εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας??

Voters
15. You may not vote on this poll
  • ειμαι αριστεροχειρας

4 26.67%
  • ειμαι δεξιοχειρας

11 73.33%
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 105
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ξεκινησα να τη βλεπω να περιστρεφεται αντιστροφα προς τη φορα των δεικτων...
    Μάλλον είναι ένα τεστ που καθορίζει αν κάποιος ειναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας. Αποδεικνύεται ότι είσαι αριστερόχειρας (ναι, αυτό περίμενες για να το μάθεις...!).

Senior Member
    Τελικα η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις!
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    john, πολύ ενδιαφέρον

Εγώ όμως που τη βλέπω να γυρίζει και αριστερόστροφα και δεξιόστροφα, δηλαδή με ένα μπλινκ μπορώ να το αλλάξω, μήπως να ανησυχώ; ίου ίου ίουυυυ..
    (Είναι μάλλον αργά να τηλεφωνήσω στον ψυχολόγο μου :P)

Θα το ψάξω περαιτέρω πάντως και στο διαδίκτυο καθώς μου χτύπησε καμπανάκι!

Senior Member
    ειναι πολυ παλιο...εχω βαλει πολυ κοσμο να μου πει τι βλεπει....οντως ο καθενας βλεπει το δικο του ...εγω βλεπω οτι ποτέ δεν κανει κυκλο σαν να χτυπαει στη μια μερια και να αλλαζει φορα προς τιν αλλη χωρις να ολοκληρωνει τον κυκλο....
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Εγώ όμως που τη βλέπω να γυρίζει και αριστερόστροφα και δεξιόστροφα, δηλαδή με ένα μπλινκ μπορώ να το αλλάξω, μήπως να ανησυχώ;
    Προφανώς και δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτό.
    Και προφανώς είσαι από τα άτομα που βλέπουν και τις δύο κινήσεις.

Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    ειναι πολυ παλιο...εχω βαλει πολυ κοσμο να μου πει τι βλεπει....οντως ο καθενας βλεπει το δικο του ...εγω βλεπω οτι ποτέ δεν κανει κυκλο σαν να χτυπαει στη μια μερια και να αλλαζει φορα προς τιν αλλη χωρις να ολοκληρωνει τον κυκλο....
    Αυτό πραγματικά το ακούω για πρώτη φορά. Πάντως σε αυτό το forum που συζητήθηκε εκτενέστατα http://tinyurl.com/67pebtd (και κάποιος μπορεί να πάρει πληροφορίες από ένα μεγάλο αριθμό ατόμων) φαίνεται ότι υπάρχουν και αριστερόχειρες που βλέπουν μόνο τη δεξιόστροφη περιστροφή.

Quote Originally Posted by void View Post
    ΚΕΝΟ να σε ρωτήσω κάτι?
    Εάν είχες απέναντι σου κάποιους ανθρώπους που είχαν ανοίξει συζήτηση αντίστοιχη με του συγκεκριμένου τόπικ, θα καθόσουν να τους περιγράφεις πως το παίζεις και πως τελειώνεις και πως σου αρέσει να στο παίζουν οι γυναίκες ? ειλικρινά τώρα, σε τετ α τετ επαφές μιλάς τόσο εμετικά ? δεν είμαι του σαλονιού κοπέλα , έχω φάει πολύ σκατό και λόγω δουλειάς και λόγω ζωής και μου αρέσει το πικάντικο χιούμορ αλλά αυτό είναι εμετός ρε φίλε... δεν είμαστε ζώα εδώ μέσα , άνθρωποι που έχουν ανάγκη συντροφιάς είμαστε.
    Αυτό το πράγμα που κάνεις εσύ , καθαρά για να προκαλέσεις κατ ' εμέ , δεν το κάνει κανείς άλλος τόσο έντονα εδώ μέσα. Είναι εξοργιστικό ώρες ώρες να είσαι τόσο ωμός , δεν το καταλαβαίνεις αυτό ?
    Τη μία μιλάς για ένα μουνί που γνώρισες, την άλλη για βυζάρες... έλεος ρε συ.
    Πως περιμένεις μετά δηλαδή να έχεις συμπάθειες και να σε δει κάποιος / α σοβαρά ?
    Εκτός κι αν όλα αυτά που λες τα χαζορομαντικά ότι δήθεν είσαι ακίνδυνος και τις γνωστές πίπες που αραδιάζεις κάθε τόσο που σε πιάνουν τα συναισθηματικά σου , δεν τα εννοείς ούτε στο ελάχιστο.
    Ποια γυναίκα πιστεύεις θα κάτσει να δει με συμπαθεια και πραγματική θέληση το μέσα σου όταν μιλάς τόσο απαίσια?
    Νο οφενς , αλλά έχω δικαίωμα φαντάζομαι , όταν ξενερώνω με κάτι να το λέω.
    και μην αρχίσεις πάλι τα τύπου "ο ΚΕΝΟ φταίει για όλα" , φταις όταν φέρεσαι έτσι ναι , και η κριτική είναι αναπόφευκτη. Φιλικά.
    σώθηκες και συ τώρα...
    Του τα χω πει δημόσια, τα χω πε πριβέ...ξέχασε το.
    Αν δεν βρει γυναίκα, (που δεν υπάρχει περίπτωση), αυτό το βιολί θα βαράει αστον αιώνα τον άπαντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οχι οχι οχι, δεν θελω να το παιξω ουτε αυθεντικος ουτε προχω! απλα αυτο μου ρθε, κι αυτο εγραψα, χωρις να σκεφτω αν θα ενοχληθει καποιος, αλλα και χωρις να νοιαστω για οτιδηποτε αλλο. ετσι κανω σε ολα τα θεματα, αλιμονο αν κατσω να σκεφτω καθε φορα τι να γραψω και πως μπορει να το παρεις εσυ, η void, η Gypsy Cello, η Lacrymosa κι οποιος αλλος ξεχωριστα! αυτος που αρχισε το thread ΔΕΝ ρωτησε κατι συγκεκριμενο, πχ με ποιο χερι γραφουμε. εγραψε ποιο χερι χρησιμοποιουμε! κι επειδη πιστευω οτι εχει αμεση σχεση, αφου με το χερι μας παιζουμε και το πουλι μας, το ανεφερα κι εγω σαν παραδειγμα, να δειξω οτι με αλλο το παιζω, και με αλλο κατουραω.
    οταν μουντζωνει κανεις και με τα δυο τα χερια, θεωρειται δεξιοχειρας η αριστεροχειρας?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν μουντζωνει κανεις και με τα δυο τα χερια, θεωρειται δεξιοχειρας η αριστεροχειρας?
    λολλλλλλλλλλλλλλ
    (και με τα πόδια!!! και με τα πόδια!!!!)

Banned
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ¨)

Ειμαι ενας ακομα αριστεροχειρας αλλα και αρισρεροποδαρος για αυτο και το οτι εβρισκα πολλες φορες μια θεση στην 11αδα μιας ομαδας ποδοσφαιρου ,παρα το οτι δεν ειμιυν και τοσο καλος - μαλον ειμουν τοσο κακος ¨)χεχε, εκτος απο τα 2 ακρα μου αριστερος ειμαι και στις ιδεες μου! ¨)

Παραπονο μου ειναι οτι ολα ειναι πλασμενα για δεξιοχειρες και γενικα για τους δεξιους , απο το ψαλιδι -οπου ειναι και το πιο σπαστικο για εναν ζερβοκουταλα , εως και τα πομολα ! απο τις ταμειακες μηχανες εως και το γκαζακι που φτιαχνει καφε! Μεγαλο προβλημα ειχα στα σχολικα μου χρονια οπου μουτσουρονα τα γραπτα μου ! μεχρι να μαθω τον τροπο η δασκαλα με εκανε ρεζιλι και με ελεγε μουτσουρι μπρος στα αλλα παιδια ! και καλα τα αγορια φιλοι μου , με εκανε ξεφτιλα και στα κοριτσια οπου και κοκκινιζα και ενιωθα απαισια ! Αυτη η βλαμενη και ανικανη δασκαλα φταιει για πολλα προβληματα που αποκτισα στην παιδικι μου ηλικια ! Ειναι και ο λογος που στην 3-4 ταξη του δημοτικου ειχα τοσο μισισει το σχολειο οπου και με πηγαιναι σηκωτο η μανουλα μου ! γιατι φοβομουν αυτη την αχρηστη δασκαλα ! Τετοιοι δασκαλοι επρεπε να τους απαγορευτε η διδασκαλια ! μας βαραγε μας μιλαγε τοσο ασχημα οπου πολλα παιδακια βαζαμε τα κλαματα! ηταν και απο τις τελευταιες δασκαλες που με εμεσο και πλαγιο τροπο προσπαθουσαι να μας κανει να γραφουμε με το δεξι ! Αν και της εβαλε κολοχερο ο διευθυντης γιατι αν και ηταν γυρο στο 1988 με 1990 και αυτα ειχαν κοπει πλεον - βλεπετε ειχαμε ΠΑΣΟΚ τοτες οπου και ο λαος , το προλεταριο και η αριστερα ηταν πλεον στην εξουσια ,παρα ολα αυτα καποια βρομο υπολειματα ,καποιοι ανικανοι δασκαλοι και δασκαλες οπως αυτη λογο του βυσματος τους μαλον ακομα ηταν σε σχολεια και καταστρεφαν παιδακια! Δυστυχως στην πατριδα μας υπαρχουν λαθος ανθρωποι σε τοσο ευαισθητες θεσεις , σε θεσεις οπου εχουν να κανουν με παιδακια ,οπου καθε συμπεριφορα δασκαλου μπορει να αλλαξει την ζωη σε αυτες τις αυαισθητες ψυχουλες οπως ηταν και η δικια μου η ψυχη καποτες !!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    λιλιουμ με συγκινεις παρα πολυ και ειλικρινα δεν εχω τι να γραψω (για να μη γαμαμε και το θεμα του ανθρωπου κι αλλο με offtopic), παρα μονο να σε ευχαριστησω για αλλη μια φορα, και να ξερεις ειμαι στη διαθεση σου για οτι χρειαστεις (οπως εκανες και στο παρελθον), ακομα και την παραμικρη ανοησια που θελεις να μοιραστεις μαζι μου!
    αυτα, κι ελπιζω η void να ελαβε την απαντηση που περιμενε.
    Παρολα αυτα η βοιντ εχει εν μερει δικιο! Το πολυ χυμα και η πολλη βωμολοχεια ειναι μεν καλυτερα απο τη διπροσωπια και την γαιδουρια, αλλα δεν παυουν οπως φαινεται να διωχνουν κοπελες σε καποιον βαθμο! Εσυ ο ιδιος μας λες οτι μονο καμια μικρη θα ενδιαφερθει και αυτες που θες δεν ενδιαφερονται για σοβαρα. Ισως απλα πρεπει να περιμενεις την καταλληλη, αλλα ισως πρεπει να σκεφτεις μηπως ειναι καιρος να αλλαξεις κατι! Εγω παντα λεω οτι η συμπεριφορα μας βεβαια κατι εξυπηρετει, αν και δεν το καταλαβαινουμε. Ισως τελικα σου αρεσουν οι μικρουλες, ή να εισαι μονος αυτη την περιοδο και να γκρινιαζεις και να κατηγορεις το αλλο φυλο!! Ολοι μας εχουμε περασει απο εκει! Ολοι μας εχουμε γουσταρει με το να τα χωνουμε, να γκρινιαζουμε, να γινομαστε αρνητικοι κι αναποδοι! Η αυτοκαταστροφικοτητα του ανθρωπινου ειδους! Η μαζοχισμος αν θες! Κι οταν σε λενε ανωριμο, ειναι μαλλον γιατι τους θυμιζεις παιδι, καθως τα παιδια λενε οτι τους κατεβει και δεν περνανε απο φιλτρο τις σκεψεις τους! Ισως για αυτο τραβας τις μικροτερες!

Banned
    αχ εχεις μεινει κι εσυ κολλημενη σ'αυτα που γραφα παλια. δυστυχως ομως οσο κι αν δε το θελω, η ζωη εξελισσεται, κι εξελισσομαι κι εγω μαζι της, αναθεωρω για πολλα πραγματα, τα ξανασκεφτομαι τουλαχιστον. λιλιουμ πανε οι μικρουλες, μας τελειωσανε! με την τελευταια που μου τυχε απογοητευτηκα τοσο με το χαμηλο επιπεδο, την ελλειψη προσωπικοτητας της, εστω να εχει κατι βρε αδερφε να υπαρξει ενδιαφερον... που πλεον το οριο που εθεσα ειναι 22 ανω! θελω να γινω καλυτερος ανθρωπος, αλλα οσο παραμενω μονος δεν βρισκω λογο να το κανω, και δε μπορω οντως να αλλαξω περισσοτερο μονος μου. I need guidance, φροντιδα κι αγαπη.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    στοργη και προδερμ!! Δως τα εσυ στον εαυτο σου!! Κι εγω οταν αισθανομουν μονη αρχισα να κοιμαμαι αγκαλια με 5 μαξιλαρια, να νταντευω εγω τον εαυτο μου αφου δεν το εκανε κανενας αλλος, να φανταστεις τα βραδια οταν ξαπλωνα πολλες φορες μου χαιδευα τα μαλλια! Πηρα και δυο τρεις κρεμες σωματος, αρχισα να με φροντιζω, κι ενιωσα πολυ καλυτερα!

Banned
    θα σε νταντευα εγω ρε λιλιουμ, αλλα μου πεφτεις μακρια κι εσυ, και δε παιζει να θελεις. δε ταιριαζουμε κι ολας. και ναι προσπαθω να φροντιζω τον εαυτο μου οσο μπορω, αλλα απο ενα σημειο και μετα η μοναξια σε κανει κουρελι και νιωθεις οτι δεν εχεις καμια απολυτως αξια, οποτε τοτε δεν υπαρχει λογος και δυναμη να σε φροντισεις. γιαυτο και συνηθως ανθρωποι που εχουν καταθλιψη και πασχουν κι απο μοναξια, δεν εχουν ορεξη να κανουν ουτε μπανιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Προφανώς και δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτό.
    Και προφανώς είσαι από τα άτομα που βλέπουν και τις δύο κινήσεις.

Αυτό πραγματικά το ακούω για πρώτη φορά. Πάντως σε αυτό το forum που συζητήθηκε εκτενέστατα http://tinyurl.com/67pebtd (και κάποιος μπορεί να πάρει πληροφορίες από ένα μεγάλο αριθμό ατόμων) φαίνεται ότι υπάρχουν και αριστερόχειρες που βλέπουν μόνο τη δεξιόστροφη περιστροφή.
    ειναι γνωστο δεν ειναι και πολυ accurate αυτο το τεστ ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ¨)

Ειμαι ενας ακομα αριστεροχειρας αλλα και αρισρεροποδαρος για αυτο και το οτι εβρισκα πολλες φορες μια θεση στην 11αδα μιας ομαδας ποδοσφαιρου ,παρα το οτι δεν ειμιυν και τοσο καλος - μαλον ειμουν τοσο κακος ¨)χεχε, εκτος απο τα 2 ακρα μου αριστερος ειμαι και στις ιδεες μου! ¨)

Παραπονο μου ειναι οτι ολα ειναι πλασμενα για δεξιοχειρες και γενικα για τους δεξιους , απο το ψαλιδι -οπου ειναι και το πιο σπαστικο για εναν ζερβοκουταλα , εως και τα πομολα ! απο τις ταμειακες μηχανες εως και το γκαζακι που φτιαχνει καφε! Μεγαλο προβλημα ειχα στα σχολικα μου χρονια οπου μουτσουρονα τα γραπτα μου ! μεχρι να μαθω τον τροπο η δασκαλα με εκανε ρεζιλι και με ελεγε μουτσουρι μπρος στα αλλα παιδια ! και καλα τα αγορια φιλοι μου , με εκανε ξεφτιλα και στα κοριτσια οπου και κοκκινιζα και ενιωθα απαισια ! Αυτη η βλαμενη και ανικανη δασκαλα φταιει για πολλα προβληματα που αποκτισα στην παιδικι μου ηλικια ! Ειναι και ο λογος που στην 3-4 ταξη του δημοτικου ειχα τοσο μισισει το σχολειο οπου και με πηγαιναι σηκωτο η μανουλα μου ! γιατι φοβομουν αυτη την αχρηστη δασκαλα ! Τετοιοι δασκαλοι επρεπε να τους απαγορευτε η διδασκαλια ! μας βαραγε μας μιλαγε τοσο ασχημα οπου πολλα παιδακια βαζαμε τα κλαματα! ηταν και απο τις τελευταιες δασκαλες που με εμεσο και πλαγιο τροπο προσπαθουσαι να μας κανει να γραφουμε με το δεξι ! Αν και της εβαλε κολοχερο ο διευθυντης γιατι αν και ηταν γυρο στο 1988 με 1990 και αυτα ειχαν κοπει πλεον - βλεπετε ειχαμε ΠΑΣΟΚ τοτες οπου και ο λαος , το προλεταριο και η αριστερα ηταν πλεον στην εξουσια ,παρα ολα αυτα καποια βρομο υπολειματα ,καποιοι ανικανοι δασκαλοι και δασκαλες οπως αυτη λογο του βυσματος τους μαλον ακομα ηταν σε σχολεια και καταστρεφαν παιδακια! Δυστυχως στην πατριδα μας υπαρχουν λαθος ανθρωποι σε τοσο ευαισθητες θεσεις , σε θεσεις οπου εχουν να κανουν με παιδακια ,οπου καθε συμπεριφορα δασκαλου μπορει να αλλαξει την ζωη σε αυτες τις αυαισθητες ψυχουλες οπως ηταν και η δικια μου η ψυχη καποτες !!
    ακριβως τα ιδια και εδω(μονο που εγω ειμαι παιχταρας αχχαχαχα)και μενα ζερβοκουταλα με λεγανε ...και μου φαινοτανε και πολυ βλαχικο λεμε.....ενας δεξιοχειρας δεν αντιλαμβανετε αυτες τις δυσκολιες που ανεφερες....η δασκαλα που με εδερνε στην 1η δημοτικου για να αλλαξω χερι πρεπει να ειχε ερθει με γαϊδουρακι η ξ.......ρα

ΥΓ
    το ψαλιδι ειναι classic ....το πιστευεις οτι το εχει ανακαλυψει αριστεροχειρας...το μαλακα δεν το πεταγε σε κανα πηγαδι...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast