Οσοι συμβουλευουν συνηθως το κανουν με καλο σκοπο , ασχετα ποσο πετυχημενες ειναι οι συμβουλες.
Printable View
Οσοι συμβουλευουν συνηθως το κανουν με καλο σκοπο , ασχετα ποσο πετυχημενες ειναι οι συμβουλες.
Οκ κουράστηκα πάλι σήμερα. Ελπίζω να μη χρειαστεί πάλι να αποδείξω κάτι για μένα τι είμαι και τι δεν είμαι, οκ ίσως δεν είναι όλοι, αλλά όταν μιλάω πολλές φορές με 10 άτομα και τα 9 είναι εναντίον μου, τότε φυσικό δεν είναι να λέω όλοι; Πάντα στους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις.
Χαμογελάω όμως για πρώτη φορά γιατί πήρα θετικές ανατροφοδοτήσεις. Ευχαριστώ παιδιά. :D
σκεφτηκε κανεισ μηπωσ η white εχει την ψυχωση που την κανει πιο καχυποπτη απο το μεσο ορο των ανθρωπων και πιο εγωκεντρικη γιατι σε αυτη την ασθενεια ολα νομιζεισ οτι γινονται για σενα και εναντιον σου και παραλληλα βγαζει αμυνεσ γιατι δε μπορει να αντιμετωπισει καποιεσ καταστασεισ επαρκωσ και κανει απλοποιησεισ μεσα στο μυαλο τησ δηλαδη την πεφτει η φιλη σου στο γκομενο σου ολεσ οι γυναικεσ ειναι πουτανεσ κλπ αυτα αν συμφωνειτε πρεπει να κανει ψυχοθεραπεια για να τα καταλαβει κι αντι να τισ το λετε ολη μερα να κανει για να καταλαβει τον εαυτο τησ τη βριζετε ουδεμια βοηθεια δηλαδη!!!
Ετσι θετικη ενεργεια , θετικη σκεψη:)Quote:
Χαμογελάω όμως για πρώτη φορά γιατί πήρα θετικές ανατροφοδοτήσεις. Ευχαριστώ παιδιά. :D
Δεν είναι ακριβώς έτσι... ότι όλοι είναι κακοί. Απλά οι περισσότεροι αγαπάνε τον εαυτό τους και δεν τον εκθέτουν με αυτό τον τρόπο (μπάτε σκύλοι αλέστε). Συμφωνώ πως το ίντερνετ μαζεύει ανθρώπους "κομπλεξικούς"* που βγάζουν τα απωθημένα τους ή έχουν ανησυχίες... άλλοι απλά αδιαφορούν ακόμα και για την καταστροφή της ατμόσφαιρας... πως οι σχέσεις είναι δύσκολες (και ότι υπάρχουν και χαλάστρες)... πως οι άνθρωποι κρίνουν και από την εμφάνιση ...σκέψου για παράδειγμα να έβλεπες μια Ελληνίδα με αξύριστες μασχάλες στην παραλία. Δεν θα την σχολίαζες; Θα το έκανες γιατί έτσι έχει διαμορφωθεί το μυαλό της γυναίκας στην Ελληνική κοινωνία. Σαν κοινωνία δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν αγαπούσαμε όλοι τον τόπο στον οποίο ζούμε θα είμασταν καλύτεροι σαν άνθρωποι και σαν σύνολο.
*Μετανορφώνομαι και εγώ σε κομπλεξικός με απωθημένα κάποιες φορές. Το ότι έχω ελατώματα και τα αναγνωρίζω τουλάχιστον με κάνει να αισθάνομαι πιο ανοχικός με τους συνανθρώπους μου (όταν διανύω περίοδος ηρεμίας). Το ξέρω πως έχω βρεθεί σε άλλους κόσμους κατά καιρούς και ότι σαν εσένα δεν έχω την σούπερ κοινωνική ζωή....
Πως θα σου φαινόταν αυτό? Η φίλη μου η Δήμητρα έχει ελάχιστο χρόνο να σπαταλήσει σε site κοινωνικής δικτύωσης γιατί την καλούν κάθε μέρα και σε από ένα πάρτυ. Για όλους τους υπόλοιπους όμως (και είμαστε πολλοί) η ζωή δεν είναι τόσο συναρπαστική! Τι να κάνουμε τώρα... :)
Είπα να το παίξω ανώτερος άνθρωπος αλλά δεν αντέχω άλλο: ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΩΩΩΩΩΩΝ! ΜΠΟΥΧΟΥΥΥΥ! Εντάξει, αστειεύομαι! (Ελπίζω αυτό να γίνει λόγος να μου βάλεται καμία :-ΡΡ )
Καληνυχτώ, πρέπει να βγω!
Ίνσεκτ έχω πει τη γνώμη μου, μην την ξαναλέω,
Κηπ δεν μου απάντησες πιστεύεις εσύ ότι με βοηθάτε με το να με βρίζετε;;;;;;;;;;
παρε το νημα απο την αρχη και μαζεψε ολες τις βρισιες σε ενα ποστ...να δουμε (μην ξεχασεις και τις δικες σου ε? Σωστες δουλειες:) ) Μετα θα τις ζυγισουμε:)
Ελα ρε white συμβουλες βλεπω απο τους περισσοτερους\ , δεν βλεπω βρισιδι , προσπαθουν να σου δωσουν μια καινουρια οπτικη γωνια των πραγματων.