Originally Posted by
sofiasofaci
Συσκευές, κάποια έπιπλα, κλείσιμο του σπιτιού και κάθε μήνα κάποια χρήματα παραπάνω ή δικές του ανάγκες π.χ. όταν είχε αυτοκίνητο και του χάλασε. Εφόσον είμαστε μαζί αυτά μου τα χρωστάει, γιατί είχαμε πει ότι όσα αγοράστηκαν, αγοράστηκαν για να είναι δικά μας, όχι δικά μου.
Έχει υπάρξει υποστηρικτικός σε άλλα ζητήματά μου που αφορούσαν προβλήματα υγείας μου, την παράδοση της διπλωματικής μου κ.λπ.
Δεν θεωρώ ότι με εκμεταλλεύεται.
Σήμερα όντως ήταν πολύ εγωιστική η συμπεριφορά του και επιμένει ότι εγώ είμαι εγωίστρια και πιεστική, γιατί το τι θα κάνει με το σώμα του και πώς θα περνάει τον χρόνο του είναι δικαίωμά του. Ισχύει εν μέρει, αλλά σε μια σχέση εχω κι εγώ δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις. Επιμένει το να συζητήσω κάτι που μου προκύπτει για τη σχέση μας είναι πίεση για εκείνον και όχι δικαίωμά μου και μου ζητά επίμονα να σταματήσω να του μιλάω εκείνη τη στιγμή. Λέει ότι δεν είναι δικαίωμά μου να τον πιέζω ή να προβληματίζομαι για κάτι που ΔΕΝ κάνει. Αυτό μου το λέει συνέχεια. Του λέω να το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμη. Η απάντηση είναι δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Του έχω πει και στο παρελθόν σκέψου πότε θα είσαι σε φάση και πες μου να το συζητήσουμε, φυσικά δεν το έκανε ποτέ...