Originally Posted by
Karol
Ποια πρωτη δυσκολια?? πλακα μου κανεις??..Οταν επαθε την ψυχωση το μεγαλο το επεισοδιο χωρις καν να ξερω τι ειναι αυτο ημουν 24 ωρες διπλα του μαζι με ολο του το σοι..Αυτη ειναι η πρωτη δυσκολια, και ημουν εκει...δεν σηκωθηκα να παω σπιτι μου παρολο που ειμαι 21 και πρωτη φορα αντιμετωπιζα μια τετοια κατασταση!!! Μετα 3 φορες την εβδομαδα που μου επιτρεποταν πηγαινα και τον εβλεπα στην κλινικη με τους γονεις του για 1 μισι μηνα. Και ακομα και τωρα διπλα του ειμαι ..Και πριν απ ολο αυτο δεν ειμασταν καν χρονο μαζι, ημασταν μονο 2 μηνες!! ποιος θα το εκανε αυτο στους 2 μηνες σχεσης? Το ξερεις οτι ειναι βουνο και για τον ιδιο αλλα και για τον αλλον που τον ζει?? Η αληθεια ειναι αυτη , και ας μην το παραδεχεται κανεις...Ειναι μια δυσκολη κατασταση που η εισαι απο ατσαλι και καθεσαι εκει να τα περνατε οοολα μαζι , η αποχωρεις απο την σχεση και μενεις διπλα του σαν καλη φιλη που οταν την χρειαστει θα ειναι εκει ..!!!! Αυτο επελεξα να κανω για να μην καταστρεψω και την δικη μου ζωη διοτι παρολο που ειμαι δυνατη και αντεχω πραγματα, ειμαι ενα ατομο που αγχωνεται ευκολα , στεναχωριεται ευκολα και δενεται ευκολα...πιστευω εκανα το σωστο και για τους 2!!