Quote:
Originally posted by Medousa
Λοιπόν...
Ξέρω Άκη ακριβώς τι λες και γτ, όπως κι εσύ Μαντζουράνα.
Και οι δυο έχετε δίκιο.
Πολλές φορές τα βράδια αναρωτιέμαι αν θα ξημερώσω τη μέρα μου...
Η μητέρα μου πέθανε εξ αιτίας σοβαρά νοσογόνου παχυσαρκίας.
Διαβητική, με πολλά κινητικά προβλήματα τα τελευταία δυο χρόνια και καπνίστρια. Η καρδιά της την πρόδωσε... ή η ίδια πρόδωσε την καρδιά της.
Ξέρω πως αν δεν είμαι εδώ για να παλέψω για να μην ξαναπάρω το βάρος που θα χω χάσει, τι θεωρίες για ψυχολογική εξέλιξη να ασπαστώ και ποια αναζήτηση εσωτερική να έχω. Πιο ξεκάθαρα. Αν σε δυο μήνες δεν υπάρχω γτ απλά χάνω αργά και σταθερά αλλά παρόλα αυτά το σώμα μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, τι να την κάνω την ψυχολόγα και τη διαιτολόγα;
Απ΄την άλλη είναι καλό να χτίζουμε σε βάσεις γερές. Όταν η θύελλα πρόκειται να σ΄αφήσει άστεγο όμως, κάνεις πιο σπασμωδικές κινήσεις.
Για να μην πολυλογώ. Αν μπορούσα να δανειστώ και να κάνω την επέμβαση στο επόμενο τρίμηνο θα μουν πολύ χαρούμενη. Απλά ως ρεαλίστρια, ξέρω τι μπορώ και τι όχι, κι αυτό που προσπαθώ να βγάλω δεδεμένων των συνθηκών είναι το καλύτερο απ τις δεδομένες και απ τις συνθήκες... Το να κρύβομαι πίσω απ το δαχτυλάκι μου με έφτασε εδώ σήμερα. Ευτυχώς, μπορώ να παραδεχτώ αυτή την αδυναμία μου, οδηγώντας με έτσι στην αναγνώριση και του εσωτερικού θέματος προς επίλυση. Με λίγη διάθεση αλλά με αρκετή θέληση για ζωή, προσπαθώ να κρατηθώ απ όπου μπορώ.
Και βέβαια να πω ένα ευχαριατώ για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που εισπράττω συνέχεια από σας!!!!!!!
Μέδουσα καλησπέρα, εύχομαι η ζωή σου από εδώ και πέρα να είναι γεμάτη μόνο από όμορφες στιγμές.