Ναι,γιατι οχι?
Ναι και εγώ έχω φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Μάλιστα έχει τύχει και ραντεβού με κατάληξη στο σεξ.
Να σου πω εσύ δεν έχεις ανάγκη κάνε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Tις υποκρισίες και τις μιξοπαρθενιές τις σιχαίνονται οι άντρες!
Κυκνε, νομιζω πιεζεσαι με σεναρια στη σφαιρα του φανταστικου.
Οκ εισαι ντροπαλη οπως επισης και πολλες αλλες κοπελες. Κανεις δεν προκειται να σου επιβαλλει κατι που εσυ δεν γουσταρεις. Εχεις αναγκη πρωτα να γνωρισεις τον αλλο οπως επισης και πολλοι αντρες εχουν αναγκη να γνωρισουν πρωτα μια κοπελα.
Εχει να κανει με το τι ζητουμενα εχεις, τι προτεραιοτητες και τι αναγκες εχεις!
Αφου τα εχεις ξεκαθαρισμενα τα ορια σου, θεωρω οτι πρεπει να δουλεψεις το κομματι της εκθεσης, της κοινωνικοποιησης και της διεκδικησης...
Να βγεις εξω στην κοινωνια, να κανεις δραστηριοτητες, να γνωριζεις κοσμο!!
Κυκνε, για να σε φιλησει ο αλλος, παει να πει οτι εχει δημιουργηθει μια συγκεκριμενη ατμοσφαιρα. Δεν θα παει ο αλλος να σε φιλησει στο τελειως ξεκαρφωτο...
Οταν και αν παει να δημιουργηθει αυτη η ατμοσφαιρα, το κοβεις! γινεσαι ξενερωτη, ξινη, και ο αλλος, αν εχει παρει αερα στα πανια του, το μαζευει.
Στο 1ο ραντεβου το πολυ-πολυ να απλωσει κανενα χερι. Για φιλι δυσκολο το κοβω αν εισαι μαζεμενη και απροθυμη.
Αλλα πρεπει να το χωνεψεις οτι ΚΑΝΕΙΣ αντρας δεν θα προχωρησει μαζι σου χωρις εσυ να συμμετεχεις.
Η σχεση με εναν ανδρα δεν ειναι κακοποιηση ! καταλαβε το!
Για να γινει παιχνιδι παιζουν μπαλα και οι δυο! κανονας!
Χαρά στην υπομονή σου Μάρα μου. Ένα μεγάλο μπράβο!!!! Που μας βοηθάς όλους!!!
Σαφεστατα και μπορεις να διαλυσεις την ατμοσφαιρα, που ο αλλος δημιουργει μονος του χωρις τη δικη σου συμμετοχη!
It takes to tango !!
Δελφινι στο θεμα σου εσυ, μην τσακωθειτε παλι!
προσωπικα δεν μ εχει τυχη να τραβηχτει κοπελα οταν παω να την φιλησω....αλλα πιστευω οτι θα ηταν το καλυτερο κυκνε που μπορεις να κανεις σε μια τετοια περιπτωση
Αχ Μάρα, έχω τόσα χρόνια να βγω ραντεβού που έχω ξεχάσει και πως είναι...
Αλλά εξακολουθούν να μου φαίνονται χρήσιμες οι συμβουλές σου...κι εκτός αυτού όταν μου μιλάς ηρεμώ, είναι ο τρόπος που τα λες...χωρίς να θέλω φυσικά να υποτιμήσω τα άλλα μέλη...
Έχω καμιά ώρα που έλειψα από τον υπολογιστή και προσπαθούσα να κοιμηθώ αλλά δεν τα κατάφερα, βασανιζόμουν από φόβο κι ένταση...κι ας παίρνω χάπια, είναι φορές που δεν με πιάνουν...
Σας ευχαριστώ πολύ κι εσάς αλαφροίσκιωτε και nick για τις συμβουλές σας, με ξαλαφρώσατε λίγο που μου δείξατε τον τρόπο αποφυγής... :)
Κυκνε, τα ραντεβου πιστευω δεν ειναι θεμα γνωσης αλλα διαθεσης.
Αμα σου κανει κεφι και γνωρισεις κοσμο, και φιλικα θα βγεις και ραντεβου θα βγεις αν θελει ο αλλος να σε γνωρισει κλπ.
Εννοούσα ότι έχω ξεχάσει -πως να το πω- τα περί ατμόσφαιρας που λες, το φλερτ, τα πάντα σχετικά...
Αυτό που μου κάνει κέφι τώρα είναι να βγω ραντεβού αλλά να προχωράει με μικρά βηματάκια η ιστορία χωρίς βιασύνες, χαλαρά...κι αυτό θα κάνω αν βρεθεί κάποιος αλλά πες μου κι εσύ τη γνώμη σου, σου φαίνεται περίεργο αυτό που θέλω ή φυσιολογικό;
Aπολυτα νορμαλ, μου φαινεται.
Και εγω μαζι σου!
Αλλα ξερεις τι σκεφτομαι? οτι θελουμε να προχωραει αργα η υποθεση οχι επειδη ο αλλος μας το εμπνεει αλλα απο το φοβο μας!!
επισης μαζι σου! και ειδικα σε αυτο!!
Το συναισθημα ειτε βγαινει κεραυνοβολα ειτε με τον καιρο γνωριζοντας τον αλλο, και ΑΝ βγει...
Νομιζω σε αυτο οι αντρες λειτουργουν διαφορετικά. Μπορουν να προχωρησουν και χωρις συναισθημα. Αλλα καλυτερα να σου απαντησουν οι αντρες του φορουμ...
Η αποψη μου σε αυτο ειναι να ξεκαθαρισεις τι θελεις. Θελεις να τον γνωρισεις ή οχι? αν ναι, του το λες ευθεως οτι δεν νιωθεις κατι αλλα σου φαινεται ενδιαφερων ανθρωπος και θελεις να κρατησεις μια επικοινωνια.
Το προβλημα ειναι οτι συνηθως ο αντρας που σε βλεπει ερωτικα, θελει και το σεξουαλικο μαζι. Δυσκολα συγκρατειται και ειδικα αν γουσταρει. Πες 2-3 ραντεβου για καφε και 2-3 ραντεβου για ποτα (και πολλα λεω), αν δεν ενδωσεις μετα σεξουαλικα, ο αλλος φυσικα δεν θα ασχοληθει αλλο μαζι σου αν σε βλεπει ερωτικα. Οποτε μαλλον για χυλοπιτα θα εισπραξει μια τετοια συμπεριφορα...
Ναι όντως οι άντρες προχωράμε και χωρίς συναίσθημα.Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που φοβάται η κύκνος.Οτι δηλαδή αν δούμε η πλειοψηφία των αντρών ότι κάποια δεν θέλει να προχωρήσει παρακάτω,θα την κάνουμε με το ζόρι να θέλει.Αυτό θεωρώ ότι είναι σπάνιο να συμβεί.Θεωρώ ότι όσοι έχουν την τάση να είναι διαχυτικοί απο το πρώτο ραντεβού,αν κάνουν κίνηση και δουν ότι η κοπέλα δεν θέλει απλά θα σταματήσουν το παρακάτω, και δε θα ξανασχοληθούν με την συγκεκριμένη κοπέλα αφού θα θεωρήσουν ότι έφαγαν χυλόπιτα και θα πάνε στην επόμενη.
Mara & admforall, κακώς όμως το βλέπουν/βλέπετε σαν χυλόπιτα γιατί απλά μερικά άτομα είμαστε ντροπαλά εκτός από συναισθηματικά και θέλουμε το χρόνο μας, τόσο κακό είναι αυτό; Είναι κακό να πεις σε κάποια κίνηση που θα κάνει ο άλλος "ας μη βιαζόμαστε"; Πάντα με καλό τρόπο εννοείται...
δηλαδη το ολο θεμα γινεται για να δουμε πιος ειναι ο πιο αποφασισμενος που πηγαινει σα τη ποντικομαμη αργα αργα σλοουλυ που ξερει οτι θα του περασει και ετσι πηγαινει με την ησυχια του και μετα λενε για εξυπναδα κ βλακεια μα αυτο δε λεγετε εξυπναδα αλλα μακροσυρτη επιμονη.ολα ειναι ενα τεστ επιμονης δηλαδη παιρνεις τη στροφη αργα και βγαινεις απ αυτη γρηγορα.
Αλέξανδρε καλησπέρα.Ομολογώ είναι φορές που καίω τα ελάχιστα πολύτιμα εγκεφαλικά μου κύτταρα για να καταλάβω το νόημα όσων γράφεις και πάλι δε μπορώ. :(
Ναι ο φόβος σου είναι που τόσα χρόνια σε έχει κρατήσει πίσω
χαχαχα.γιαυτό σε πάω.Είσαι πραγματικά μορφή :)
Κυκνε, για να παει ο αλλος να κανει κινηση πρεπει να εχει δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα.
Αυτη την ατμοσφαιρα οταν εισαι μαγκωμενη δεν την αφηνεις να δημιουργηθει. Το γειωνεις. Και ο αλλος χαζος δεν ειναι, το εισπραττει το μηνυμα. Αν παρολα αυτα κανει κινηση του τυπου να απλωσει χερι να χαιδεψει, μπορεις να πεις μια χιουμοριστικη ατακα που να κρυβει τη δυσαρεσκεια σου, πχ κανει πολλη ζεστη εδω μεσα και να σηκωθεις να καθισεις αλλου.
Οπως επισης, αν ο αλλος καθισει κολλητα διπλα σου, εεεε θα καθισεις λιγο πιο περα. Γενικα θα προσεχεις παρα παρα πολυ τη γλωσσα του σωματος σου και τι μηνυματα εκπεμπεις στον αλλο.
Αν πχ καθεστε κολλητα, εσυ τον γλυκοκοιτας και λιωνεις σε καθε ατακα του, αν παει να σε φιλησει και εσυ αποτραβηχθεις και του πεις ας μη βιαζομαστε, οκ θα ξενερωσει ο αλλος και θα σε πει βλαμμενη κι απο πανω. Αν ομως παιζεις μπαλα με χιουμορ και πουλας τρελα, δεν βγαζει ματι οτι ψαχνεις αντρα απεγνωσμενα, εισαι χαλαρη και λαιτ, ο αλλος θα σε κοψει και αναλογως θα φερθει...Θα σου πει για ενα σινεμα, για μια βολτα, για εναν καφε, για ενα ποτο>>> και υστερα απο οοοοοολα αυτα θα σε κοψει αν γουσταρεις και εφοσον γουσταρεις θα σε φιλησει. Αν πας σε ολα αυτα, δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι κλπ. εεεε μετα δεν μπορεις να πεις οτι βιαζεται ο αλλος.
Καταλαβες?
Οκ, τώρα σιγουρεύτηκα admforall και πετούμενη Mara :p
Λοιπόν, ίσως σας φανεί χαζό αλλά αν και φυσικά αν βγω τελικά με κάποιον θα είμαι κάπως επιφυλακτική όμως η συζήτηση με όλους εσάς με έχει βοηθήσει πολύ στο να μην τρέμω τόσο πολύ την ιδέα καθώς και να μην με πιάνει φόβος όταν είμαι σπίτι κι ειδικά όταν νυχτώνει κι ενώ δεν έχω κανέναν άντρα να με διεκδικεί στο χώρο...
Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω...
Κυκνε, επειδη στην ιδια κοινωνια ζουμε και πανω-κατω την ιδια ηλικια εχουμε, πιστεψε με, ειναι δυσκολο να βγεις ραντεβου με αντρα και να σου φερθει οπως φοβασαι...
Δηλαδη ή γκαντεμω θα εισαι ή ψυχανωμαλη, σορρυ κιολας!
Ασε που ο αλλος δεν θα σου ζητησει να βγειτε αν δεν εχει μαθει καποια πραγματα για σενα προηγουμενως, απο καποιο κοινο γνωστο, διερευνητικα ρε παιδι μου, δεν λεω και ανακριση. Να αναγνωρισει το εδαφος.
Κανε εσυ φιλους, κανε παρεα με αντρες να χαλαρωσεις, φιλικα, να σου φυγει ο φοβος οτι ειναι τα τερατα που θελουν να σε βλαψουν. Να φυγεις απο τον πλανητη <<εδω γυναικα μονη αδυναμη που βλεπει αντρα και τρεμει σαν το ψαρι>>. Βγες για κανενα καφε, σινεμα με παρεες και σιγα σιγα θα σου φυγουν ολες αυτες οι φοβιες, που ειναι δημιουργηματα του μυαλου σου...
Εμενα παλι, αυτο που μου τη σπαει σε μερικους αντρες, ειναι το να κανουν κινηση, να σου δημιουργουν την εντυπωση οτι σε γουσταρουν, εσυ να φαντασιωνεσαι το μεγαλο ερωτα, και μετα ως δια μαγειας, να σε γειωνουν και να το ριχνουν στο φιλικο...
Αντρες του φορουμ πως σας φαινεται μια τετοια συμπεριφορα??
Κυκνε σορρυ αν καταχρωμαι το θεμα σου...