Mην ανησυχεις και σφαιρα να σου ριξουν,μολις σε δει η σφαιρα θα αλλαξει δρομο.
Printable View
Εννοώ ατυχήματα σαν αυτό να σε κολλάει ο γκόμενος της φίλης σου.
οκ ναι συμβαινουν αλλα αυτο εγινε πριν 15 χρονια ετσι?δεν καταλαβαινω γιατι το σκεφτεσαι ακομα
βασικα θα σου πω κατι και συγγνωμη αν σε πειραξει.
δεν θεωρω οτι σε ενδιαφερει τοσο που κατι κατινες σε καποια εκκλησια σε καποιο μερος σε κοιτανε με μισο ματι.Στο κατω κατω υπαρχουν 500 αλλα μερη εκτος απο την εκκλησια που θα μπορουσες να πας.Επισης αν σε ενδιεφερε η σχεση με την φιλη σου ή θα της ειχες μιλήσει ή θα την ειχες ξεγραψει πραγμα που δεν θεωρω οτι κανεις αφου ασχολεισαι ακομα μαζι της.
οποτε μηπως..μηπως λεω εγω θα ηθελες απλως να σου συμβει κανενα επιπλεον ''ατυχημα''?
Nαι αλλά όλοι είναι σε πολύ καλή σειρά. Καλύτερα από μένα ώστε να μην με υπολογίζουνε.
Η γκόμενα αυτή είναι τώρα παντρεμένη με παιδί.
καταρχην αυτο το στεμα που φορα ο πατριαρχης θα το ζηλευαν ολοι οι βασιλιαδες στα ανακτωρα της σουπερ χλιδης της σκανδιναβιας το καλοκαιρι μπηκα στο παλατι του καρολου στη ρουμανια κ ειδα το στεμα του που ηταν το 1/3 απο αυτο που περιγραφω κ μηλαμε μεσα στο παλατι ηταν η απολυτη χλιδη
οστοσο αυτα που λενε ειναι πολυ σωστα οι παπαδες ειναι φτασμενοι πνευματικα κ εξαιρετικοι σε οσα γραφουν
τωρα τα υπολυπα...
Δεν ξέρω πάντως τώρα δεν με θέλει κανείς άντρας έτσι όπως κατάντησα από τις κακουχίες και από τα προβλήματα. Από τότε κανείς δεν με έχεις πλησιάσει που να ενδιαφέρεται για μένα.
Αυτή η φίλη μου δεν μου μιλάει. Τι κακία είναι σωστό αυτό;;;;
Και από τότε η φίλη μου δεν μου μιλάει και στενοχωριέμαι πάρα πολύ κόντεψα να τρελλαθώ λέτε άν την παρακαλέσω να μου μιλήσει;;;;
Το 1999 το έκανα αυτό το γεγονός και από τότε η ψυχολογία μου έχει πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν μπορώ να παντρευτώ ενώ εκείνη παντρεύτηκε με άλλον. ΤΙ να κάνω με στενοχωρεί ή όλη κατάσταση.
Κόντεψα να αυτοκτονήσω δεν περίμενα ότι θα το έπαρνα τόσο σοβαρά.
Γνώρισε και εσύ κάποιον άλλο κ παντρέψου...
το μονο που απομενει ειναι να σε κλεψει κ σενα κανενας γκομενος καμιας φιλης σου για να ησυχασεις
Δώσε μας όμως κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες. Πώς έγινε και πόσο κράτησε;Είναι δύσκολο να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας...
Με κολλούσε αυτός και κάναμε μια φορά σεξ
κ γω θα κλεψω τον πατερ απο το μοναστηρι κ θα τον βαλω να κανει τρισαγιο μπας κ σε φωτισει ο θεος κ ησυχασουμε κ μεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχα
ναι άλλα μετά έγινε χαμός με την φίλη μου που με πολεμούσε μέσα στην εκκλησία και ήθελε να με διώξει
Μήπως να κόψεις την εκκλησια?
Δεν θέλω να κόψω την εκκλησία για αυτό
Απο τη στιγμή που εκείνη παντρεύτηκε και έφτιαξε τη ζωή της,όλα είναι μια χαρά! Σκέψου ότι αθελά σου ίσως της έκανες και καλό.Ετσι κι αλλιώς δε θα είχε μέλλον η σχέση τους,απο τη στιγμή που την έπεσε σε σένα θα μπορουσε να το κάνει στο μέλλον σε οποιαδήποτε άλλη φίλη της.Το πρόβλημα είναι μόνο δικό σου γιατι σε βασανίζουν οι ενοχες...
no again...........
Δεν τον έκλεψες, τον δανείστηκες..
Έκανα κακό στον εαυτό μου.