ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΧΝΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ
Printable View
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΧΝΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ
Η γλώσσα είναι λευκή και απ την αφαγία. Αλλά αν άρχισες να τρως σχετικά νορμάλ, δεν μένεις δηλ τελείως νηστική, τότε ίσως να έχεις μύκητα. Μην ανησυχήσεις. Παρε ό,τι σου έδωσε.Quote:
Originally posted by Ντίνα
Εμένα δεν μου έδωσε αυτό το ζελέ που λες.Ισως ειναι κάτι καινούργιο, δεν ξέρω.
Εμένα μου είπε ενα διάλυμα για πλύσεις και πήρα το nystamycin το οποίο πίνεται κιόλας, αλλά φυσικά εγώ δεν το έπινα! Απλά έκανα 4 φορές την ημέρα γαργάρες και πλύσεις σε όλο το στόμα για μια εβδομάδα.Αλλά θέλει και παραπάνω μερες να το χρησιμοποιείς για να εξαλειφθεί τελειως.Εγώ η χαζή δεν το εβαζα γιατι είχα κουραστεί και βαρεθεί και άργησε να μου περάσει.
Αλλά στο μήνα ήμουν μια χαρά!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΑΓΧΟΣ,ΝΕΥΡΑ Κ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ...ΑΥΤΑ...
Μη χάνεις το κουράγιο σου,bubbaloo μου!
Η αλήθεια είναι πως η απώλεια σου δεν είναι η αναμενόμενη για ενάμισυ μήνα,
αλλά κι εσύ μην επιτρέπεις το άγχος του χρόνου να σε ρίχνει τόσο πολύ ψυχολογικά!
Τα κιλά θα χαθούν σιγά σιγά και το πιο σημαντικό θα έχεις επιπρόσθετες εγγυήσεις
να μην τα ξαναπάρεις!Στο κάτω κάτω γι'αυτό δε βάλαμε δακτύλιο;Κιλά χάσαμε
πολλές φορές στη ζωή μας και πολύ γρηγορότερα όταν κάναμε δίαιτες-αστραπή,
αλλά τι καταλάβαμε για να είμαστε σήμερα εδώ,βαριατρικά χειρουργημένες;
Προσπάθησε να εστιάσεις στην ουσία,όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται,
δεδομένης της μη μέχρι τώρα ενθάρρυνσης από το αποτέλεσμα και να βοηθήσεις
την ψυχολογία σου,γιατί κι η αρνητική στάση οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα!
Προσπάθησε να γεμίσεις τη μέρα σου με δραστηριότητες,που αγαπάς,ώστε να πάρεις
χαρά κι από αλλού και να περάσει πιο ανώδυνα το διάστμα αυτό.Αλήθεια..ο γιατρός σου
τι λέει για όλα αυτά;Φαντάζομαι οργανικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,έτσι δεν είναι;
sweet_but_obese καλησπέρα .εκοψα την Τεταρτη τα ραμματα και βγήκαν και τα σωληνάκια και αρχισα να τρωω όμωσ μολις φαω 2 κουταλάκια του γλυκου πουρε ή γιαουρτι στομωνω και δεν μπορω να καταπιω αλλο .μήπως επειδη είναι ακόμα πολύ νωρίς το χειρότερο ειναι οτι δε μπορω να πιω καθόλου νερό και τον χυμό που έπινα τον αηδίασα και αυτο με το ζορι να πιω 1μικρό φλυτζάνι του τζαγιού υγρα ολη μέρα.εχασα 8 κιλά από 20/10 και νιώθω πολυ ωραία .Πες μου εσύ πως είσαι? και οποια αλλη θέλει να με ρωτήση οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή της
φιλακια σε ολες και να πραγματοποιείτε τα ονειρά σας
Δεν έχει κλείσει μήνα και είναι λογικο να μην μπορείς να φας ακόμα! Είσαι στα αλεσμένα ακόμη! Εγώ δεν μπορούσα να φάω γιαούρτι στον πρώτο μήνα. Δοκίμασε παιδικό γιαουρτάκι που έχει λιγότερη λακτόζη! Θα φας παραπανω από 2 κουταλάκια.Quote:
sweet_but_obese καλησπέρα .εκοψα την Τεταρτη τα ραμματα και βγήκαν και τα σωληνάκια και αρχισα να τρωω όμωσ μολις φαω 2 κουταλάκια του γλυκου πουρε ή γιαουρτι στομωνω και δεν μπορω να καταπιω αλλο .μήπως επειδη είναι ακόμα πολύ νωρίς το χειρότερο ειναι οτι δε μπορω να πιω καθόλου νερό και τον χυμό που έπινα τον αηδίασα και αυτο με το ζορι να πιω 1μικρό φλυτζάνι του τζαγιού υγρα ολη μέρα.εχασα 8 κιλά από 20/10 και νιώθω πολυ ωραία .Πες μου εσύ πως είσαι? και οποια αλλη θέλει να με ρωτήση οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή της
φιλακια σε ολες και να πραγματοποιείτε τα ονειρά σας
Επίσης πρόσεξε πως κατεβάζεις την τροφη.Δεν πρέπει να την κατεβάζεις αμέσως αλλά να την φέρεις 1-2 γύρους στο στόμα.Να τη σαλιώσεις.Ακούγεται αηδιαστικό ή βαρετό αλλά αν πέσει γρήγορα θα νιώθεις πίεση.
Επίσης ο πουρές πρέπει να είναι υδαρής. Οχι πηχτός.Πέφτει σαν πέτρα.Ακόμη και τώρα που έχω κλείσει 2 μηνες, η βραστή πατάτα δεν μου κάθεται καλά.
Συμβουλή μου για να παίρνεις και βιταμίνες, να αλέθεις 1-2 ροδέλες καρότο, 1-2 κομματάκια κολοκύθι, μισή μικρή πατάτα και λίγο κρέας και 6-10 κουταλιές της σούπας ζωμό και να το τρως μέσα σε μισή με μία ώρα.
Επειδή με τα αλεσμένα παιρνεις αέρα, φουσκώνεις στις πρώτες 2 κουταλιές.Περιμενεις να φύγει ο αέρας και συνεχίζεις.10 κουταλάκια πχ ειναι καλά.
Εγώ στον 1ο μήνα έχασα 13 κιλά, δεν επινα νερο και έτρωγα για πρωινό μελάτο αυγό, μεσημεριανό 8-10 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένη σούπα, βραδινό το ίδιο ή γάλα ή 3-4 κουταλάκια παιδικό γιαούρτι ή μήλο βρασμένο και αλεσμένο μαζί με λίγο μέλι κ κανέλα ή καθόλου μέλι ή φρυγανιά με τριγωνάκι τυρί.Πολλές φορές την εβρεχα τη φρυγανιά αν και κατεβαινε και στεγνή αλλά ετρωγα μικρή μπουκιά, τη μασούσα καλά και με αρκετό σάλιο την κατάπινα.
Το θέμα με τα υγρα ειναι δύσκολο, το ξερω.Προσπάθησε να πίνεις έστω μισή κούπα γάλα το πρωί, ενδιάμεσα απο τα κύρια γεύματα ενα τσάι ή χαμομήλι που κατεβαινουν πιο εύκολα σε σχέση με το νερό και έστω ενα ποτήρι νερό.
Θα εχουμε προβλημα με τα νεφρά! Το ξερω, θελω να πιω και παλι το ξεχνάω επειδη ποτέ μου δεν επινα ειδικα το χειμωνα! Αλλα το σκεφτομαι συνέχεια και προσπαθω να εχω ενα μπουκαλακι μαζι να πινω.
Προσοχη! Το ξερεις εξάλλου, μισή ώρα πριν το φαγητο πινουμε υγρά και 1-1,5 ώρα μετά!Ποτέ μαζί με το φαγητό!
κουκλίτσα μου σε υπερ ευχαριστώ .σήμερα μάλλον έκανα καταχρήσεις με το φαγητό και έκανα 2-3 φορές εμετό.επισης ο doctor μου εδωσε αντιβιωση ciproxin οταν μου εκοψε τα ραμματα και εβγαλε το σωληνακι και ειναι παρα πολυ πικρό το χάπι και δεν κατεβαίνει κάτω. πρεπει να το παιρνω πρωι -βραδυ και μόλις το παρω γίνομαι χάλια. επισης μου έδωσε και πολυβιταμίνες εκεινες ειναι ευγευστες και μασιώνται εύκολα. Ηθελα να σε ρωτήσω έβαζες αντιπικτικες ενέσεις και εσύ ? έγω τισ τελείωσα σήμερα . αν ναι πόσες μέρες έβαζες?
Με το νερό εκανα κατι αλχημίες-κόλπα δλδ αγόρασα πορτοκαλάδα ζαχαρούχα (ανεπίτρεπτο) και την έριξα στο μπουκαλακι μαζι με το νερό και σιγά σιγά το πινω καλυτερα .άσε που βαρέθηκα και τους χυμούς .προκειμενου να πιω υγρα τα επέτρεψα όλα στον εαυτό μου . Όταν πίνω το νερό σκέτο νιώθω το στόμα μου πικρό.
Η πληγη-τρυπα απο το σωληνάκι σου έχει κλεισει? εμενα την Τετάρτη μου τα εβγαλε και θέλω να κάνω μπανιο και φοβαμαι μην πάει νερο και πάθω καμιά μόλυνση . Πες κάμια ιδεα γιαυτό πως θα τα καταφέρω να λουστώ με ανοιχτη πληγή?? περιμενω με αγωνια την απαντηση σου φιλακια καλο ξημέρωμα
Οσο αφορά τον εμετό, τι έκανες;Εφαγες πολύ, κάτι βαρύ ή στερεά τροφή; Πρόσεχε μην φας κάτι στερεό!Quote:
κουκλίτσα μου σε υπερ ευχαριστώ .σήμερα μάλλον έκανα καταχρήσεις με το φαγητό και έκανα 2-3 φορές εμετό.επισης ο doctor μου εδωσε αντιβιωση ciproxin οταν μου εκοψε τα ραμματα και εβγαλε το σωληνακι και ειναι παρα πολυ πικρό το χάπι και δεν κατεβαίνει κάτω. πρεπει να το παιρνω πρωι -βραδυ και μόλις το παρω γίνομαι χάλια. επισης μου έδωσε και πολυβιταμίνες εκεινες ειναι ευγευστες και μασιώνται εύκολα. Ηθελα να σε ρωτήσω έβαζες αντιπικτικες ενέσεις και εσύ ? έγω τισ τελείωσα σήμερα . αν ναι πόσες μέρες έβαζες?
Με το νερό εκανα κατι αλχημίες-κόλπα δλδ αγόρασα πορτοκαλάδα ζαχαρούχα (ανεπίτρεπτο) και την έριξα στο μπουκαλακι μαζι με το νερό και σιγά σιγά το πινω καλυτερα .άσε που βαρέθηκα και τους χυμούς .προκειμενου να πιω υγρα τα επέτρεψα όλα στον εαυτό μου . Όταν πίνω το νερό σκέτο νιώθω το στόμα μου πικρό.
Η πληγη-τρυπα απο το σωληνάκι σου έχει κλεισει? εμενα την Τετάρτη μου τα εβγαλε και θέλω να κάνω μπανιο και φοβαμαι μην πάει νερο και πάθω καμιά μόλυνση . Πες κάμια ιδεα γιαυτό πως θα τα καταφέρω να λουστώ με ανοιχτη πληγή?? περιμενω με αγωνια την απαντηση σου φιλακια καλο ξημέρωμα
Αντιπηκτικές ναι, έκανα, 10 το σύνολο, 1 κάθε πρωί 8-9 μιας και τετοια ώρα μου τις έκαναν στο νοσοκομείο, για 10 μέρες συνολικά.
Το νερό οντως δεν κατεβαίνει.Αλχημείες δεν υπάρχουν.Μονο να πινεις χαμομήλι σκέτο ή με λιγο ζαχαρη-ζαχαρίνη-μέλι αλλά ξαναλεώ λίγο για να μην γίνει κακή συνηθεια ή τσάι επισης.1/2 λιτρο ειναι καλά για αρχή.Αλλοι πίνουν και 1 και 1,5 λίτρο.Εγώ το μισό πλέον το καταφέρνω.
Οσο αφορά τώρα την τρυπούλα.Ομολογώ ότι τις πρώτες μερες μια φίλη μου εκανε τις αλλαγές και δεν ειχα επαφή με την τρύπα.
Μπάνιο μπορείς να κάνεις και πρέπει να κάνεις! Αν φοβάσαι, να πλένεσαι με τις γάζες και στο τέλος τις βγάζεις.Ετσι θα εχουν φύγει και οι κόλλες.Θα ρίξεις όμως νερό στην τρύπα.Ναι, όπως στο λέω, νερό επάνω, κατευθείαν στην τρύπα, μέσα! Οχι με τρελή πιεση να πονέσεις αλλά πρέπει να πάει νερό!
Επίσης, πρέπει να κάνεις και κάτι αλλο.Σιχαμερό αλλά σημαντικο.Να μυρίζεις τη γάζα.Αν μυρίζει άσχημα,θα τηλ στο γιατρο άμεσα.Σημαίνει ότι μολύνθηκε.Αν όχι, όλα πάνε περίφημα!
Αφού λοιπόν κάνεις μπάνιο, επειδη η τρύπα θα τρέχει, θα έχεις ετοιμη μια γάζα ανοικτή και φυσιολογικό ορό σε μονοδόσεις.Θα έχεις κάποιον μαζί σου για βοήθεια; Εαν ναι, όταν βγεις, ζητάς να σου ρίξει τον ορό για καθάρισμα και από πάνω βάζεις τη γαζα προσωρινά μέχρι να ντυθείς.Αφού ντυθείς, καθαρίζεις με αρκετό betadine, να πάει και μέσα δηλαδή και μετά ρίχνεις pulvo, όπως λένε οι οδηγίες.Από απόσταση και να μπει μεσα κανονικά.
Οσο περνούν οι μερες θα βάζεις λιγότερες γάζες.Εμένα στη βδομάδα σχεδόν είχε κλείσει και στο μήνα, δεν εφυγε κι η λακκουβίτσα.
Ο,τι άλλο χρειαστείς μπορείς να με ρωτήσεις!
ηθελα να ρωτησω εσας που σιγουρα ξερετε κατι παραπανω απο εμενα,μηπως μαζι με το δακτυλιο που εχω κανει θα επρεπε να κανω κ διαιτα;δε ξερω τι να πω...
Quote:
Originally posted by NADINE
Μη χάνεις το κουράγιο σου,bubbaloo μου!Αλήθεια..ο γιατρός σου
τι λέει για όλα αυτά;Φαντάζομαι οργανικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,έτσι δεν είναι;
αχ!!!! ναντινακι μου.μου ειπε πως με τη δευτερη - τριτη ρυθμιση ενεργοποιειται κ θα αρχισει η κατηφορα.εαν παλι ειναι μικρη η απωλεια τοτε ειπε οτι θα με "στριμωξει" κ αλλο, γιατι χανω αργα..(δηλαδη: αργα περαν του αναμενομενου)οπως ειπες κ εσυ...οργανικα τιποτα απολυτως...
Έχω κι εγώ απορίες για το δακτύλιο, μιας και χειρουργήθηκα στις 12/11, φρέσκια δηλαδή! Τα 6 κιλά που έχασα μέσα σε 13 μέρες είναι καλά ή λίγα? Γιατί ακούω και για άτομα που χάνουν 10 κιλά και απογοητεύομαι.. Επίσης, γιατί στο καλό πεινάω? Τρώω σαν σπουργίτι από φόβο μήπως πάθω τίποτα και ακόμη είμαι στα αλεσμένα... Μήπως η μεγαλύτερη απώλεια έρχεται μετά την πρώτη ρύθμιση? Μήπως είμαι πολύ ανυπόμονη? Μήπως ζω με τη ζυγαριά μου αγκαλιά?
καλως ηρθες στην παρεα μας! εγω εχασα 7 κιλα τις πρωτες δυο βδομαδες μετα περασα 3 βδομαδες χωρις να χασω ουτε γραμμαριο και μετα εχασα 3,5κιλα ακομα. εχω κλεισει δυο μηνες και εχω κανει 2 ρυθμισεις. το ποσα κιλα θα χασεις εξαρταται απο τον μεταβολισμο σου αλλα επισης και απο τα ποσα κιλα ξεκινησες. αλλη απωλεια θα εχει ενας που ξεκιναει στα 170 αλλη θα εχει αυτος που ξεκινησε με 110. το οτι πεινας ειναι επισης νορμαλ. ζεις με ελαχιστες ποσοτητες απο νεροζουμια. μολις αρχισεις να τρως πιο στερεες τροφες θα δεις διαφορα. επισης κι εγω ειμαι κολημενη με την ζυγαρια κατι ομως που ειναι λαθος. και το ανυπομονη ειναι επισης νορμαλ ακαι απολυτα φυσιολογικο δεδομενου οτι εχουμε αρχισει μια νεα ζωη και θελουμε να την ζησουμε οσο πιο πολυ οσο πιο γρηγορα γινεται... χαλαρωσε και απολαυσε το ταξιδι... μετα την 1η 2η ρυθμιση ισως και την 3η θα δεις οτι δε θα πεινας πια. εγω μολις αρχισα να τρωω στερεες τροφες ζητημα να εχω νιωσει πεινα 1-2 φορες... καλη δυναμη και οπως ειπα απολαυσε το! και παλι καλως ηρθες!
Σ' ευχαριστώ Esprit (μάλλον σου αρέσουν αυτά τα ρούχα, ε?). Σου εύχομαι να τα ψωνίσεις γρήγορα και εννοώ τα παντελονάκια κι όχι τα φουλάρια και τα ρολόγια που ψωνίζω εγώ από κει. Φοβάμαι τη ρύθμιση, όχι σαν διαδικασία, αλλά μου είπε ο γιατρός μου ότι θα με σφίγγει μόνο αν δηλώσω πείνα και αν δει ότι δεν έχω χάσει τα 2 κιλά το μήνα που περιμένει από μένα. Σκέφτομαι να κάνω τα πάντα για να το αποφύγω, πχ να πω ψέμματα ότι δεν πεινάω. Αλλά υποψιάζομαι ότι στην πρώτη επίσκεψη σε ρυθμίζουν έτσι κι αλλιώς, οπότε.. Ξεκίνησα 99 κιλά και είμαι 92. Από ότι βλέπεις δηλαδή βαδίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Καλή μας συνέχεια!
Καλώς την Esprit μας με τα ευχάριστα νέα της!
Όχι μόνο χάσαμε πάνω από 10 κιλάκια(δε θέλω σούξου μούξου)
διακρίνω ήρεμη και χαλαρή διάθεση και θετική ψυχολογία!Μπράβο μας!
Αργά και σταθερά,στο χρόνο του που χρειάζεται το σώμα μας,αλλάζει!
Καλή σου συνέχεια!Πάντα περιμένουμε νέα σου!Κι από σένα,bubbaloo!
Πώς τα πηγαίνεις κι εσύ με τον δικό σου δακτύλιο;Φιλάκια σε όλες σας!
χεχε ευχαριστω που με σκεφτεστε και γω δε σας ξεχναω! ναι ολα ειναι πολυ καλυτερα πλεον ειναι η αληθεια. οσο για το πρωτο σφιξιμο λογικα θα σου κανει το πρωτο στον μηνα επανω. εγω πηγα παλι και του ειπα οτι εχω αρχισει και τρωω καπως παραπανω απ οτι πριν κτλ και μου εβαλε ακομα ενα cc. συνολικα εχω 3cc τωρα αλλα δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα. και μενα παντως μου ειπε πως αν συνεχισω να χανω δε θα το σφιξουμε αλλο. και το πολυ σφιξιμο δε κανει και καλο. λιγο λιγο ειναι καλυτερα να συνηθιζει και το ταλαιπωρο στομαχακι μας. παντως αν φοβασαι μη πονεσεις κτλ εγω δεν καταλαβαινω απολυτως τπτ μιλαμε... ειναι λιγο μουδιασμενη η περιοχη ακομα και δεν νιωθω τπτ... σε καταλαβαινω απολυτα γτ τα περασα πολυ προσφατα και σε οτι θελεις να μαθεις να με ρωτας ναι? αντε καλη κατηφορα :)
γεια σας κ παλι απο μενα.ειμαι η bubbaloo κ ειμαι πολυ καλα!!βρισκομαι στα 94 κιλακια, εκανα τη 2η ρυθμιση κ αυτη τη στιγμη εχω 4cc στο συνολο.μπορω να πω οτι δεν πειναω οπωσ πριν κ το φαγητο που τρωω πλεον ειναι λιγο λιγοτερο απο ενα πιατο του φρουτου.εχω βεβαια καποιες λιγουριτσες αλλα πινω πολυ νερο κ στην αναγκη λιγο χυμο κ μου φευγει...μπορω να πω οτι εμφανες αποτελεσμα ειδα απο τη 2η ρυθμιση κ μετα.esprit μου χαιρομαι παρα πολυ που εισαι καλα κ κατηφοριζεις ακαθεκτη.
ava μου καλως ορισες στην παρεουλα μας κ μην ανυσηχεις για τπτ...οτι κ να σου λεμε εμεις , την τελικη αποφαση για οτι κανεις θα τη συζητας με το γιατρο σου, γιατι εμεις μιλαμε για τον εαυτο μας ξεχωριστα!!ειναι καλο να ανταλλασεις αποψεις μαζι μας κ ετσι με το καιρο θα μαθεις κ εσυ να χρησιμοποιεις κ να συνεργαζεσαι με το νεο σου φιογκακι :-)
κ παλι καλως σε βρηκαμε κ οτι χρειαστεις...μη διστασεις...οι δακτυλιδοφορεμενες νεραιδες θα σε φροντισουν με το καλυτερο τροπο.το μονο που εχεις να κανεις ειναι: χαλαρωσε κ απολαυσε το....φιλια σε ολες σας....
bubbaloo χάθηκες! τι έγινε για πές τα νέα σου, πώς πάει?
φιλιά
Καλημέρα δακτυλιδοφορεμένες μου νεράιδες! Έχω μία απορία και επειδή το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου μετά την επέμβαση είναι στις 22 του μήνα, διαφωτίστε με σας παρακαλώ.
Γιατί πεινάω τόσο πολύ? Πήρα ήδη ένα κιλό από τα 9 που έχασα και ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να παίρνω βάρος με τον δακτύλιο. Τρώω πολύ άνετα και αν δεν έπιανα τη βαλβίδα θα αναρωτιόμουν αν όντως το έκανα.
Χθες, για παράδειγμα, λόγω συνεχών υποχρεώσεων έφαγα στις 8 το βράδυ, δε γινόταν νωρίτερα και παραμιλούσα από την πείνα, πρώτα ένα πιάτο κοτόπουλο με πατάτες, έπειτα δύο γιουβαρλάκια με μπόλικο ζουμάκι και πεινούσα κι άλλο. Τι συμβαίνει με μένα? Θα επανέλθω μετά την πρώτη ρύθμιση? Ή μήπως θα φάω και το γιατρό μου? χεχεχε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμπαράσταση.
bubbaloo108 καλημερα!
ετσι ετσι να κατηφοριζουμε ολες μας σιγα σιγα...
γιατι σε 6 μηνες ξεκιναει το καλοκαιρακι... και θα ειναι η πρωτη φορα που επιτελους ο στοχος που βαζουμε αυτη τη φορα για το καλοκαιρι να ειμαστε θεες θα γινει πραγματικοτητα!!!!
αχ αβα μου σε καταλαβαινω... κι εγω τις τελευταιες δυο βδομαδες ειχα τρομερο τρεξιμο με αποτελεσμα να βαλω 800 γραμμαρια αντι να χασω... γαμωτο μου δλδ... κι εγω δεν νιωθω ιδιαιτερο κορεσμο αλλα οκ δεν τρωω οσο εφαγες εσυ... εχω κανει ηδη δυο ρυθμισεις και απ οτι φαινεται παω και για τριτη... ουφ... θα με κραξει ο γιατρος ειμαι σιγουρη!
Esprit μου, δεν θα το πιστέψεις, τώρα περιδιάβαινα στα γραφόμενα σου σχετικά με το τι τράβηξες με το δακτυλιδάκι σου. Εγώ δεν ταλαιπωρήθηκα, αλλά πάνω που πήγα να χαρώ ότι έγινα ένα άτομο με αποφασιστικότητα, με συναίσθηση των ευθυνών του κλπ, ξαναέγινα πεινάλα! Δεν τη γλιτώνω τη ρύθμιση. Τι θα κάνουμε??? ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ
Ξέχασα να σε ρωτήσω: Πότε το έβαλες? (δεν θα πω το ρημάδι, έτσι, για να μην το γρουσουζέψουμε). Πόσα κιλά έχασες και σε τι χρονικό διάστημα?
εγω καλη μου δεν τραβηξα τπτ... τραβηξα τα προβλεπομενα απλα. κοντευω να κλεισω 3 μηνες σε μια βδομαδα κι εχασα κοντα στα 12 κιλα αλλα εβαλα το ενα περιπου αλλα εχασα το μισο... ουφ μπερδευτηκα. ας πουμε 11 κιλα να ειμαστε μεσα. αλλα τρωω τα παντα ετσι? θελω να πω αν προσεχα περισσοτερο πιθανον να ειχα χασει κι αλλα. εχω κανει δυο ρυθμισεις και ειμαι στα 3cc τωρα. την ρυθμιση δεν μπορεις να την γλιτωσεις να το ξερεις αυτο. ειναι μεσα στο προγραμμα κι αυτες. μη τις φοβασαι ομως δεν ειναι τπτ τραγικο. η βελονα ειναι τοσο λεπτη που δεν νιωθεις καν το τρυπημα! εγω δεν πειναω ειναι η αληθεια αλλα αμα κατσω να φαω βλεπω οτι τρωω περισσοτερο απο οτι στην αρχη. καποια ατομα λενε πως μετα την 3η 4η ρυθμιση αρχιζεις και νιωθεις οτι εχεις βαλει δακτυλιο. αντε να δουμε! αν θελεις στειλε μου το μσν σου σε πμ η αν εχεις φεισμπουκ (μιλαω και ξενες γλωσσες οχι παιξε γελασε!) να σε κανω φιλη να τα λεμε πιο αμεσα!
Όσο για το γιατρό, γιατί να σε κράξει παρακαλώ? Δουλειά του είναι να ασχολείται με λαίμαργα άτομα. Ό,τι θα δει σε σένα και σε μένα, το έχει ξαναδεί πολλές, πολλές φορές, πίστεψέ με. Μη μου αγχώνεσαι, σε παρακαλώ, ο σκοπός μας εδώ είναι άλλος και είναι ιερός και οι γιατροί το ξέρουν αυτό, όπως ξέρουν και τη λαχτάρα μας να αδυνατίσουμε. Γι' αυτούς είμαστε στατιστικά στοιχεία (χαρακτηριστικά ο δικός μου είπε ότι στα 1.000 άτομα απέτυχαν τα 7 μόλις), για μας όμως ο αγώνας μας είναι μοναδικός και ελπίζω ολόψυχα και ο τελευταίος!
Το μσν σου σε πμ? τι είπατε? ορίστε? συγνώμη κύριε, ποιος είστε? Μιλάς και κινέζικα βλέπω? χαχαχαχα!!!! Το μόνο που κατάλαβα είναι το φεισμπουκ και δεν είμαι γραμμένη.... Από τεχνολογία, κατάλαβες...
Θα σου πω κάτι που καταλαβαίνω:θέλεις να μπούμε στο τσατρουμ?
χαχαχα βλεπω και συ μιλας κινεζικα ομως ε? αντε μπες στο τσατρουμ να μιλησουμε!
Kalimera sas koritsia
katarxin eyxaristo gia oles autes tis leptomereies pou dinete ...den mporeite na fantasteite poso boithane ...thelo kai ego na kano daktilio kai exo kana dio apories. Exo epileksi giatro kata 90% den to exo episkeftei akoma giati prospatho na katanoiso kapoia pragmata gia na do kai ti pragmatikes apories tha exo (koinos na min pao san psari ekso apo tonero). katarxin tha ithela na matho gia to kostos. Mou xoun pei giro stis 5.000 me 5.500 (na simeioso oti to tameio mou einai to IkA ).pragmati se auta ta plaisia kimenete ? kai posa mporei na sou epistrepsei to tameio?
deyteron gnorizo oti akoma eiste stin arxi alla ti ginete me to thema tis xalarosis ? distixos tis ragades den mporesa na tis apofigo afou ta kila ta pira apotoma meta ta 21 mou xronia ...gimnastiki, koiliakoi epitrepontai oi mono kremes ? oson afora tous ponous sto stithos kai tin diskolia stin anapnoi poses meres kratane ?pos mporeis na katalabeis oti einai kati aplo kai oxi kati sovarotero? auta pros to paron tha sas imoun ipoxrei an mou apantousate ....
sas euxomai kathe epitixia kai me to kalo na xasete ola ta kila pou epithimite :)
LOGAN,KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 5500.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ .
γεια σου κι απο μενα! Αρχικα το κοστος ειναι 6500 χιλιαρικα. Εμενα το ταμειο μοθ ειναι τεβε και μου καλυψε τα 3500 το κοστος δηλαδη του δακτυλιου. Τα υπολοιπα τα δωσαμε εμεις και ηταν 900 αμοιβη ιδιωτικης κλινικης και 2000 αμοιβη ιατρικης ομαδας! Γυμναστικη επιτρεπεται μετα τον πρωτο μηνα και μπορεις να κανεις οτι ειδος γυμναστικης επιθυμεις. Οι πονοι (αν θα εχεις!) κρατανε 5-6 μερες και βοηθαει πολυ το περπατημα ωστε να φυγει ο αερας που μας βαζουν την ωρα της εγχειρησης! Το αν θα πονας απο το χειρουργειο η απο κατι αλλο θα συζητας τα συμπτωματα με τον γιατρο σου και εκεινος θα καταλαβαινει. Οσον αφορα την χαλαρωση τωρα παιζουν πολλοι παραγοντες! ΠΧ ηλικια,κιλα,ποσο καιρο εχεις τα κιλα,ελαστικοτητα του δερματος σου κτλ. Εγω ηδη παρατηρω μια μικρουλα χαλαρωση στην κοιλια αλλα ειμαι τοσο χαρουμενη που μπαινω παλι στα παλια μου ρουχα που δεν στεναχωριεμαι και τοσο! Ασε που υπαρχουν και οι πλαστικες στο τελος τελος αμα γινουμε πολυ χαλια! Παντως και μια απλη ενυδατικη κρεμουλα στυλ νιβεα αμα βαζεις ολο και θα βοηθησει! Αυτα απο μενα ελπιζω να καλυψα τις αποριες σου! Οτι αλλο θελεις ρωτα !
Γειά σου κι από μένα και καλοσώρισες στο φόρουμ! Χειρουργήθηκα πριν από ένα μήνα στο Διαβαλκανικό. Το κόστος ήταν 5.000 ευρώ, εκ των οποίων 1.100 η παραμονή μου μιας ημέρας στη κλινική. Δεν πήγαινα καλύτερα στο πιο κυριλέ ξενοδοχείο? Η εμπειρία μου δεν ήταν κακή, ο λίγος πόνος στον ώμο κρατάει ανάλογα στον κάθε οργανισμό. Από 1 ημέρα ως 1 μήνα. Χειρουργήθηκα πέμπτη και Δευτέρα ήμουν στη δουλειά. Παυσιπονάκια ντεπόν κτλ παίρνεις ελεύθερα. Όσο για τη χαλάρωση τώρα άρχισα συσφικτικές κρέμες και όσο για τη γυμναστική τον πρώτο μήνα απαγορεύεται. Απαγορευτικά είναι επίσης τα αναψυκτικά και τα πολλά γλυκά. Στο λέω στην περίπτωση που είσαι λάτρης. Τέλος ψάξε και στο daktylios.gr. Θα κατατοπιστείς πλήρως. Αυτά προς το παρόν. Ό,τι άλλο θελήσεις ρώτα ελεύθερα. Να είσαι καλά!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια
Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο φοβισμένη αλλά διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας διάφορα μυνήματα του forum θα έλεγα πως είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω. Παρά το κόστος βλέποντας τη χάρα σας μετά την εγχείρηση είναι αυτό που μου δίνει δύναμη .... σας ευχομαι καλή συνέχεια και μακάρι να σας ξανασυναντήσω αυτή τη φορά γράφοντας για την δικό μου ταξίδι στην Ιθάκη :)
Destinity,καλώς μας ήρθες,ταλαιπωρημένο μου!
Λυπάμαι πολύ όποτε διαβάζω τέτοιες ιστορίες...
Κι η δική μου είναι αρκετά παρεμφερής.
Με πρώτο δακτύλιο πριν πέντε χρόνια
και δεύτερο πριν δύο,ετοιμάζομαι όπου να'ναι
για τρίτη επέμβαση,sleeve αυτή τη φορά,
με την ελπίδα να βρω κι εγώ την οριστική μου λύση!
Καταλαβαίνω απόλυτα όσα περνάς και σωματικά και ψυχολογικά
καθώς και το αδιέξοδο στο οποίο σ'έχουν φέρει οι γιατροί σου
με την ουσιαστική τους απουσία από όσα σε ταλαιπωρούν!
Από κιλά πώς είσαι;Δεν έχω καταλάβει απόλυτα το ζητούμενο σου.
Θέλεις να βρεις και πάλι την ποιότητα της ζωής σου ή έχεις και το θέμα
των κιλών σε αδιέξοδη κατάσταση;Με το που τον χαλάρωσες πήρες μέρος
των απολεσθέντων σου κιλών;Πού βρίσκεσαι σήμερα;Ποιές οι σκέψεις σου;
destinity καλησπέρα και καλώς ήρθες κοντά μας.
Είσαι στο σωστό μέρος όχι για να βρείς 2-3 φίλους όπως λες, αλλά για να βρείς πολλούς φίλους
καλή μου, και να έχεις όλη την αγάπη και την υποστήριξη να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.
Νομίζω οτι σίγουρα υπάρχει κάποια λύση και θα μπορέσεις να βρείς μια άκρη. Πράγματι
σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Ένας έμπειρος γιατρός θα σε βοηθούσε πολύ σε αυτό.
Αρχικά χαλάρωσε, πάρε βαθειές ανάσες, σκέψου ξανά όλα αυτά που σε εγκλωβίζουν και
ξεκίνα μόνη σου την προσπάθεια.
Όχι τίποτα δύσκολο η ακατόρθωτο, μικρούς εύκολους στόχους, μια σωστή διατροφή , κάποια άσκηση,
λίγο περπάτημα, απλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να φύγεις από το καβούκι που έχεις κλειστεί. Γράφε μας τι τρώς,
πόσα κιλά είσαι, πως πηγαίνει η απώλεια των κιλών σου κ.λ.π.
Σιγά σιγά, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας, ανθρώπων που με τον ένα ή αλλο τρόπο σχεδόν βιώνουν
τα ίδια προβλήματα με εσένα , θα δείς οτι όλα γίνονται ευκολότερα, απλά γιατί θα έχεις κάπου να τα πεις.
Αργότερα βλέπεις τι θα κάνεις με το πρόβλημα σου, όταν πια θα έχει βελτιωθεί η διάθεσή σου αλλά και το βάρος σου θα
είναι χαμηλότερο.
Το κυριότερο όμως είναι οτι θα έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.
Καλό σου βράδυ και καλώς ήρθες
Καρδούλα μου σε καταλαβαινω, δε ξέρεις πόσο.
Ένα βηματάκι είναι κορίτσι μου, ένα μικρό κλικ είναι αυτό που θα σε κάνει να σκεφτείς
μόνο εσένα, οτι κάνεις κάτι για εσένα, ενα μικρό φωτάκι που θα φωτίσει το μυαλό σου,
οτι αξίζει να προσπαθείς μόνο για σένα , χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα και κανέναν άλλο.
Το ευχάριστο είναι οτι έχεις αποκτήσει πάρα πολλές γνώσεις τόσα χρόνια και μπορείς να
τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, και σιγα σιγά θα σου αρέσει αυτό που θα βλέπεις
στον ευατό σου, θα ξαναπάς στη θάλασσα, θα βγείς ξανά 'εξω θα κάνεις φίλους , θα γνωρίσεις ανθρώπους
μόνη σου μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!! Μη σκέφτεσαι " είναι 60 κιλά" σκέψου μόνο τα πρώτα 10. Βάλε ένα μικρό στόχο
αρχικά.
Εδώ είμαστε όλοι για σένα, να σε ακούσουμε, να σε στηρίξουμε και σίγουρα όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε
με πιο σταθερά βήματα.
Απλά δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις, 10 κιλά 1ος στόχος! συμφωνείς?
destinity22 καλως ηρθες στην παρεα μας!
ολοι ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον
το καλο ειναι πως καταλαβαινομαστε μιας κια μονο οσοι εχουν παραπανισια κιλα μπορουν να καταλαβουν πως νοιωθουμε, και ολοι μας εχουμε περασει απο καποια φαση μικρης η μεγαλης μελαγχολιας...
οποτε μας χρειαστεις θα ειμαστε διπλα σου ειμαι σιγουρη!
Destiny22 καλώς μας ήλθες!
Φαντάσου και αυτό το χώρο σαν το δωμάτιο που κλείστηκες, με τη διαφορά ότι αυτό το δωμάτιο είναι γεμάτο από ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Δεν μιλάω για ουτοπίες και φίλους, μιας και δε γνωριζόμαστε in real life, αλλά για ανθρώπους ομοιοπαθείς, με ανθρωπιά, με κοινό πόνο και κοινό στόχο. Θα σε βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσεις. Δες το έτσι και ίσως νιώσεις λίγο καλύτερα. Ότι θέλεις εδώ είμαστε!!!
Τώρα θα ήθελα τα φώτα σας. Με 4cc και μία ρύθμιση είναι εφικτό να είμαι σε θέση να τρώω ακόμα πολύ? Εξακολουθώ να διαπιστώνω πως η αποχή μου από τις υπερβολικές ποσότητες είναι επιλογή μυαλού και όχι στομάχου. Αν θέλω κάνω άνετα υπερφαγικό, όχι βέβαια όπως πριν, αλλά υπερφαγικό με τα όλα του και δε μιλάω για γλυκά κτλ που ξεγελούν το δακτύλιο, αλλά για ατόφιο φαγητό. Δηλαδή, ο φέρων δακτύλιο καλείται να κάνει και δίαιτα?
Ava μου,καλώς ήρθες στο club!
Δε σου τα λένε αυτά πριν την επέμβαση.Σου τα παρουσιάζουν ρόδινα!
Αν θέλεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό,πρέπει να συνεργαστείς
με τον δακτύλιο σου.Αν δεν το ονομάσουμε δίαιτα,σίγουρα πρέπει
να προσέχεις τη διατροφή σου!Υπάρχουν τρόποι να τον "ξεγελάς"
και η φάρσα ν'αποβαίνει εις βάρος σου!Εγώ,θυμάμαι,στον πρώτο,
μετά την τρίτη ρύθμιση κατάλαβα μεγάλη διαφορά!Ίσως ήρθε η ώρα
για την επόμενη σου σύσφιξη.Δεν κλείνεις ένα ραντεβού με το γιατρό σου;
Όπως και να'χει,μην πτοείσαι!Ήδη έχασες 10 κιλάκια,νιώθεις πολύ καλύτερα
κι όσα κιλά σε απομακρύνουν από το επιθυμητό σου βάρος είναι στα πλαίσια
της απώλειας με τη βοήθεια και του δακτυλίου.Απλά,τώρα αντιλαμβάνεσαι
τι συμβαίνει καλύτερα.Δεν είναι πως δεν πάει κάτι καλά...Ρύθμιση χρειαζόμαστε!
Nadine μου, σ' ευχαριστώ για τα φώτα σου! Μετά και το χθεσινοβραδυνό υπερφατικό (μα γιατί γίνονται όλα βράδυ?), που δεν θα υπεισέλθω σε θλιβερές λεπτομέρειες, μάλλον αυτό θα κάνω. Θα πάω για ρύρμιση, αν και δεν πέρασε ούτε μήνας από αυτή που έκανα ήδη. Πιθανότατα ο γιατρός θα διαπιστώσει ότι έχει να κάνει με ειδική περίπτωση... Τουλάχιστον είναι ειλικρινής και τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής όταν τον ρώτησα αν θα αδυνατίσω με το δακτύλιο. Απάντησε ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!!!
Destinity,είναι μεγάλη υπόθεση,το ξέρω,να νιώσεις-έστω και μέσα από το διαδίκτυο-
λιγότερο μόνος κι εξωγήινος και στην αρχή η ανακούφιση κι η τόνωση,που σου δίνει
είναι σημαντικές!Με τον καιρό όμως θα γίνει ακόμα μία φούσκα,αν μείνουμε μόνο εκεί.
Κατά καιρούς χρησιμοποιείς διάφορα για κίνητρο ή για γέμισμα κενού με πρόσκαιρα όμως
αποτελέσματα.Ελπίζω να έχεις ήδη διδαχθεί πως για ριζικές αλλαγές χρειάζονται πολλά
περισσότερα κι εύχομαι πραγματικά σιγά σιγά να εστιάσεις μέσα σου και ν'αναζητήσεις
τους πραγματικούς λόγους,που χρειάζεσαι το φαγητό και να τους αντιμετωπίσεις με σθένος!
Δεν αμφιβάλλω για τα δύσκολα που πέρασες και περνάς,αλλά όσο εστιάζεις στο αρνητικό,
σε όσα σου λείπουν,απομακρύνεσαι απο το θετικό και τις τεράστιες δυνατότητες σου!
Αποδυναμώνεις το "μπορώ σου",τρομάζεις από όσα θέλεις και σου λείπουν και τα χάνεις!
Βάλε προτεραιότητες στα πιο σημαντικά,να εστιάσεις εκεί την ενέργεια σου και προπαντός
σε όσα περνούν από το χέρι σου.Βάλε μικρούς στόχους και κάνε ένα βήμα τη φορά,χωρίς
να υποτιμάς το πόσο μακριά σε πήγε.Όπως και να'χει θα σε πάει πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι
και έστω κι ένα εκατοστό μακριά απ'τη στασιμότητα του βάλτου,που τώρα νιώθεις να σε καταπίνει.
Επιβράβευσε τον εαυτό σου για όσα προσπαθείς κι επιτυγχάνεις,όσο ασήμαντα κι αν τα θεωρείς!
Σε χρειάζεσαι σύμμαχο κι όχι αντίπαλο!Βοήθησε τον εαυτό σου να σε βοηθήσει.Κανείς άλλος
δε δύναται να το κάνει για σένα!ʼνοιξε την πόρτα και βγες έξω,όσο κι αν φοβάσαι!Κάνε κάτι
διαφορετικό!Είσαι μόλις 23 κι έχεις μπροστά σου τόσα όμορφα να χαρείς!Τράβα εδώ γραμμή
και πιάσ'το από την αρχή!Επίτρεψε σου να πάρεις χαρά!Κυνήγησε τα ενδιαφέροντα σου!
Για τα πιο σπουδαία,δε χρειαζόμαστε χρήματα,να είσαι σίγουρη!Πίστεψε στον εαυτό σου!
Σιχαίνομαι τις προστακτικές και ήδη σε έχω βομβαρδίσει με αρκετές από αυτές.Συγχώρεσε με!
Είναι που θέλω να σε ταρακουνήσω να μη χάσεις περισσότερα!Είμαστε πάντα εδώ!
Αυτό για σένα,για μένα,για όλους μας!Έλα!Πάμε δυνατάαααααααααα
--->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ : ΤΟ ΜΗΔΕΝ
Στίχοι: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Το μηδέν θα κάνω κύκλο
Κι εκεί μέσα θα χορεύω
Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω.
Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πάει να πει πως ξαναρχίζω,
Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πίσω δεν ξαναγυρίζω...