Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 29 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 433
    Banned
    Ναι όντως οι άντρες προχωράμε και χωρίς συναίσθημα.Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που φοβάται η κύκνος.Οτι δηλαδή αν δούμε η πλειοψηφία των αντρών ότι κάποια δεν θέλει να προχωρήσει παρακάτω,θα την κάνουμε με το ζόρι να θέλει.Αυτό θεωρώ ότι είναι σπάνιο να συμβεί.Θεωρώ ότι όσοι έχουν την τάση να είναι διαχυτικοί απο το πρώτο ραντεβού,αν κάνουν κίνηση και δουν ότι η κοπέλα δεν θέλει απλά θα σταματήσουν το παρακάτω, και δε θα ξανασχοληθούν με την συγκεκριμένη κοπέλα αφού θα θεωρήσουν ότι έφαγαν χυλόπιτα και θα πάνε στην επόμενη.

Senior Member
    Mara & admforall, κακώς όμως το βλέπουν/βλέπετε σαν χυλόπιτα γιατί απλά μερικά άτομα είμαστε ντροπαλά εκτός από συναισθηματικά και θέλουμε το χρόνο μας, τόσο κακό είναι αυτό; Είναι κακό να πεις σε κάποια κίνηση που θα κάνει ο άλλος "ας μη βιαζόμαστε"; Πάντα με καλό τρόπο εννοείται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    δηλαδη το ολο θεμα γινεται για να δουμε πιος ειναι ο πιο αποφασισμενος που πηγαινει σα τη ποντικομαμη αργα αργα σλοουλυ που ξερει οτι θα του περασει και ετσι πηγαινει με την ησυχια του και μετα λενε για εξυπναδα κ βλακεια μα αυτο δε λεγετε εξυπναδα αλλα μακροσυρτη επιμονη.ολα ειναι ενα τεστ επιμονης δηλαδη παιρνεις τη στροφη αργα και βγαινεις απ αυτη γρηγορα.

Banned
    Αλέξανδρε καλησπέρα.Ομολογώ είναι φορές που καίω τα ελάχιστα πολύτιμα εγκεφαλικά μου κύτταρα για να καταλάβω το νόημα όσων γράφεις και πάλι δε μπορώ. :(

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Mara & admforall, κακώς όμως το βλέπουν/βλέπετε σαν χυλόπιτα γιατί απλά μερικά άτομα είμαστε ντροπαλά εκτός από συναισθηματικά και θέλουμε το χρόνο μας, τόσο κακό είναι αυτό; Είναι κακό να πεις σε κάποια κίνηση που θα κάνει ο άλλος "ας μη βιαζόμαστε"; Πάντα με καλό τρόπο εννοείται...
    Oχι δεν είναι κακό.Αλλά εσένα το πρόβλημα σου δεν είναι αυτό κύκνε.Αν θέλει κάποιος να το σεβαστεί αυτό που λες,θα το σεβαστεί και θα περιμένει.Οι άλλοι θα την κάνουν.Δε θα κάτσουν να σε βιάσουν όπως εσύ φοβάσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Oχι δεν είναι κακό.Αλλά εσένα το πρόβλημα σου δεν είναι αυτό κύκνε.Αν θέλει κάποιος να το σεβαστεί αυτό που λες,θα το σεβαστεί και θα περιμένει.Οι άλλοι θα την κάνουν.Δε θα κάτσουν να σε βιάσουν όπως εσύ φοβάσαι.
    Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκα, βλέπεις και τα δικά μου εγκεφαλικά κύτταρα είναι λίγο καμμένα...εννοείς ότι το πρόβλημα μου είναι ο φόβος μου, κατάλαβα σωστά; Πες μου και μετά έχω ν' απαντήσω κάτι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Ναι ο φόβος σου είναι που τόσα χρόνια σε έχει κρατήσει πίσω

Senior Member
    Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκα, βλέπεις και τα δικά μου εγκεφαλικά κύτταρα είναι λίγο καμμένα...εννοείς ότι το πρόβλημα μου είναι ο φόβος μου, κατάλαβα σωστά; Πες μου και μετά έχω ν' απαντήσω κάτι...
    πεταγομαι και απαντω!

ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ!!

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αλέξανδρε καλησπέρα.Ομολογώ είναι φορές που καίω τα ελάχιστα πολύτιμα εγκεφαλικά μου κύτταρα για να καταλάβω το νόημα όσων γράφεις και πάλι δε μπορώ. :(
    δε πειραζει αστο για καπιον αλλο και παρατα το γιατι θα καψεις και τα υπολυπα κυτταρα που σου εχουν απομεινει και μετα θα βγαινουν υδρατμοι και απ τ αυτια σου....

Banned
    χαχαχα.γιαυτό σε πάω.Είσαι πραγματικά μορφή :)

Senior Member
    μερικά άτομα είμαστε ντροπαλά εκτός από συναισθηματικά και θέλουμε το χρόνο μας, τόσο κακό είναι αυτό; Είναι κακό να πεις σε κάποια κίνηση που θα κάνει ο άλλος "ας μη βιαζόμαστε";
    Κυκνε, για να παει ο αλλος να κανει κινηση πρεπει να εχει δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα.
    Αυτη την ατμοσφαιρα οταν εισαι μαγκωμενη δεν την αφηνεις να δημιουργηθει. Το γειωνεις. Και ο αλλος χαζος δεν ειναι, το εισπραττει το μηνυμα. Αν παρολα αυτα κανει κινηση του τυπου να απλωσει χερι να χαιδεψει, μπορεις να πεις μια χιουμοριστικη ατακα που να κρυβει τη δυσαρεσκεια σου, πχ κανει πολλη ζεστη εδω μεσα και να σηκωθεις να καθισεις αλλου.
    Οπως επισης, αν ο αλλος καθισει κολλητα διπλα σου, εεεε θα καθισεις λιγο πιο περα. Γενικα θα προσεχεις παρα παρα πολυ τη γλωσσα του σωματος σου και τι μηνυματα εκπεμπεις στον αλλο.
    Αν πχ καθεστε κολλητα, εσυ τον γλυκοκοιτας και λιωνεις σε καθε ατακα του, αν παει να σε φιλησει και εσυ αποτραβηχθεις και του πεις ας μη βιαζομαστε, οκ θα ξενερωσει ο αλλος και θα σε πει βλαμμενη κι απο πανω. Αν ομως παιζεις μπαλα με χιουμορ και πουλας τρελα, δεν βγαζει ματι οτι ψαχνεις αντρα απεγνωσμενα, εισαι χαλαρη και λαιτ, ο αλλος θα σε κοψει και αναλογως θα φερθει...Θα σου πει για ενα σινεμα, για μια βολτα, για εναν καφε, για ενα ποτο>>> και υστερα απο οοοοοολα αυτα θα σε κοψει αν γουσταρεις και εφοσον γουσταρεις θα σε φιλησει. Αν πας σε ολα αυτα, δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι κλπ. εεεε μετα δεν μπορεις να πεις οτι βιαζεται ο αλλος.
    Καταλαβες?

Senior Member
    Οκ, τώρα σιγουρεύτηκα admforall και πετούμενη Mara :p
    Λοιπόν, ίσως σας φανεί χαζό αλλά αν και φυσικά αν βγω τελικά με κάποιον θα είμαι κάπως επιφυλακτική όμως η συζήτηση με όλους εσάς με έχει βοηθήσει πολύ στο να μην τρέμω τόσο πολύ την ιδέα καθώς και να μην με πιάνει φόβος όταν είμαι σπίτι κι ειδικά όταν νυχτώνει κι ενώ δεν έχω κανέναν άντρα να με διεκδικεί στο χώρο...
    Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε, για να παει ο αλλος να κανει κινηση πρεπει να εχει δημιουργηθει μια ατμοσφαιρα.
    Αυτη την ατμοσφαιρα οταν εισαι μαγκωμενη δεν την αφηνεις να δημιουργηθει. Το γειωνεις. Και ο αλλος χαζος δεν ειναι, το εισπραττει το μηνυμα. Αν παρολα αυτα κανει κινηση του τυπου να απλωσει χερι να χαιδεψει, μπορεις να πεις μια χιουμοριστικη ατακα που να κρυβει τη δυσαρεσκεια σου, πχ κανει πολλη ζεστη εδω μεσα και να σηκωθεις να καθισεις αλλου.
    Οπως επισης, αν ο αλλος καθισει κολλητα διπλα σου, εεεε θα καθισεις λιγο πιο περα. Γενικα θα προσεχεις παρα παρα πολυ τη γλωσσα του σωματος σου και τι μηνυματα εκπεμπεις στον αλλο.
    Αν πχ καθεστε κολλητα, εσυ τον γλυκοκοιτας και λιωνεις σε καθε ατακα του, αν παει να σε φιλησει και εσυ αποτραβηχθεις και του πεις ας μη βιαζομαστε, οκ θα ξενερωσει ο αλλος και θα σε πει βλαμμενη κι απο πανω. Αν ομως παιζεις μπαλα με χιουμορ και πουλας τρελα, δεν βγαζει ματι οτι ψαχνεις αντρα απεγνωσμενα, εισαι χαλαρη και λαιτ, ο αλλος θα σε κοψει και αναλογως θα φερθει...Θα σου πει για ενα σινεμα, για μια βολτα, για εναν καφε, για ενα ποτο>>> και υστερα απο οοοοοολα αυτα θα σε κοψει αν γουσταρεις και εφοσον γουσταρεις θα σε φιλησει. Αν πας σε ολα αυτα, δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι κλπ. εεεε μετα δεν μπορεις να πεις οτι βιαζεται ο αλλος.
    Καταλαβες?
    Ναι Μάρα, κατάλαβα απόλυτα, έχεις μεταδοτικότητα και τα λες απλά και τα πιάνω...και συμφωνώ για να βγεις τόσες φορές με κάποιον σίγουρα σε ενδιαφέρει...

Senior Member
    [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="#ff33ff"]
    Λοιπόν, ίσως σας φανεί χαζό αλλά αν και φυσικά αν βγω τελικά με κάποιον θα είμαι κάπως επιφυλακτική
    Κυκνε, επειδη στην ιδια κοινωνια ζουμε και πανω-κατω την ιδια ηλικια εχουμε, πιστεψε με, ειναι δυσκολο να βγεις ραντεβου με αντρα και να σου φερθει οπως φοβασαι...
    Δηλαδη ή γκαντεμω θα εισαι ή ψυχανωμαλη, σορρυ κιολας!
    Ασε που ο αλλος δεν θα σου ζητησει να βγειτε αν δεν εχει μαθει καποια πραγματα για σενα προηγουμενως, απο καποιο κοινο γνωστο, διερευνητικα ρε παιδι μου, δεν λεω και ανακριση. Να αναγνωρισει το εδαφος.

Κανε εσυ φιλους, κανε παρεα με αντρες να χαλαρωσεις, φιλικα, να σου φυγει ο φοβος οτι ειναι τα τερατα που θελουν να σε βλαψουν. Να φυγεις απο τον πλανητη <<εδω γυναικα μονη αδυναμη που βλεπει αντρα και τρεμει σαν το ψαρι>>. Βγες για κανενα καφε, σινεμα με παρεες και σιγα σιγα θα σου φυγουν ολες αυτες οι φοβιες, που ειναι δημιουργηματα του μυαλου σου...

Senior Member
    Εμενα παλι, αυτο που μου τη σπαει σε μερικους αντρες, ειναι το να κανουν κινηση, να σου δημιουργουν την εντυπωση οτι σε γουσταρουν, εσυ να φαντασιωνεσαι το μεγαλο ερωτα, και μετα ως δια μαγειας, να σε γειωνουν και να το ριχνουν στο φιλικο...

Αντρες του φορουμ πως σας φαινεται μια τετοια συμπεριφορα??

Κυκνε σορρυ αν καταχρωμαι το θεμα σου...

Page 16 of 29 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast