Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 222
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Τι να μη θέλει δημοσίως, εδώ ολόκληρη φωτογραφία της πόσταρε! Μήπως εσύ θέλεις κάτι να κρύψεις;
    Αν πάλι εγώ τα ξέρω ήδη, που δεν είμαι καθόλου ειδική επί του θέματος απλά ξέρω κάποια βασικά πράγματα, τότε φαντάζομαι δεν θα είναι και τίποτα σπουδαίες σοφίες.

Και ομως , η υποθεση ' αδυνατισμα ' , αν δεν μπορεις να ' ραψεις ' το στομα σου , δεν ειναι ευκολο θεμα , και απαιτει γνωσεις και πειρα , που εχω .
    Τι να κρυψω βρε Μαριαμ ? ειπα οτι ειμαι 1.78 , 98 κιλα , στοχος τα 84 ( σε 3 - 4 μηνες ) και αυτο λογω ενος ατυχηματος που κοντεψα να χασω το νεφρο μου , και απειχα απο τα βαρη για 3.5 χρονια . Ειχα φτασει 107 κιλα !!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα εξακολουθεις να μην μας βαζεις ολοσωμη φωτο με μαγιω (και προσωπο παρακαλω, δεν δεχομαστε ασχημομουρες) για να δουμε ποιος εχει το τσουξιμο...
    Σου θυμιζω πως η ιδια εχεις ανοιξει νημα περι προσωπικων δεδομενων και πως δε πρεπει να μοιραζομαστε φωτο και προσωπικα μας στοιχεια.
    Οχι πως το λες στα σοβαρα (να ανεβασω φωτο),αλλα η μαλακια εχει και τα ορια της.

Senior Member
    Ρε συ remedy, από πότε ένας μισογύνης είναι ικανός να δώσει καλοπροαίρετες συμβουλές σε μια γυναίκα;
    Απλά, επειδή η κοπέλα είναι καινούργια στο φόρουμ, φτάνει να το επισημάνουμε, οπότε να μην δώσει βάση στα γραφόμενά του.
    εχεις τα δικια σου, δε λεω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Oχι απο οσους απαντησαν σοβαρα στην κοπελα,αλλα απο οσους και οσες εχουν κομπλεξ με το βαρος τους και την εμφανιση τους.
    Το τσουξιμο δε κρυβεται.
    Όλοι καταλάβαμε ποιον τον τσούζει περισσότερο. Εκτός από τον ίδιο!
    Είναι όπως με τον κερατά, που το μαθαίνει πάντα τελευταίος.

Senior Member
    Σου θυμιζω πως η ιδια εχεις ανοιξει νημα περι προσωπικων δεδομενων και πως δε πρεπει να μοιραζομαστε φωτο και προσωπικα μας στοιχεια.
    Οχι πως το λες στα σοβαρα (να ανεβασω φωτο),αλλα η μαλακια εχει και τα ορια της.
    δεν πειραζει , σε σενα θα κανω μια εξαιρεση . θαμπωσε μας. ..
    αν η μαλακια ειχε οριο, θα την ειχες κοψει πριν τρεις μερες, εσυ ακομα συνεχιζεις.

Όλοι καταλάβαμε ποιον τον τσούζει περισσότερο. Εκτός από τον ίδιο!
    Είναι όπως με τον κερατά, που το μαθαίνει πάντα τελευταίος.
    Ναι ΟΚ,εγω αρχισα τις προσωπικες επιθεσεις χωρις λογο.
    Το ολο θεμα ξεκινησε επειδη πολλες ειστε στις ιδιες διαστασεις με την ν/θ (ή μαλλον με περισσοτερα κιλα) και το πηρατε προσωπικα επειδη την ειπα τσουπωτη.

Ολα τα αλλα ειναι να χουμε λεμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και ομως , η υποθεση ' αδυνατισμα ' , αν δεν μπορεις να ' ραψεις ' το στομα σου , δεν ειναι ευκολο θεμα , και απαιτει γνωσεις και πειρα , που εχω .
    Τι να κρυψω βρε Μαριαμ ? ειπα οτι ειμαι 1.78 , 98 κιλα , στοχος τα 84 ( σε 3 - 4 μηνες ) και αυτο λογω ενος ατυχηματος που κοντεψα να χασω το νεφρο μου , και απειχα απο τα βαρη για 3.5 χρονια . Ειχα φτασει 107 κιλα !!!!
    Δε μιλάω για κιλά! Αυτά έτσι κι αλλιώς μόνο σ' ένα φόρουμ κρύβονται!
    Τώρα, πόση ικανοποίηση μπορεί να νιώθει ένα μέλος που είναι ή θεόχοντρο ή κακάσχημο με το να κριτικάρει πιο αδύνατες και πιο όμορφες από αυτό ανώνυμα, αυτό και μόνο το γνωρίζει! (Δεν αναφέρομαι σε σένα, κουβέντα κάνουμε).

Senior Member
    Ναι ΟΚ,εγω αρχισα τις προσωπικες επιθεσεις χωρις λογο.
    Το ολο θεμα ξεκινησε επειδη πολλες ειστε στις ιδιες διαστασεις με την ν/θ (ή μαλλον με περισσοτερα κιλα) και το πηρατε προσωπικα επειδη την ειπα τσουπωτη.

Ολα τα αλλα ειναι να χουμε λεμε.
    επομενως, οσοι δεν εχουμε προβλημα βαρους, σωστα σε φτυνουμε...
    αυτο προκυπτει απο την εξυπναδα που ειπες μολις... (αυτογκολ)

Banned
    Ρε αλαφροισκιωτε Πιάσε κανένα περιστέρι να πούμε και Ασε τις γυναίκες.. Συνεχιζεις να λες βλακειες για τα 66 κίλα!
    Λείψανο είσαι εσυ ματια μου; αν εχεις σωματότυπο Στάθη ψάλτη μπορω να καταλάβω.. Ε μα πγια.. Ε μα πγια..!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε αλαφροισκιωτε Πιάσε κανένα περιστέρι να πούμε και Ασε τις γυναίκες.. Συνεχιζεις να λες βλακειες για τα 66 κίλα!
    Λείψανο είσαι εσυ ματια μου; αν εχεις σωματότυπο Στάθη ψάλτη μπορω να καταλάβω.. Ε μα πγια.. Ε μα πγια..!
    Xαχα,γαμησε τα,σωματοτυπο Στηβ Ντουζου εχω,περναω δραμα.

Senior Member
    Τώρα, πόση ικανοποίηση μπορεί να νιώθει ένα μέλος που είναι ή θεόχοντρο ή κακάσχημο με το να κριτικάρει πιο αδύνατες και πιο όμορφες από αυτό ανώνυμα, αυτό και μόνο το γνωρίζει! (Δεν αναφέρομαι σε σένα, κουβέντα κάνουμε).

Αν εγινε κατι τετοιο , συμφωνω , δεν ειναι σωστο να κριτικαρεις , εδω ειμαστε για να βοηθησουμε , ουτε για να τσακωθουμε .

Senior Member
    α γεια σου.... (να προσθεσω και το "πιο ευτυχισμενες" που ειναι η βαση ολων των παραπανω φθονων που περιεγραψες)

Oχι απο οσους απαντησαν σοβαρα στην κοπελα,αλλα απο οσους και οσες εχουν κομπλεξ με το βαρος τους και την εμφανιση τους.
    Το τσουξιμο δε κρυβεται.
    Άτομα σαν εσένα είναι η αιτία που κάποιες γυναίκες βυθίζονται στην κατάθλιψη.
    Δεν πιστεύω ότι κάποιος από όλους εμάς που απαντήσαμε στην κοπέλα και ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ μαζί σου έχει κάποιο κόμπλεξ με την εμφάνισή του/της. Απλά τολμήσαμε να διαφωνήσουμε με εσένα και να κατακρίνουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά σου.
    Το κόμπλεξ το έχεις εσύ, διότι δεν αντέχεις να έχεις εσύ άδικο και οι άλλοι δίκιο. Τόσο απλά. Όσο περίτρανα κι αν σου αποδεικνύουν οι άλλοι ότι έχεις άδικο και ότι κάνεις λάθος.
    Το οτι εχεις αναλαβει μονη σου την ''υπερασπιση'' της εδω και τοσες σελιδες ενω ουτε η ιδια ενοχληθηκε,ουτε ειναι ανικανη να υπερασπιστει τον εαυτο της,δειχνει οτι απλως καλυπτεις δικες σου ανασφαλειες και συμπλεγματα.

Μιστερ κοσμος δεν εγραψα ποτε οτι ειμαι,αλλα αυτο βολευει τα κλαψομουνικα κλισε που εχεις χτισει στο κεφαλι σου,για να νιωθεις ομορφα με το παχος σου.Δικο σου προβλημα ομως οχι δικο μου.
    Η Ρέμεντυ υποστηρίζει την θεματοθέτρια απλώς επειδή αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟ και ΣΩΣΤΟ.
    Απλώς εσένα σε βολεύει να πιστεύεις ότι "καλύπτει ανασφάλειες". Εντάξει, στον ύπνο σου μπορείς να διαλέγεις όποια εξήγηση σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, και να ερμηνεύεις τα πράγματα με τον τρόπο που σε βολεύει. Κανείς όμως δεν υποχρεούται να συμφωνήσει με εσένα.
    Δεν υπάρχει πουθενά κανένα "κλαψομούνικο κλισέ".
    Το μόνο κλισέ που υπάρχει είναι τα στερεότυπα στα οποία δείχνεις ότι είσαι κολλημένος.
    Πιστεύεις ότι όποια γυναίκα δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις σου, χαρακτηρίζεται αυτομάτως μπάζο, ή χοντρή, ή δεν ξέρω γω τί άλλο.
    Αυτά είναι τα κλισέ που έχεις χτίσει εσύ ο ίδιος στο κεφάλι σου.
    Πιστεύεις ότι όλες οι "γεμάτες" γυναίκες πρέπει να νιώθουν δυστυχισμένες διότι δεν μοιάζουν με τα πρότυπα που προβάλλονται και που δυστυχώς υιοθετούνται από τα περισσότερα άτομα στην κοινωνία.
    Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα "κλισέ" που το χρησιμοποιεί η Ρέμεντυ για να νιώθει η ίδια καλύτερα.
    Ίσως τα δικά σου κλισέ τα έχεις φτιάξει και τα χρησιμοποιείς για να νιώθεις εσύ καλύτερα, και επειδή λειτουργείς εσύ με αυτόν τον τρόπο νομίζεις ότι όλοι και όλες ακολουθούν μια λογική παρόμοια με την δική σου.
    Έχω, λοιπόν, να σου προτείνω κάτι για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και λογικά.
    http://www.vinegartop.com/files/pictures/top_red_1.jpg
    Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ

Senior Member
    Xαχα,γαμησε τα,σωματοτυπο Στηβ Ντουζου εχω,περναω δραμα.
    φαινεται οτι στην εμφανιση ειναι το θεμα σου, αλλα το σταθη ψαλτη, το θεωρω εξισου πιθανο...
    αν ειναι στα μουτρα, δυσκολακι...δεν αλλαζει με διαιτες, θελει πλαστικη.... ;)

Quote Originally Posted by Λαθρόβιος View Post
    Δεν υπάρχει πουθενά κανένα "κλαψομούνικο κλισέ".
    Θα σου πω ποιο ειναι το κλαψομουνικο κλισε,οτι απο την μια υπαρχουν οι κακοι και στερημενοι που θελουν τις γυναικες κοκκαλιαρες,και απο την αλλη οι καλοι και χορτασμενοι που θελουν τις μπαμπατσικες.

Το μόνο κλισέ που υπάρχει είναι τα στερεότυπα στα οποία δείχνεις ότι είσαι κολλημένος.
    Πιστεύεις ότι όποια γυναίκα δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις σου, χαρακτηρίζεται αυτομάτως μπάζο, ή χοντρή, ή δεν ξέρω γω τί άλλο.
    Αυτά είναι τα κλισέ που έχεις χτίσει εσύ ο ίδιος στο κεφάλι σου.
    Καμια σχεση,απλως αν ειναι παχουλη εχει μικροτερες πιθανοτητες να μου αρεσει.Δεν με φτιαχνει πως το λενε.
    Εσενα πιο ειναι το προβλημα σου ακριβως?Επειδη σου αρεσουν τα πλας σαιζ μοντελς?
    Καλα κανεις,αλλα δε θα μου επιβαλλεις το γουστο σου,ουτε θα με κανεις να θεωρησω το πλας σαιζ,νορμαλ σαιζ.

Πιστεύεις ότι όλες οι "γεμάτες" γυναίκες πρέπει να νιώθουν δυστυχισμένες διότι δεν μοιάζουν με τα πρότυπα που προβάλλονται και που δυστυχώς υιοθετούνται από τα περισσότερα άτομα στην κοινωνία.
    Δεν πρεπει να νιωθουν δυστυχισμενες,αλλα πολλες (και πολλοι) απο αυτες εκ των πραγματων νιωθουν δυστυχισμενες λογω σχολιων που ακουν και απορριψεων που βιωνουν,οπως και αλλοι ανθρωποι εχουν κοινωνικα θεματα για αλλους λογους.

Και πριν μου πεις για τη ν/θ εκεινη ρωτησε εμας για το βαρος της.Αν ελεγε οτι δεν εχει προβλημα δε θα ελεγα τιποτα.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast