Θέλω μια γυναίκα να έρθει εδώ να μου κάνει φαγητό..
Printable View
Ευτυχώς αύριο θα κατέβω για κάνα 2 ώρες Γραφείο να ξελαμπηκαρω γιατί 2 μέρες μέσα εχω φάει ότι βλακεία υπήρχε.....
Και εγώ νόμιζα θα κάνεις το μωρό,να σε ταΐσει κιόλας χαχα!
Να δοκιμαζαμε το discord? Μολις εφτιαξα ενα server .... μην με ρωτατε τεχνικες λεπτομερειες γιατι και εγω ειμαι νεος σε αυτο .... το λινκ ειναι : https://discord.gg/TBxExa
Ειμαι ονλαιν αυτη τη στιγμη αν μπει κανεις....
Μπορουμε να χρησιμοποισουμε και το παλιο καλο xat.com
To enable Flash for the site, click the lock icon at the left side of the Omnibox (address bar), click the “Flash” box, and then click “Allow.” Chrome prompts you to reload the page—click “Reload.” Even after you reload the page, any Flash content won't be loaded—you have to click it to load it.
Με λιγα λογια παταμε στο λουκετακι πανω εκει που γραφεις τη διευθυνση στο chrome πατας site settings και επιλεγεις στο flash να επιτρεπεται. το λινκ ειναι
https://xat.com/All_started_with_a_big_bang
Εμάς χθες η ωρα 6 ενεργοποιησαν αυτό με τα μηνύματα. Μέσα σε μισή ώρα έπεσε το σύστημα..
Μόνο εγώ με το άγχος δεν θέλω να φάω τίποτα;
Σχετικα με τα μηνυματα για τσατ που αφησα μιας και δεν μπηκε κανενας , κλεινω ολα τα "παραθυρα" του υπολογιστη και σας καληνυχτιζω για σημερα. Να στε καλα.
Για τσατ παντως το discord ειναι πολυ βολικο παιδια. Δοκιμασα το λινκ του κηπ και τσαταρεις στην ψυχρα λολ
Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό που λέτε.. Τον τελευταίο καιρό με τον πανου νιώθω ότι έπιασα πάτο. Ασχολήθηκα περισσότερο από όσο έπρεπε με ένα άνθρωπο που ξέρω ότι περνάει τον δικό του Γολγοθά, ένιωθα όμως ότι έπρεπε να είμαι πίσω του για να "σωσω" ότι σώζεται.. Βλέπω γενικά ότι γενικά πλέον δεν έχω να δώσω κάτι άλλο εδώ.
ωχ θε μου θε μουυυ
Ρε συ γιωργο... αν κανεις ενα λαθος αυτη τη στιγμη ειναι που σε απασχολει ο πανου. Παω και στοιχημα, σχιζω τα πτυχια που δεν εχω οτι περισσοτερο εχει να κανει με την τοξικοτητα του που σε επηρεαζει οσο δεν εχεις καταλαβει. Στοχευουν στα αδυνατα σημεια αυτα τα ατομα, τα εχω σπουδασει (μεταφορικα)
Τα ΑΤΜ δεχονται χαρτονομισματα; Πρεπει να παραγγειλω τροφιμα.