Originally Posted by
tziovani
μα φυσικα θα διαφωνησω . αυτο ελειπε κιολας να συμφωνουμε ολοι με ολους και ολα . αυτο ειναι ολοκληρωτισμος , κακο πραγμα . μαζικοποιηση συνειδησης ! φυσικα υπαρχει λογικοτατη σκεψη και δεν συμφωνω καθολου με καθημερινα κλισε και καταστασεις . ειμαι εναντιον του πολιτικου ορθολογισμου των σοσιαλ μιντια οπου ολοι , συμφωνουν μεταξυ τους και δημιουργουν τασεις !!!!! επειδη λοιπον η συγρονη προπαγανδα ( στοχευμενη ) πατα στο ακορεστο sharing χωρις καμια μα καμια σκεψη , απλα μιμιτισμος , ειμαστε εμεις οι νομπελιστες , οι αιρετικοι , οι κυνικοι οι οποιοι κανουμε την διαφορα !!!! σκεπτικιστες !!! ειναι τοσο απλο !!!
τωρα αποδειξτε μου οτι υπαρχει ΛΟΒ ΛΟΒ ΛΟΒ , περα απο τις καρδουλες , το λικε , το share , τις δηλωσεις αγαπης , συννεφακια , ρομαντισμοι και ολες αυτες τις σαχλες δηλωσεις αγαπη μου . ειναι ξεκαθαρα κυνικο το νοημα ! ....δεν υπαρχει τπτ απο ολα αυτα ! τπτ . υπαρχει αλληλεξαρτηση , εμμονη , κτητικοτητα , ουχι συντροφικοτητα και γενικα εχουν μπερδεψει ολοι την παρεα με αγαπη και το σεξ με τον ερωτα , τον ερωτα με την αγαπη και τις ορμες και τα ενστικτα τα οποια ειναι ΚΥΡΙΑΡΧΑ !!!
ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ !!!
ξεκαθαρα οι σχεσεις ειναι σχεσεις συμφεροντος !!! ειτε σεξουαλικης φυσεως , ειτε φιλικης !!! εκμεταλλευση και αναλογα το ισχυρο κομματι στο διπολο της σχεσης εχουμε το αποτελεσμα ! φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις , μειοψηφικα παντα ! αλλα μην πουλαμε το κλισε αγαπη μου και μετα πεφτουμε στα πατωματα γιατι εμετουλης .
τωρα αν οι εκπροσωποι του μεσαιωνικου συντηρητικου φεμινισμου δεν κατανοουν ( δεν μπορουν να κατανοησουν ) ειναι δλδ πνευματικα και εγκεφαλικα υποδιαιστεροι , δεν φταιμε εμεις τα φωτεινα και Open μυαλα !
φυσικα και εχω απολυτο δικαιο γιατι δεν εχω καμια παρωπιδα πανω στο κεφαλι μου , ουτε πουλαω αγαπες και βιβλια , αναρτησεις ψυχολογιας , χωρις ατοκες δοσεις !
υγ, και γι αυτο φυσικα δεχομαι επιθεσεις απο συγκεκριμενα ακαουντ