Σκέφτομαι... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 116 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1736
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπορείς πολύ απλά να μην ασχοληθείς μαζί μου,αντί να είσαι επιθετικός ρε.....
    ειναι μερικοι που γραφουν και μου τσακιζουν τα νευρα εισαι ενασ απο αυτουσ ξερεισ οταν γραφεισ κατι
    υπαρχει και αντιδραση συζητηση κανουμε κι εγω δε σου επιτιθεμαι απλα σου λεω οτι αυτα που γραφεισ
    συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια θα τα εγραφε ενασ μικροσ σε ηλικια ναι μεν αλλα αμυαλοσ και προσπαθω να σου πω δυο κουβεντεσ μπασ και καταλαβεισ καθε προβλημα δειχνει και πωσ σκεφτομαστε και το δικο σου προβλημα δε δειχνει ωριμοτητα δικαιολογησε ομωσ γιατι εισαι μιρκοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    και η ομορφιά είναι υποκειμένική κάποιες φορές..
    έχω φίλο που δεν είναι πλ ομορφος , απλά πραγματα,αλλα έχει αρκετη αυτοπεποίθηση , δεν τον έχει απσχολήσει ποτέ ιδιαίτερα η εμφάνιση του όπως εσένα αλλα κολλάει συνέχεια σε κοπέλες που δεν τις λες καθόλου όμορφες.. κ πραγματικά αυτου του αρέσουν αρκετα ! Και φίλες έχω που τους αρέσουν αγόρια που εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι μαζί τυς όχι μόνο θέμα εμφάνιση αλλα και στιλ γενικότερα, αλλα αυτές τους θεωρούν κάτι πολύ σπουδαίο..
    υπάρχουν ευτυχώς πολλά είδη ανθρώπων με πολλά και διαφορετικά γούστα, οπότε αδικούμε εντελώς τον εαυτο μας με το να θεωρούμε όμορφο ότι μας προβάλλουν στην τηλεόραση κτλ.
    Εμένα ΄προσωπικά οι ανδρες στα περιοδικά δεν μυ λένε τίποτα, γιατί για μένα έιναι κάτι ψευτικο, δεν με ξέρουν δεν τους ξέρω, μπορεί να είναι κ οι χειρότεροι χαρακτήρες,είμαι εντελώς εγκεφαλικός τύπος,όπως και πολλοί άλλοι..
    οπότε μην υποτιμάς τον εαυτό σου εσυ ο ιδιος , είναι κρίμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    και η ομορφιά είναι υποκειμένική κάποιες φορές..
    έχω φίλο που δεν είναι πλ ομορφος , απλά πραγματα,αλλα έχει αρκετη αυτοπεποίθηση , δεν τον έχει απσχολήσει ποτέ ιδιαίτερα η εμφάνιση του όπως εσένα αλλα κολλάει συνέχεια σε κοπέλες που δεν τις λες καθόλου όμορφες.. κ πραγματικά αυτου του αρέσουν αρκετα ! Και φίλες έχω που τους αρέσουν αγόρια που εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι μαζί τυς όχι μόνο θέμα εμφάνιση αλλα και στιλ γενικότερα, αλλα αυτές τους θεωρούν κάτι πολύ σπουδαίο..
    υπάρχουν ευτυχώς πολλά είδη ανθρώπων με πολλά και διαφορετικά γούστα, οπότε αδικούμε εντελώς τον εαυτο μας με το να θεωρούμε όμορφο ότι μας προβάλλουν στην τηλεόραση κτλ.
    Εμένα ΄προσωπικά οι ανδρες στα περιοδικά δεν μυ λένε τίποτα, γιατί για μένα έιναι κάτι ψευτικο, δεν με ξέρουν δεν τους ξέρω, μπορεί να είναι κ οι χειρότεροι χαρακτήρες,είμαι εντελώς εγκεφαλικός τύπος,όπως και πολλοί άλλοι..
    οπότε μην υποτιμάς τον εαυτό σου εσυ ο ιδιος , είναι κρίμα.
    Περιμένω την ημέρα που θα πάω με μία όμορφη-εμφανίσιμη κοπέλα......

Senior Member
    και σιγουρα υπαρχουν κοπελεσ που θα γουσταρουν με τη γαιδουροφωναρα σου
    και σιγουρα υπαρχουν κοπελεσ που γουσταρουν τουσ ασχημουσ και σιγουρα εσυ δεν τα βλεπεισ αυτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    και σιγουρα υπαρχουν κοπελεσ που θα γουσταρουν με τη γαιδουροφωναρα σου
    και σιγουρα υπαρχουν κοπελεσ που γουσταρουν τουσ ασχημουσ και σιγουρα εσυ δεν τα βλεπεισ αυτα
    Ναι,κάτι μπάζα και μέτριες,όπως καμιά χοντρή ή καμιά κνίτισσα.....

Senior Member
    παραιτουμαι με κερδισεσς σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου ασ ασχοληθει αλλοσ γραψε οτι θεσ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    παραιτουμαι με κερδισεσς σταματαω να ασχολουμαι μαζι σου ασ ασχοληθει αλλοσ γραψε οτι θεσ
    Μπορούσες να σταματήσεις νωρίτερα φτωχόμπινέ....

Senior Member
    δυστυχωσ η ευτυχωσ ακομα πιστευω στουσ ανθρωπουσ αλλα ειπαμε οσο υπαρχει η νεολαια
    ολα αλλαζουν παλι καλα που ειστε και σεισ και δινετε χρωμα στη ζωη μασ γιατι χωρισ εσασ δε ξεραμε τι θα καναμε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    δυστυχωσ η ευτυχωσ ακομα πιστευω στουσ ανθρωπουσ αλλα ειπαμε οσο υπαρχει η νεολαια
    ολα αλλαζουν παλι καλα που ειστε και σεισ και δινετε χρωμα στη ζωη μασ γιατι χωρισ εσασ δε ξεραμε τι θα καναμε
    Ασχολείσαι ακόμη μαζί μου....
    χμμμ.....

Senior Member
    τελευταιο σχολιο μη δινεισ σημασια θα κρατιεμαι απο δω και περα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    τελευταιο σχολιο μη δινεισ σημασια θα κρατιεμαι απο δω και περα
    Για να σε δώ,όμορφε και έξυπνε....

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κοινώς μου προτείνεις,τα καλά κοριτσάκια.Κάτι ασχημούλες,ή μέτριες εξωτερικά με ωραίο χαρακτήρα.....
    Α,και μην νομίζεις ότι σας αρέσουν τα ''καλά παιδιά''.Συνήθως αρέσουν σε αυτές που προανέφερα....
    Απλά βαρέθηκα να διαθέτω και μειονεκτήματα όπως η καλοσύνη,η συμπόνοια κλπ.
    Θα προτιμούσαν να ήμουν ψυχρός,σνομπ,δηκτικός,προσ� �λητικός και πολλά άλλα......
    Υ.Γ.:Πρόσφατα,φρόντισα και απάντησα άσχημα σε μία από όσες μου έχουν πει πως δεν είμαι ωραίος.Και το ρεσιτάλ κλάματος της ήταν μοναδικό.

Κοινώς ΔΕΝ σου προτείνω ούτε καν ασχημούλες και μέτριες. Δε σου φταίνε τίποτα τα κοριτσάκια να μπλεξουν με ένα προβληματικο τύπο που δεν τα έχει βρει ακομα με τον εαυτό του. Για κάθε χοντη και κνιτισσα, υπάρχει ένας σωστός άντρας που θα τις βλέπει για θεές κ θα τους φέρεται σαν πριγκίπισσες.

Και ποιος σου είπε ότι τα "καλά κοριτσάκια" είναι άσχημες; Ξέρω άπειρες κουκλαρες με καλό χαρακτήρα, αλλα και αυτές είναι ακατάλληλες για σένα.

Εσύ ταιριάζεις με δυο είδη:

Α. Όμορφες με άσχημο χαρακτήρα που θα τις κερδίσεις όταν και ΑΝ γινεις κούκλος.
    Β. Την Μαρία την Πενταδάκτυλη, όσο παραμένουν τα δεδομένα ως έχουν τώρα.

Όμορφες με καλό χαρακτήρα, μην ελπίσεις. Θα γίνουν καπνός μετά το πρώτο , σκαρτο δευτερο ραντεβού. Μην έχεις τόσο υψηλούς στοχους. Βεβαίως κ η παχιά κνοτισσα είναι υψηλό επίπεδο για κάποιον με τη νοοτροπία σου. Βασικά ΜΕΙΝΕ ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Καντο σαν ένδειξη "καλοσύνης συμπόνοιας" στο γυναικείο φύλο.
    Σούζη, τρως !

Εμενα η απορια μου ειναι η εξης:Ο Γιαννης Καψαλης γαμαει τιποτα?

Επειδη λες οτι του μοιαζεις στο προσωπο δηλαδη.Θελω να πω,αν αυτος εχει γκομενα,γιατι οχι και συ που σαι φτυστος!

Senior Member
    Εχω ενα φιλο , κουκλο , γνωστο ονομα , παρα πολλα χρηματα , καλο χαρακτηρα , χαμηλων τονων , δλδ ταχει ολα , και παντευτηκε το 98 μια φιλη μου που δεν λεει και πολλα εμφανισιακα , αλλα ειναι εξω καρδια , παντα χαρουμενη , μην εχεις στερεοτυπα , whyalways . Oλα ειναι θεμα προτιμησεων .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εμενα η απορια μου ειναι η εξης:Ο Γιαννης Καψαλης γαμαει τιποτα?

Επειδη λες οτι του μοιαζεις στο προσωπο δηλαδη.Θελω να πω,αν αυτος εχει γκομενα,γιατι οχι και συ που σαι φτυστος!
    Κανένα μπάζο ή μέτρια θα γαμεί....