Πανικούλα θα μου λείψεις - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 210
    Senior Member
    Οσοι συμβουλευουν συνηθως το κανουν με καλο σκοπο , ασχετα ποσο πετυχημενες ειναι οι συμβουλες.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Δεν έχασα την ψυχραιμία μου, τα κεφαλαία τα έβαλα για έμφαση! :-)
    Είπα ότι τους τσουβαλιάζεις όλους γιατί αρκετές φορές λες:όλος ο κόσμος είναι κακός, και δεν ασχολουμαι πλέον μαζί ΣΑΣ (μιλώντας έτσι για όλο το φόρουμ).
    Και επιπλέον, αυτό που είπες νομίζω είναι πολύ ενδεικτικό του πως σκέφτεσαι: θεωρείς ότι επειδή διαφώνησα μαζί σου είμαι με τους άλλους.
    Ε, όχι. Διαφώνησα μαζί σου, γιατί διαφώνησα σε αυ΄το που λες τη δεδομένη στιγμη.
    Αυτό δε σημαίνει ότι θα διαφωνώ πάντα με όσα λες, ούτε ότι σε θεωρώ κακό άνθρωπο. Σημαίνει απλώς ότι έχουμε διαφορετική γνώμη σε κάτι. Τόσο κακό είναι αυτό;
    Οκ κουράστηκα πάλι σήμερα. Ελπίζω να μη χρειαστεί πάλι να αποδείξω κάτι για μένα τι είμαι και τι δεν είμαι, οκ ίσως δεν είναι όλοι, αλλά όταν μιλάω πολλές φορές με 10 άτομα και τα 9 είναι εναντίον μου, τότε φυσικό δεν είναι να λέω όλοι; Πάντα στους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Χαμογελάω όμως για πρώτη φορά γιατί πήρα θετικές ανατροφοδοτήσεις. Ευχαριστώ παιδιά. :D

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Τι λες ρε άσε με ήσυχη πάλι κοίτα τα μούτρα σου.

Senior Member
    σκεφτηκε κανεισ μηπωσ η white εχει την ψυχωση που την κανει πιο καχυποπτη απο το μεσο ορο των ανθρωπων και πιο εγωκεντρικη γιατι σε αυτη την ασθενεια ολα νομιζεισ οτι γινονται για σενα και εναντιον σου και παραλληλα βγαζει αμυνεσ γιατι δε μπορει να αντιμετωπισει καποιεσ καταστασεισ επαρκωσ και κανει απλοποιησεισ μεσα στο μυαλο τησ δηλαδη την πεφτει η φιλη σου στο γκομενο σου ολεσ οι γυναικεσ ειναι πουτανεσ κλπ αυτα αν συμφωνειτε πρεπει να κανει ψυχοθεραπεια για να τα καταλαβει κι αντι να τισ το λετε ολη μερα να κανει για να καταλαβει τον εαυτο τησ τη βριζετε ουδεμια βοηθεια δηλαδη!!!

Senior Member
    Χαμογελάω όμως για πρώτη φορά γιατί πήρα θετικές ανατροφοδοτήσεις. Ευχαριστώ παιδιά. :D
    Ετσι θετικη ενεργεια , θετικη σκεψη:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Όχι βρε, το σάιτ δεν θα ήταν κωλοσάιτ από μόνο του αν δεν το έκαναν οι άνθρωποι έτσι. Και όταν πετάγονται εκεί που δεν τους σπέρνουν μόνο και μόνο για να πούνε την κακία τους και να σε πληγώσουν ή να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα, ε για μένα αυτοί είναι ότι να'ναι........ αλλά έτσι είναι και στην κοινωνία όπως είπα, η άλλη άμα σε βλέπει ευτυχισμένη με το αγόρι σου, πάει να του την πέσει μόνο για σπάσιμο! Αυτή είναι η κοινωνία μας, επίσης σε κρίνει από μια αρρώστια ή από την εμφάνιση κτλ........
    Δεν είναι ακριβώς έτσι... ότι όλοι είναι κακοί. Απλά οι περισσότεροι αγαπάνε τον εαυτό τους και δεν τον εκθέτουν με αυτό τον τρόπο (μπάτε σκύλοι αλέστε). Συμφωνώ πως το ίντερνετ μαζεύει ανθρώπους "κομπλεξικούς"* που βγάζουν τα απωθημένα τους ή έχουν ανησυχίες... άλλοι απλά αδιαφορούν ακόμα και για την καταστροφή της ατμόσφαιρας... πως οι σχέσεις είναι δύσκολες (και ότι υπάρχουν και χαλάστρες)... πως οι άνθρωποι κρίνουν και από την εμφάνιση ...σκέψου για παράδειγμα να έβλεπες μια Ελληνίδα με αξύριστες μασχάλες στην παραλία. Δεν θα την σχολίαζες; Θα το έκανες γιατί έτσι έχει διαμορφωθεί το μυαλό της γυναίκας στην Ελληνική κοινωνία. Σαν κοινωνία δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν αγαπούσαμε όλοι τον τόπο στον οποίο ζούμε θα είμασταν καλύτεροι σαν άνθρωποι και σαν σύνολο.

*Μετανορφώνομαι και εγώ σε κομπλεξικός με απωθημένα κάποιες φορές. Το ότι έχω ελατώματα και τα αναγνωρίζω τουλάχιστον με κάνει να αισθάνομαι πιο ανοχικός με τους συνανθρώπους μου (όταν διανύω περίοδος ηρεμίας). Το ξέρω πως έχω βρεθεί σε άλλους κόσμους κατά καιρούς και ότι σαν εσένα δεν έχω την σούπερ κοινωνική ζωή....

Πως θα σου φαινόταν αυτό? Η φίλη μου η Δήμητρα έχει ελάχιστο χρόνο να σπαταλήσει σε site κοινωνικής δικτύωσης γιατί την καλούν κάθε μέρα και σε από ένα πάρτυ. Για όλους τους υπόλοιπους όμως (και είμαστε πολλοί) η ζωή δεν είναι τόσο συναρπαστική! Τι να κάνουμε τώρα... :)

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ε μα γιατι στην ειπαν ομως? Γιατι εχουμε ενα αξιολογο μελος την ρισερτσερ που ζητησε συμπαρασταση και συ την γιουχαρες. Παραδεχτηκες και η ιδια οτι εκανες λαθος. Τεσπα , δεν ξερω...τουλαχιστον εγω θα αισθανομουν θετικη ενεργεια μετα απο κατι τετοιο.

Τελος καλο , ολα καλα. Απο κει και περα οι περισσοτεροι προσπαθουν να σε βοηθησουν , οπως και εγω αλλα δεν ειναι κατι που θες ισως. Δεν ξερω.
    Που το βλέπεις ρε κηπ να με βοηθήσουν και δεν το βλέπω εγώ; Τόαο στραβή είμαι;;;;;;;;

Senior Member
    Είπα να το παίξω ανώτερος άνθρωπος αλλά δεν αντέχω άλλο: ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΩΩΩΩΩΩΝ! ΜΠΟΥΧΟΥΥΥΥ! Εντάξει, αστειεύομαι! (Ελπίζω αυτό να γίνει λόγος να μου βάλεται καμία :-ΡΡ )
    Καληνυχτώ, πρέπει να βγω!

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    σκεφτηκε κανεισ μηπωσ η white εχει την ψυχωση που την κανει πιο καχυποπτη απο το μεσο ορο των ανθρωπων και πιο εγωκεντρικη γιατι σε αυτη την ασθενεια ολα νομιζεισ οτι γινονται για σενα και εναντιον σου και παραλληλα βγαζει αμυνεσ γιατι δε μπορει να αντιμετωπισει καποιεσ καταστασεισ επαρκωσ και κανει απλοποιησεισ μεσα στο μυαλο τησ δηλαδη την πεφτει η φιλη σου στο γκομενο σου ολεσ οι γυναικεσ ειναι πουτανεσ κλπ αυτα αν συμφωνειτε πρεπει να κανει ψυχοθεραπεια για να τα καταλαβει κι αντι να τισ το λετε ολη μερα να κανει για να καταλαβει τον εαυτο τησ τη βριζετε ουδεμια βοηθεια δηλαδη!!!
    Παντ δεν νομίζω ότι είναι από την ψύχωση, από τις εμπειρίες μου είναι, σε ευχαριστώ πάντως για την υποστήριξη, να'σαι καλά!

Senior Member
    Οχι δεν σκεφτηκαμε κατι τετοιο...μπορεις καλλιστα να πεις την γνωμη σου. Εννοεις δηλαδη οτι την βριζουμε τοση ωρα ή οτι ειναι καχυποπτη για εξηγησε μας?

Banned
    Ίνσεκτ έχω πει τη γνώμη μου, μην την ξαναλέω,
    Κηπ δεν μου απάντησες πιστεύεις εσύ ότι με βοηθάτε με το να με βρίζετε;;;;;;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Τι λες ρε άσε με ήσυχη πάλι κοίτα τα μούτρα σου.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    παρε το νημα απο την αρχη και μαζεψε ολες τις βρισιες σε ενα ποστ...να δουμε (μην ξεχασεις και τις δικες σου ε? Σωστες δουλειες:) ) Μετα θα τις ζυγισουμε:)

Ελα ρε white συμβουλες βλεπω απο τους περισσοτερους\ , δεν βλεπω βρισιδι , προσπαθουν να σου δωσουν μια καινουρια οπτικη γωνια των πραγματων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    βασικα ειπα το ιδιο που ειπε ο pad. οτι ισως να πασχεις απο την παρανοιδη μορφη της σχιζοφρενειας, η απο παρανοιδη διαταραχη προσωπικοτητας, κ γι αυτο γινεται ολο αυτο. αυτοι οι ανθρωποι νομιζουν οτι ολοι ειναι εναντιον τους. αυτο δεν κανεις κ εσυ? ισως να πηγαινες για ψυχοθεραπεια?
    Δεν μπορει να ειπες το ιδιο που ειπε ο παντ...ειτε ειναι παρανοϊκη ειτε την βριζουμε οντως , δεν μπορουν να ισχυουν και τα δυο. Μπορει καλλιστα φυσικα να μην ισχυει κανενα απο τα δυο.

Senior Member

α γεια σου ρε συ παντ, αυτό ήθελα να ρωτήσω. όλα αυτά μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ασθένειας?

εγώ πάντως ομολογώ ότι δεν θα είχα την υπομονή να διαχειρίζομαι ένα άτομο με αυτό το θέμα. δεν ξέρω, δεν είμαι και ψυχιάτρος, δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast