Originally Posted by
niah
Lacrymosa κατι μου λεει οτι γουσταρεις την κατασταση σου και καθε αλλο παρα να θελεις να θεραπευτεις βγαζουν τα λεγομενα σου.
Nαι την γουσταρω κ οταν ειναι καποιος bipolar κ ειναι κ maniac γουσταρει γιατι ολα ειναι τοσο τελεια κ υπαρχει μοναδικο συναισθημα!!! ειναι χαρακτηριστικο της διπολικης αυτο αλλωστε !!!
Σορρυ που παρεμβαινω αλλα πραγματικα ελπιζω να μην γινουν παραδειγμα προς μιμηση σε αλλα παιδια που πιθανων θα μπουν εδω μεσα σε ευαλωτη φαση.
Να γινει παραγειγμα προς μιμηση τι ?? Ισα ισα οσοι εχουν βρεθει σε μανια/υπομανια η εχουν εστω γενικα διπολικη θα καταλαβουν κ δεν γουσταρω να μου το παιζουν εξυπνοι εγω εχω μεγαλυτερη εξυπναδα ειναι πχ σαν να μου λες οτι αν ενας ψυχωτικος ειναι σε επεισοδιο κ ακουει φωνες κ νομιζει οτι θα σωσει τον κοσμο κτλ. αμα μπει κ το γραψει θα γινει παραδειγμα προς μιμηση??
Σε αντιθεση με την αχινος που μοιαζει να εχει επιγνωση της καταστασης της κ φαινεται οντως να ψαχνει κατι, παρα το κοινο "εφορικο" συναισθημα σας που αναφερετε.
Μιλαω γιατι,εκτος απο αυτο που ανεφερα αρχικα,μ αυτα που γραφεις μοιαζει περισσοτερο να θες επιβεβαιωση και "μπραβο" σε καποιες συμπεριφορες,παρα να ψαχνεις ή να νιωθεις την αναγκη καποιας ακρης-λυσης.Και αναφερομαι σ αυτο εδω και σε δυο τρια αλλα νηματα σου(δεν εχω διαβασει παλαιοτερα).
Δεν θελω ουτε επιβεβαιωση ουτε μπραβο, ακυρο αυτο τελειως.. Εσυ αυτο καταλαβες??