αχαχα και του τα φορας?αχαχαχα
Printable View
αχαχα και του τα φορας?αχαχαχα
δεν θα λεγα αυτη την εκφραση οτι του τα φοραω! απλα ειμαι πιο φρι ατομο και δεν εχω παντευτει ακομα δεν εχω υπογραψει κατι! κ κεινος αμα θελει να κανει κατι ας κανει!αρκει να μην το μαθω
οποτε ουτε εκεινος δεν ξερει για σενα..τι να πω δεν ειμαι τοσο φρι μαιντ κ ας απαταω, εγω ειμαι ερμαιο του φλερτ γκομενιζω οσο δεν παει αλλα σπανια κανω κατι δλδ να χω φλερταρει με 10 κ να χω παει με 3 οσο ειμαι με τον δικο μ κ να σου πω το μετανιωσα μουφα ηταν
δεν με νοιαζει δεν εχω αισθημα ζηλειας
ναι αλλα υπαρχουν κ ασθενειες ανδ εν εισαι μονογαμικος κ τα προ δεν προστατευουν πληρως..
Δεν ειμαι και νυμφομανης απλα λεω πως αν μου δωθει η ευκαιρια και ειναι ενας πχ που ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μαναρι θα κανω ενα σεξακι δεν θα πω και οχι. κ μενα μαρεσει πολυ το φλερτ. και δεν δενομαι καθολου με το σεξ οποτε με βολευει να το κανω δν το βλεπω τοσο συναισθηματικα
καλητερα γιατι εχω εντυπωση πως θα μου μεινουν απωθημενα αλλιως
Να βλέπεις ομως πρωτα αν φουσκωνει τπτ κατω απο το παντελονι :P
ναι πολλες φορες φορανε και φαρδια.
ο ταττουατζης πχ, δν το καναμε, αλλα οσο ηταν κολιτα μου ενιωθα ενα πρηξιμο ευπρεπες
Την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις κάποιον, πριν καλά καλά ρωτήσεις το όνομά του, ρώτησέ τον "Για πόσα cm μιλάμε ρε μάγκα?" Μην σπαταλάς άδικο χρόνο δηλαδή, όχι τίποτε άλλο. Πάντως ένα δίκιο το έχεις εδώ που τα λέμε.
Edit: Ο τίτλος του θέματος περί πουλιών , όλα τα λεφτά είναι..
Eισαι απιστευτη σε παω πολυ χααχαχ ευπρεπες.ρε μολις το διαβασα αυτο μου φυγε η δυσφορια.ουφ!!να σου πω την αληθεια ειναι ασχημο πραγμα να μην του σηκωνετε του αλλου νιωθεις οτι δεν σε ποθει.κατι.
Αορατε αμα σε πιασω στα χερια μου θα φυγεις με τρυπιο πισινο αχχααχ.
ε πως να το κανουμε ειμαι λιγο ψυχοπαθης και δεν μπορω να καταπιω τα κοινωνικα δεδομενα..οσο για σενα αορατε πες κατι επι της ουσιας μια κ εισαι ο μονος αντρας της παρεας να ξερουμε τι λετε κ εσεις πισω απτην πλατη μας
αχχααχ μπα εγω οπως τον εχω δει φωτο ειναι και ωραιο παλικαρακι και φουσκωνει κατι εκει που πρεπει να φουσκωνει.λολολ