Originally Posted by
dimitris23
Επίσης που έγραψα ότι δεν γνωρίζω τι εννοεί και τι όχι , θα γράψω ένα γεγονός .
Όπως έγραψα την γνώρισα τυχαία αλλά η κοινή μας γνωστή μου είπε όταν της είπα πόσο μου άρεσε ότι “ είναι αλλού και της αρέσουν οι μικρότεροι ” . Οπότε εγώ προσπάθησα να το χωνέψω , αν και καιγόμουν να κάνω κίνηση , πήγα μία φορά με την πρώην ( και αυτό το έμαθε και όταν της εκδήλωσα ενδιαφέρον μάλωσε έλεγε είναι δυνατόν να λες ότι με ερωτεύτηκες και να πήδηξες την πρώην σου , της είπα μα η φίλη μας μου είπε ότι είσαι αλλού και μου είπε δεν έχει σημασία όταν ερωτευόμαστε κάποιον / κάποια δεν μπορούμε να πάμε με άλλον / άλλην ) , τέλος πάντων τελικά δεν ήταν αλλού απλά έτσι νόμιζε η κοινή μας φίλη , κάναμε παρέα όχι στενή ακόμα και μου είπε ότι με βλέπει φιλικά κλπ αλλά εγώ προσπαθούσα διακριτικά . Τέλος πάντων με την πρώην είχα κόψει κάθε συνάντηση απλά μου έστελνε καθημερινά και της απαντούσα . Έμαθε ότι ήμασταν σε ένα μαγαζί εγώ η φίλη μου και ένας φίλος μου και έσκασε να δει αν έχουμε οτιδήποτε ερωτικό και ήρθε ακάλεστη σαν … φίλη , τέλος πάντων δεν το έκανα θέμα έκατσε γνωρίστηκαν με κοιτούσε στραβά βέβαια όσο ήταν εκεί και πήγε σπίτι της . Η φίλη μου της μιλούσε ευγενικά . Την επόμενη ημέρα μου είπε ότι ο φίλος της ο Γιάννης από το Πανεπιστήμιο ( υπαρκτό πρόσωπο , αλλά από εδώ ξεκινάει το θέμα ) , έφυγε μόνιμα από τη πόλη το πρωί και της είπε ότι τόσα χρόνια την ήθελε και ακόμα την θέλει , του είπε ότι δεν μπορεί να τον δει ερωτικά και απλά θα κρατήσουν επαφές επειδή τον αγαπάει πολύ σαν φίλο . Από εκεί και πέρα , ( αυτός ο Γιάννης να σημειώσω όντως έφυγε από τη πόλη αλλά δεν γνωρίζω πότε , δεν τον γνώρισα ποτέ προσωπικά ) , ας πούμε εγώ ήμουν πολύ μαζεμένος δεν της έλεγα σεξουαλικά πράγματα , μου είπε ο Γιάννης της στέλνει σεξουαλικά ώρες ώρες αλλά δεν παρεξηγείται επειδή βάζει φρένο . Από αντίδραση άρχισα κι εγώ να της γράφω και να της λέω τι θέλω να της κάνω κλπ και τα άκουγε και “ παίζαμε ” τηλεφωνικά , μετά από εβδομάδες μου είπε “ μόλις σου είπα ότι ο Γιάννης μου λέει σεξουαλικά πράγματα άρχισες κι εσύ , ζηλιάρη ” . Όποτε πήγαινα κάπου αλλού αντί να βγούμε μαζί , ας πούμε στον γάμο φίλης ή φίλου , ( σε τρεις γάμους πήγα σε ένα μήνα , έτυχε , και νευρίαζε που πήγαινα αντί να βγούμε ) , την ρωτούσα μετά πώς πέρασε το βράδυ σου κι έλεγε “ μιλούσα τηλέφωνο με τον Γιάννη ” . Στον γάμο που δεν βγήκαμε καθόλου ( στους άλλους δύο έφυγα νωρίτερα και βγήκαμε ) , μου είπε ότι βγήκε με δύο φίλους του Γιάννη που είναι στη πόλη επειδή δεν είχε παρέα .
Ο Γιάννης την πήρε τηλέφωνο να της ευχηθεί δώδεκα και ένα στην γιορτή της και άκουσα γυναικεία φωνή και είπε “ μου ευχήθηκε και η Γεωργία η φίλη του , πήγε να ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ” .
Μου φάνηκε πολύ παράξενο και τις επόμενες ημέρες αποθήκευε μία επαφή στο κινητό της και όπως κατέβαινε στις επαφές κοίταξα διακριτικά και απομνημόνευσα τον αριθμό του Γιάννη ( φαινόταν ) και μόλις έμεινα μόνος μου κάλεσα στο 11880 . Ο αριθμός ανήκει στην Γεωργία … την πρώτη ξαδέρφη της φίλης μου . Ο Γιάννης που την παίρνει τηλέφωνο και της στέλνει συνέχεια και μιλάνε σε μηνύματα και μαζί όταν είμαστε … είναι η Γεωργία .
Από τότε , έχει μήνες , σταμάτησα να δείχνω ζήλεια όποτε μου έλεγε για τον Γιάννη ( δεν της είπα ότι ανακάλυψα το κόλπο ) , και ίσως να την έβαλε και ξανά Γεωργία αφού δεν είχε πια λόγο να μου παρουσιάζει την επαφή στο τηλέφωνο σαν Γιάννη . Γιατί να το κάνει τόσο καιρό ; Για να ζηλεύω ; Μία φίλη μου ( έχω και χρόνιες φίλες που ποτέ δεν τις είδα ερωτικά αν έχετε απορία και έχουμε αλληλοβοηθηθεί πολλές φορές ) , μου είπε τότε που μου είχε πει για τον Γιάννη πρώτη φορά ότι μπορεί να το έκανε για να ζηλέψεις και να μην επιστρέψεις στην πρώην , αλλά μου φαινόταν απίθανο .