Originally Posted by
Σαπουνάκι μπάνιου
Αρχάγγελε,δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος,αλλά βάσει αυτών που είπες,θα σου έδινα την εξής συμβουλή :
Μην της στείλεις μύνημα.Μην την πάρεις τηλέφωνο.Εξαφανίσου.
Αν έχει κρατησει έστω και ενα ισχνό ενδιαφέρον (γιατί το εντονο ενδιαφέρον σου τάισε το εγώ της και σε θεωρεί δεδομένο), θα σου στείλει ένα μύνημα μετά από καμιά εβδομάδα.Μην απαντήσεις ούτε σε αυτό.Μετά,στείλε εσυ αφού περάσουν 1-2 μέρες,ενα πολύ χαλαρό μύνημα.Και γενικά μην της λες να συναντηθείτε,μην επιδιώκεις να την δεις.
Πήγαινέ το στην τακτική,για να μην τρέφεις άλλο τον εγωισμό της,που αυτήν την στιγμή σε χειρίζεται.Αν έχει διατηρησει ενδαφέρον,πίσω από αυτον τον εγωισμό,θα φανεί αφού παρέλθει καποιο διάστημα όπου θα δείχνεις πιο υποψιασμένος .
Αν όλο αυτο σε κουράζει,κανε μια ειλικρινή συζητηση μαζί της,πες τη ότι σε βαραίνει και οτι σε ενοχλεί σε αυτή η κατάσταση και επιδίωξε φιλότιμα μια λυση με το να ανοίξεις εντελώς τα χαρτιά σου και μεσω καθαρη επικοινωνίας,ελπίζοντας να ρίξει και την δική της μάσκα.Δεν θα είναι πολλες οι πιθανότητες επιτυχίας,αλλά θα σου φύγει ένα βάρος.Ίσως και να το εκτιμήσει..