Quote:
Originally posted by Boltseed
Εγω προτεινα να δουμε μετα και τι ειδους θαυματα εκανε ο Jesus!
http://www.youtube.com/watch?v=Ik0yz5Jo4Os
χαχαχα
Printable View
Quote:
Εγω προτεινα να δουμε μετα και τι ειδους θαυματα εκανε ο Jesus!
http://www.youtube.com/watch?v=Ik0yz5Jo4Os
χαχαχα
Χωρίς να υποβιβάζω την σημασία του υπόλοιπου μνμ σου, καταλαβαίνω οτι συχνά οι άνθρωποι... κρίνουν εξ ιδίων τα... αλλότρια.Quote:
Originally posted by Alobar
θα προτιμούσα τους προνομιούχους κοντά στους αδυνάτους κι όχι κολλημένους στις καρέκλες τους...
\'... Μετα ομως πεταω ενα \"το piercing που φοραει η Ρανια διπλα σου τι διαφορα εχει ομως?\"...\'
... ά, εννοείται ότι είναι χειρότερο. Διότι ο... αγροίκος, θα βάνει τον κρίκο μες στο χείλος και θα τον έχει δια παντός μέχρι να γίνει ο στόμας ταψί... ενώ η Ράνια, βάλε - βγάλε στη φρυδούμπα, έ θα τον πετύχει τον μάτι κάποια στιγμή... κι άντε να έρθει το ΕΚΑΒ και να την πετάξουνε σε κανά ράντζο μετά... αλλά θα δώσει φακελάκι το κορίτσι, δε θα δώσει μπουνιά στο μάτι του γιατρού. Έτσι \'πρέπει\', αφού δε θα αντιδράσει άλλος γιατί να αντιδράσει αυτή πρώτη ντε;...
ok κολησα με familly guy τωρα :P
παμε και μια βολτα στα 30\'s να δουμε το πως ξεκινησαν ολα με τον Χιτλερ..
http://www.youtube.com/watch?v=xFJSotMRX2w&feature=related
Quote:
ok κολησα με familly guy τωρα :P
παμε και μια βολτα στα 30\'s να δουμε το πως ξεκινησαν ολα με τον Χιτλερ..
http://www.youtube.com/watch?v=xFJSotMRX2w&feature=related
λολολ \"das gym\" και η μορφή του εβραίου-builder είναι όλα τα λεφτά λοοοοολλλ
Πάμε μια βόλτα στους Ρωμαίους...
μπορεί να πέσουμε επάνω και σε κανένα γαλατικό χωριο.... ποιός ξέρει :PP
Πάντως, αν ζούσα σε κάποιο παλάτι...σίγουρα θα έβρισκα την εποχή μου ως την καλύτερη όλων.
Κηπ, εγώ στο Γούντστοκ δεν έρχομαι!... έχουνε ουσίες εκεί... :P ... άσε που άμα ζητήσω \'Μπακλερ\' θα με πάρουν με τις πέτρες...
:P
Παμε στους μαγιας να τους ρωτησουμε γιατι σταματησαν το ημερολογιο το 2012:)
Προς το παρον παω για υπνο...καληνυχτες.
Μα τον Τουτατις!Quote:
Originally posted by weird
Θα πηγαινα σε εκεινο το μερος μονο και μονο για τα αγριογουρουνα! Καθε φορα που τα εβλεπα στα \"Αστεριξ\" ζωγραφιστα ημουν ετοιμος να φαω την σελιδα! γιαμι!
Ρε αλ για αυτο παω λολ...οπου γλεντι μεσα ...παμε πτωση τειχους βερολινου.Quote:
Κηπ, εγώ στο Γούντστοκ δεν έρχομαι!... έχουνε ουσίες εκεί... :P ... άσε που άμα ζητήσω \'Μπακλερ\' θα με πάρουν με τις πέτρες...
Quote:
Πάντως, αν ζούσα σε κάποιο παλάτι...σίγουρα θα έβρισκα την εποχή μου ως την καλύτερη όλων.
Έτσι σαν πριγκιποπούλα να περιμένεις τον πριγκιψ με το λευκό του άτι να σου τραγουδήσει στο παραθύρι!
Κρίμα που θα πεθαίνατε στα 30 από την εισβολή του διπλανού βασιλείου η στα 25 από τύφο :mad::mad::o:D
\'... παμε πτωση τειχους βερολινου...\'
... θες να πάμε την ώρα της πτώσης δηλαδή;... :D ... δε γίνεται λίγο μετά;... δε μου λε;... έχει μείνει όρθιο κανά κομμάτι ντουβάρι για να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή να το κάνω από εδώ νά \'μαι έτοιμη;...
Εχεις μια τάση αυθαίρετης καταστροφολογίας, όταν μιλάς για παλιότερες εποχές.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Έτσι σαν πριγκιποπούλα να περιμένεις τον πριγκιψ με το λευκό του άτι να σου τραγουδήσει στο παραθύρι!
Κρίμα που θα πεθαίνατε στα 30 από την εισβολή του διπλανού βασιλείου η στα 25 από τύφο :mad::mad::o:D
Λες και όλοι σκοτώνονταν στους πολέμους, λιμοκτονούσαν ή πάθαιναν τύφο ή ζούσαν 20 χρόνια... τσ τσ τσ...
Ενδιαφέρον άρθρο και βιβλίο επίσης.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=47&artid=161496& dt=21/01/2007
Η κοινωνία της αφθονίας
Στην αρχαιότητα και στον Μεσαίωνα, μας λένε οι συγγραφείς, οι κρίσεις στα τρόφιμα ήταν συχνά φαινόμενα, οι λιμοί όμως σπάνιοι. Σε αυτό ρόλο έπαιζε το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είχε άμεση σχέση με τη γεωργική παραγωγή και άρα εξασφάλιζε τροφή από πρώτο χέρι. Οσο όμως προχωρούσε η αστικοποίηση της κοινωνίας τόσο τα τρόφιμα χάνονταν από το τραπέζι. Σε πολλά μέρη του κόσμου η μετάβαση από ένα φεουδαλικό ή προκαπιταλιστικό σύστημα αγοράς σε ένα αστικό, φιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα επέφερε αύξηση του πληθυσμού, των αγαθών και των υπηρεσιών, αλλά αυτό παρέμεινε ευπαθές στον λιμό αν τα μέτρα ανακούφισης δεν ήταν άμεσα και αποτελεσματικά. Οι λιμοί έκαναν το σύστημα ευάλωτο στις επαναστάσεις και στις πιέσεις των πολιτών, τα έθνη υιοθέτησαν νόμους για τους φτωχούς και εφήρμοσαν προστατευτικές ρυθμίσεις, παρ\' όλο που τα μέτρα αυτά δεν έφθαναν ως τους αποικιοκρατούμενους λαούς, όπως πολύ παραστατικά φάνηκε στον λιμό της πατάτας στην Ιρλανδία του 19ου αιώνα (1846-47). Οι ρυθμίσεις αυτές οδήγησαν τελικά σε μείωση των λιμών στα περισσότερα μέρη του κόσμου αλλά δεν εξάλειψαν τον υποσιτισμό.
Στο τελευταίο μέρος του βιβλίου επιχειρείται από τους Ρόμπερτ Κέιτς και Σάρα Μίλμαν να σκιαγραφηθεί η λύση του προβλήματος στην εποχή μας. Το μέρος αυτό του βιβλίου ξεκινά με την εξής διαπίστωση: «Η συνέχιση της πείνας σε έναν κόσμο αφθονίας αποτελεί ένα βαθιά ανησυχητικό παράδοξο της εποχής μας». Αφού επισημάνουν ότι η πείνα ήταν σύμφυτη με την εξέλιξη της κοινωνίας, τονίζουν ότι το φαινόμενο είναι δυνατόν να εξαλειφθεί. Πώς; Αμεσα, με καλύτερη αξιοποίηση των σύγχρονων δυνατοτήτων και προγραμμάτων, αν αυτά εφαρμοστούν ανάλογα με τα πλαίσια της πείνας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως απαιτούνται θεμελιακές αλλαγές στις δομές, στους θεσμούς και στις αξίες. Η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων χρειάζεται να αυξηθεί στο τριπλάσιο μέσα στα επόμενα 60 χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα σταθεροποιηθεί. Η προσαρμοστικότητα στις αναμενόμενες αλλαγές του κλίματος και του περιβάλλοντος πρέπει να ενισχυθεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι αλλαγές αυτές πρέπει να περιλάβουν τους περιθωριοποιημένους λαούς και τόπους που αποτελούν τον κύριο όγκο των πεινασμένων του κόσμου.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=47&artid=161496& dt=21/01/2007#ixzz0kSQoHksi
Γίνεται να πάμε την επόμενη μέρα για να έρθω και εγώ μαζί??Quote:
Originally posted by Alobar
\'... παμε πτωση τειχους βερολινου...\'
... θες να πάμε την ώρα της πτώσης δηλαδή;... :D ... δε γίνεται λίγο μετά;... δε μου λε;... έχει μείνει όρθιο κανά κομμάτι ντουβάρι για να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή να το κάνω από εδώ νά \'μαι έτοιμη;...
χεχε πιο πριν μάλλον θα αλωνίζω στις αρχέγονες ζούγκλες μήπως δω live κανέναν δεινόσαυρο.
Καληνύχτα Αλο!!
Quote:
Εχεις μια τάση αυθαίρετης καταστροφολογίας, όταν μιλάς για παλιότερες εποχές.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Λες και όλοι σκοτώνονταν στους πολέμους, λιμοκτονούσαν ή πάθαιναν τύφο ή ζούσαν 20 χρόνια... τσ τσ τσ...
Ενδιαφέρον το άρθρο σου αλλά πόσο ζούσαν? Αν πρόσεξες δεν τα έβγαλα αυτά από το μυαλό μου...
http://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy