χαχαχα ωραια η φωτογραφια! Οχι, το εχω παρει αποφαση αυτο, μονο αν δω πραξεις και ειλικρινα κανενας αντρας δεν ειναι τοοοσο μαεστρος, πιστεψε με....Την πρωτη φορα πηγα ανυποψιαστη, τωρα που εφαγα τη ψυχρολουσια δε την ξαναπαταω
Printable View
Και μόλις μας ήρθε εικόνα απο την συνομιλία που είχατε...
http://s14.postimg.org/t9vhy3p9d/295...30840731_n.jpg
http://youtu.be/VpYqzea1_FE
βρηκα και το ασμα που του ταιριαζει....
Ευτυχία, έστω αργοπορημενα ειπα να ριξω μια ματια στο θεμα σου...
Εβαλα κατι σε μπολτ. Απ εκεινο το σημειο και μετα άλλαξε άρδην η συμπεριφορα του. Το "τι γινεται με μας?" ακούγεται ζητω δεσμευσεις, οχι απλα σχέση, αλλά σχέση και στο βαθος της κατι σοβαρο.
Ο τυπος, αν βρηκε την κοπελα της ζωης του και τον μεγαλο του ερωτα σε σενα, αν ησουν η μεγαλη γνωριμια της ζωης του, με το που του ειπες τετοια θα αλλαζε το υφος του, το προσωπο του θα πλημμυριζε χαρα, θα ενθουσιαζοταν, η όλη του αντιδραση θα ηταν χωρις αμφιβολία θετικη. Κατι τετοιο δε συνεβηκε σωστα? Και μετα απ αυτο το συμβαν όλο και πιο πολύ ξεκοβει απο σενα, σωστα? στο τελευταιο συμβαλλει και όλο αυτο το πρίξιμο που του κανεις με τα μηνυματα, τα τηλεφωνα, οι κουβεντες που του λες και τα συναφη. Ειδικα αμα μια γυναικα απο την αρχη κανει τετοια, αυτο απωθει τον αντρα, του προκαλει ασχημη εντυπωση για το πως θα ναι η σχεση στη συνεχεια. Οι αντρες θελουν γυναικες με λεπτοτητα στη συμπεριφορα, που να νιωθουν ότι κοντα της χαλαρωνουν, γλυκο ύφος, που αφηνουν τα πραγματα να εξελιχθουν σαν απο μονα τους με το καιρο και με ομορφο τρόπο, χωρίς πίεση και πρίξιμο, επειδη αυτα τα δυο τελευταια απωθουν. Σορρυ που σου λεω τετοια αλλα η σταση σου εναντι του αυτα μου βγαζει.
Απο τη σκοπια του, η γνωριμία του μαζι σου μου φαινεται πως ηταν ενας ενθουσιασμος, απλα μια καλή γνωριμία. Το "με προοπτικη σχεσης" που σου πε πάλι δεν μου κανει καλή εντυπωση. Σιγουρα ο μεγαλος ερωτας της ζωης του δεν ησουν, αλλιως δε θα σου ελεγε κατι τετοιο. Και μια καλη γνωριμια να του ησουν για την οποια θα σκεφτοταν τη σοβαρη προοπτικη η πιεση που του εξασκησες τον απωθησε. Γενικα, το χειριστικες λάθος, βιάστηκες πολύ, δεν αφηνουμε τετοια υπονοουμενα απο την αρχη αν δεν προχωρησει καλα το πραγμα.
Ευτυχια συγνωμη εισαι 30 ετων και "τρεχεις" πισω απο εναν αντρα με προοπτικη σοβαρη σχεση?? και για σεξ μονο να σε ηθελε παλι θα επικοινωνουσε πιο συχνα....
χαχαχαχχαχαχαχ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=l_WeWB-EiuE
Eυχαριστω Γιαννη για το χρονο σου, οκ, μπορει να το χειριστηκα λαθος, μπορει κ αυτο να ηθελε απο την αρχη κ απλα να με γλιτωσα απο χαμενο χρονο... δε ξερω! Οπως κ να χει κατι δε παει καλα εδω, σιγουρα οχι οπως το θελω, οποτε γενικα το αφηνω το θεμα κ αν δω μια καλυτερη συμπεριφορα το βλεπουμε, αυτη τη στιγμη το βλεπω κ εγω πλεον ως μια γνωριμια!
...και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.
ρε συ πεπε, τόσο καιρό μας το παίζεις ανοιχτόμυαλος και μπροστά, μες στην ανετίλα και το ουάου.
Αυτό το "εσύ να ελπίζεις και να το δίνεις" μου θυμίζει μουστακαλή καφενόβιο του 60 που πούλαγε έρωτα και υποσχέσεις γάμου στις υπηρέτριες μη τυχόν και του κάτσει καμία :Ρ
Τι πάει να πει το δίνει?
Τι δίνει? Το νεφρό της?
Δικαιολογίες.
ax00xa0xa0xa0xa0xa0xa0xx0xa0x0xa0xa0
Ρε Ευτυχία,okay ωραίο παιδί με six pack και "αρουρια",με όμορφα νυχάκια και ξυρισμένο στήθος.
Σε παρέσυρε η εμφάνιση,κάνατε sex.
Πέρασες καλά,για λιγότερο από όσο θα ήθελες.
Αλλα στην τελική πέρασες καλά.
Τώρα ο τύπος κάνει παιχνίδι.
Και άλλοι δουλεύαμε βραδυά,αλλα άμα είχαμε όρεξη για περισσότερα βρίσκαμε χρόνο,αν όχι βρίσκαμε "διακιολογιες".
Που έχεις σκαλώσει εσύ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω...
Στο ότι σου είπε ότι τρέχει?
αχ-x-αχ-αχ-axa-0ax0xa0xa0xa0xa0xa0ax0
Καλά,πες του μην τρακάρει πουθενά από το πολύ τρέξιμο.
Eυτυχία,
ο τύπος προφανώς σε είδε, πέρασε καλά, και μην τον είδατε τον Παναή...
Από όσα λες, τού άρεσες, σού άρεσε, ήθελε κάτι ελαφρύ, μάλλον ένιωσε ότι τον πιέζεις και έγινε καπνός...
Το έχεις ξεκαθαρίσει αυτό εδώ και πολλές σελίδες.
Λέμε ότι ο τύπος,με την x εμφάνιση,σε έριξε κάπου όπου εσύ δεν έπεφτες.E,okay έπεσες,έληξε.
Προχωρα ρε φιλε μιας και δεν θες "αυτό"αλλα θες σχέση.
Μην σκαλώνεις στην μια νύχτα και σε τρύπιες υποσχέσεις.
Ο τύπος παίζει μαζί σου,γιατί οι υπόλοιπες του καλοκαιριού,ήταν χειρότερες από σένα σε κάτι(εμφάνιση,μυαλό,απόστα� �η...)
Οποτε,είσαι η μικρή καβάτζα του καλοκαιριού,και ίσως και του χειμώνα,μιας και the season λήγει τέλη σεπτέμβρη και στο χωριο δεν θα πατάνε τουρίστριες....
Του χρόνου πάλι game θα είναι ο τύπος όμως.
Οποτε ξαναρωτώ,που σκάλωσες?
Ρε Unlucky γιατί με καείς...
Είπα τρέξιμο γιατί ο τύπος είπε ότι έχει φορτωμένο πρόγραμμα,και ΤΡΕΧΕΙ.
Και μιας και έχω χτυπήσει 15ορο σε δουλειά και μετά έβγαινα μες στην χαρά,είπα ότι την παίζει την Ευτυχία και της λέει τα δικά του για να φανεί ότι πωπω δεν προλαβαίνω.
Άμα θες προλαβαίνεις.
Ξεκολλα από το δημοτικό Unlucky,u are a woman now.
αχ, πολυ φαια ουσια τελικα για το τιποτα... ενταξει, οτι ειναι θα φανει, το αφηνω στην ακρη, κ δεν εχω σκοπο να γινω η καβατζα κανενος
μμμμμ δεν μπορώ να μπω στην τροχιά της ανδρικής σκέψης....
μια φορά μού είχε τύχει ένας που μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να με γνωρίσει, με θαυμάζει, με εκτιμά και λοιπές αρλούμπες....δύο φορές τού έστειλα μήνυμα να βγούμε, και τις 2 δεν μπορούσε γιατί είχε ήδη κανονίσει με άλλους....
ένας άλλος πέρσυ, μού έλεγε ότι βλέπει σε μένα τον άνθρωπο του (!!!!!!!!) αλλά νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί λόγω της κρίσης και προτιμά να μείνει μόνος του...
ένας άλλος, στο γάμο μιας φίλης μου, μού έδωσε την εντύπωση ότι ενθουσιάστηκε, είπε στη φίλη μου και στον άντρα της ότι τού αρέσω πολύ και τί κρίμα να μην κρατήσουμε επικοινωνία κλπ, μου τα είπαν, βρήκα το μέιλ του, τού έχω στείλει μερικά μέιλ και πιο ψυχρές, επαγγελματικές απαντήσεις δεν έχω δει...
Μήπως έχουν καταλάβει ότι θέλουμε να νιώθουμε ωραίες και μάς λένε το ποιηματάκι τους?
Μήπως ήθελε να δει αν μπορεί να σε ρίξει και αφού σε έριξε, επιβεβαιώθηκε ο ανδρισμός του και πάει για άλλα λιμάνια?
χαχαχα.... αντε να βγαλουμε ακρη γιατι οι αντρες λενε ωρες ωρες αρλουμπες... τιποτα, μονο οι πραξεις μετρανε οτι κ να λεει ο αλλος καλυτερα να μη δινουμε βαση... παντως αυτο με την κριση το πιστευω... πολλοι αντρες λενε εδω δε μπορω να τα βγαλω περα μονος μου ειμαι για σχεσεις τωρα? ειναι θεμα ψυχολογιας...
Κοίτα,όταν δεν παίζει χρήμα,οι περισσότεροι αισθανόμαστε ευνουχισμένοι...
Δηλαδή ο τύπος που σου είπε για την κρίση,μπορεί πραγματικά να ενδιαφερόταν,απλά ήταν ευνουχισμένος εκείνο το διάστημα και δεν ήθελε να σε χώσει...
Δεν μπορεί ούτε να σε βγάλει έξω για έναν καφέ φάση,τι περιμένεις...
Δεν είμαστε τόσο σκουλήκια πια...
τελικα ολα περιστρεφονται γυρω απο το χρημα... :(
χμμ... δε θα το λεγα ετσι... απλα βρε παιδι μου για εναν αντρα το να ειναι επιτυχημενος επαγγελματικα ειναι οροσημο της αξιας του... οταν δε το χει δεν αισθανεται καλα με τον εαυτο του, οποτε δε μπορει να κανει κ σχεση.... Δεστο απλα, θα σε παρει τηλ κ τι θα σου πει? Παμε στο παγκακι να φαμε πασατεμπο?
το καταλαβαινω και συμφωνω! σημερα οι περισσοτεροι εχουν τρομερο αγχος με αυτο το θεμα..ο πρωην μου δουλευε απο τις 9 πρωι μεχρι 9- 10 το βραδυ και παλι ανησυχουσε οσα και αν εβγαζε.. υπαρχει μεγαλη ανασφαλεια και αβεβαιοτητα και αυτο καποιους τους επηρεαζει και στους αλλους τομεις.
παντως μεταξυ μας ακομη και αυτο που νιωθεις και ας μην εχεις ανταποκριση ειναι ωραιο :p.. το ασχημο ειναι να σου φαινονται ολοι το ιδιο και να μην σε ενθουσιαζει κανεις
AX0X0A0XA0XA0XA0XA0XA0X0X0XA0X0A0XA0XA
Μην πει καμια τώρα ότι ναι μωρέ θα πήγαινα,αν ο άλλος ήταν έτσι και αλλιώς...
Ο ερωτας,δεν πληρώνει ούτε το ενοίκιο,ούτε σε ταΐζει...
Οποτε,κάποιοι όσο και να ενδιαφερόμαστε,αν η οικονομική κατάσταση δεν το επιτρέπει,απλά δίνουμε άκυρο στον εαυτό μας μιας και η τύπισσα μπορεί να βρει κάποιων άλλον σαν εμάς αλλα με μια x οικονομική άνεση...
The end...
Δεν του είπα τίποτα ούτε για δουλειά ούτε για λεφτά...άλλο αν αυτός ήταν έτσι προγραμματισμένος να σκέφτεται...και πολλοί δυστυχώς σκέφτονται έτσι, το είδα πρόσφατα σε φιλικά μου άτομα...
Μου έχει τύχει όμως και "πετυχημένος επαγγελματικά" να με σνομπάρει σε επίπεδο δουλειάς, όταν κάποτε δούλευα για 300 ευρώ το μήνα, και ξενέρωσα άγρια...
Όταν νοιάζεσαι για τον άλλο, δεν τον κατανοείς όμως? η κατανόηση δεν είναι το κλειδί?
Αυτό το "οικονομικά τακτοποιημένος/η" μού σπάει τα νεύρα....
Να κάνω μια διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ...
Εννοείται ότι ο καθένας μας πρέπει να είναι σε θέση να συντηρεί τον εαυτό του στοιχειωδώς.
Αλλά από το να βιοπορίζεται, έστω και με λεφτά των γονιών, ως το σημείο να κλαίγεται επειδή ζει με 500 ευρώ το μήνα και δεν βγάζει 5.000 πχ το μήνα και δεν κυκλοφορεί με μερσεντές και δεν πάει διακοπές στη Μύκονο στο 5στερο, υπάρχει χαώδης διαφορά...
Ποσο μπορείς να κατανοήσεις κάποιων που μόλις γνώρισες,άσχετα αν σου κινεί απίστευτα το ενδιαφέρον?
Δεν μπαίνει μέσα λίγος εγωισμός?Ότι ναι είναι "ωραίος",έχει χιούμορ,ένα x iq,αλλα μετά?
Το μετά είναι το πρόβλημα.Τι θα μπορεί να σου προσφέρει πέρα από όλα αυτά?
Δεν θα θες να βγείς?
Και ναι,θα βγείς στην παραλια,μια 2,10...
Μετά?