Δυστυχως τοσο αντεξα...και τι δεν θα εδινα για να ημουν λιγο πιο δυνατη! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 223
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    κάρολ ενημερώσου για την ψύχωση να δεις τι κάνει η ψύχωση έχει αρνητικά κ θετικά συμπτώματα τα θετικά είναι οι παραισθήσεις κ τα αρνητικά η έλλειψη συναισθήματος ,κινήτρων κλπ τα χάπια αντιμετωπίζουν τις παραισθήσεις αλλά αυξάνουν τα αρνητικά συμπτώματα έτσι αποσύρεται κοινωνικα κ θέλει προσπάθεια για να κάνει τα βασικα κοινώς να γίνει όπως ήταν ίσως μετά από χρόνια με πολλή προσπάθεια το θέμα όμως είναι γιατί με την πρώτη δυσκολία τα παράτασ όπως βέβαια οι περισσότεροι αν δεν μπορείς να αντέξεις να τον βλέπεις να υπολειτουργεί αυτός τι να πει αμα πάθαινε ένα ατύχημα τι θα έκανες;απλά υπολειτουργεί αυτό κάνουν τα φάρμακα δεν μπορείς να το αντέξεις αυτό;
    Ποια πρωτη δυσκολια?? πλακα μου κανεις??..Οταν επαθε την ψυχωση το μεγαλο το επεισοδιο χωρις καν να ξερω τι ειναι αυτο ημουν 24 ωρες διπλα του μαζι με ολο του το σοι..Αυτη ειναι η πρωτη δυσκολια, και ημουν εκει...δεν σηκωθηκα να παω σπιτι μου παρολο που ειμαι 21 και πρωτη φορα αντιμετωπιζα μια τετοια κατασταση!!! Μετα 3 φορες την εβδομαδα που μου επιτρεποταν πηγαινα και τον εβλεπα στην κλινικη με τους γονεις του για 1 μισι μηνα. Και ακομα και τωρα διπλα του ειμαι ..Και πριν απ ολο αυτο δεν ειμασταν καν χρονο μαζι, ημασταν μονο 2 μηνες!! ποιος θα το εκανε αυτο στους 2 μηνες σχεσης? Το ξερεις οτι ειναι βουνο και για τον ιδιο αλλα και για τον αλλον που τον ζει?? Η αληθεια ειναι αυτη , και ας μην το παραδεχεται κανεις...Ειναι μια δυσκολη κατασταση που η εισαι απο ατσαλι και καθεσαι εκει να τα περνατε οοολα μαζι , η αποχωρεις απο την σχεση και μενεις διπλα του σαν καλη φιλη που οταν την χρειαστει θα ειναι εκει ..!!!! Αυτο επελεξα να κανω για να μην καταστρεψω και την δικη μου ζωη διοτι παρολο που ειμαι δυνατη και αντεχω πραγματα, ειμαι ενα ατομο που αγχωνεται ευκολα , στεναχωριεται ευκολα και δενεται ευκολα...πιστευω εκανα το σωστο και για τους 2!!

Banned
    Λοιπόν παιδιά, ακόμα και σε αυτήν την πάθηση βοηθάει πολύ ένας έρωτας, εγώ ήμουν ερωτευμένη 2 φορές, και ένιωθα ότι αν με ήθελε ο άλλος, θα γινόμουν καλά. Να με ήθελε όμως, όχι ψεύτικο ενδιαφέρον. Και αυτό που λες είναι σιχαμένο δεν το κατάλαβα.

Banned
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    Ποια πρωτη δυσκολια?? πλακα μου κανεις??..Οταν επαθε την ψυχωση το μεγαλο το επεισοδιο χωρις καν να ξερω τι ειναι αυτο ημουν 24 ωρες διπλα του μαζι με ολο του το σοι..Αυτη ειναι η πρωτη δυσκολια, και ημουν εκει...δεν σηκωθηκα να παω σπιτι μου παρολο που ειμαι 21 και πρωτη φορα αντιμετωπιζα μια τετοια κατασταση!!! Μετα 3 φορες την εβδομαδα που μου επιτρεποταν πηγαινα και τον εβλεπα στην κλινικη με τους γονεις του για 1 μισι μηνα. Και ακομα και τωρα διπλα του ειμαι ..Και πριν απ ολο αυτο δεν ειμασταν καν χρονο μαζι, ημασταν μονο 2 μηνες!! ποιος θα το εκανε αυτο στους 2 μηνες σχεσης? Το ξερεις οτι ειναι βουνο και για τον ιδιο αλλα και για τον αλλον που τον ζει?? Η αληθεια ειναι αυτη , και ας μην το παραδεχεται κανεις...Ειναι μια δυσκολη κατασταση που η εισαι απο ατσαλι και καθεσαι εκει να τα περνατε οοολα μαζι , η αποχωρεις απο την σχεση και μενεις διπλα του σαν καλη φιλη που οταν την χρειαστει θα ειναι εκει ..!!!! Αυτο επελεξα να κανω για να μην καταστρεψω και την δικη μου ζωη διοτι παρολο που ειμαι δυνατη και αντεχω πραγματα, ειμαι ενα ατομο που αγχωνεται ευκολα , στεναχωριεται ευκολα και δενεται ευκολα...πιστευω εκανα το σωστο και για τους 2!!
    Τα είπες όλα, να μην καταστρέψεις και την δική σου ζωή, μόνο ο εαυτούλης σου σε νοιάζει. Αυτή είναι η πραγματική καταστροφή;

Senior Member
    Pad μπορεις να εισαι με καποιον που εχει παθει ενα ατυχημα και ειναι στο νοσοκομειο , και ας μην μπορει να κανει βημα, αρκει να σου μιλαει να τον κοιτας στα ματια και να βλεπεις τον ανθρωπο σου, να ξερεις πως ακομα και καθηλωμενος στο κρεββατι ειναι αυτος 100/100... και αρκει να ξερεις πως σιγα σιγα θα το ξεπερασει ...Σ μιλαω για σχεση μηνων και οχι χρονων και γαμου διοτι εκει προφανως και αλλαζει το ολο πραγμα...Το δεσιμο και η αγαπη ειναι μεγαλου βαθμου, σε αυτη την περιπτωση και ψυχωση, και ατυχημα και αρρωστια να παθει μενεις διπλα του μεχρι τελους, διοτι για να φτασετε μεχρι τον γαμο κατι σημαινει..!! Εγω σ μιλαω για πιο απλη περιπτωση !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Τα είπες όλα, να μην καταστρέψεις και την δική σου ζωή, μόνο ο εαυτούλης σου σε νοιάζει. Αυτή είναι η πραγματική καταστροφή;
    Ρε white πραγματικα αυτο που λες δεν εχει καμια βαση!! Ξερεις τι ειδανε τ ματια μου στο πρωτο του επεισοδιο??? Οχι...Οποτε δεν μπορεις να πετας κατι τετοιο...Αν με ενοιαζε ΜΟΝΟ ο εαυτος μου νομιζεις θα ημουν εκει οταν επαθε το επεισοδειο?? η θα ημουν στην κλινικη σε καθε επισκεπτηριο??? η καθε φορα που δεν ειναι καλα και με περνει τηλφωνο να τσακιζομαι να πηγαινω σπιτι του???δεν με νοιαζει μονο ο εαυτος μου, αλλα με νοιαζει πανω απ ολα ο εαυτος μου γιατι αν δεν ειμαι εγω καλα δεν θα ειναι ουτε αυτος και ετσι γινεται σε μια σχεση και το ξερεις καλα αυτο!!! Τιποτα απ αυτα π λεω δεν ειναι παραλογα....!!οσο για την καταστροφη, Η ζωη του καλως η κακως δεν θα ειναι οπως πριν...Η ψυχωση δεν λειτουργει το ιδιο σε ολους τους ανθρωπους, εγω αυτο το παραδειγμα που εχω ειναι του φιλου μου, που ετσι οπως τον βλεπω ειναι σαν να καταστραφηκε οτι ειχε χτισει...!!!! Ελπιζω να το ξανα χτισει και θα ειμαι ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! και το τονιζω!!!!!!!

Banned
    Απο ενα σημειο και περα ειναι προσωπικο σας και δεν μπορουμε να το κρινουμε. Αλλα στον βαθμο και το μετρο που ειναι ψυχωσικος και ζητας τη γνωμη ολων μας, εκφραστηκαμε. Απο εκει και περα ειναι σε σενα.

Banned
    Και βεβαια θα το ξαναχτισει! Γιατι οχι? Υπομονη χρειαζεται.

Senior Member
    ναι δεν λεω το αντιθετο, απλα δεν δεχομαι να μου λενε οτι κοιταω την παρτυ μου και μονο !!!! Ξενερωνω διοτι αυτο ειναι τοσο μεγαλο ψεμμα!!!

Banned
    Ισως, αλλα εχεις τοσα πολλα να μαθεις για την ψυχωση, και ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις αν θελεις να βοηθησεις, και τοσο ελαφρυς ο τροπος που μπορει να το αντιμετωπισει καποιος που ειναι απ εξω και δεν ξερει, που μοιαζει ετσι. Μην παρεξηγεισαι, συζητηση κανουμε.

Senior Member
    οχι...δεν παρεξηγουμε μαζι σου προς θεου!! Γενικα δεν παρεξηγουμε :P Aν με θελει κοντα του, θα τα μαθω με τον καιρο πιστευω...Για την ωρα ξερω καποια βασικα...!!!

Banned
    Δε λεω μαζι μου μονο.. Ναι θα τα μαθεις, να ναι καλα το ιντερνετ. Υπαρχουν και ομαδες συγγενων και φιλων αν σε ενδιαφερει, για να μοιραζεσαι τις εμπειριες σου.

Senior Member
    τι ομαδες ειναι αυτες?? μπορεις να μου πεις που μπορω να τις βρω..Ναιι θα το ηθελα!!!!!

Banned
    Σου εστειλα μνμ.

Banned
    Ναι μεγάλο ψέμμα. Εγώ μιλούσα για την δική σου καταστροφή, είναι αυτό καταστροφή; Έλεος δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, και όπως είπα θα τα βρείτε μπροστά σας. Να εύχεσαι μόνο να μην ήσουν στη θέση του, και σε παράταγαν και έλεγαν κιόλας μετά ότι δεν κοιτάνε την πάρτη τους!

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ναι μεγάλο ψέμμα. Εγώ μιλούσα για την δική σου καταστροφή, είναι αυτό καταστροφή; Έλεος δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, και όπως είπα θα τα βρείτε μπροστά σας. Να εύχεσαι μόνο να μην ήσουν στη θέση του, και σε παράταγαν και έλεγαν κιόλας μετά ότι δεν κοιτάνε την πάρτη τους!

συμφωνω..συνηθως οσοι βοηθανε ατομα με ψυχικη παθηση το παιζουν αυτοι ηρωες ενω οι πραγματικοι ηρωες ειναι αυτοι που τα περνανε και στιγματιζονται και δεν βρισκουν και κατανοηση απο κοντινα τους προσωπα

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast