγω απλά, νευρικως και ενστικτωδως, πίεσα τον εαυτό μου να μην μετακινηθεί γιατι σκέφτηκα οτι το σάλιο μου. δεν είναι τσιχλα για να ανησυχήσω. Μετά, άρχισα να κάνω υποθέσεις μήπως έκανα υπόσχεση για οτιδήποτε μπορεί να λερώσει το γραφείο, και επειδή, επίτηδες δεν μετακίνησα τον εαυτό μου, αν ήταν σαν λέρωσα το γραφείο επίτηδες?

Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση. Απλά, παλιότερα είχα κατι αναμνήσεις με μένα να κολλάω τσίχλα κατω απο το γραφείο. Μονο αυτο. Ανησυχω μηπως έκανα υπόσχεση γενικα και αόριστα για το γραφείο, επειδη ήθελα να κοψω την κακια συνήθεια.

Γιατι ο Θεός να σε τιμωρήσει για μια υπόσχεση για χαρτοπετσέτες και τσίχλα;; γιατί το πυστευεις αυτό;;

Banned
    δεν ξερω. Απλά είναι με ανησυχούν οι πιθανότητες. Αλλα δεν μπορω συνεχεια να αγχώνομαι για κάθε τι. μια με τον υπονομο, τωρα έχω ανησυχια μονο και μονο επειδη ΑΝΤΙ να λειτουργησω ψυχαναγκαστικά, απλά, φταρνίστηκα εκει που ήμουν σαν κανονικός άνθρωπος. Δεν το έκανα επίτηδες. Δηλαδη, δεν στόχευα στο γραφείο. Απλά, μου ξέφυγε μια σταγονα σάλιου ΠΡΟΣ το γραφείο(παραδειγμα λεω σχετικα με το τι συμβαινει και οχι ακριβως αυτο που εγινε). Μπορει να το ακούμπησε μπορει και όχι.

Με αφορμή το παλιό θέμα με τις τσίχλες, το μυαλό μου κάνει διάφορα σενάρια, οπως το οτι το 2017, με αφορμη τις τσιχλες μπορει να έκανα υπόσχεση γενικά, να μην λερωνω το γραφείο. Δεν θυμάμαι όμως καμία υπόσχεση εκεινη την εποχή. Απλά, θυμάμαι μια φορα που σκεφτόμουν κάτι ψυχαναγκαστικό σε άλλο χώρο του σπιτιου, το οποίο δεν εχει καμια σχεση με υποσχεσεις και με τσιχλες και γραφειο. Και επειδή, τύγχαινε την περίοδο ΠΡΙΝ παω στο πατρικο σπίτι, να μασαω τσιχλα στην Αθήνα. απλα, το μυαλο μου κατασκευαζει πιθανα σεναρια. επισης, θυμαμαι πολλες φορες που παιζαμε με τους φιλους στον υπολογιστη, στο γραφειο, πολλες φορες ανησυχουσα μην δουν τις τσιχλες. η ανησυχια για τις τσιχλες δεν θυμαμαι ποτε ήταν. Μπορεί να ήταν μονο το 2011. μπορει και το 2011 και το 2012 και το 2013 μαζι κλπ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ποτε σταμάτησα αυτην την κακια συνήθεια. ειναι πολυ πιθανο το 2017, να μην μασούσα καν τσιχλα όταν ήρθα στο πατρικό για ένα διαστημα.

Απλά το μυαλο μου παίρνει μια ψυχαναγκαστική σκέψη που έτυχε να κάνω εκεινη την περίοδο (2017) όταν ήμουν στο πατρικό και έχει πάρει μια, πιθανοτατα πιο παλιά αναμνηση, όπως, το κόλλημα τσίχλας (2011,12,13,14,15?) και εναν παλιο ψυχαναγκασμό που είχα με αφορμη την τσιχλα (το 2011. φοβομουν να ακουμπυσω τα καθαρισμενα σημεια που ειχα κολλησει τσιχλα για ιδψ λογους. συνεχως επλενα τα χερια)

Δηλαδή, νομίζω, ο ψυχαναγκασμος πήρε αυτα τα παλια περιστατικα:

την συνηθεια,
    την ντροπη μην τις δουν οι φιλοι μου,
    το ψυχαναγκαστικο θέμα με το καθαρισμενο σημειο,

πήρε το εντελως τύχαιο γεγονός να ξεκινάω το μάσημα τσίχλας την περίοδο ΠΡΙΝ παω στο πατρικο (δεν θυμαμαι να μασαγα τσιχλα κατα την περιοδο που ημουν στο πατρικο)
    πηρε μια τρομακτικη, ψυχανγκαστικη σκέψη που σκεφτηκα και που την είχα συνδυάσει με τον Θεό (οταν ημουν στο πατρικο το 2017)
    πηρε την ΙΣΩΣ, ψυχαναγκαστικη υπόσχεση για να κόψω το κάπνισμα. σαν να μου λεει το ocd "εκανες υπόσχεση για το κάπνισμα, αρα γιατι οχι και για την τσίχλα? και οι 2 κακιες συνηθειες"

και ετσι κατασκευασε ενα σενάριο τρομακτικό και πειστικο. Το θέμα είναι οτι δεν θυμάμαι καμια προσευχη υποσχεσης εκεινη την περίοδο που υποτιθεται μπορει να έγινε καποια (2017) επισης, είχα εναν ψυχαναγκαστικό θέμα με τον Θεό, οποτε δεν νομίζω να τολμούσα εκεινη την περίοδο να κανω υπόσχεση. Αλλα απο την άλλη, τότε δεν είχα το ψυχαναγκαστικό θέμα με τις υποσχέσεις. και αν ρισκαρα με υπόσχεση και την ξέχασα ευκολα?

Λυπάμαι πολυ που δεν μπορείς να αντιληφθείς όσα σου λέμε.. :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Katacunia View Post
    γιατι με εκαναν ban για κάποιο διαστημα. για αυτο!
    Καλά σου έκαναν αφού δεν σέβεσαι τους κανόνες του φόρουμ και σπαμάρεις ασύστολα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Πότε κάτι θα θεωρούσες εσυ κανονικη υπόσχεση?

Banned
    Χριστίνα τι θα θεωρουσες κανονικη υποσχεση?

Δεν θεωρώ προσωπικα εγώ ότι μπορώ να κρατήσω καμια υπόσχεση.. Άρα δεν κάνω κιόλας υπόσχεση.. Γιατί είμαστε αδυναμοι άνθρωποι και στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν μπορουμε και δεν εχουμε την δυνατότητα να κρατήσουμε υποσχέσεις.. Ο Θεός ξέρει οτι δεν μπορεί ο άνθρωπος να κρατήσει υποσχέσεις ξέρει οτι είμαστε αδυναμοι και δείχνει απέραντη αγάπη και κατανόηση... Αλλιώς δεν θα υπήρχε ανθρώπος πάνω στη γη.

Banned
    Γιατί σωνει και καλα σκέφτομαι μια ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ υπόσχεση σχετικα με το γραφείο? Για να επιμενει τοσο πολυ το υποσυνειδητο μου, παει να πει πως κατι υπήρξε. Εκτός και αν μου δινει false alarms για τους λογους που ανέφερα παραπανω.

Η συνήθεια να κάνω μια κακιά συνήθεια, η ντροπή μην δουν τις κολλημένες τσίχλες οι φίλοι μου, η γιαγια που μου έκανε παρατηρηση, το καθαρισμένο σημείο που καμια φορα ακουμπουσα κατα λάθος και για ΑΛΛΟΥΣ ψυχαναγκαστικούς λόγους πλενόμουν συνεχεια, η υποσχεση με το κάπνισμα (κακια συνηθεια), όλα αυτά είναι ο λόγος που έχω αυτό το αρνητικό συναίσθημα. και αυτό το αρνητικο συναίσθημα το ocd το μεταφράζει σε πιθανή, υπόσχεση που ξέχασα.

Νομίζω όταν είμαι ήρεμος και το σκέφτομαι, ειμαι λίγο σε φάση "δεν θυμάμαι καμια υπυοσχεση. θυμαμαι απο εκεινη την περίοδο κάποιες ακυρες αναμνησεις αλλα ΟΧΙ υποσχεση, άρα δεν έκανα.

Αν όμως το αναλυσω παρα πολυ, Σαν να αρχίζουν τα υποθετικα σεναρία να μου θυμίζουν κατι? δεν ξερω

Είναι ψέμα της ιδψ... Δεν μπορουμε να σου το πουμε πιο απλά...

Banned
    δεν ξερω τι να πω τωρα : (

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast