Quote:
Originally posted by sweetOctober
ωχ βραχυκυκλωσα, γιατι θα του μαγειρευεις? Τωρα δε γνωριστηκατε? Εχεις χρονια για αυτο! Μην του μαγειρευεις με ελευθερο λαδι και τρως κι συ, ειναι πολλες οι θερμιδες,
ή βάζε λιγότερο σε όλο το φαγητό (μέτρα 1 κουταλιά ανα μερίδα) ή να τρώει όπου έτρωγε πάντα! Κι συ να μαγειρευεις για την πάρτυ σου.
Εκμεταλαυσου την ελευθερια σου να κανεις διαιτα, μετα τα πραγματα δυσκολευουν, οχι αναγκαια οτι θα γινεις σαν εμενα (ξου ξου μακρυα απο σενα) αλλα γιατι να περασεις τοσες δυσκολιες απο τωρα?
Μετά μια η συγκατοικηση/γαμος, μια τα προβληματα μια η εγγυμοσυνη μια το ενα μια το αλλο, είναι πιο δύσκολα.
Τωρα πας ό,τι ώρα γουσταρεις γυμναστήριο, τρώς ό,τι θες, όποτε θες μαγειρεύεις οποτε δε θες οχι, μαγγια! Αχ μακαρι να ημουν πισω σε αυτη την εποχη, δεν νοσταλγω καμμια αλλη, μονο τα χρονια αυτα.
Οχι τοσο για την ανεμελια τους, όσο για το ελευθερο του προγραμματος που εγω το κανονιζα με βαση τη δουλεια μου, τις σπουδες μου, και τιποτε αλλο!
Όχι δεν του μαγειρεύω πάντα. Αν καμιά φορά έρθει στο σπίτι για φαγητό τότε και μόνο τότε. Με το σπιτικό φαγητό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί με τις αναλογίες λαδιού μια χαρά τα πάω. Το μαγειρεύω νερόβραστο, βγάζω την ποσότητα που μου αναλογεί απο το φαγητό και μετά ρίχνω λαδάκι για εκείνον και συνεχίζω για λίγο το μαγείρεμα.