Ναι ΟΚ,εγω αρχισα τις προσωπικες επιθεσεις χωρις λογο.
Το ολο θεμα ξεκινησε επειδη πολλες ειστε στις ιδιες διαστασεις με την ν/θ (ή μαλλον με περισσοτερα κιλα) και το πηρατε προσωπικα επειδη την ειπα τσουπωτη.
Ολα τα αλλα ειναι να χουμε λεμε.
Printable View
Δε μιλάω για κιλά! Αυτά έτσι κι αλλιώς μόνο σ' ένα φόρουμ κρύβονται!
Τώρα, πόση ικανοποίηση μπορεί να νιώθει ένα μέλος που είναι ή θεόχοντρο ή κακάσχημο με το να κριτικάρει πιο αδύνατες και πιο όμορφες από αυτό ανώνυμα, αυτό και μόνο το γνωρίζει! (Δεν αναφέρομαι σε σένα, κουβέντα κάνουμε).
Ρε αλαφροισκιωτε Πιάσε κανένα περιστέρι να πούμε και Ασε τις γυναίκες.. Συνεχιζεις να λες βλακειες για τα 66 κίλα!
Λείψανο είσαι εσυ ματια μου; αν εχεις σωματότυπο Στάθη ψάλτη μπορω να καταλάβω.. Ε μα πγια.. Ε μα πγια..!
Άτομα σαν εσένα είναι η αιτία που κάποιες γυναίκες βυθίζονται στην κατάθλιψη.
Δεν πιστεύω ότι κάποιος από όλους εμάς που απαντήσαμε στην κοπέλα και ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ μαζί σου έχει κάποιο κόμπλεξ με την εμφάνισή του/της. Απλά τολμήσαμε να διαφωνήσουμε με εσένα και να κατακρίνουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά σου.
Το κόμπλεξ το έχεις εσύ, διότι δεν αντέχεις να έχεις εσύ άδικο και οι άλλοι δίκιο. Τόσο απλά. Όσο περίτρανα κι αν σου αποδεικνύουν οι άλλοι ότι έχεις άδικο και ότι κάνεις λάθος.
Η Ρέμεντυ υποστηρίζει την θεματοθέτρια απλώς επειδή αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟ και ΣΩΣΤΟ.
Απλώς εσένα σε βολεύει να πιστεύεις ότι "καλύπτει ανασφάλειες". Εντάξει, στον ύπνο σου μπορείς να διαλέγεις όποια εξήγηση σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, και να ερμηνεύεις τα πράγματα με τον τρόπο που σε βολεύει. Κανείς όμως δεν υποχρεούται να συμφωνήσει με εσένα.
Δεν υπάρχει πουθενά κανένα "κλαψομούνικο κλισέ".
Το μόνο κλισέ που υπάρχει είναι τα στερεότυπα στα οποία δείχνεις ότι είσαι κολλημένος.
Πιστεύεις ότι όποια γυναίκα δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις σου, χαρακτηρίζεται αυτομάτως μπάζο, ή χοντρή, ή δεν ξέρω γω τί άλλο.
Αυτά είναι τα κλισέ που έχεις χτίσει εσύ ο ίδιος στο κεφάλι σου.
Πιστεύεις ότι όλες οι "γεμάτες" γυναίκες πρέπει να νιώθουν δυστυχισμένες διότι δεν μοιάζουν με τα πρότυπα που προβάλλονται και που δυστυχώς υιοθετούνται από τα περισσότερα άτομα στην κοινωνία.
Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα "κλισέ" που το χρησιμοποιεί η Ρέμεντυ για να νιώθει η ίδια καλύτερα.
Ίσως τα δικά σου κλισέ τα έχεις φτιάξει και τα χρησιμοποιείς για να νιώθεις εσύ καλύτερα, και επειδή λειτουργείς εσύ με αυτόν τον τρόπο νομίζεις ότι όλοι και όλες ακολουθούν μια λογική παρόμοια με την δική σου.
Έχω, λοιπόν, να σου προτείνω κάτι για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και λογικά.
http://www.vinegartop.com/files/pictures/top_red_1.jpg
Θα σου πω ποιο ειναι το κλαψομουνικο κλισε,οτι απο την μια υπαρχουν οι κακοι και στερημενοι που θελουν τις γυναικες κοκκαλιαρες,και απο την αλλη οι καλοι και χορτασμενοι που θελουν τις μπαμπατσικες.
Καμια σχεση,απλως αν ειναι παχουλη εχει μικροτερες πιθανοτητες να μου αρεσει.Δεν με φτιαχνει πως το λενε.Quote:
Το μόνο κλισέ που υπάρχει είναι τα στερεότυπα στα οποία δείχνεις ότι είσαι κολλημένος.
Πιστεύεις ότι όποια γυναίκα δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις σου, χαρακτηρίζεται αυτομάτως μπάζο, ή χοντρή, ή δεν ξέρω γω τί άλλο.
Αυτά είναι τα κλισέ που έχεις χτίσει εσύ ο ίδιος στο κεφάλι σου.
Εσενα πιο ειναι το προβλημα σου ακριβως?Επειδη σου αρεσουν τα πλας σαιζ μοντελς?
Καλα κανεις,αλλα δε θα μου επιβαλλεις το γουστο σου,ουτε θα με κανεις να θεωρησω το πλας σαιζ,νορμαλ σαιζ.
Δεν πρεπει να νιωθουν δυστυχισμενες,αλλα πολλες (και πολλοι) απο αυτες εκ των πραγματων νιωθουν δυστυχισμενες λογω σχολιων που ακουν και απορριψεων που βιωνουν,οπως και αλλοι ανθρωποι εχουν κοινωνικα θεματα για αλλους λογους.Quote:
Πιστεύεις ότι όλες οι "γεμάτες" γυναίκες πρέπει να νιώθουν δυστυχισμένες διότι δεν μοιάζουν με τα πρότυπα που προβάλλονται και που δυστυχώς υιοθετούνται από τα περισσότερα άτομα στην κοινωνία.
Και πριν μου πεις για τη ν/θ εκεινη ρωτησε εμας για το βαρος της.Αν ελεγε οτι δεν εχει προβλημα δε θα ελεγα τιποτα.
Tελικα , mariam , οντως , δεν θελουν και πολυ ναναψουν τα αιματα !! τοχει το φορουμ !!
οι κακοι και στερημενοι, δεν ειναι αυτοι που θελουν τις γυναικες κοκκαλιαρες, μην θολωνεις τα νερα.
ο καθενας εχει τα γουστα του.
καποιοι τις θελουν κοκκαλιαρες, αλλοι τις θελουν κανονικες, καποιοι και πιο γεματες.
οι στερημενοι και κυριως οι στερημενες , ειναι αυτοι και αυτες που πανε σε καποιον που δεν ειναι του γουστου τους να τους λενε οτι τους θεωρουν πολυ χοντρους η πολυ αδυνατους για τα γουστα τους, λες και ψαχνουν γαμπρο , η λες κι ειναι ωραιοι οι ιδιοι!!!!
οι χορτατοι και οι χορτατες, λενε τα γουστα τους σε γενικες συζητησεις και εχουν διπλα τους ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, (δεν τον ψαχνουν με το κυαλι), δεν αρπαζουν απ τα μουτρα καποιον που δνε ειναι του γουστου τους να του λενε οτι δεν θα βρει ανδρα και δεν θα εχει κοινωνικη ζωη επειδη δενε χουν και οι ιδιοι...
Μονη της ανοιξε θεμα η κοπελα για το βαρος της καρντια μου,δεν την επιασα απο τα μουτρα.Νιωσε.
σιγα μην αυτοκτονησει για τα δικα σου προβληματα..
εγω καλυτερα απο σενα την βλεπω στην ζωη της..... δεν χρειαζοταν τα μοιρολογια σου για την κατεστραμενη της ζωη και τον ανδρα που δεν μπορει να βρει (δεν ειναι πανωλη).
χρειαζεται δεν χρειαζεται, οπως ειδες, εχει πολλους δικηγορους, αντε να κλαψετε την μοιρα σας με την πανωλη τωρα σε κανενα αλλο θεμα με προβληματα βαρους...
Μακαρι να ειναι καλυτερα και χαιρομαι για εκεινη.
Ενταξει ντε,μην εισαι τοσο κακια,δειξε λιγο ελεος σε μενα τον εμπολα,τον δακο,την μουχριτσα.Μην με ποδοπατας και με κακοκαρδιζεις,σκληρη και ακαρδη.Quote:
χρειαζεται δεν χρειαζεται, οπως ειδες, εχει πολλους δικηγορους, αντε να κλαψετε την μοιρα σας με την πανωλη τωρα σε κανενα αλλο θεμα με προβληματα βαρους...
Και ο τομπολας μη σου πω ^_-
Η θεματοθετρια θαχει μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που ανοιξε το θρεντ !! ουτε βοηθεια ειδε , πηρε ομως μια ιδεα τι εστι φορουμ , οντας καινουρια !!!
Για τους ' προθυμους ' να βοηθησουν , υπαρχει αλλο θρεντ , με 120 κιλα , ολοι εκειιιιιιι !!!!