Μίλησε με τον γιατρό σου για το τι είναι κρίση πανικού και τι είναι φοβία.. Ίσως βοηθήσει κάπως ε αν είναι πιο ξεκάθαρες μέσα στο μυαλό σου. Ό,τι και να πάθεις, φρόντισε να μην γίνει αυτό μια κακη ανάμνηση αλλά μια άτυχη στιγμή και να επιμένεις..
Printable View
Με αγχωνει παρα πυ αυτο που σου ειπα…Οτι δεν βλεπω διαφορα με την αγωγη.Να ξυπνησω δηλαδη μια μερα και να ειμαι καλυτερα απο την προηγουμενη…Βεβαια ειναι στιγμες που νιωθω καλυτερα,αλλα αυτες τις στιγμες τις ειχα και πριν την αγωγη.Ο γιατρος δεν φαινεται να ανησυχει για αυτο και μου λεει συνεχεια το ιδιο πραγμα,εμπιστοσυνη στο φαρμακο και υπομονη
Πολλές μέρες θα ξυπνάς έτσι. Άλλες μέρες θα ξυπνάς καλά.. Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ξυπνάς τις περισσότερες φορές καλά. Αλλά είσαι ανυπόμονος. Και εγώ είμαι. Αλλά είναι από τις περιπτώσεις που δεν έχεις άλλη επιλογή από το να περιμένεις να έρθει εκείνη η μέρα.
Ετσι οπως τα λες φιλε μου.Επειδη εχω κουραστει τοσα χρονια,θελω να νιωσω ξανα καλα…Να ειμαι ανετος.Αυτο το αγχος με εχει φαει τοσο καιρο.Με την αγωγη πιστεψα θα δω διαφορα γρηγορα αλλα δυστυχως ακομη τιποτα.Καθε μερα λεω μακαρι και μακαρι να ειναι καλυτερη αλλα απογοητευομαι…Σημερα παλι κριση πανικου,την παλεψα μονος μου παλι καλα
Σημερα ηταν να αντιμετωπισω ξανα μια αναλογη κατασταση που εφερε την τελευταια μεγαλη κριση πανικου που με εστειλε στα επειγοντα.Απο χθες ηδη ημουν πολυ αγχωμενος για το πως θα ανταπεξελθω σε ολο αυτο.Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα και το πρωι ημουν πολυ αγχωμενος.Η κατασταση αυτη ηρθε και την αντιμετωπισα…Καποια στιγμη πηγε να με πιασει σαν ψιλοκριση,αλλα αμεσως το γυρισα.Δυσκολα μεν αλλα δεν με επιασε τοσο εντονα,ενα 20-30% με επιασε
Κατι ειναι και αυτο πιστευω…Με την καθε ευκαιρια βγαινω,απλα δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο.Ενημερωσα και τον γιατρο οτι νιωθω εντονο αγχος και τροποποιησε λιγο την αγωγη με μια πολυ μικρη αυξηση στο χαπι