παραιτουμαι με κερδισεσς σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου ασ ασχοληθει αλλοσ γραψε οτι θεσ
Printable View
παραιτουμαι με κερδισεσς σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου ασ ασχοληθει αλλοσ γραψε οτι θεσ
δυστυχωσ η ευτυχωσ ακομα πιστευω στουσ ανθρωπουσ αλλα ειπαμε οσο υπαρχει η νεολαια
ολα αλλαζουν παλι καλα που ειστε και σεισ και δινετε χρωμα στη ζωη μασ γιατι χωρισ εσασ δε ξεραμε τι θα καναμε
τελευταιο σχολιο μη δινεισ σημασια θα κρατιεμαι απο δω και περα
Κοινώς ΔΕΝ σου προτείνω ούτε καν ασχημούλες και μέτριες. Δε σου φταίνε τίποτα τα κοριτσάκια να μπλεξουν με ένα προβληματικο τύπο που δεν τα έχει βρει ακομα με τον εαυτό του. Για κάθε χοντη και κνιτισσα, υπάρχει ένας σωστός άντρας που θα τις βλέπει για θεές κ θα τους φέρεται σαν πριγκίπισσες.
Και ποιος σου είπε ότι τα "καλά κοριτσάκια" είναι άσχημες; Ξέρω άπειρες κουκλαρες με καλό χαρακτήρα, αλλα και αυτές είναι ακατάλληλες για σένα.
Εσύ ταιριάζεις με δυο είδη:
Α. Όμορφες με άσχημο χαρακτήρα που θα τις κερδίσεις όταν και ΑΝ γινεις κούκλος.
Β. Την Μαρία την Πενταδάκτυλη, όσο παραμένουν τα δεδομένα ως έχουν τώρα.
Όμορφες με καλό χαρακτήρα, μην ελπίσεις. Θα γίνουν καπνός μετά το πρώτο , σκαρτο δευτερο ραντεβού. Μην έχεις τόσο υψηλούς στοχους. Βεβαίως κ η παχιά κνοτισσα είναι υψηλό επίπεδο για κάποιον με τη νοοτροπία σου. Βασικά ΜΕΙΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Καντο σαν ένδειξη "καλοσύνης συμπόνοιας" στο γυναικείο φύλο.
Εμενα η απορια μου ειναι η εξης:Ο Γιαννης Καψαλης γαμαει τιποτα?
Επειδη λες οτι του μοιαζεις στο προσωπο δηλαδη.Θελω να πω,αν αυτος εχει γκομενα,γιατι οχι και συ που σαι φτυστος!
Εχω ενα φιλο , κουκλο , γνωστο ονομα , παρα πολλα χρηματα , καλο χαρακτηρα , χαμηλων τονων , δλδ ταχει ολα , και παντευτηκε το 98 μια φιλη μου που δεν λεει και πολλα εμφανισιακα , αλλα ειναι εξω καρδια , παντα χαρουμενη , μην εχεις στερεοτυπα , whyalways . Oλα ειναι θεμα προτιμησεων .
Όπως είπα και σε ένα προηγούμενο thread,έχω έναν φίλο που αρέσει σε όλες και εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο του.Αυτός είναι ο ωραίος και εγώ ο χάλιας,σύμφωνα και με κάποιες.
Εγώ περνώ απαρατήρητος σε σχέση με τις ωραίες,και αυτός το αντίθετο.Θέλω όμως να γίνω σαν αυτόν!Να αρέσω εγώ στις όμορφες!Να λένε εμένα όμορφο και αυτόν άσχημο.
Θέλω να τον ξεπεράσω και να είμαι εγώ ο καλύτερος!
Τελικά,τι από τα 3 νιώθω?
Φίλε,
α) Η ομορφιά είναι δευτερεύον χαρακτηριστικό στους άντρες. Σημαντικότερα η αυτοπεποίθηση, το μυαλό, η δουλειά και τα λεφτά. Και η εμπειρία. Απ ότι διάβασα χωλαίνεις σε όλα. Γι αυτό δε σου κάθεται αξιόλογη κοπέλα, όχι γιατί είσαι εμφανισιακά μέτριος.
β) Το σεξ δεν το κάνεις για να εκδικηθείς κάποιους, να βουλώσεις στόματα ή να βγεις απο πάνω. Ούτε για να αποδείξεις ότι μετράς σαν άντρας. Χαλάρωσε.
δεν υπάρχει περιπτωση να το καταφερεις... αστο καλυτερα!!
κόμπλεξ έχεις.. δεν υπάρχει κάτι πιο απωθητικό. Και πρόσεχε μην το καταλάβει κ ο φίλος σου και σε κάνει πέρα. άλλο να τον θαυμάζεις κι να θές να του μοιάσεις κι άλλο να θες να είναι αυτός άσχημος. τρέφεις πολύ άσχημα συναισθήματα για τον φίλο σου, είσαι ανταγωνιστικός κι αυτό δεν θα σου βγεί σε καλό. και ποιες είναι αυτές που σου παν ότι είσαι άσχημος ; ήρθαν και σου παν μες στη μούρη σου ότι είσαι άσχημος ; δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή και μην επηρεάζεσαι τόσο εύκολα από το τι λένε οι γύρω σου.
επισησ καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεισ οτι ολεσ τισ κοπελεσ αμα τισ φερθεισ καλα θα σου φερθουν καλα
και στο κατω κατω αν θεσ να λεγεσαι αντρασ οταν μεγαλωσεισ πρεπει να ακουσεισ μπινελικια και να φασ ξυλο
αυτα ειναι τα βασικα τωρα αμα εσενα σου πανε δυο χαζομαρεσ δυο κοριτσακια και θεσ να τισ εκδικηθεισ καλωσ
αλλα μεγαλονωντασ θα σου τυχουν χειροτερα απο αυτο και θα με θυμηθεισ
παρασυρθηκα και διασυρθηκα θα σου βαλω τραγουδακι γιατι ξερεισ τι μου τσακιζει τα νευρα και πασ και τα γραφεισ
ε πωσ δε χρειαζεται λεγε τι ακουσ να βαζω τραγουδακια να κανω εξασκηση τισ μουσικεσ μου γνωσεισ
Θα προτεινω εγω κατι . Αρχισε να πιστευεις οτι ειναι τα παντα δυνατα , οτι μπορεις να καταφερεις τα παντα , χωρις να φοβασαι την πιθανη αποτυχια , η αποτυχια ειναι μερος του παιχνιδιου . . Πολυς κοσμος αποτυχανει επειδη υποσυνειδητα δεν πιστευει οτι αξιζει να επιτυχει . Ετσι σκεφτομαι εγω , στα προσωπικα μου και σε δουλειες , χωρις ιχνος αλαζονειας , και μουχει βγει σε καλο .
Μακ πολυ σωστο και σοφο.
Μπορει να ειναι ενας συνδυασμος και των 3.
Τι θετικο πιστευεις πως εχεις εσυ που δεν εχει ο φιλος σου?
αυτο αφιερωμενο σε μενα αυτοσ καπου εχει και ενα στιχο που λεει οτι το αλκοολ με εσωσε απο τον αθλητισμοhttps://www.youtube.com/watch?v=wE1Bjjw3Jx8
C.C. ημουν βεβαιος οτι θα καταλαβαινες .
... επαναλαμβανω τα δεδομενα: ευγενεια ή ειλικρινεια? τι δεν καταλαβες??
Δε μπορει κατι καλο θα εχεις και εσυ. Και πως αντεχεις να κανεις με εναν ανθρωπο παρεα που νιωθεις οτι εισαι η σκια του? -Ρητορικη ερωτηση
Αλλα κεντραρε λιγο σε σενα !!!
Θες να νιωθεις ο λιγος μπροστα στον ωραιο απαιχτο εξιδανικευμενο? Ή θες να εισαι αυτο που εισαι ? Ξερεις τι εισαι? Απο οτι λες μια σκια...
Ψαξου να αναπτυξεις τα χαρισματα σου.
Επειδη δεν σου εχει ξανα συμβει κοιτας να τον "ξεπερασεις" ?