Μάλλον είναι ένα τεστ που καθορίζει αν κάποιος ειναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας. Αποδεικνύεται ότι είσαι αριστερόχειρας (ναι, αυτό περίμενες για να το μάθεις...!).
Printable View
Τελικα η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις!
john, πολύ ενδιαφέρον :)
Εγώ όμως που τη βλέπω να γυρίζει και αριστερόστροφα και δεξιόστροφα, δηλαδή με ένα μπλινκ μπορώ να το αλλάξω, μήπως να ανησυχώ; ίου ίου ίουυυυ..
(Είναι μάλλον αργά να τηλεφωνήσω στον ψυχολόγο μου :P)
Θα το ψάξω περαιτέρω πάντως και στο διαδίκτυο καθώς μου χτύπησε καμπανάκι!
ειναι πολυ παλιο...εχω βαλει πολυ κοσμο να μου πει τι βλεπει....οντως ο καθενας βλεπει το δικο του ...εγω βλεπω οτι ποτέ δεν κανει κυκλο σαν να χτυπαει στη μια μερια και να αλλαζει φορα προς τιν αλλη χωρις να ολοκληρωνει τον κυκλο....
Προφανώς και δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτό.
Και προφανώς είσαι από τα άτομα που βλέπουν και τις δύο κινήσεις.
Αυτό πραγματικά το ακούω για πρώτη φορά. Πάντως σε αυτό το forum που συζητήθηκε εκτενέστατα http://tinyurl.com/67pebtd (και κάποιος μπορεί να πάρει πληροφορίες από ένα μεγάλο αριθμό ατόμων) φαίνεται ότι υπάρχουν και αριστερόχειρες που βλέπουν μόνο τη δεξιόστροφη περιστροφή.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ¨)
Ειμαι ενας ακομα αριστεροχειρας αλλα και αρισρεροποδαρος για αυτο και το οτι εβρισκα πολλες φορες μια θεση στην 11αδα μιας ομαδας ποδοσφαιρου ,παρα το οτι δεν ειμιυν και τοσο καλος - μαλον ειμουν τοσο κακος ¨)χεχε, εκτος απο τα 2 ακρα μου αριστερος ειμαι και στις ιδεες μου! ¨)
Παραπονο μου ειναι οτι ολα ειναι πλασμενα για δεξιοχειρες και γενικα για τους δεξιους , απο το ψαλιδι -οπου ειναι και το πιο σπαστικο για εναν ζερβοκουταλα , εως και τα πομολα ! απο τις ταμειακες μηχανες εως και το γκαζακι που φτιαχνει καφε! Μεγαλο προβλημα ειχα στα σχολικα μου χρονια οπου μουτσουρονα τα γραπτα μου ! μεχρι να μαθω τον τροπο η δασκαλα με εκανε ρεζιλι και με ελεγε μουτσουρι μπρος στα αλλα παιδια ! και καλα τα αγορια φιλοι μου , με εκανε ξεφτιλα και στα κοριτσια οπου και κοκκινιζα και ενιωθα απαισια ! Αυτη η βλαμενη και ανικανη δασκαλα φταιει για πολλα προβληματα που αποκτισα στην παιδικι μου ηλικια ! Ειναι και ο λογος που στην 3-4 ταξη του δημοτικου ειχα τοσο μισισει το σχολειο οπου και με πηγαιναι σηκωτο η μανουλα μου ! γιατι φοβομουν αυτη την αχρηστη δασκαλα ! Τετοιοι δασκαλοι επρεπε να τους απαγορευτε η διδασκαλια ! μας βαραγε μας μιλαγε τοσο ασχημα οπου πολλα παιδακια βαζαμε τα κλαματα! ηταν και απο τις τελευταιες δασκαλες που με εμεσο και πλαγιο τροπο προσπαθουσαι να μας κανει να γραφουμε με το δεξι ! Αν και της εβαλε κολοχερο ο διευθυντης γιατι αν και ηταν γυρο στο 1988 με 1990 και αυτα ειχαν κοπει πλεον - βλεπετε ειχαμε ΠΑΣΟΚ τοτες οπου και ο λαος , το προλεταριο και η αριστερα ηταν πλεον στην εξουσια ,παρα ολα αυτα καποια βρομο υπολειματα ,καποιοι ανικανοι δασκαλοι και δασκαλες οπως αυτη λογο του βυσματος τους μαλον ακομα ηταν σε σχολεια και καταστρεφαν παιδακια! Δυστυχως στην πατριδα μας υπαρχουν λαθος ανθρωποι σε τοσο ευαισθητες θεσεις , σε θεσεις οπου εχουν να κανουν με παιδακια ,οπου καθε συμπεριφορα δασκαλου μπορει να αλλαξει την ζωη σε αυτες τις αυαισθητες ψυχουλες οπως ηταν και η δικια μου η ψυχη καποτες !!
Παρολα αυτα η βοιντ εχει εν μερει δικιο! Το πολυ χυμα και η πολλη βωμολοχεια ειναι μεν καλυτερα απο τη διπροσωπια και την γαιδουρια, αλλα δεν παυουν οπως φαινεται να διωχνουν κοπελες σε καποιον βαθμο! Εσυ ο ιδιος μας λες οτι μονο καμια μικρη θα ενδιαφερθει και αυτες που θες δεν ενδιαφερονται για σοβαρα. Ισως απλα πρεπει να περιμενεις την καταλληλη, αλλα ισως πρεπει να σκεφτεις μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις κατι! Εγω παντα λεω οτι η συμπεριφορα μας βεβαια κατι εξυπηρετει, αν και δεν το καταλαβαινουμε. Ισως τελικα σου αρεσουν οι μικρουλες, ή να εισαι μονος αυτη την περιοδο και να γκρινιαζεις και να κατηγορεις το αλλο φυλο!! Ολοι μας εχουμε περασει απο εκει! Ολοι μας εχουμε γουσταρει με το να τα χωνουμε, να γκρινιαζουμε, να γινομαστε αρνητικοι κι αναποδοι! Η αυτοκαταστροφικοτητα του ανθρωπινου ειδους! Η μαζοχισμος αν θες! Κι οταν σε λενε ανωριμο, ειναι μαλλον γιατι τους θυμιζεις παιδι, καθως τα παιδια λενε οτι τους κατεβει και δεν περνανε απο φιλτρο τις σκεψεις τους! Ισως για αυτο τραβας τις μικροτερες!
αχ εχεις μεινει κι εσυ κολλημενη σ'αυτα που γραφα παλια. δυστυχως ομως οσο κι αν δε το θελω, η ζωη εξελισσεται, κι εξελισσομαι κι εγω μαζι της, αναθεωρω για πολλα πραγματα, τα ξανασκεφτομαι τουλαχιστον. λιλιουμ πανε οι μικρουλες, μας τελειωσανε! με την τελευταια που μου τυχε απογοητευτηκα τοσο με το χαμηλο επιπεδο, την ελλειψη προσωπικοτητας της, εστω να εχει κατι βρε αδερφε να υπαρξει ενδιαφερον... που πλεον το οριο που εθεσα ειναι 22 ανω! θελω να γινω καλυτερος ανθρωπος, αλλα οσο παραμενω μονος δεν βρισκω λογο να το κανω, και δε μπορω οντως να αλλαξω περισσοτερο μονος μου. I need guidance, φροντιδα κι αγαπη.
στοργη και προδερμ!! Δως τα εσυ στον εαυτο σου!! Κι εγω οταν αισθανομουν μονη αρχισα να κοιμαμαι αγκαλια με 5 μαξιλαρια, να νταντευω εγω τον εαυτο μου αφου δεν το εκανε κανενας αλλος, να φανταστεις τα βραδια οταν ξαπλωνα πολλες φορες μου χαιδευα τα μαλλια! Πηρα και δυο τρεις κρεμες σωματος, αρχισα να με φροντιζω, κι ενιωσα πολυ καλυτερα!
θα σε νταντευα εγω ρε λιλιουμ, αλλα μου πεφτεις μακρια κι εσυ, και δε παιζει να θελεις. δε ταιριαζουμε κι ολας. και ναι προσπαθω να φροντιζω τον εαυτο μου οσο μπορω, αλλα απο ενα σημειο και μετα η μοναξια σε κανει κουρελι και νιωθεις οτι δεν εχεις καμια απολυτως αξια, οποτε τοτε δεν υπαρχει λογος και δυναμη να σε φροντισεις. γιαυτο και συνηθως ανθρωποι που εχουν καταθλιψη και πασχουν κι απο μοναξια, δεν εχουν ορεξη να κανουν ουτε μπανιο!
ακριβως τα ιδια και εδω(μονο που εγω ειμαι παιχταρας αχχαχαχα)και μενα ζερβοκουταλα με λεγανε ...και μου φαινοτανε και πολυ βλαχικο λεμε.....ενας δεξιοχειρας δεν αντιλαμβανετε αυτες τις δυσκολιες που ανεφερες....η δασκαλα που με εδερνε στην 1η δημοτικου για να αλλαξω χερι πρεπει να ειχε ερθει με γαϊδουρακι η ξ.......ρα
ΥΓ
το ψαλιδι ειναι classic ....το πιστευεις οτι το εχει ανακαλυψει αριστεροχειρας...το μαλακα δεν το πεταγε σε κανα πηγαδι...