Quote:
Originally posted by eirineta
Ναι αλλά το θέμα είναι ότι ΤΩΡΑ έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Μετά τον ένα χρόνο ψέματα.
Και θα συνεχισεις να τους λες ψεματα,γιατι ετσι τους αρεσει τελικα.Αφου πιστευουν οτι ο κοσμος ειναι τελειος και οτι μαλλον θα σε παντρεψουν με προξενιο οπως συνηθιζαν να κανουν στη δικη τους γεννια..Παντως,αν συνεχισουν ετσι,τοτε δε βλεπω το λογω να σταματησεις να τους λες ψεματα..
Αλλά τότε πριν γιατί δεν έπαθα κάτι? Είναι θέμα πιθανοτήτων. Κάποια στιγμή θα το πάθω.
(μέχρι που μου είπαν το εξής τραγικό: ότι ο Αλέξης τώρα με γνώρισε σε έναν ξάδερφό του και προέκυψε κάτι μεταξύ μας και σε λίγα χρόνια θα μουπει \"ρε αγάπη μου, δεν έχουμε λεφτά, κοιμήσου με τον τάδε\" και θα με προωθεί)
Κατι μου χει διαφυγει εδω και δε μπορω να το διασταυρωσω..Εκανες σχεση με τον ξαδερφο του,πότε?Κατι πηρε το ματι μου για μια σχεση 4 ημερων αλλα δεν πολυεδωσα σημασια..Για λεει!
Άντε βγάλε άκρη τώρα...
Και επίσης συμβιβασμούς δεν επιδέχονται, τουλάχιστον προς το παρόν.
Δλδ είναι ακόμη κάθετη στο ΟΧΙ και είπαμε έπεται συνέχεια να δούμε αν θα βγάλουμε καμία άκρη
Μη το συνεχισεις με τον τροπο που νομιζεις οτι ειναι σωστος,γιατι δε θα καταληξεις πουθενα,,Βρες το καλο τους το κουμπι...
Φιλάκια πολλά Κώστα μου!!!
Τα λέμε αύριο αν μπεις!!!
Και πέρνα καμιά βόλτα από εδώ να φας τη σοκολάτα σου! ;)
Γιατι εχω την εντυπωση οτι μας χωριζει χλμ αποσταση τουλαχιστον 300 χλμετρων?
ΠΟΛΛΑ φιλια και σε σενα ;*