Originally Posted by
_Vassilis
Όχι φίλε μου, κορμάρα έχω εγώ, εσύ το πολύ πολύ να έχεις κορμάκι.. Α ρε καθηγητά μουουου.. Εγώ σου είπα, δε σε πειράζω άλλο, εκκλησία δεν κλέβω. Και πες ο,τι θες, όλα καλά, βγάλτο από μέσα σου ό,τι είναι.. Με το κυνήγι έχω ασχοληθεί ελάχιστα στη ζωή μου, πιο πολύ είμαι του ψαρέματος εγώ, με κορδόνια, διχτυα και τέτοια.. Να σου πω ρε καθηγητά, σοβαρά τώρα σε ρωτάω, έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να μην έχεις όρεξη για σεξ? Ή να πρέπει ρε παιδί μου για το χ/ψ λόγο να κάνεις αλλά να είναι λίγο πως το λένε.. ξέρεις.. να μην το κάνεις με όρεξη τελοσπάντων. Αυτό πως θεραπεύεται? Πάλι με σεξ? Ελα να σου πω λίγο, κατέβασε μια ταχύτητα γιατί θα σε μπουζουριάσουν πάλι και αντί να καγκελώνεις θα καγκελωθείς. Ξανά. Φυλακόβιος θα καταντήσεις. Επίσης, επειδή αρχισαν και οι ζέστες, λίγο λυπήσου μας, θα σκάσουμε να πρέπει να φοράμε μες τον καύσωνα την πλαστική νιτσεράδα για να μη μας πάρουν τα φλόκια. Το ένα κουνγκ φου που κάνεις είναι αυτό με το καγκέλωμα. Σου είπα δώσε μας τον κωδικο για το fatality του mortal kombat, δε δίνεις, είσαι μοναχοφάης. Το άλλο το κουνγκ φου που κάνεις είναι ότι παρότι είσαι αυτός που είσαι εν πάσει περιπτώσει, για έναν περίεργο λόγο δε γίνεσαι αντιπαθής, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα πρεπε, για μένα λεω τώρα, ξέρω ότι υπαρχει κόσμος που θα διαφωνήσει με αυτο που ειπα. Τελικα όντως ξέρεις κουνγκ φου καθηγητά μου. Σωστός σίφου του έρωτα.. Και σίφου και σίφουνας…