HIGH EPISODES !!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 186
    Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Lacrymosa κατι μου λεει οτι γουσταρεις την κατασταση σου και καθε αλλο παρα να θελεις να θεραπευτεις βγαζουν τα λεγομενα σου.

Nαι την γουσταρω κ οταν ειναι καποιος bipolar κ ειναι κ maniac γουσταρει γιατι ολα ειναι τοσο τελεια κ υπαρχει μοναδικο συναισθημα!!! ειναι χαρακτηριστικο της διπολικης αυτο αλλωστε !!!

Σορρυ που παρεμβαινω αλλα πραγματικα ελπιζω να μην γινουν παραδειγμα προς μιμηση σε αλλα παιδια που πιθανων θα μπουν εδω μεσα σε ευαλωτη φαση.

Να γινει παραγειγμα προς μιμηση τι ?? Ισα ισα οσοι εχουν βρεθει σε μανια/υπομανια η εχουν εστω γενικα διπολικη θα καταλαβουν κ δεν γουσταρω να μου το παιζουν εξυπνοι εγω εχω μεγαλυτερη εξυπναδα ειναι πχ σαν να μου λες οτι αν ενας ψυχωτικος ειναι σε επεισοδιο κ ακουει φωνες κ νομιζει οτι θα σωσει τον κοσμο κτλ. αμα μπει κ το γραψει θα γινει παραδειγμα προς μιμηση??

Σε αντιθεση με την αχινος που μοιαζει να εχει επιγνωση της καταστασης της κ φαινεται οντως να ψαχνει κατι, παρα το κοινο "εφορικο" συναισθημα σας που αναφερετε.
    Μιλαω γιατι,εκτος απο αυτο που ανεφερα αρχικα,μ αυτα που γραφεις μοιαζει περισσοτερο να θες επιβεβαιωση και "μπραβο" σε καποιες συμπεριφορες,παρα να ψαχνεις ή να νιωθεις την αναγκη καποιας ακρης-λυσης.Και αναφερομαι σ αυτο εδω και σε δυο τρια αλλα νηματα σου(δεν εχω διαβασει παλαιοτερα).

Δεν θελω ουτε επιβεβαιωση ουτε μπραβο, ακυρο αυτο τελειως.. Εσυ αυτο καταλαβες??
    Just perfect feeling απλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

ΥΓ τα τρανξεν κι εμενα λιγο μλκ μου φαινονται....

Δεν μου ειπες ομως που εισαι διακοπες? Αν θελεις παντα. ειμαι λιγο μιαου :Ρ

Και ασχετο ναι με τη σκακιερα στο ταβανι θα τις εκανα μαλλον σιελ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Εγω δεν ειμαι ποτε στο σερυ. πχ μπορει μια μπερα να ξυπνησω να ειμαι πεσμενη 3-4 ωριτσες, να ειμαι στο κρεβατι καμια ωρα, να βαλω τα κλαματα την επομενη ωρα, μετα ξαφνικα να φρικαρω, να μεταμφιεστω σε σεξυ μιαου να αρχισω να σπινταρω να τρεμω και να να αρχισει το ομορφο μανιακο με τα επακολουθα μεχρι το πρωι, μεχρι τελικης πτωσεως. Μπορει να κοιμηθω ή μπορει και να μη κοιμηθω. Εχει τυχει να μη κοιμθω και για 3 μερες. αλλα εχω μεικτα επεισοδια. μπορει να ειμαι σε ενα μπαρ να χορευω να γελαω να πεταω παγακια να χυνω πανω μου νερο και μετα ξαφνικα να κολλαει το βλεμμα μου και να μη μπορω να συνελθω να πεφτω απιστευτα. σκατα. τωρα ειμαι σε ενταση αλλα δεν ειμαι μονη μου μιαου μιαου μιαου μιαου
    Aχ ποσο ταυτιζομαι girl !!! δεν εισαι μονη σου μιαου μιαου μιαου !!!!!

τελεια δεν ειναι ρε συ τα μανιακα ?? Αρκει να μη πεφτεις !!

Εγω δεν εχω τοσο μεικτα, οσο για μεγαλυτερα διαστηματα, ασε ειμαι διακοπες κ στα μπαρ ειμαι εκτος ελεγχου χτυπιεμαι χορευω κ δεν κουραζομαι δεν εξαντλουμαι κ ειναι ΤΕΛΕΙΑ κ παιρνω κ το αγριο το μοιραιο το sexy miaou βλεμμα κ νιωθω καταπληκτικα την επομενη μερα ξυπανω κανονικα κοιμαμαι ελαχιστα κ παλι ετσι νιωθω να βαυτω κ να νιωθω φουλ ενεργεια κ οι σκεψεις βροχη ρε συ περπαταω κ σκεφτομαι χοροπηδαω κ σκεφτομαι ειναι μοναδικο πραγμα σαν να με βαλανε στην μπριζα μιαου

Senior Member
    Δεν μου ειπες ομως που εισαι διακοπες? Αν θελεις παντα. ειμαι λιγο μιαου :Ρ
    Kι εγω μιαου ειμαι !!! miaou miaou !!!Θα σου πω με pm... !!! Aλλα περναω perfect, νιωθω perfect !!!

Τα τρανξεν ναι μαλακια σκετη ειναι !!!!

Senior Member
    Ναι καπως ετσι δειχνεις σ αυτο εδω το θεμα κ μακαρι να μαι λαθος.
    Και οσα λεω ειναι λόγω του οτι ενω βρισκοσαστε και οι δυο σε παρομοια φαση,η μια λεει πινω οτι να ναι φαρμακα και ξυδι για μαστουρα και γουσταρω
    ενω η αλλη αναγνωριζει πως καποια πραγματα-παρολο που μπορει κι εκεινη να κανει-ειναι μαλακιες και μονο βοηθεια δεν σας προσφερουν.
    Καταλαβαινεις τη διαφορα?
    Σε ενα αλλο θεμα παλι λες οτι ο μπαφος ειναι και γαμω γιατι σου δινει ηρεμια και ευφορια κλπ κλπ.Και φυσικα πιθανων,ενα "ανηδεο" σ αυτο τον τομεα μελος ισως επηρεαστει απο κατι τετοια,ψαχνωντας λυσεις.Οπότε ακυρος ο παραλληλισμος σου με εναν ψυχωτικό που περιγραφει μια εμπειρια του.
    Για ολα κι ολα αυτα η παρεμβαση μου.
    Κ ελπιζω πραγματικα καποιες εστω στιγμες να καταλαβαινεις κ να θελεις να θεραπευτεις κ να σταθεροποιησεις τη διαθεση σου.Απλως δεν φαινεται μεσα απ αυτο το νημα σου.Μακαρι να χω λαθος.Κι αν εχω,ειμαι σιγουρη οτι ο τροπος που επιλεγεις μονο θεραπεια δεν προκειται να σου προσφερει.Μην πετας ετσι τη ζωη κ τα χρονια σου

Μιαου μου, ειναι πολυ ομορφα να εχεις ενεργεια και διαθεση και να χορευεις και καταλαβαινω για ποιο βλεμμα μιλας, ειναι γοητευτικη αυτη η διαχυτη σεξουαλικοτητα που αποπνεεις σε αυτην τη φαση, αλλα ειναι ακομη πιο ομορφο μιαου μεσα σε ολο αυτο να εισαι ο εαυτος σου. Τον εχω χασει κι εγω. Δεν μπορω να γραψω εδω ομως οτι ειναι τελεια τα μανιακα. Η ευφορια τους ειναι γλυκια, αλλα μιαου, θα ηθελα να τα λεγαμε απο κοντα. Για κανενα λογω μη θεωρησεις οτι σε κρινω. Εγω και στα μανιακα πεφτω. Εκει κι αν πεφτω ;-)

Καληνυχτα αγαπημενη Λακρυ, χαρηκα ιδιαιτερως για την γνωριμια.
    Καληνυχτα και σε ολους τους υπολοιπους... :-)

Αν κοιμηθουμε, λεμε τωρα........

Senior Member
    Mπα, εγω δεν προκειται να κοιμηθω μιαου μου !!!!!
    Το κοβω κομματακι difficult !!!!
    Εσυ ??

Κι εγω very difficult το κοβω, μαλλον θα γυρναω στη σουβλα καμποση ωριτσα... Αλλα ξερεις ειναι αυτη η αντιφαση,2 μερες αυπνη και ταυτοχρονα εσωτερικη υπερενταση...

Senior Member
    παιδιά μπορείτε να μου περιγράψετε την διπολική τύπου 2; Γιατί έχω την αίσθηση ότι είμαι κοντά..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Μιαου μου, ειναι πολυ ομορφα να εχεις ενεργεια και διαθεση και να χορευεις και καταλαβαινω για ποιο βλεμμα μιλας, ειναι γοητευτικη αυτη η διαχυτη σεξουαλικοτητα που αποπνεεις σε αυτην τη φαση, αλλα ειναι ακομη πιο ομορφο μιαου μεσα σε ολο αυτο να εισαι ο εαυτος σου. Τον εχω χασει κι εγω. Δεν μπορω να γραψω εδω ομως οτι ειναι τελεια τα μανιακα. Η ευφορια τους ειναι γλυκια, αλλα μιαου, θα ηθελα να τα λεγαμε απο κοντα. Για κανενα λογω μη θεωρησεις οτι σε κρινω. Εγω και στα μανιακα πεφτω. Εκει κι αν πεφτω ;-)
    Αχ μιαου μου γλυκια θελω κι εγω να σε γνωρισω απο κοντα ρε συ !!!!!! Θα χουμε πολλα να πουμε πιστευω !!!

Ναι ρε συ ειναι τελεια αυτη η ενεργεια κ το συναισθημα !!!!!

Οσο για τον ευατο που λες, μηπως τον ειχα κ ποτε για να τον χασω λολ ??

Αλλα γουσταρω ενεργεια, ενταση, θελω να ζησω το τωρα οσο διαρκεσει να το ζησω, να το βιωσω, ειναι υπεροχα τα μανιακα τα ατιμα αλλα οταν τελειωνουν πεφτεις σε χοντρη καταθλιψη γι αυτο λεω οτι δεν θελω να τελειωσει αλλα καποια στιγμη θα τελειωσει κ δεν θα ξερω τι να κανω αλλα προς το παρον να το ζησω κ να φτασω ψηλα στην απολυτοτητα μαστουρωμενη ειμαι δεν ξερω αν ειναι μαλακιες αυτα που γραφω κ βγαζουν νοημα τρεχουν οι σκεψεις μου νιωθω σαν ενα μοτορακι στο κεφαλι μου να υπερλειτουργει ρε συ πεφτεις κ στη διαρκεια στου μανιακου επεισοδιου ?? εγω μετα πεφτω !! ποσο σου κραταει το καθε μανιακο ? εμενα μια βδομαδα..

Senior Member
    Κι εγω very difficult το κοβω, μαλλον θα γυρναω στη σουβλα καμποση ωριτσα... Αλλα ξερεις ειναι αυτη η αντιφαση,2 μερες αυπνη και ταυτοχρονα εσωτερικη υπερενταση...
    Ουτε εγω το κοβω να κοιμαμαι μιαου μου ποσες μερες εισαι αυπνη?? Εγω 3 αλλα οχι τελειως τελειως αλλα δεν νιωθω κουρασμενη καθολου !!

Αχ τι θα κανουμε μιαου μου πως θα κοιμηθουμε??

Ηταν λογοπαιγνιο. Πεφτω σε κρεβατια ;-) Αλλα σου λεω δεν εχουν συνεχεια οι διαθεσεις μου,μεσα σε μια μερα αλλαζω πολλες φορες διαθεση, τελειως αλλοκοτο, τι να πω?

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast