καλα, αυτο τρωγεται.
το δραμα ειναι οταν βαφουν μαλλι .....
Printable View
Remedy και nick ειρήνη υμίν!!!
οχι φιλη δεν ειναι ετσι ακριβως εχω δει ατομα απλα να ειναι στο οπτικο μας πεδιο ε πρεπει και εγω να κοιταξω τι να κανω να γυρισω απο την αλλη??χαχαχα και να νομιζουν διαφορα μερικες φορες τα βλεμματα παρεξηγουνται πολλες φορες ειναι και τι θες να δεις στο βλεμμα του αλλου
σιγουρα ειμαστε αλλα εχεις δει αντρα γεναρη μηνα με θερμοκρασια υπο το μηδεν να βγαινει με ξωπλατο φορεμα και αβυσσαλεο ντεκολτε ενω τουρτουριζει απο το κρυο???χαχαχαχαχα καλα αυτο με τα χρονια οποιον ακουω να τον ρωτανε ποσο χρονων εισαι και να λεει ποσο με κανεις?λες και ειναι καμια γκομενιτσα με πιανουν διαολια ειμαι 40 πχ δεν ειναι ντροπη
σε πιστευω γιατι για τετοιο τυπο σε εχω κοψει κι εγω.
αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση κανεις λαθος να αναμοχλευεις εναν καυγα που γινεται απο εναν.
ειδες 5-10 μηνυματα πανω σου οτι γινεται συζητηση επι του θεματος απο τοσα μελη, με ΕΝΑ μελος να βριζει χωρις να το εχουν βρισει και να εχει φαει και παρατηρηση και μπαινεις να πεταξεις μια ακυρη κουβεντα για μια συζητηση 4 σελιδες πριν.
καλες προθεσεις,μεν αλλα λαθος σταση.
ισχυει και για ναταλια
καμια παρεξηγηση.
φιλικα
ρεμ.
ΓΤ εφαγα ποινες?επειδη προκαλει το μελος ρεμεντυ?
ειπα κατι κακο?σας ενοχλεισαι για τους μποντι μπιλντερς?
απαιτω απο τον ΑΕΟΝ να μ σβησει τις ποινες..Το απαιτω
Να πω ότι δεν φορτωσα λιγάκι τώρα γιατί με πήρε ή μπάλα χωρίς λόγο...; Και επειδή κανείς δεν είχε αναμοχλευσει τιποτα οπως και να έχει; Από μια καλοπροεραιτη κουβέντα γραψαμε με το μέλος παπα, εγώ μάλιστα αμέσως κάτω από το ποστ του νικ, δεν ήταν ατοπη εκείνη η στιγμη. Ε αστες να πέσουν κατω βρε ρεμεντι...ισα ίσα εσύ το αναμοχλευσες ξανά. Δύο φρασουλες ήταν δεν έδινες σημασία και πηγαινες παρακατω, καρδουλες και αγαπη μονο...Τεσπα όλα καλά και δεν παρεξηγω, καταννοω πως ήσουν φορτισμένη από πριν και τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρα οπότε δεν ανακατεύομα ξανά. Γενικά εκτιμώ τις γνώμες σου πάντως να ξέρεις, καλό απόγευμα.
Παιδιά συγνώμη που αναμείχθηκα. Ας πάω να φτιάξω τα τηγανάκια μου να φάνε τα παιδάκια μου. Όποιος ενδιαφέρεται του δίνω συνταγή!
Καλε τι έγινε ρε παιδιά;;λίγες ώρες έλειψα από το θέμα μου κ τι βλέπω??ποινές..μαλλιοτταβηγ ματα κλπ;; ηρεμειστε καλε...χαλαρή κουβέντα κανουμε..
Γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα για βουλευτης?
(μιλάω μεταξύ αστείου και σοβαρού). Ξέρεις πόσοι αρσενικοί θα σε προωθήσουν και θα σε ψηφίσουν! Φτάνει να χεις λίγο μπλα μπλα (νοειται χωρις να λες χοντρες κοτσανες) δεδομένου ότι ελκύεις τα βλέμματα. Μόνο εδω, σε ενα φορουμ υποστήριξης, μονοπωλείς, απο τοτε που ανοιξες το θεμα, το ενδιαφερον.
Διότι, με εξαιρεση καποιες που έχουν την πολιτική στο αίμα τους, οι υπολοιπες βρισκονται σε βουλευτικα αξιωματα λόγω του γκομενικου τους προφιλ (γι αυτο και ειναι κουκλαρες οι περισότερες) που επισκιαζει θετικα όλα τα υπολοιπα απαιτουμενα για να ναι κανεις σε τετοιες θεσεις.
μπα..δεν πολιτικοποιουμαι εγω..
ασε με..μια χαρα ειμαι ετσι κοινη θνητη.
τι μονοπωλω ρε παιδια το ενδιαφερον?εγω βλεπω κ τα αλλα νηματα κ κινουνται εξισου εξαιρετικα....
χαχααχ κοινη θνητη ε?χααχ
αντε ρε ανξιους και πρωθυπουργο σ βλεπω :p
που σαι ρε νικ??δεν σε μπαναρανε??κοιτα κακομοιρη μου να μην φας μπαν γιατι εχεις πλακα!!
τ ακους??:p
το νου σου ρεμαλι!
παντως ειλικρινα καπως εχτες μου φανηκε περιεργο που ενοχληθηκαν τοσο για τα μνμτα σου..θεωρω οτι δεν ειπες δα κ τιποτα κακο..αποψεις εξεφρασες..κ αν δεν διαφωνισεις εδω μεσα τι θα κανεις?θα λες σε ολα ναι?
οκ εκτος κ αν προσβαλλεις καποιον ή τον βρισεις..πραγματικα δεν βρισκω τον λογο γιατι ενοχληθηκε η διευθυνση..
μια δαιφωνια ειχατε...μου φανηκε καπως περιεργο πραγματικα..
κ σιγα τωρα..τι ειρωνιες κλπ...ισα ισα εσυ τα λες εξω απο τα δοντια κ πιστευω οτι χρειαζεται παντα καποιος ειδικα σε τετοια φορουμς που αφορουν την ψυχολογια να τα λεει καποιος εξω απο τα δοντια..το χαιδεμα δεν κανει καλο.
μου ριξανε ποσες παρατηρησεις ,αλλα δεν καταλαβα γτ..εγω δεν ειπα τιποτα κακο...τωρα ειμαι στο τσακ να φαω μπαν..
θα καταγγειλω την διαχειρηση τ φορουμ ..ειναι εναντιον μου :p
περα απο την πλακα μονο σ αυτα π γραφω εγω ειδανε κατι αξιο παρατηρησεις...τι να πεις..
εδω μ ριξαν ποινη επειδη ειπα οτι οι μποντι μπιλντερς ειναι σαν γουρουνια...φαντασου λες και ειπα κατι κακο..
περιεργο..οντως..ολοι εκφερουμε αποψεις κ λεμε κ καποιοι βρισουν κιολας μαλιστα..
δεν ξερω κ γω γιατι εφαγες παρατηρησεις.
πιστευω κ γω οτι ειναι αδικο.
δνε εισαι καθολου ενοχλητικος..ισα ισα τα γραφεις κ ωραια κ εχεις κ χιουμορ..
αληθεια μια απορια..χωρις να θελω φυσικα να προσβαλλω καποιον..
πως ειναι εφικτο οι διαχειριστες να διαβαζουν οσα γραφουμε?δεν ειναι πολυ μεγαλςο ογκος?
μου κανει εντυπωση κ αυτο...
κ μενα δεν μου αρεσουν οι μποντι μπιλντερς ..τους θεωρω καπως..δεν ξερω πως να το πω..
κοιτα να δεις που στο τελος θα φαω κ γω μπαν.
να σαι καλα για τα καλα σ λογια ρε ανξιους :p
μου λεγανε οτι ειναι ειρωνικος ο τροπος π γραφω...απο π το καταλαβανε αυτο αλλα τι να πεις..επειδη ειναι μοντερατορ του φορουμ μας το παιζουν νταηδες.....αμα ειναι να σταματησουμε να μιλαμε κιολας....
επισης δεν παραβιασα κανεναν κανονα π γραφει το φορουμ....
δεν τα διαβαζουν ολα μαλλον επειλεκτικα διαβαζουν...παντως εχει πολλους μοντ το σαιτ...
μαλλον δεν προλαβες την "συζητηση" ανξιους.
δεν εφαγε παρατηρησεις για την αποψη του οτι το θεμα σου δεν εχει λογο υπαρξη και απλως υπερβαλεις για μερικα λιγουρια.
τις εφαγε γιατι στην συζητηση μαζι μου εβριζε.πολυ σωστα τις εφαγε κατα την γνωμη μου
οσο για τους μποντι μπιλντερς, μια επιλογη ειναι κι αυτη, οπως και το χομπι του οποιουδηποτε, αλλα κι εμενα δεν μαρεσουν καθολου.
προτιμω την φυσικη ομορφια, την φυσικη ρωμη και την ασκηση.
αλλο ασκηση αλλο φουσκωμα και ειδικα με αναβολικα. μακρια...
τι εγινε ο γαμπρος? ηρεμησε?
α οκ...μα εινια δυνατον λεω κ γω..να καθονται να διαβαζουν ολα τα θεματα?
απαπα..πολυ μεγαλο πακετο αυτο..νταξ αραξε κ μιλα οσο θες ..εγω πιστευω κ θα ψηφισω την επαναφορα σου αν γινει..εχω δει πραγματικα πολυ χειροτερα σχολια κ ειναι αδικο φουλ
α το πουλακι μου! εβρισε ε??? ΡΕ ΝΙΚ!!! ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ?? γιατι εβρισες???ε?εσυ εισαι καλο παιδι!
μην το παρεξηγεις ..εγω πιστευω οτι ο νικ ειναι ατομαρα..οκ απλα τα λεει χυμα..
αλλα αν σε προσβαλλε θα πρεπει να σου ζητησει συγγνωμη.
νικ! ζητα συγγνωμη τωρα!!:p
οσον αφορα τον γαμπρο..ναι ηρεμησε δεν ξαναστειλε ολα οκ...
πιθανον το πηρε το μνμ, το επιασε το νοημα που λενε..
κ αυτο ειναι καλο..χεχε..
τι εννοουσε ο ΑΕΟΝ για τα μνμτα σπαμ?τι ειναι τα μνμτα σπαμ?
χαχαχαχαα
μια χαρα παιδι ειναι.
κι εγω θα ψηφισω να επανερθει οταν φαει το μπαν.
τι να παρεξηγησω καλε? εναν αορατο σε ενα ανωνυμο φορουμ? σιγα τα αυγα.
ορεξη τις ειχα τις συγνωμες απο εναν αγνωστο.οι παρατηρησεις ειναι υπεραρκετες για τετοια γελοια θεματα.
μπραβο ανξιους, γερα με αυτοπεποιθηση.
αυτα πρεπει να τα σκοτωνεις μικρα πριν σ ανεβουν στο κεφαλι (γαμπροι κλπ γκολουμ)
........................
οριστε νικ...το ξεσκισες το θεμα με ρεμεντυ κ να τωρα η κοπελα εχει κ ενα δικιο..ολο της τη λες..οχι ρεμεντυ μη το κανεις..δωσε τοπο στην οργηηηηη
ανξιους μπορεις να κανεις επεξεργασια μηνυματος και να βαλεις τελειες σ αυτα π εγραψα? γτ βλεπω να τρωω μπαν....
μη φυγετε θα φαρμακωθωωωωωω! (Χελμη, ταινια "κοκκινα φαναρια")